Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
A. U. R propune diminuarea impoz...

O chestiune despre "legendara...

ACM lipsa - Motan Start BT

Sfat cumparare masina noua
 Ford Mondeo IV 2.0 TDCI

S10+ amprenta cu folie dubla

FED (US) creste din nou dobanda c...

Tubulatura ventilatie 75 prin arm...
 Patriotismul economic, subventii ...

MacBook Air 2017 problema la bate...

LG OLED C2

Marinare pentru fragezirea carnii
 Am un program spion in telefon?

Ordonare poze

Cont banat pe ip pe un website

Samsung A13 5G

Forum MyBB

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

pspike

pspike

Junior Member

• Grup: Members
De unde pot cumpara o tema mybb 1.8?

Eu_sunt_ajutorul_vostru

Eu_sunt_ajutorul_vostru

Junior Member

Descărcare
Noua versiune de MyBB poate fi descărcată de pe http://resources.myb...800.zip    

(a36ab62236a24caeb827b769bf493f26). Dacă faceți upgrade, nu uitați să faceți mai întâi backup la baza de date și fișiere!
Upgrade de la o versiune mai veche
Înlocuiți toate fișierele de pe serverul dvs. cu cele din arhivă, mai exact din dosarul Upload.
Intrați în dosarul ./install/ și ștergeți fișierul lock, pentru a permite realizarea actualizării.
Accesați http://adresă_forum/install, alegeți actualizarea (upgrade) la versiunea 1.8.0 și alegeți versiunea curentă a forumului dvs.
Urmați pașii pentru a executa actualizarea.
După ce actualizarea a luat sfârșit, verificați dacă există un fișierul lock în dosarul ./install/. În caz că nu există, creați-l dvs. sau ștergeți întregul dosar ./install/.

Ce urmează?
Acum că versiunea 1.8.0 a apărut, începe dezvoltarea atât pentru versiunea 1.8.1, cât și pentru mult așteptata versiune 2.0.

Edited by Eu_sunt_ajutorul_vostru, 06 February 2015 - 20:38.

DanielBull

DanielBull

Junior Member

Ce fel de tema doresti ? Am si eu cateva .

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate