![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Termeni si conditii, confidentialitate, inregistrare ANSPDCP
Last Updated: Mar 05 2015 20:27, Started by
Aniketos
, Mar 05 2015 20:26
·
0

Posted 05 March 2015 - 20:26

Am un site nou pentru o firma infiintata in 2009, dar cu care vreau sa incep abia acum activitatea (e pe zero pana acum). Ofer urmatoarele servicii: Web design, Design grafic (online/print), Optimizare SEO, Promovare online, Administrare web, Aplicatii web, Suport tehnic si mentenanta IT, Service calculatoare, Service birotica. Site-ul nu preia date personale de nici un fel, in nici un mod, nu am modul de logare utilizatori, nu este magazin online, este doar un site simplu de prezentare (cine suntem, ce oferim, portofoliu, blog si contact).
Intrebarea mea este urmatoarea: CONFORM LEGII, sunt nevoit sa pun pe site ceva in legatura cu termeni si conditii, politica de confidentialitate si sunt nevoit sa ma inregistrez la ANSPDCP? Atentie, ma refer la ceea ce este LEGAL, nu la ce e recomandat. Vreau sa dau drumul cat mai repede la treaba, dar vreau sa fiu ok din punct de vedere legal. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users