Adaugare tracking cod in cs-cart
Last Updated: Jan 14 2015 13:15, Started by
bellafashionliving
, Jan 14 2015 13:15
·
0

Posted 14 January 2015 - 13:15

Buna,
As avea nevoie de putin ajutor din partea expertilor in cs-cart. Am primit un tracking cod de la 2parale si trebuie sa in plasez in pagina de finalizare a comenzilor. Problema mea este ca in scriptul dat de 2 parale trebuie sa inlocuiesc anumite expresii si nu stiu care sunt. Scriptul dat este: <iframe height='1' width='1' scrolling='no' marginheight='0' marginwidth='0' frameborder='0' src='//event.2parale.ro/events/salecheck?amount=__ADD_SALE_VALUE__&campaign_unique=8b815db24&confirm=925ee433ae04be3c&transaction_id=__ADD_TRANSACTION_ID__&description=__ADD_DESCRIPTION__'></iframe> Înlocuiți __ADD_SALE_VALUE__ cu valoarea totală a vânzării (fără TVA - împărțind valoarea coșului de cumpărături la 1,24; fără taxe de transport, cu discounturi aplicate) (separatorul zecimal trebuie să fie punctul) Înlocuiți __ADD_TRANSACTION_ID__ cu un id unic care să identifice tranzacția. Înlocuiți __ADD_DESCRIPTION__ cu un mesaj informativ despre tranzactie (eg. nume_produsXcantintate) (Important: trebuie să fie URL Encoded). Ma poate ajuta cineva? Multumesc |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users