Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
The Babadook (2014)

[Unde] Haine pentru grasuti

Adam frustrat?

Procesoare compatibile KAQB0 LA-5...
 sql server management studio

sql server

Orange a picat, curiozitate legat...

incompatiblitate sim 3G - apel 4G...
 Electrostimulatori musculari abdo...

Dan Voiculescu nu si-a turnat fam...

GoClever Insignia 550i Dual SIM

M-am plictisit - alte softuri, si...
 Istorie alternativa

Problema Windows 8.1 - Se blochea...

Sony kdl-50w815b - cat de bun est...

Cel mai prost film!
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Igo Primo

  • Please log in to reply
923 replies to this topic

#541
andreic

andreic

    Superior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 53,229
  • Înscris: 07.02.2003
  • ID membru: 2,942
  • Locație: Bucuresti, KN34AL

View Postrazor74, on 12 octombrie 2013 - 09:40, said:

Nu stiu de ce nu ma mira ca in google e la fel ca in nng...
Pai normal... e facut cum trebuie sa fie :)

#542
Trackerrr

Trackerrr

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 878
  • Înscris: 12.02.2012
  • ID membru: 743,090
  • Locație: Where The Streets Have No Name

View Postgumball3000, on 12 octombrie 2013 - 14:20, said:

Pe S5660 nu cred ca vor merge, mie pe un galaxy s2 mi se parea ca se misca in reluare.

Pe S5660 am avut o versiune/un build mai veche/i de IGO dar l-am scos ca imi minca prea repede bateria.

#543
gphg

gphg

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 289
  • Înscris: 10.05.2008
  • ID membru: 324,688
Pentru cei care vor raster si li se pare ca n-au resurse suficiente,
puneti in sys.txt liniile:

[debug]
raster_quality=0

[map]
raster_2d_high_quality=0 ;(1 activated)
raster_3d_high_quality=0 ;(1 activated)

#544
Trackerrr

Trackerrr

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 878
  • Înscris: 12.02.2012
  • ID membru: 743,090
  • Locație: Where The Streets Have No Name

View Postgphg, on 13 octombrie 2013 - 11:01, said:

Pentru cei care vor raster si li se pare ca n-au resurse suficiente,
puneti in sys.txt liniile:

[debug]
raster_quality=0

[map]
raster_2d_high_quality=0 ;(1 activated)
raster_3d_high_quality=0 ;(1 activated)

La o tableta Vonino Emerald 78E cum intru in sys sa bag liniile alea de text.

#545
gphg

gphg

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 289
  • Înscris: 10.05.2008
  • ID membru: 324,688
Deschizi cu notepad si dai copy - paste, salvezi, inchizi si gata.

#546
dacibesti

dacibesti

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 488
  • Înscris: 01.02.2007
  • ID membru: 136,257
  • Locație: Bucuresti
In iGo primo 2, fara niciun skin, cum inregistrez un treseul pe care il parcurg?
Multumesc.

#547
GogoPetre1

GogoPetre1

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 161
  • Înscris: 31.08.2012
  • ID membru: 777,770
Salut, pentru rezolutia asta 540 x 960 de la Samsung s 4 mini merge harta care o foloseam cu rezolutia 480 x 800 (iGO Primo Android 9.6.22.290143)  ?

#548
adryanos

adryanos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,412
  • Înscris: 10.06.2008
  • ID membru: 335,834
  • Locație: Galati
Da

#549
gphg

gphg

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 289
  • Înscris: 10.05.2008
  • ID membru: 324,688

View Postdacibesti, on 19 octombrie 2013 - 10:22, said:

In iGo primo 2, fara niciun skin, cum inregistrez un treseul pe care il parcurg?
Multumesc.
In Optiuni - registru de calatorie - inregistreaza.sau tot acolo in Mai multe - Setari registru de calatorie - bifezi Salvare automata a traseului parcurs.

#550
adizaha

adizaha

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,183
  • Înscris: 17.06.2005
  • ID membru: 39,182
  • Locație: galati

Salut.
Am instalat primo pe Note 2.
Imi da un mesaj de eroare. Tot ce am gasit pe net trimite la un fisier .txt care ar trebui editat.
Nu am fisierul respectiv.
Ce trebuie facut?
Este vorba de eroarea: User interface resolution 720x1280 is not supported or compatible skin can npt be found. Exiting aplication
Multumesc

#551
fredy2007

fredy2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,867
  • Înscris: 09.09.2007
  • ID membru: 224,121
In acest moment care este ultima versiune de IGO PRIMO?Cand a fost lansata?

#552
gphg

gphg

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 289
  • Înscris: 10.05.2008
  • ID membru: 324,688
ASTA:
Posted Image
Posted Image

#553
danutzu_1069

danutzu_1069

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,136
  • Înscris: 17.01.2008
  • ID membru: 275,048
  • Locație: undeva in Bucuresti
^^ si este versiunea x.y.z , cu skin ţ, etc...disponibil ptr toate rezolutiile.... ??!!!??

#554
gozmyn

gozmyn

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,493
  • Înscris: 17.03.2009
  • ID membru: 428,738
  • Locație: Pierdut pe drumuri de munte.
Salut!
Am intampinat o problema cu Igo Primo. L-am instalat pe un Xperia V, l-am deschis pentru prima data, am configurat tot + proba. A functionat! A doua oara cand sa il deschid nu mai vrea. Imi apare Loading, ecran negru si revine in meniul telefonului. Imi deschide procesul insa nu imi intra in program. Daca il sterg si il instalez din nou pot sa il deschid pentru prima data, insa problema revine la a doua incercare.
Toate incercarile au fost efectuate cu telefonul orizontal, aceasi problema si cand il tin vertical. Cunoaste cineva o solutie?
Multumesc!

#555
Marian79bz

Marian79bz

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 336
  • Înscris: 14.08.2013
  • ID membru: 821,667
Salut..am instalat si eu igo primo dar nuvam hartile iar voce doar in engleza...e vorba de samsung note n7000

#556
Marian79bz

Marian79bz

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 336
  • Înscris: 14.08.2013
  • ID membru: 821,667
Am rezolvat..am pastrat folderul cu soft si am copiat din alta versiune de igo hartile si voce in folder specific fiecare si acum merge

#557
GogoPetre1

GogoPetre1

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 161
  • Înscris: 31.08.2012
  • ID membru: 777,770

View Postgphg, on 04 decembrie 2013 - 22:11, said:

ASTA:

Care bre, versiune numar ?

Posted Image
Posted Image


#558
anelka99

anelka99

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 21.09.2013
  • ID membru: 825,802
salut . eu am igo 8.3 dar nu stiu cum sa fac sa pot gasi nr strazii..
bag localitatea si strada, dar nu pot baga nr. imobilului. cum sa fac?
mi s-a spus ca asa e harta pe care o folosesc eu. dar exista vreun tip harta care are si nr strazii?  
multumesc

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users