Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Care ar fi diferenta nutritiva?
Ultima postare: iun 14 2022 09:40, Inițiat de
dirida
, feb 09 2022 21:16
·
0
#9
Publicat: 10 februarie 2022 - 00:49
dirida, on 09 februarie 2022 - 21:16, said:
intre o conserva la cutie/borcan si un produs congelat la punga tinut in lazile alea frigorifice ale supermaketurilor- care se inchid si se deschid la fiecare client si daca se mai intrerupe si electrica, se dezgheata, iar se-ngheata.... Diferenta nutritiva este de luat in considerare dupa ce il gatesti. Acum, cat priveste partea sanitara, te gandesti ca borcanele si cutiile au conservanti (E-uri, multe), iar cele din lazile frigorice este cum ai descris (unde eu dau vina pe lipsa de educatie a clientilor). |
#12
Publicat: 12 februarie 2022 - 21:27
#13
Publicat: 14 februarie 2022 - 21:34
Oricum congelate cu mânuțele tale nu îți vor iesi niciodată cum le ies lor, pentru ca nu ai scule de congelare rapida, iar congelarea in echipamente domestice strica textura legumelor si implicit si valorea nutritivă.
Edenia are produse bune, acum nu știu ce experiența ai avut tu cu ele, cum au fost manipulate, prin ce regim au trecut si cum au fost gătite. |
#14
Publicat: 14 februarie 2022 - 21:49
Pai da, una e să le bagi tu la congelator, să se răcească in timp, și alta să le bage ăia direct la -40 de grade in ditamai camera frigorifica, altfel se formează cristalele de gheață.
Jos pălăria @richelieu și mulțumesc, mulți mi au spus de a lungul timpului că sunt prost că mă duc cu ce am de congelat la un prieten care are instalație de congelare rapidă, la o fabricută, și abia apoi le bag la congelatorul personal. Eu eram convins de asta, am făcut și teste, dar ești primul profesionist care îmi dai dreptate 😁 |
#15
Publicat: 16 februarie 2022 - 09:10
DarthBane, on 14 februarie 2022 - 21:49, said:
Eu eram convins de asta, am făcut și teste, dar ești primul profesionist care îmi dai dreptate Dar se știe de XX ani că congelarea rapidă e mai bună pentru păstrarea nutrienților, iar de multe ori, legumele congelate sunt chiar superioare celor proaspete, care pot sta ceva zile sau săptămâni prin depozite, înainte să ajungă la raft. Nu e nevoei să faci tu teste, e un lucru cunoscut de toată lumea. dirida, on 12 februarie 2022 - 21:27, said:
poate imi sugerezi vreo firma mai calitativa , ca de congelat eu cu minutele mele n-am timp Mazăre, fasole, Bonduelle. Sincer, toate sunt ok, dar diferă timpii de fierbere. Timpii recomandați pe etichetă, de multe ori, sunt greșiți, majoritatea trebuiesc lăsate mai mult. Despre gust... Ce gust te aștepți să aibă niște legume banale, congelate? Cred că de-asta există prostiile alea cu "legume congelate cu unt", pentru ăștia care caută să aibă fasolea gust de friptură... |
|
#16
Publicat: 16 februarie 2022 - 19:39
Pai, da, vreau sa se simta gustul legumelor altfel decit o iarba seaca(nu va ginditi la nu stiu ce ierburi) ;de ce le-as mai pune intr-o supa, sau ciorbita?
Bonduelle este cea mai rea dintre conservele pe care le-am incercat in ultima vreme Si, despre peste(peshte) are cinceva ceva de comentat? Un ton in ulei la un borcan (scump la pret), e mai bun decit un ton congelat? |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi