Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ardei iute Kaufland
Ultima postare: oct 23 2016 19:16, Inițiat de
DarkEnemy
, oct 23 2016 12:00
·
0
#4
Publicat: 23 octombrie 2016 - 12:19
[ http://i.share.pho.to/df653a37_o.jpeg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Daca ai cumparat ardei iuti bulgaresti ca cei din poza, aceia nu sunt foarte iuti.... [ http://i.share.pho.to/6b96878b_o.jpeg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Acestia sunt ardei iuti jalapeno verzi........extrem de iuti! Editat de xmanyacs77, 23 octombrie 2016 - 12:23. |
#5
Publicat: 23 octombrie 2016 - 12:23
Prima poza.
Eu am crezut ca sunt Serrano. Mai ales ca e mai puternic decat Jalapeno. Am mancat Jalapeno cu porcariile de la Mec, dar nu mi s-au parut intensi. Si Cayenne rosu fulgi am utilizat in diverse mancaruri si iar nu mi se pare asa de iute. Probabil, astia fiind proaspeti, de asta mi se par iuti tare. |
#6
Publicat: 23 octombrie 2016 - 12:24
DarkEnemy, on 23 octombrie 2016 - 12:23, said:
Prima poza. Eu am crezut ca sunt Serrano. Mai ales ca e mai puternic decat Jalapeno. Am mancat Jalapeno cu porcariile de la Mec, dar nu mi s-au parut intensi. Si Cayenne rosu fulgi am utilizat in diverse mancaruri si iar nu mi se pare asa de iute. Probabil, astia fiind proaspeti, de asta mi se par iuti tare. Cu cat ardeiul iute este proaspat cules, cu atat iuteala si aromele sunt mai intense.... Editat de xmanyacs77, 23 octombrie 2016 - 12:25. |
#7
Publicat: 23 octombrie 2016 - 12:25
Daca vrei ceva bun uita de cei verzi si ia ciusca romaneasca, care e asemanatoare cu peperoncino dar mai iute.
Pe langa faptul ca este uzual muuuuuuuuuuuuult mai iute decat chilli adevarat care este extrem de iute, exista variante care sunt chiar si de milioane de ori mai iuti, repet made in RO. Spre deosebvire de peperoncino care se marunteste coarse - ca sa vada clientul la restaurant ca e the real thing, la ciusca romaneasca recomand macinarea foarte fina, pt a putea doza in cantitati infime, deoarece este yotta iute. Se poate usca undeva ferit de umiditate, aerisit. In punga mucegaieste daca nu este uscat inainte. Dupa uscare ramane in continuare yotta iute si se poate macina. Eu am luat special o rasnita de cafea electrica pt. asta. Nu cred ca gasesti la kaufland asa ceva. Se mai gaseste pe la cativa vanzatori in anumite piete. Editat de loock, 23 octombrie 2016 - 12:29. |
#9
Publicat: 23 octombrie 2016 - 12:54
DarkEnemy, on 23 octombrie 2016 - 12:00, said:
Verde, lunguiet, mai subtire. Made in Romania. Asa scriu ei "made in Romania" pe toate produsele, dar nu trebuie sa-i crezi. Aia lungi si curbati, spiralati, de culoare verde deschis sunt mai putin iuti. Mai iuti sunt cei verde inchis, mai scurti si drepti, romanesti, proaspat culesi. Din aia foarte iuti, verde inchis, daca iei 5 bucati, te costa 0.8 lei cel mult si te tin o luna (depinde si de cat au stat in raft), ca nu poti sa pui la mancare mai mult de 1/2 si nici nu poti manca mai mult de atat decat daca ai antrenament. E buna si tocatura de ardei iute rosu (paprika), se gaseste in magazinele de condimente (mai iau cateodata) dar e diluata ca sta mult in raft, dar da gust bun la mancare daca adaugi 1/4 de lingurita, un varf de cutzit, dupa gust. Editat de rosix, 23 octombrie 2016 - 13:00. |
#10
Publicat: 23 octombrie 2016 - 13:16
rosix, on 23 octombrie 2016 - 12:54, said:
Din aia foarte iuti, verde inchis, daca iei 5 bucati, te costa 0.8 lei cel mult Asta inseamna un adaos intre 500% si 1500%... si nu sunt singurele ingrediente cu astfel de adaosuri... de aici si aparitia de tot felul de restaurante, terase si fast-fooduri la fiecare colt de strada... Editat de alym, 23 octombrie 2016 - 13:18. |
|
#11
Publicat: 23 octombrie 2016 - 13:21
Dar Coroana Episcopului ati incercat?
"Carnea" este domestica, dar sa nu atingi samanta! Pentru cine are gura, esofag, intestine, stomac de plastic, poate sa incerce Trinidad Moruga Scorpion. Dati o cautare pe Google! Editat de viceroy56, 23 octombrie 2016 - 13:25. |
#18
Publicat: 23 octombrie 2016 - 15:05
8 lei e kilogramul. Am platit pe 5 bucati 35 de bani... cheap as f**k
Si da, e genul de ardei iute ce ti-l plaseaza la o ciorba. Din asta am avut parte si vara asta la o pensiune unde am stat, numai ca acolo era inclus in pret. Daca ar trebui sa platesti extra, deja e hotie romaneasca. |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi