Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 

Cancer ovarian. Chimioterapie. Radioterapie. Tratamente alternative

- - - - -
  • Please log in to reply
85 replies to this topic

#73
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,493
  • Înscris: 19.04.2009
Tu poti face diferenta dintre un articol de presa + un blog anonim plin de reclame pop-out si un articol stiintific?

ps. alea nu sunt argumente valide.

Edited by lex404, 23 March 2015 - 01:06.


#74
NelsonMandravela

NelsonMandravela

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,567
  • Înscris: 10.01.2012

Quote

Pe de alta parte sunt studii pentru Neem, s-a dovedit eficient in cancerul cervical si are potential si pentru alte tipuri.

un citat de pe linkul dinainte:

Quote

Compuşii suplimentari ai neemului care au fost caracterizati, prezintă efecte supresoare asupra cresterii si proliferarii celulelor tumorale. De ex. extractul din frunze de neem sau gedunina provenita din neem, scade proliferarea celulelor canceroase pancreatice sau respectiv ovariene. [28]. [...] Interesant, combinatia gedunina si cisplatina scade mai departe proliferarea celulelor canceroase tratate cu aproape 50%, in comparatie cu celulele tratate doar cu cisplatina.

pe langa suplimentele mentionate inainte, ar mai fi o idee buna acidul alfa lipoic.

#75
milovme

milovme

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 814
  • Înscris: 01.11.2012
Buna, Gabriela. Pe youtube sunt doua videoclipuri cu o femeie diagnosticata cu aceiasi boala, dar la colul uterin in stadiul 4b, trimisa acasa de medici ca nu mai aveau ce sa-i faca.
La el fiica ei a citit si a cautat orice alternativa ca oricum nu mai aveau nimic de pierdut. A zis ca zeolit a fost foarte bun in cazul ei si un regim alimentar sanatos cu fructe si legume de la sat, nestropite cu pesticide. Si din cand in cand putina carne de pui, curcan la fel crescuti la sat.
Daca l-ai gasi pe Petre Anca, am citit despre el si nu cred ca e sarlatan ca nu ia bani.

Am mai vrut sa adaug ca atunci cand o persoana isi analizeaza toate suferintele traite dea lungul vietii si reuseste sa se impace cu ele, sa le accepte exact asa cum sunt si sa nu mai fie afectata de ele, cumva ajunge sa simta o fericire imensa si iubire pt toata lumea. Sentimentul ala vindeca multe

Sper ca sunteti bine

#76
someone1

someone1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 22.06.2006
care este starea de sanatate? ce noutati sunt? exista tratamente naturiste pentru cancer, dar sunt multe variabile la mijloc: varsta, sistemul imunitar, starea organismului, tratamente efectuate, etc.

#77
2003spirit

2003spirit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 407
  • Înscris: 09.07.2017
Diagnosticul de cancer ovarian este un certificat de deces in alb pentru femeile trecute de o anumita varsta si diagnosticate in stadii avansate  asa cum este cazul majoritatii. Nu cunosc nici o femeie trecuta de 50 de ani care sa fi supravietuit mai mult de cinci ani! A nu se confunda cancerul ovarian cu cel de san sau cu cel de col uterin! Chimioterapia functioneaza, pentru cine are noroc, doar pana la un moment dat. Pentru mama a functionat. Mama este una din cele puternice si "norocoase"; interventiea chirurgicala + chimioterapia au "functionat" cam patru ani. Acum la 4,5 ani de la inceputul tratamentului e in faza avansata, nu mai face nici un tratament in afara de scoaterea lichidului de ascita tot la cateva zile. Are la activ zeci de sedinte de chimio, peste 15 investigatii imagistice, etc! Cand a inceput ultima serie  de chimio starea ei s-a schimbat brusc in rau, de la prima sedinta. Probabil era mai bine acum fara aceasta ultima serie. Nu stiu ce o motiveaza, poate frica, eu n-as si suportat nici 10% din cat a suportat ea. Feriti-va de muieri cretine, ce recomanda cu fanatism nu mai stiu ce "naturiste" sau pupatura de moaste! Mama era moarta de mult daca facea greseala asta. A rezistat tentatiei; nu duce lipsa de prietene troglodite, bocamane, ce umbla prin vraci, si citesc saituri dubioase. Mentionez ca de la bun inceput i s-a spus de catre oncolog ca scopul tratamnetului nu este vindecarea! Sper sa ajungem si la noi la stadiul de civizatie in care sa discutam deschis si poate sa legiferam ce este deja legiferat in tarile Benelux si in Elvetia. Personal prefer legislatia Olandei. E nedemn, e inuman prin ce trec bolnavii de cancer in stadiu avansat in Romania. Suferinta e inutila!

Edited by 2003spirit, 20 August 2017 - 17:14.


#78
Allison94

Allison94

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 17.02.2017
Buna ziua!As avea rugămintea dacă doriți să completați acest chestionar scurt util pentru lucrarea mea de licență despre prevenție limfedemului.Multumesc.
Link chestionar -https://goo.gl/forms/2TYYUo70CT3BR4Nj2

#79
mariusnick777

mariusnick777

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 29.08.2017
Buna ziua,
As dori sa atrag atentia aupra faptului ca, desi este foarte importanta, uneori, este neglijata corectarea anemiei in tratamentul cancerului (indiferent de metode) (vezi: http://www.medicalst...onice.html;   extras din acest articol:   "Anemia insoteste frecvent afectiunile cronice inflamatorii, infectioase sau maligne, fiind considerata un proces defectuos al metabolismului, in care rata de distrugere a hematiilor depaseste rata de productie a acestora, proces ce duce in final la scaderea concentratiei hemoglobinei, indiferent de etiologie. Desi este cel mai comun efect nedorit in cancere si in tratamentul anticanceros mai ales, avand implicatii profunde la nivelul calitatii vietii pacientului, anemia ramane deseori nediagnosticata ca atare si deci netratata".)
Sau un alt articol: https://doc.ro/anemi...ciat-cancerului

Urmatorul extras:......" Într-o serie de tumori, anemia este de asemenea un factor de prognostic negativ pentru vindecarea pacientului. pacienții anemici au un total mai mare cu un risc de 65% de a nu se vindeca de boala lor decat pacienti non-anemic. In plus, anemia pare a fi asociată cu o compatibilitate mai slabă a terapiei tumorii. Cu toate acestea, în jur de 60% dintre pacienții cu anemie nu sunt tratate în mod adecvat."   din articolul : https://www.deutsche...-2005/uid-14065, arata cat de importanta este tratarea anemiei pentru cresterea sanselor de vindecare.
Tot din acest articol reiese ca afectiunea (cancerul) evolueaza pe fondul unei anemii (40% din cazuri sunt asociate cu anemie) si intrebarea fireasca este cum ajungem sa avem anemie fara sa stim? Raspunsul se afla aici:' https://www.farmacia...fectiuni-severe ' si se pare ca principala cauza este lipsa fierului din alimentatie. Ca un exemplu, pentru ca am si eu pe mama sotiei dignosticata cu cancer, a primit recomandare de la medic supliment de fier Tardyferon fol pentru corectarea anemiei.

#80
faracancer

faracancer

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 18.10.2017
Exista metode alternative, cu rata de succes mult mai mare decat metodele alternative. www.chrisbeatcancer.com, www.thetruthaboutcancer.com.

#81
2003spirit

2003spirit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 407
  • Înscris: 09.07.2017

 faracancer, on 23 octombrie 2017 - 09:22, said:

metodele alternative.
Prostii. Singura certitudine, din pacate, in cancerul ovarian, caci despre el este vorba, este moartea. Mai devreme sau mai tarziu. Eu n-am intalnit in ultimii cinci ani decand se trateaza mama nici o "vindecata" trecuta de o anumita varsta.

Edited by 2003spirit, 01 December 2017 - 16:26.


#82
sonia1206

sonia1206

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 11.10.2017
Buna ziua! Dupa cum se stie, cancerul este o boala incurabila, inca nu putem vorbi de un tratament care sa vindece in totalitate. Eu am fost diagnosticata cu cancer acum doi ani. De atunci viata mea s-a schimbat foarte mult, imi doresc foarte mult sa ma refac, sa scap de aceasta problema. Am intors lumea cautand un „leac” pentru cancer. In final am gasit cheia si cred ca este o solutie buna, mai ales ca la mine au inceput sa apara rezultate bune. In problema cancerului, indiferent de natura sa, este foarte bine sa tinem cont de alimentatie, trebuie sa avem un stil sa viata sanatos, sa avem o dieta speciala, iar cea mai buna metoda de a face acest lucru este Oncoforte, un supliment care contine foarte multi nutrienti, care sustin corpul si in aceasi timp slabesc celulele canceroase, care in timp, dispar definitiv si nu se mai dezvolta. Eu tin aceasta dieta si ma simt mult mai bine, iar testele confirma acest lucru. Intrati pe site-ul oncoforte.com si cititi mai multe, de asemenea va recomand sa vorbiti cu specialistii online care ofera consultatii gratuite.

#83
valia_vlad

valia_vlad

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 15.05.2019

 CentOS_Operator, on 13 martie 2015 - 15:28, said:

da, Lolol ....sper doar sa nu ne impui si tu capul cu rahatul care tot circula pe net, cum ca daca mananci doar alkalin e bine, acid e rau si alte asemenea rahaturi

conform surselor alora de doi lei, alkalin inseamna doar vegetarian

deci te rog..nu cu informatii ce nu valoreaza cat hartia igienica proaspat folosita
alkalin nu inseamna doar vegetarian. Se inlocuieste pur si simplu carnea cu pestele si se consuma lactate numai de oaie sau capra. Am tinut acest regim si am luat 3 luni SONAVITAL 3, anul trecut iar acum sunt foarte ok! Nu mai am formatiuni fibromatoase.

 2003spirit, on 01 decembrie 2017 - 16:23, said:

Prostii. Singura certitudine, din pacate, in cancerul ovarian, caci despre el este vorba, este moartea. Mai devreme sau mai tarziu. Eu n-am intalnit in ultimii cinci ani decand se trateaza mama nici o "vindecata" trecuta de o anumita varsta.
E pacat sa ganditi asa. Nu stiu ce varsta are mama dvs.dar eu am gasit o rezolvare benefica dupa 10 ani de tratamente alternative, regimuri si chinuri(am refuzat orice tratament chimic de acum 10 ani, avand mai intai probleme cu sanii iar propunerea a fost atunci extirparea canalelor mamare). Am urmat 3 luni tratament cu SONAVITAL 3 ONCOVIL. Am fost sceptica la inceput dar ma simt ok.

#84
PostacheNegrutzi

PostacheNegrutzi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 621
  • Înscris: 12.03.2019

 valia_vlad, on 15 mai 2019 - 10:48, said:

am gasit o rezolvare benefica dupa 10 ani de tratamente alternative, regimuri si chinuri(am refuzat orice tratament chimic de acum 10 ani, avand mai intai probleme cu sanii iar propunerea a fost atunci extirparea canalelor mamare). Am urmat 3 luni tratament cu SONAVITAL 3 ONCOVIL. Am fost sceptica la inceput dar ma simt ok.
Ai tu cancer ovarian(nu de alt tip!) diagnosticat cu biopsie, de 10 ani, si mai esti inca in viata?!  Minune! Pai atunci hai sa desfiintam programul national de cancer, sa stim o treaba!? Si ne tratam cu musetel, usturoi si icoane cu Arsenie Boca!  Oare topicuile astea or mai avea moderatori?! Reclamele astea sunt crima curata.
LE
Poate ai avut cancer de san, te-ai operat si esti bine. Este cu totul alta mancare de peste! Cancerul de san se vindeca peste 80% din cazuri din cate stiu.

Edited by PostacheNegrutzi, 15 May 2019 - 15:03.


#85
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Stadiul 4 este metastaza. Asta inseamna ca boala nu mai este localizată la nivelul unui organ ( care poate fi îndepărtat chirurgical ) ci s-a generalizat. Rezultatele tin mai puțin de medicatie , care este generala, si mai mult de starea organismului . Nu exista alternative . Dau frecvent acest exemplu : celebrul Cozac care vindea ceaiuri vindecatoare de cancere a murit de cancer dupa ce a fost operat la Fundeni de medicul care a operat-o si pe mama mea. Nu te agata de iluzii. Pentru cine intelege metodele actuale de tratament ...este greu. Interventia este atat de barbara ca seamana cu incercarea de a modela un diamant cu barosul. Altfel spus , otrăvim organismul afectat de cancer in speranta ca dupa ce moare tot ...si celule afectate si celule sănătoase,  organismul va găsi puterea sa multiplice doar celule sănătoase.  Atata se poate acum . Lumea medicală nu stie mai mult. Asta este limita.

Edited by JurasikMan, 15 May 2019 - 15:18.


#86
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,192
  • Înscris: 18.04.2008
Salutare!

Mama mea, în vârstă de 54 ani, s-a simțit rău de o săptămână. A început prin greață, vomă, lipsă poftă mâncare, balonare, dureri abdominale și sensibilitate la atingerea abdomenului.
Am fost la medicul de familie unde i-a recomandat o ecografie și analize de sânge, primul diagnostic fiind de colică biliară.
La analize de sânge au ieșit mărite: VSH, leucocite (WBC), trombocite (PLT), trombocitocrit (Pct), glucoza (puțin peste limită), TGP, acid uric și puțin sub limită fierul.
La ecograf s-au văzut două chisturi pe ambele ovare, ficatul ar avea o steatoză grad I, iar altele nu s-au văzut ca având probleme. A făcut și o radiografie pentru plămâni unde nu s-a văzut nimic anormal.
A fost azi la ginecologie unde a făcut un alt examen ecografic unde i s-a spus că un ovar are un sac cu lichid și în abdomen are lichid. I-a dat să facă un scor Roma. Preliminar au venit doar valorile din proba de sânge recoltată, fără scor. La un calcul matematic, mie mi-a dat ≈ 15,45.

Ca istoric familial, bunica mea a avut o afecțiune similară, dar nici mama nu știe dacă a fost la col sau ovare.
Mama are un fibrom uterin non-hemoragic, pe care l-a amânat (la sugestia doctorului).


Știu că nu e forum medical și analizele se fac numai la doctori și cabinete, dar voi ce părere aveți?

LE2: De la ginecologie i-a zis să facă și o colonoscopie ce va urma zilele acestea.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate