![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Scoatere cuvant din JS in PHP
Last Updated: Mar 16 2015 23:50, Started by
MARIUSEF
, Mar 15 2015 12:02
·
0

Posted 15 March 2015 - 12:02

Vreau sa scot si eu ceva din js, eu de ex am procedat asa
total = _720; document.getElementById('extream_video_key_extras').innerHTML = total; _720 e ce vreau eu sa scot. dupa in php am trecut <div id="extream_video_key_extras"></div>dupa ce am scos.. vreau sa adaug in Quote <input type="hidden" name="extream_video_key" id="extream_video_key" value=" AICI " /> doar ca nu merge sa fac asa Quote <input type="hidden" name="extream_video_key" id="extream_video_key" value="<div id="extream_video_key_extras"></div>" /> cum sa procedez ? SPER CA MA INTELEGETI CE VREAU SA SPUN. Edited by MARIUSEF, 15 March 2015 - 12:08. |
Posted 15 March 2015 - 13:19

Nu are nici cea mai mica logica ce ai scris tu acolo. Te contrazici de la primul pana la ultimul cuvant:
Zici ca vrei sa "scoti" ceva cu: total = _720; document.getElementById('extream_video_key_extras').innerHTML = total;Aici sunt doua atribuiri. Cel mult "bagi", nu "scoti". Asa e tot ce ai scris. Reformuleaza si poate vei putea fi ajutat. Edited by The@ngel, 15 March 2015 - 13:19. |
Posted 15 March 2015 - 14:02

Quote <input type="hidden" name="extream_video_key" id="extream_video_key" value="<?php echo strip_tags('<div id="extream_video_key_extras">_720</div>'); ?>" /> Edited by simonagheor, 15 March 2015 - 14:04. |
Posted 16 March 2015 - 18:36

mersi de intentie simona dar acest _720 trebuie extras cumva eu l-am scos sub aceasta forma <div id="extream_video_key_extras"></div> dar nu ma ajuta...ca sa il trec intr-un camp value="" am mai incercat sa fac un test <script type="text/javascript"> var total = '_720'; document.getElementById('extream_video_key').value = total; </script> <input type="hidden" name="extream_video_key" id="extream_video_key" value="" /> <?php if(isset($_POST['extream_video_key'])) { $extrem_video_key = $_POST['extream_video_key']; } echo $extream_video_key; //rezultatul testului trebuia sa fie "_720" ?> de ce nu imi da rezultatul "_720", unde gresesc ? Edited by MARIUSEF, 16 March 2015 - 18:47. |
Posted 16 March 2015 - 19:13

Sa inteleg ca input-ul ala e pe un form (cu method POST) si faci submit? Incearca sa pui tot codul relevant ca nimeni nu are glob de cristal prin casa...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users