Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cine a inventat micul?
Ultima postare: mai 24 2015 17:25, Inițiat de
NeuFunk
, mai 23 2015 19:56
·
0
#20
Publicat: 23 mai 2015 - 22:40
[ http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f9/Cevapcici_in_somun.jpg/1280px-Cevapcici_in_somun.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Ćevapi in somun, with onion, from Sarajevo. Yummy! |
#23
Publicat: 23 mai 2015 - 23:30
NeuFunk, on 23 mai 2015 - 19:56, said:
Am o problema care ma framanta de ceva timp. Exista ceva date aproximative despre locul si data inventii miciilor? In ce tari se mai consuma acest produs si ce natie a inceput sa-l consume prima data. Nu stiu cine l-a inventat dar ce stiu eu ca acum stau pe WeCeu si produc un mic |
#31
Publicat: 24 mai 2015 - 12:48
Eu cred că micul modern e o invenție românească 100%.
Turcești nu văd de ce ar fi, pentru că în imperiul Roman se mânca totuși carne tocată. În cartea lui Apicius apare Isicia Omentata care e asociată cu hamburgerul, dare de fapt sunt un fel de chiftele. Mai curand turcii au preluat micii de la bizantinii, cam la fel cum au făcut cu sarmalele, care se numeau înainte dolmatas/dolmades. Asta dacă e să crezi ca i-am preluat cumva de la turci, care la rândul lor i-au preluat .. etc Editat de LL13G, 24 mai 2015 - 12:49. |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi