![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Inregistrarea domeniilor .ro pe viata
Last Updated: Apr 18 2015 16:08, Started by
mbb
, Apr 16 2015 18:43
·
0

Posted 16 April 2015 - 18:43

Salut,
Pe internet a fost construita o petitie din punctul meu de vedere foarte buna. Va rog sa o cititi si daca se poate sa o si semnati. Petitia se afla aici: http://www.petitieonline.com/rotld_-_nu_mai_inregistrati_domeniile_ro_pe_viata Va multumesc pentru timpul acordat. |
Posted 16 April 2015 - 18:59

Sunt de acord insa mi-e lene sa ma inregistrez doar ca sa votez. Intra cu un proxy si voteaza tu in numele meu plz scrie la nume Potae.
|
Posted 16 April 2015 - 19:01

Intr-un fel ar fi ok sa fie pe sistemul .com(plata pe ani) dar oare de ce am impresia ca in acest caz taxa anuala ar creste dupa cum li se nazareste la aia de la rotld?
Eu prefer varianta actuala. Asta e... daca nu ai fost pe faza cand domeniul X a fost liber, deal with it. |
Posted 16 April 2015 - 19:14

Da care e problema? Nu mai ai loc in dormitor de domenii .ro ?
|
Posted 16 April 2015 - 19:19

Mi se pare foarte corecta treaba cu domeniile .ro sa ramane pe viata inregistrate. Care e treaba ? poate peste 10 vreau sa imi activez din nou domeniul .ro !!!
|
Posted 16 April 2015 - 19:20

Nu mai. Omul vrea un domeniu si cred ca e ocupat.
Si noi care le-am cumparat pe viata de ce sa fim pusi sa le platim si anual? Ca ti-e drag tie un domeniu si e ocupat? |
Posted 16 April 2015 - 19:24

Nu mai. Omul vrea un domeniu si cred ca e ocupat. Si noi care le-am cumparat pe viata de ce sa fim pusi sa le platim si anual? Ca ti-e drag tie un domeniu si e ocupat? Am inteles ideea omului ![]() |
Posted 16 April 2015 - 19:32

Aualeu ce porcarie. Sper sa nu apuce lumina zilei petitia asta...
|
Posted 16 April 2015 - 19:56

Petitia e facuta cred de un ofticat care a prins un domeniu ocupat
![]() |
Posted 16 April 2015 - 20:21

Petitia e facuta cred de un ofticat care a prins un domeniu ocupat ![]() Exact. Mai avem un thread pe undeva cu unul care spera nu numai sa le faca pe an dar mai mult, sa nu isi plateasca domeniul ala cu domeniul pe care il vrea el dupa care spera ca sa fie exact el cel care il prinde (ambele lucruri absolut improbabile daca intr-adevar e un domeniu desirabil si culmea deja s-a gindit cineva sa il inregistreze...). |
|
Posted 16 April 2015 - 20:34

Eu vreau petiție împotriva petițiilor pe tema asta. Cine are deja un domeniu plătit normal că NU mai vrea să mai cace bani extra pentru el.
|
Posted 16 April 2015 - 20:42

Asta s-a decis deja, dar mai greu cu implementarea, in 2 ani n-au reusit inca.
http://www.mediafax....nnoire-11741308 Edited by don_dannielo, 16 April 2015 - 20:44. |
Posted 16 April 2015 - 22:07

Eu nu as da mare crezare unora care nu fac distinctia intre domenii si pagini web: "propunerea Registrului naţional RoTLD din ICI Bucureşti, care gestionează cele 700.000 de pagini web din România"
|
Posted 17 April 2015 - 07:38

Dar nu mai bine cumperi tu domeniul care il doresti si il ai pe viata? Vezi cine e proprietar si fa o oferta, cam orice e de vanzare in lumea asta.
Daca tu chiar ai nevoie de domeniul ala inseamna ca ai si banii pentru el, 100 sau 10 mii de euro, altfel inseamna ca oricum e un moft. Spor |
Posted 17 April 2015 - 07:40

Apropo vreau sa vand un domeniu .ro stiti vreun site ceva pe tema asta ?
|
|
Posted 17 April 2015 - 07:45

Ahahaha, stati ca am gasit celalalt (ma, rog, altul, s-ar putea sa nu fie singurul) thread al disperatilor:
Baga astia odata taxa asta sau nu? Ca nu mai am rabdare. Sper sa se mai cearna din siteuri.....
Nici eu nu mai am rabdare. Sa bage naibii mai repede taxa asta!!!
Nu mai am rabdare. Sa se bage mai repede taxa anuala, ca nu mai pot! ![]()
Astept si eu vesti daca aveti. Se mai implementeaza taxa anuala ? |
Posted 18 April 2015 - 15:23

E o chestiune de timp pana cand lucrurile se vor schimba si anume domeniile .ro se vor plati anual.
Celor care spun ca a cumpara si a revinde mai scump un domeniu se numeste economie de piata si ca e un lucru normal le transmit ca specula nu prea are treaba cu economia de piata, omenirea a intrat in criza pentru ca niste baieti destepti au facut specula si uite unde am ajuns. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users