Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Achizitie camera video auto (II)

Baza de date cu imagini pe bani

Robotul martian european, revigor...

Geoana: „Sistemul de vot es...
 Imprimare mai multe pagini intr-o...

trebuie sa depun declaratie unica...

Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri
 Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...

Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...
 Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...

Smart Switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.
 

Scoatere cuvant din JS in PHP

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
MARIUSEF

MARIUSEF

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 27.06.2011
Vreau sa scot si eu ceva din js, eu de ex am procedat asa

total = _720;
document.getElementById('extream_video_key_extras').innerHTML = total;

_720 e ce vreau eu sa scot.

dupa in php am trecut

<div id="extream_video_key_extras"></div>
dupa ce am scos..

vreau sa adaug in

Quote

<input type="hidden" name="extream_video_key" id="extream_video_key" value=" AICI " />


doar ca nu merge sa fac asa

Quote

<input type="hidden" name="extream_video_key" id="extream_video_key" value="<div id="extream_video_key_extras"></div>" />


cum sa procedez ?


SPER CA MA INTELEGETI CE VREAU SA SPUN.

Edited by MARIUSEF, 15 March 2015 - 12:08.


#2
The@ngel

The@ngel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,225
  • Înscris: 07.08.2003
Nu are nici cea mai mica logica ce ai scris tu acolo. Te contrazici de la primul pana la ultimul cuvant:
Zici ca vrei sa "scoti" ceva cu:
total = _720;
document.getElementById('extream_video_key_extras').innerHTML = total;

Aici sunt doua atribuiri. Cel mult "bagi", nu "scoti".
Asa e tot ce ai scris.
Reformuleaza si poate vei putea fi ajutat.

Edited by The@ngel, 15 March 2015 - 13:19.


#3
tatarduka

tatarduka

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,042
  • Înscris: 30.10.2006
Eu nu am inteles nimic.

#4
simonagheor

simonagheor

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 04.10.2014

Quote

<input type="hidden" name="extream_video_key" id="extream_video_key" value="<?php echo strip_tags('<div id="extream_video_key_extras">_720</div>'); ?>" />

Edited by simonagheor, 15 March 2015 - 14:04.


#5
MARIUSEF

MARIUSEF

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 27.06.2011

View Postsimonagheor, on 15 martie 2015 - 14:02, said:


mersi de intentie simona

dar acest _720 trebuie extras cumva
eu l-am scos sub aceasta forma
<div id="extream_video_key_extras"></div>
dar nu ma ajuta...ca sa il trec intr-un camp value=""

am mai incercat sa fac un test

<script type="text/javascript">
var total = '_720';
document.getElementById('extream_video_key').value = total;
</script>
<input type="hidden" name="extream_video_key" id="extream_video_key" value="" />
<?php
if(isset($_POST['extream_video_key'])) {
				 $extrem_video_key = $_POST['extream_video_key'];
}
echo $extream_video_key; //rezultatul testului trebuia sa fie "_720"
?>

de ce nu imi da rezultatul "_720", unde gresesc ?

Edited by MARIUSEF, 16 March 2015 - 18:47.


#6
tatarduka

tatarduka

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,042
  • Înscris: 30.10.2006
Sa inteleg ca input-ul ala e pe un form (cu method POST) si faci submit? Incearca sa pui tot codul relevant ca nimeni nu are glob de cristal prin casa...

#7
MARIUSEF

MARIUSEF

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 27.06.2011
REZOLVAT

multumesc la toti pentru intentie.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate