Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Care ar fi diferenta nutritiva?
Last Updated: Jun 14 2022 09:40, Started by
dirida
, Feb 09 2022 21:16
·
0
#20
Posted 17 February 2022 - 21:21
dirida, on 16 februarie 2022 - 19:39, said:
Bonduelle este cea mai rea dintre conservele pe care le-am incercat in ultima vreme Eu n-am spus nimic de conserve. Conservele cu legume sunt mai toate aiurea. Câteva legume sunt mai ok la conservă, dacă vrei neapărat să le iei așa, porumbul, ciupercile, măslinele, de exemplu. dirida, on 16 februarie 2022 - 19:39, said:
Si, despre peste(peshte) are cinceva ceva de comentat? Un ton in ulei la un borcan (scump la pret), e mai bun decit un ton congelat? Strict la ce vorbeam mai devreme, la pește nu prea contează ca la legume, că pe-ăla nu-l mănânci pentru vitamine. Tonul în ulei e diferit de cel congelat, n-are rost să le comparăm. Strict ca valoare nutritivă, ăla crud/congelat, preparat la cuptor, va fi mereu mai bun decât ăla în ulei, datorită conținutului mai scăzut de grăsimi hidrogenate. Iar ăla în suc propriu, are sare adăugată. |
#21
Posted 17 February 2022 - 21:39
#22
Posted 14 March 2022 - 14:17
Asa e, mazarea si porumbul sunt foarte bune, cu precizarea ca e mai bine sa iei mazare fina
|
#23
Posted 14 June 2022 - 09:40
Eu la gătit folosesc păstăi și mazăre ne-proaspete. Ciupercile le iau proaspete de fiecare dată când vreau să gătesc.
Am folosit multă vreme mazăre la conservă (când eram în Indonezia, din motive logistice, aici doar la început, din obișnuință) iar apoi am trecut pe congelate. Dacă gasesc Bonduelle, iau de-alea. Mie mi s-au părut cele mai bune. Dacă nu, marca proprie carr4 sau Emborg. La fasole verde păstăi la fel, dar nu am mai găsit nimic de la bonduelle de foarte multă vreme. Nu am încercat niciodată păstăi la conservă. Congelate însă, cele de carr4 sunt foarte ok și eu unul nici măcar nu le mai opăresc înainte să le călesc în tigaie. Edited by buntzi, 14 June 2022 - 09:41. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users