Camara pentru iarna
Last Updated: Dec 06 2008 15:41, Started by
Bebeluska
, Aug 31 2008 20:05
·
0
#55
Posted 03 October 2008 - 13:54
sebulbus, on Oct 3 2008, 14:44, said: Da, mi s-a parut normal ca nu se pun intregi, eu unul n-am desfacut borcan cu gogosari intregi pana acum. Am aflat treaba, nu se clocoteste zeama decat daca n-ai ce face, noi am avut anul trecut pana in mai (cand i-am terminat de mancat) preparati total la rece, au tinut fara probleme. |
#56
Posted 03 October 2008 - 14:07
sebulbus, on Oct 3 2008, 14:44, said: Da, mi s-a parut normal ca nu se pun intregi, eu unul n-am desfacut borcan cu gogosari intregi pana acum. Am aflat treaba, nu se clocoteste zeama decat daca n-ai ce face, noi am avut anul trecut pana in mai (cand i-am terminat de mancat) preparati total la rece, au tinut fara probleme. |
#57
Posted 03 October 2008 - 14:18
Moaca, on Oct 3 2008, 15:07, said: exista si variantele taiati in sferturi sau in jumatati ; eu ii prefer taiati fasii - sunt mai gustosi, incap mai multi in borcan, si tin mai bine Edited by 654321, 03 October 2008 - 14:19. |
#58
Posted 03 October 2008 - 14:24
#59
Posted 03 October 2008 - 16:32
Sebulbus, promit pastrez reteta pt la anu'. Acu' i-am pus deja (altfel) :(
Eu ii pun jumatati/sferturi, si-i tai la salate (fasiile ar fi mai greu de taiat marunt :) ) Pt gospodine :D : eu mai pun, in perioada asta, muraturi asortate: castraveti, conopida, gogosari, gogonele, cate 2-3 bucati din fiecare (cat incape in borcan). Nu numa' ca-s bune, da' arata f bine :naughty: Edited by s3ction31, 03 October 2008 - 16:32. |
#60
Posted 06 December 2008 - 15:41
sebulbus, on Oct 3 2008, 03:55, said: I-auzi neamule update: 10 kg gogosari, 1 kg zahar, 1l otet, sare cat sa fie acolo si diverse condimente (nota mea: boabe, ca sa ramana in zeama). Se arunca toata lista peste gogosarii situati intr-un vas adanc si se lasa peste noapte (sau mai mult daca e frig) pana-si lasa zeama. Dup-aia se iau asa cum se gasesc gogosarii si se pun in borcane, iar zeama se pune peste ei (nu am intrebat, dar imi inchipui ca infierbantata, altfel ce-i sterilizeaza?) si cu asta distractia se incheie. Tocmai ce-am deschis un borcan facut acum 2 zile. Deja sunt apti pt consum. Va salut. Am pus asa (plus mult hrean) cateva borcane acum aprox. o luna, si-au fermentat. :( |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users