Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probleme MIUI 13 la Xiaomi Redmi ...

Curajul e frate cu prostia (ignor...

Asus ZenBook Flip 14 UM462 ventil...

Achizitie PC
 Orlando candideaza la alegerile p...

Gasire telefon xiaomi pierdut sau...

eventratie

DVR clona
 Server facut pe componente

Intrebare instagram

SSD in pod ?

Recomandare ace masina cusut elec...
 Cum calculez rata de profitabilit...

Panza circular unghiular potrivit...

Norvegienii au testat autonomia a...

Or exista oameni care sa se jertf...
 

De ce nu merge si pe form2

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
cyty21

cyty21

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 03.02.2015
Am codul
If (TextBox1.Text = "Item1") And RadioButton2.Checked Then
RadioButton1.PerformClick()
End If
If (TextBox1.Text = "Item2") And RadioButton1.Checked Then
RadioButton2.PerformClick()
End If

Deci daca scriu Item1 in TextBox1 se bifeaza RadioButton1, iar daca scriu Item2 se bifeaza RadioButton2 .Pe form1 merge perfect daca il pun pe form2 nu merge .
Ma poate si pe mine cineva lumina de ce pe form1 merge si pe form2 nu merge ?
Iar daca existao solutie va rog sa o lasati .

Este buna venita si o solutie si cu  CheckBox

Edited by cyty21, 11 February 2015 - 00:49.


#2
potae

potae

    Sorosist frumos si liber

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,429
  • Înscris: 20.08.2013
Sigur se numesc la fel campurile si pe form2, "TextBox1"?! Sau sunt "TextBox2"...

#3
cyty21

cyty21

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 03.02.2015
Acum realizez ca nu merge nici pe form1 (cred ca nu l-am copiat bine)
Problema este cam asa

Vreau sa se bifeze RadioButton1 automat atunci cand scriu un cuvant1 in TextBox. Si la un alt cuvant2 sa se bifeze RadioButton2 .
Acum 12 ore am luat codul de pe
https://msdn.microso...mclick(v=vs.100).aspx
pe care l-am modificat si a mers .
Codul modificat de mine arata cam asa
If (TextBox1.Text = "Item1") And RadioButton2.Checked Then
    RadioButton1.PerformClick()
    End If
    If (TextBox1.Text = "Item2") And RadioButton1.Checked Then
    RadioButton2.PerformClick()
    End If
Nu inteleg de ce nu mai merge ?

#4
RAZ

RAZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,227
  • Înscris: 15.10.2004
Incearca basic ca sa intelegi cum functioneaza, mai exact scoate If-urile pentru inceput, poate conditiile nu se implinesc (eventual pune un breakpoint la if-uri si vezi step-by-step daca ajunge la acel PerformClick/Check). Prin simplu check ma refer la a incearca ceva gen: RadioButton1.Checked = true (in locul acelui PerformClick()) . Daca faci RadioButton2.Checked = true si RadioButon1.Checked este bifat deja, se va debifa automat daca este in acelasi grup de radio buttons petru ca nu poti avea doua bifate simultan, acesta e si roulul lor.

Spor!

#5
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,805
  • Înscris: 10.08.2005

View Postcyty21, on 11 februarie 2015 - 00:48, said:

Am codul
If (TextBox1.Text = "Item1") And RadioButton2.Checked Then
RadioButton1.PerformClick()
End If
If (TextBox1.Text = "Item2") And RadioButton1.Checked Then
RadioButton2.PerformClick()
End If
bravo tie

Quote


Deci daca scriu Item1 in TextBox1 se bifeaza RadioButton1, iar daca scriu Item2 se bifeaza RadioButton2 .Pe form1 merge perfect daca il pun pe form2 nu merge .
Ma poate si pe mine cineva lumina de ce pe form1 merge si pe form2 nu merge ?
Iar daca existao solutie va rog sa o lasati .

Este buna venita si o solutie si cu  CheckBox
si unde ai scris codul ala mai exact?
cand merge si cand nu ?

Edited by MarianG, 13 February 2015 - 15:40.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate