Creare Documentatie pentru un App
Last Updated: Jan 15 2015 13:14, Started by
dune3001
, Jan 13 2015 17:17
·
0

Posted 13 January 2015 - 17:17

Buna!
Recent am lucrat la interfata grafica pentru o aplicatie pe Android, si acum sefu' imi cere sa ii fac un document de prezentare cu tot ce tine de app-ul asta. Trebuie sa cuprinda toate informatiile tehnice, dar sa fie usor de inteles si nu boring. "Cum fac aia de la Apple, dar nu asa de scurt" (citat direct de la el, si toata explicatia pe care am primit-o). Stie cineva un exemplu pe net? sau pe unde as putea sa caut, ca habar nu am cum ar trebui sa arate... Sau macar vreo idee ce ar trebui sa contina? Mersi! |
Posted 13 January 2015 - 17:25

Uită-te în Play store pe la descrierile altor aplicații.
|
Posted 13 January 2015 - 18:58

Posted 15 January 2015 - 11:14

dune3001, on 13 ianuarie 2015 - 17:17, said:
Buna! Recent am lucrat la interfata grafica pentru o aplicatie pe Android, si acum sefu' imi cere sa ii fac un document de prezentare cu tot ce tine de app-ul asta. Trebuie sa cuprinda toate informatiile tehnice, dar sa fie usor de inteles si nu boring. "Cum fac aia de la Apple, dar nu asa de scurt" (citat direct de la el, si toata explicatia pe care am primit-o). Stie cineva un exemplu pe net? sau pe unde as putea sa caut, ca habar nu am cum ar trebui sa arate... Sau macar vreo idee ce ar trebui sa contina? Mersi! dune3001, on 13 ianuarie 2015 - 17:17, said:
Buna! Recent am lucrat la interfata grafica pentru o aplicatie pe Android, si acum sefu' imi cere sa ii fac un document de prezentare cu tot ce tine de app-ul asta. Trebuie sa cuprinda toate informatiile tehnice, dar sa fie usor de inteles si nu boring. "Cum fac aia de la Apple, dar nu asa de scurt" (citat direct de la el, si toata explicatia pe care am primit-o). Stie cineva un exemplu pe net? sau pe unde as putea sa caut, ca habar nu am cum ar trebui sa arate... Sau macar vreo idee ce ar trebui sa contina? Mersi! Si eu incerc sa fac asta de ceva timp, buna intrebarea. ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users