Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Masina paine
Last Updated: Apr 27 2024 17:37, Started by
RADU_
, Oct 21 2007 08:54
·
57
#7867
Posted 21 September 2016 - 20:01
#7868
Posted 23 September 2016 - 15:54
GEORGE1976, on 17 septembrie 2016 - 04:59, said:
Salut! Eu am folosit-o anul trecut si anul asta. Am facut de caise si capsuni. E foarte practic si naturala. mcjohn, on 21 septembrie 2016 - 12:14, said:
Am găsit o mașină pe eMag. Review-uri văd că are bune. (Mai puțin una Emilia care se tot plînge că nu-i coace. Dar de ce nu o trimite retur ca și Rodica ?) masina-de-paine-star-light-800-w. Dupa ce a venit din service MP-ul meu coace din ce in ce mai ok . Ultima data am facut o paine cu masline si a iesit brunetica bine. Ce-i drept, am folosit numai optiunea "dark". |
#7869
Posted 23 September 2016 - 16:51
Acum stau în cumpănă, dacă să o comand, sau să aștept oferta Lidl.
Pînă la urmă cred că o comand ptr că afară incepe să se răcească și se menține greu temperatura de dospire din cuptorul celălalt (adica trebuie pornit focul mai des). |
#7870
Posted 24 September 2016 - 01:16
Anul trecut am folosit zahar gelifiant dar nu mi s-a parut destul de tare si anul asta gelifiant separat dar am pus mai mult ca nu era asa de consistent.
|
#7871
Posted 29 September 2016 - 22:47
Am primit și eu coletul.
E cît se poate de ciudată această MP. Nu are rețetar. Nu are timpii programelor . La celelalte aveau siguranță limitator de temperatură. Pe undeva la 180'C . La asta văd că urcă temperatura lejer pînă la 250'C. Cînd am desfăcut cutia, mirosea a oțet de parcă aș fi pus castraveți la murat. Știe cineva de unde pot descărca "timpii de coacere" ptr Gorenje sau Hinner ? uploadfromtaptalk1475181807346.jpg 161.08K 41 downloads uploadfromtaptalk1475181832124.jpg 71.57K 44 downloads uploadfromtaptalk1475181842947.jpg 87.71K 42 downloads uploadfromtaptalk1475181906285.jpg 67.51K 47 downloads Cloud Edited by mcjohn, 29 September 2016 - 22:50. |
#7872
Posted 30 September 2016 - 17:02
Timpul ti-l arata afisajul cand alegi programul, nu? Cred ca-ti lipsesc doar retetele...Totusi, painea arata f bine! Pofta mare!
|
#7874
Posted 01 October 2016 - 10:57
Ei, daca nu stii sa cauti pe net.... Ti-am gasit eu cartea cu retete.
https://s0emagst.aka...202466edd9b.pdf |
#7875
Posted 01 October 2016 - 12:07
Nu pune baza pe retetar.. deja discrepante majore intre ele: la painea de baza 900g are raport faina/apa 1.48 si la painea de baza 1130g e 1.55 adaug si drojdia... e la fel 4.5g nu mai zic de sare ..de la 7g la 14g
PS eu stiam de raport faina tip650 / lichid ceva de genul 1.75- 1.85... si 2 la faina 000 Edited by mihaiC1, 01 October 2016 - 12:16. |
#7876
Posted 01 October 2016 - 14:01
Stiti careva cat masoara o lg mica de la masina Moulinex?Am pierdut-o
|
|
#7877
Posted 01 October 2016 - 17:27
#7878
Posted 01 October 2016 - 19:34
Salut!
Am intrat și eu în rândul "brutarilor" de vreo 2 zile, în sensul că am achiziționat o mașină de făcut pâine Panasonic SD-ZB2502. Am făcut -mai bine zis mașina a făcut- vreo 2 pâini până acum și pot spune ca sunt super mulțumit și de mașină și de pâinea pe care o face. Acum lucrează la o pâine din făină integrală, cu vreo 5 feluri de semințe. Sunt tare curios ce o sa iasă. Tipul de faina pe care-l "cere" mașina este cel cu multă proteina. La una din pâini am folosit făină "de țară " și s-a cunoscut. În sensul rău al expresiei. Una peste alta, deocamdată își merită banii, singurul dezavantaj care mi-a sărit în ochi este timpul mare de preparare : 4h pentru o pâine albă, normală și 4h 30 pentru o pâine din făină integrală. Attached Files |
#7879
Posted 01 October 2016 - 19:52
rodica_c, on 30 septembrie 2016 - 17:02, said: Cred ca-ti lipsesc doar retetele... Sînt aici destule. Și apoi nu e prima mașină. Dar tu știi asta. Eu mă refeream la timpi de coacere și dospire aferenti fiecărui program. Deoarece nu știam cei poate capul, prima pîine am făcut-o pe 1 Basic , cu rumenire medie. Da, a ieșit frumoasă. Mulțumesc ! |
#7880
Posted 01 October 2016 - 20:20
daniMMM, on 01 octombrie 2016 - 14:01, said: Stiti careva cat masoara o lg mica de la masina Moulinex?Am pierdut-o "Masuri aproximative: 1 ceasca faina aprox. 140g ; 1 lingura zahar aprox. 12g; 1 lingura ulei aprox. 12g; 1 lingurita sare. aprox 7g; 1 lingurita drojdie aprox. 3g; 1 ou aprox. 50g " Freddy12, on 01 octombrie 2016 - 10:57, said: Ei, daca nu stii sa cauti pe net.... Ti-am gasit eu cartea cu retete. |
#7881
Posted 01 October 2016 - 20:56
Cineva (nu mai știu cine a postat, scuze), a postat timpi aceștia...
uploadfromtaptalk1475348044122.jpg 199.29K 29 downloads uploadfromtaptalk1475348063515.jpg 94.34K 26 downloads Cam așa ceva căutam. Am să merg la vecina căreia i-am dăruit Heinner-ul. Poate n-o fi aruncat cartea. Căci timpii sînt aceeași. |
|
#7882
Posted 01 October 2016 - 21:02
ugly_cat2003, on 01 octombrie 2016 - 19:34, said:
Salut! Am intrat și eu în rândul "brutarilor" de vreo 2 zile, în sensul că am achiziționat o mașină de făcut pâine Panasonic SD-ZB2502. Am făcut -mai bine zis mașina a făcut- vreo 2 pâini până acum și pot spune ca sunt super mulțumit și de mașină și de pâinea pe care o face. Acum lucrează la o pâine din făină integrală, cu vreo 5 feluri de semințe. Sunt tare curios ce o sa iasă. Tipul de faina pe care-l "cere" mașina este cel cu multă proteina. La una din pâini am folosit făină "de țară " și s-a cunoscut. În sensul rău al expresiei. Una peste alta, deocamdată își merită banii, singurul dezavantaj care mi-a sărit în ochi este timpul mare de preparare : 4h pentru o pâine albă, normală și 4h 30 pentru o pâine din făină integrală. http://www.trustedre...dmaker_round-up |
#7883
Posted 02 October 2016 - 06:28
Panasonic-ul este renumit...
Si, sincer, la cat costa ... trebuie sa fie gama de varf... Ce capacitate are? ( 600 g sau mai mare?) Este cu 2 palete? De ce oare timp asa de mare ? Sa o folositi sanatosi si la cat mai multe paini rumene si pufoase! Stima! Edited by quarelin, 02 October 2016 - 06:35. |
#7884
Posted 02 October 2016 - 09:24
Mașinile noastre au cîte 2 frămîntării , a cîte 10-20 min + una de 1 min. A lui o avea 3 frămîntării.
Niște explicații a dat SyleiMM la sfîrșitul lui August. Vechiul Orion avea un program deștept. Pe 1 basic spre exemplu, pîinea avea 3,15 ore programul. În primele 15 min pornea doar rezistenta și menținea temperatura la aprox 30°C (temperatură ce se menținea 2 ore, pînă în momentul începerii coacerii), iar cînd începea malaxarea toate ingredientele aveau aceeași temperatură. La aceasta Star, programul 1 are 3 ore. Iar rezistența pornește după terminarea primei malaxări și menține o temperatură de 24°C. Dar prima pîine mi-a plăcut. Iar fiecare program avea opțiunea de "program rapid", care micșora programul inițial cu aprox 45 min. Tăia 5 min din frămîntare, 5 min din dospire ... etc. Acum la asta nu mai știu care o fi ... Și cam atît. La revedere ! |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
1 members, 0 guests, 0 anonymous users
camsonat