Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
teava cupru pt cazan
Last Updated: Aug 27 2016 09:16, Started by
sshony
, Aug 25 2016 20:25
·
0
#19
Posted 27 August 2016 - 09:16
Eu mai fac ceva: intr-un borcan de sticla mare pun fructe: banane, smochine, pere, gutui etc, de regula cit mai dulci. Nu adau zahar. Le las 1-2 zile si apoi pun peste ele tuica tare, la 60-65 grade. Las alcoolul pe fructe aproape un an, apoi il trag in sticle de apa Aqua Carpatica, sunt de sticla, paralelipipedice si au 0,75 l, cu dop care se insurubeaza ferm. Mai folosesc si sticle goale de la vin, dar acolo ma complic cu dopul de pluta. Tuica/palinca pe care o prepar in acest fel capata gust si aroma speciala de la fructe. Pastrez, desigur, si citiva litri pentru visinata. In unii ani, cind am avut mai mult alcool am mai facut, pe principiul visinatei si alte bauturi din: catina, pere, caise, piersici, smochine si, desigur, portocale. Experimentati si voi ! Eu sunt laudat cu aplauze la fiecare petrecere pe care o dau cind pun pe masa 2-3 feluri de bautura
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users