Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Sa ne hranim sanatos
Ultima postare: mar 27 2016 19:08, Inițiat de
Nicanor
, aug 14 2008 08:56
·
0
#256
Publicat: 13 ianuarie 2012 - 18:38
Ulpiatraiana, on 13th January 2012, 16:19, said: De ce unele familii gateasc mancare pe doua zile, adica, maninci aceeasi ciorba doua zile? ce angoase au unii.... Editat de alexpet, 13 ianuarie 2012 - 18:39. |
#257
Publicat: 14 ianuarie 2012 - 16:20
alexpet, on 13th January 2012, 18:38, said: si adica sa fac 400 ml de ciorba cat mananca doua persoane....si a doua zi sa o iau de la capat? ce angoase au unii.... Eu, da. de ex. maine dimineata in timp ce ma machez si imi intind parul cu placa, fac vichyssois, nu dureaza mult, cartofii fierb, ii strecor, pus la mixer+lapte, crema lichida( eu folosesc de soya), piper un pic, citeva picaturi de ulei de masline si putin ciboulette. Linga supa asta, oua de prepelita, spanac, minirosii, broccoli, dovleac+ o banana. Suc? Mango am pentru maine. e de cumparat, dar oricum e organic, nu e rau. |
#258
Publicat: 14 ianuarie 2012 - 16:51
Ulpiatraiana, on 14th January 2012, 16:20, said: Eu, da. de ex. maine dimineata in timp ce ma machez si imi intind parul cu placa, fac vichyssois, nu dureaza mult, cartofii fierb, ii strecor, pus la mixer+lapte, crema lichida( eu folosesc de soya), piper un pic, citeva picaturi de ulei de masline si putin ciboulette. Linga supa asta, oua de prepelita, spanac, minirosii, broccoli, dovleac+ o banana. Suc? Mango am pentru maine. e de cumparat, dar oricum e organic, nu e rau. |
#259
Publicat: 14 ianuarie 2012 - 16:58
Ulpiatraiana, on 14th January 2012, 16:20, said: Eu, da. de ex. maine dimineata in timp ce ma machez si imi intind parul cu placa, fac vichyssois |
#260
Publicat: 14 ianuarie 2012 - 17:15
calinjack, on 14th January 2012, 16:51, said: nu mancati prea des soia ca acumulati prea multi estrogeni si faceti nisip la rinichi.cat despre ciorba ,n-are nimic daca o ti in frigider o zi doua,dinpotriva,e mai buna deoarece se concretizeaza aromele.toate celelalte fructe si legume chiar daca sunt "organice" sunt crescute foarte fortat si artificial.de exemplu o salata (crescuta in apa)de magazin iarna ,nu are nici jumatate din proprietatile unei salate de gradina. De gradina, la mine aici nu ninge niciodata. Quote Si ma intreb supa aia o mananci tot dimineata ori o ti in frigider pana la pranz? Doar dimineata. La prinz nu e nimeni acasa si nici eu . Seara fac alta. |
#263
Publicat: 28 ianuarie 2012 - 14:07
Buna ziua,
Am o intrebare pentru cei mai vechi pe acest forum. Exista cumva un thread in care sa se discute despre continutul nutritional al alimentelor ? (exemplu: Kcal, proteine, lipide, glucide, minerale, vitamine, alti nutrienti esentiali). Ma intereseaza in special pentru alimentele traditionale romanesti, care nu le-am gasit pe alte site-uri. |
#264
Publicat: 05 martie 2016 - 19:34
E un adevar dureros ca in ultimii ani, mancarea din supermarket contine diferite substante chimice. Pentru unii dintre noi e aproape imposibil sa ne hranim sanatos. Suntem prinsi in monotonia zilelor, saptamanilor, anilor. In weekend avem obiceiul sa fugim pana la magazin sa ne cumparam alimentele. Consumul acestora se rasfrange in viata noastra de zi cu zi, simtindu-ne tot mai obositi, mai pierduti, mai robotizati in vartejul orelor care fug pe langa noi.
Carnea din magazin este nociva. Poate fi inlocuita cu carnea de vanat. Dar putini sunt cei care isi permit asa ceva. Restul alimentelor pot fi achizitionate de la taranii din imprejurimi. Dar trebuie cautati la fata locului, trebuie investit timp si bani, dar merita. Exista retete de casa folosite cu succes pentru salam, crenvursti, pateu, pastrama, diferite tipuri de branza. Dar din nou, trebuie investit timp, bani si trebuie sa avem conditii speciale (afumatorie, beci. etc.) Eu nu cred ca a deveni vegetarian ar fi o solutie buna, pentru a evita mancarea nesanatoasa. Pentru ca nu doar carnea este tratata chimic. O solutie ar fi sustinerea micilor producatori. Stiu ca si semintele folosite de tarani nu sunt cele de demult, si hrana animalelor de la tara nu e de calitate ca si altadata, dar sunt sigura ca sunt produse mult superioare decat cele de la supermarket. Aveti grija de voi, si atentie la ce mancati |
#265
Publicat: 06 martie 2016 - 23:59
rjx3er, on 28 ianuarie 2012 - 14:07, said:
Buna ziua, Am o intrebare pentru cei mai vechi pe acest forum. Exista cumva un thread in care sa se discute despre continutul nutritional al alimentelor ? (exemplu: Kcal, proteine, lipide, glucide, minerale, vitamine, alti nutrienti esentiali). Ma intereseaza in special pentru alimentele traditionale romanesti, care nu le-am gasit pe alte site-uri. nu stiu daca asta cauti.. incearca aici http://calorii.oneden.com/ |
#267
Publicat: 27 martie 2016 - 19:08
richelieu, on 07 martie 2016 - 19:29, said:
nu a apărut nimic nou in tabelul lui Mendeleev recent https://en.wikipedia.../wiki/Ununtrium |
|
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi