Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
O disparitie de ani buni, Acces D...

Mancarea e scumpa

Parere achiziționare BMW G20

Schimbarea bateriei moderne la VA...
 Rostschreck Lidl

Si noi suntem Florin Piersic? / J...

Rascumparare euroobligatiuni (pri...

Detartraj partial slatina
 Cu ce pot izola fonic peretii pen...

Telefon cu senzor compass BUN

Blocare google chrome cu master p...

Instalare Siemens NX pe macbook
 sfat achizitie telefon pana in 20...

Stoc Smart CAM TV

Ce corzi de chitara sa cumpar?

Galaxy A54 compass defect?
 

teava cupru pt cazan

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#19
ionut76

ionut76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,372
  • Înscris: 05.04.2006
Eu mai fac ceva: intr-un borcan de sticla mare pun fructe: banane, smochine, pere, gutui etc, de regula cit mai dulci. Nu adau zahar. Le las 1-2 zile si apoi pun peste ele tuica tare, la 60-65 grade. Las alcoolul pe fructe aproape un an, apoi il trag in sticle de apa Aqua Carpatica, sunt de sticla, paralelipipedice si au 0,75 l, cu dop care se insurubeaza ferm. Mai folosesc si sticle goale de la vin, dar acolo ma complic cu dopul de pluta. Tuica/palinca pe care o prepar in acest fel capata gust si aroma speciala de la fructe. Pastrez, desigur, si citiva litri pentru visinata. In unii ani, cind am avut mai mult alcool am mai facut, pe principiul visinatei si alte bauturi din: catina, pere, caise, piersici, smochine si, desigur, portocale. Experimentati si voi ! Eu sunt laudat cu aplauze la fiecare petrecere pe care o dau cind pun pe masa 2-3 feluri de bautura ;)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate