Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...
 problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox
 Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani
 Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...
 

Proteine pe piata romaneasca?

* * * - - 4 votes
  • Please log in to reply
1026 replies to this topic

#631
CIP03

CIP03

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 557
  • Înscris: 03.03.2019
Orice firma mica cand vor sa puna pe piata un produs cauta sa se compare cu ON ca prezentare, de calitate nici vorba.
Compartia trebuie inceputa de la daca sunt mai bune ca gymbean, levrone, dy nutrition, pro nutrition, asta e aria lor de comparatie. In alte tari vand pe piata online unde e mai slab reglementata si controlata. Pe piata fizica nu au nicio sansa, le zboara produsele din primele zile la un control de calitate si continut.
Nu inteleg cum ii lasa sa prezinte asa mizerabil produsele, OPC doarme sau are pe cineva acolo:
IMUNO-X5 - REZISTENTA LA BOLILE SI VIRUSURILE DIN VREMURILE MODERNE
Pe scurt, suplimentul creeaza o bariera de protectie, astfel incat sistemul imunitar sa poata apara in mod optim organismul in cazul contactului cu virusurile.

Cu un mic ajutor din partea acidului folic, datorita efectului termogen, se imbunatateste circulatia la nivelul intregului organism, precum si rata de procesare a alimentelor de ficat

De asemenea, studiile clinice au pus in evidenta faptul ca extractul de ceai verde contribuie la stimularea eliminarii grasimilor, protejeaza inima si vasele de sange si incetineste procesul de imbatranire.

S-a demonstrat ca multi dintre aminoacizii continuti in acest supliment ofera beneficii semnificative in ceea ce priveste sanatatea mintala,

Produsul contine, de asemenea, numerosi aminoacizi care au un efect pozitiv demonstrat asupra functiei cognitive si sanatatii mintale
Ajuta la intarirea oaselor, deoarece imbunatateste absorbtia calciului in organism, prevenind astfel boli precum osteoporoza si osteogeneza imperfecta (boala oaselor fragile)


#632
donjoe

donjoe

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,590
  • Înscris: 23.08.2006
Acu niște ani când credeam că o să mă țin de ceva noi obiceiuri care implică gantere am testat de la ai noștri pudră ProNutrition din zer cu gust de ciocolată. Gustul mi s-a părut OK și am obținut repede și rezultate vizibile pe banda de măsură în circumferințele dorite (dar probabil și pentru că eram la început). După 2-3 luni m-am lăsat. :)

În rest, am descoperit recent batoanele românești de la Fizico și am devenit fan instant, că sunt bune și ca "plăcere vinovată", fără să ridici greutăți. Au un echilibru foarte bun între macronutrienți, în speță proteinele sunt aproape la egalitate sau chiar depășesc un pic carbohidrații (varianta cu cocos), iar grăsimile nu sunt nici ele neglijate. Majoritatea batoanelor proteice sunt mult dezechilibrate spre carbohidrați și seamănă prea mult cu deserturile obișnuite. Astea seamănă mai mult cu "mâncarea normală" la compoziție deși au gust destul de convingător de desert. Și na, cine ridică greutăți și vrea prioritatea pe proteine, nu pe carbo, o să găsească în ele procent mai bun din total-calorii decât la alte batoane.

#633
victormihai

victormihai

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 04.07.2022

View PostCIP03, on 28 februarie 2023 - 15:39, said:



Am gasit un articol pe site-ul celor de la Vitabolic: https://www.suplimen...ite--2019-10-06
Mi se pare foarte bine explicat si parca te face putin sa intelegi ca lucrurile nu sunt asa cum par.
Macar astia recunosc pe fata ca nu ei produc. La ce aberatii mi-au zis aia de la Genius cand i-am intrebat acum ceva timp cand mai aduc creatina pe stock, ziceau ca acuma o fabrica si ca mai dureaza Posted Image
Chiar ma uitasem de curiozitate la preturile lor. Deci Whey X5 anul trecut era 250 de lei si Isolate X5 299. Acum Whey X5 e 299 si Isolate e 380-390. Nu am nimic personal cu firma ca si eu am cumparat de la ei din prostie acum cativa ani, dar mi se pare un marketing jegos. Cresti pretul cu 100 de lei doar pentru ca ai gasit mai multi idioti sa cumpere de la tine si sa iti faca reclama. Vorba ta pana la urma, acuma de ce sa dau 390 de lei pe Isolate X5 de la Genius cand mai pun 20-30 de lei si imi iau Dymatize ISO100 care macar stiu ca e ce trebuie. Ce mi se pare amuzant e faptul ca n-ai cu cine sa vorbesti si nu stii ce sa mai crezi. Ma uitasem la Marius Mitrache si George Miron care au schimbat 3-4 firme de suplimente pana acum. Motivul pe care il zic ei: "e mai bine pentru noi si pentru comunitatea noastra". Cu siguranta nu e vorba de banii si de faptul ca el iti recomanda toate produsele de pe site sa te duci acasa cu buzunaru gol.

Edited by althea, 28 February 2023 - 20:18.


#634
CIP03

CIP03

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 557
  • Înscris: 03.03.2019

View Postdonjoe, on 28 februarie 2023 - 18:12, said:

Acu niște ani când credeam că o să mă țin de ceva noi obiceiuri care implică gantere am testat de la ai noștri pudră ProNutrition din zer cu gust de ciocolată. Gustul mi s-a părut OK și am obținut repede și rezultate vizibile pe banda de măsură în circumferințele dorite (dar probabil și pentru că eram la început). După 2-3 luni m-am lăsat. Posted Image

batoanele românești de la Fizico și am devenit fan instant, că sunt bune și ca "plăcere vinovată", fără să ridici greutăți. Au un echilibru foarte bun între macronutrienți, în speță proteinele sunt aproape la egalitate sau chiar depășesc un pic carbohidrații (varianta cu cocos), iar grăsimile nu sunt nici ele neglijate. Majoritatea batoanelor proteice sunt mult dezechilibrate spre carbohidrați și seamănă prea mult cu deserturile obișnuite. Astea seamănă mai mult cu "mâncarea normală" la compoziție deși au gust destul de convingător de desert. Și na, cine ridică greutăți și vrea prioritatea pe proteine, nu pe carbo, o să găsească în ele procent mai bun din total-calorii decât la alte batoane.

1 De unde stii ca sunt romanesti?
2 Le prezinti de parca le vinzi Posted Image
3 Are polioli, de la 2 batoane in sus e diuretic (de fapt aici e smecheria ca pun polioli ca sa nu fie zahar, poliolul e o fibra da cu efect diuretic)
"Efectele secundare ale poliolilor sunt indicate ca dureri abdominale, balonare și diaree. De asemenea, este indicat faptul că utilizarea poliolilor poate duce la tulburări de motilitate gastrointestinală și, ca urmare, poate provoca deshidratare și deficiențe de vitamine și minerale."
4 Are grasimi multe 19% din care 13% saturate.
5 Cine trage la sala are nevoie de mai mult de 16g/proteine (cate are un baton) si de la 2 batoane in sus stai o ora la sala si o ora pe wc Posted Image

#635
donjoe

donjoe

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,590
  • Înscris: 23.08.2006

View PostCIP03, on 01 martie 2023 - 14:34, said:

1 De unde stii ca sunt romanesti?
Păi e "produs de <insert firmă românească>", ce să zic mai mult. Nu scrie "produs pentru", nu scrie fumigenă din aia cu "produs în UE". Fără să mă duc la ei în inspecție nu știu decât informația că sunt românești.

Quote

Le prezinti de parca le vinzi Posted Image
True, puteam să formulez mai altfel. :P

Quote

Are polioli, de la 2 batoane in sus e diuretic (de fapt aici e smecheria ca pun polioli ca sa nu fie zahar, poliolul e o fibra da cu efect diuretic)
Se zice laxativ, nu diuretic. :) Pe mine nu mă supără ideea, dar nici nu-mi trece prin cap să mănânc mai mult de 1 din ăla într-o zi, chiar mai puțin am mâncat până acum - după cum ziceam, pentru mine e un "desert mai neprost" pentru sănătate, nu e pentru gainz. Și la urma urmei de ce ai mânca așa ceva pentru gainz când există shake-uri care îți dau efectul dorit mai repede, imediat după antrenament. Batoanele eu le-aș vedea tot doar ca opțiune de rezervă/de criză, chiar și pentru culturiști.

Quote

Are grasimi multe 19% din care 13% saturate.
Prin comparație cu restul macros nu-s multe. Saturatele cam nasoale, da, de-aia nu mănânci așa ceva în loc de mâncare (dar în definitiv și în produsele de origine animală mai găsești așa procent de saturate vs. total-grăsimi, nu-i ceva ieșit din comun).

Quote

Cine trage la sala are nevoie de mai mult de 16g/proteine (cate are un baton) si de la 2 batoane in sus stai o ora la sala si o ora pe wc Posted Image
Dimpotrivă, de la 2 batoane în sus se termină foarte operativ și eficient episodul de pe WC. :lol: Anyway, vezi mai sus. Eu când ridicam chestii mergeam pe filosofia că în general nutrienții se iau din mâncare, iar prin excepție de la asta pentru a grăbi anumite procese, imediat după un antrenament se poate bea un shake cu proteine de calitate / proporții verificate de aminoacizi. Batoanele-s așa... că ți se mai face foame când nu te așteptai, sau că ți-a dat cineva peste cap programul zilnic și tre să nu faci foamea să nu intri prea tare în catabolism.

#636
CIP03

CIP03

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 557
  • Înscris: 03.03.2019
Pe mine are si efect diuretic (deshidratare) ca sunt sensibil si ma tine un episod si 2 zile.

Eu vad ca scrie produs in UE pentru, vezi anexat.
Am anexat si un alt exemplu unde e specificata tara ca comparatie.
Apropo de FULFIL, este fabrica Ferrero - Kinder. Firmele internationale intra tare pe piata de batoane proteice. Sa speram ca o piata saturata va duce la preturi mai mici.
Si a 3-a poza vezi ca la Redis scrie producator nu distribuitor.

Attached Files


Edited by CIP03, 01 March 2023 - 19:55.


#637
CIP03

CIP03

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 557
  • Înscris: 03.03.2019
Sursa aici: http://old.ms.ro/?pa...6&pg=1&doc=8516

#638
donjoe

donjoe

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,590
  • Înscris: 23.08.2006

View PostCIP03, on 01 martie 2023 - 19:40, said:

Eu vad ca scrie produs in UE pentru, vezi anexat.
Well then. Tough luck. Era frumos să fie de-ai noștri 100%. Asta e.
Redis hiperglucidice din câte ambalaje am citit până acum, nu merci. :)

#639
donjoe

donjoe

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,590
  • Înscris: 23.08.2006

View PostCIP03, on 01 martie 2023 - 19:57, said:

Staistaistai, că astea poate-s versiuni mai vechi. Eu îți vorbesc de ce-am citit direct pe ambalaj cumpărat zilele astea, nu ancient history. "Produced cu ingrediente de unde-or fi ele... BY, deci DE CĂTRE firma românească". Asta e pe Fizico The Right Protein Bar și la fel scrie pe The Right Vegan Protein Bar.
Attached File  IMG_20230301_205152.jpg   201.14K   18 downloads

#640
CIP03

CIP03

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 557
  • Înscris: 03.03.2019
Nu am auzit de nicio o fabrica in zona aia, poate le ambaleaza. Acum daca cumperi un produs finit si il pui in ambalaj se cheama ca produci. Nu am nimic cu produsele romanesti, este foarte bine sa se produca si la noi ca tare in urma suntem la capitolul asta. Pana si Bulgarii au mai multe fabrici. Ungaria si Polonia sunt la mare distanta.
Au inchis fabriciile de dulciuri si le-au mutat la Bulgari.
Voi verifica informatia ta si revin.

Edited by CIP03, 02 March 2023 - 13:05.


#641
GreatLeader

GreatLeader

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 05.09.2022
Foarte multe fabrici s-au relocat in Bulgaria. Ma uitam de la Colgate pana la Philips.

#642
victormihai

victormihai

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 04.07.2022

View PostCIP03, on 02 martie 2023 - 13:04, said:

Nu am auzit de nicio o fabrica in zona aia, poate le ambaleaza. Acum daca cumperi un produs finit si il pui in ambalaj se cheama ca produci. Nu am nimic cu produsele romanesti, este foarte bine sa se produca si la noi ca tare in urma suntem la capitolul asta. Pana si Bulgarii au mai multe fabrici. Ungaria si Polonia sunt la mare distanta.
Au inchis fabriciile de dulciuri si le-au mutat la Bulgari.
Voi verifica informatia ta si revin.

@CIP03 Cunosti cumva site-ul asta daca e legit? https://www.musclega...e-iso-100-900g/

Mi se pare cam prea ieftin, n-am mai vazut acum pretul asta pe nicaieri. As lua 2 kg la 338 lei cand pe celelalte site-uri sub 430-440 n-am vazut.

#643
pele

pele

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 630
  • Înscris: 16.03.2006
368 2.2 kg pe culturism-suplimente. Eu sunt multumit de firma asta,de 4 luni comand de la ei.

#644
pele

pele

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 630
  • Înscris: 16.03.2006
Primite ,de la un coleg care a lucrat in trecut la redis,cica Ii mai dau aia gratuite.
Mi-a zis ca se cumpara multe din ucraina,le iau pt soldati.Redis-ul Inca merge.
Cam scump,6.7 lei bucata .

Attached Files


Edited by pele, 13 March 2023 - 12:22.


#645
GreatLeader

GreatLeader

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 05.09.2022
Redis era cel mai ieftin brand de proteine si suplimente alimentare.

#646
CIP03

CIP03

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 557
  • Înscris: 03.03.2019

 GreatLeader, on 14 martie 2023 - 18:20, said:

Redis era cel mai ieftin brand de proteine si suplimente alimentare.

Da, atat timp cat materia prima e soia cu margarina.

#647
pele

pele

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 630
  • Înscris: 16.03.2006
Zer decent ,pret decent:
https://www.culturis...-3x-908g-2724g-

Edited by pele, 17 March 2023 - 07:02.


#648
GreatLeader

GreatLeader

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 05.09.2022

 CIP03, on 14 martie 2023 - 22:57, said:

Da, atat timp cat materia prima e soia cu margarina.
Amandoua s-au scumpit.

Ce mai luam suplimente alimentare pe la bloc, le comandam de la redis si cred ca veneau la posta.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate