Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Cancer de colon

- - - - -
  • Please log in to reply
566 replies to this topic

#451
carmenbn

carmenbn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 01.02.2014
Analizele au iesit bine toate,nu stim de markeri,care sunt gata maine,probabil.
De maine incepe tratament cu Avastin sau Erbitux,in functie de statusul all ras(nu stiu ce e).In prospectul Avastin zice ca se opreste administrarea cand nu mai are efect asupra tumorii,deci inteleg ca altfel,se ia toata viata,de aici si montarea cateterului pe viata?!?Nu mi-e clar.La Xeloda am stiut de la inceput ca se va termina la un moment dat tratamentul,acum nu i-a zis nimic.
Nodulii au avut pana acum 2-3 mm,erau calcifiati,iar acum au 11-12 mm si sunt mai multi.Iar odata ce ai cancer,se presupune ca tot ce apare e metastaza,deci se trateaza ca atare.Daca nu cresc sau scad dupa tratament,inseamna ca au fost benigni.Cam asta ne-a zis d-na dr.
Sa speram ca suporta bine si de data asta tratamentul,daca ma uit pe prospect la reactii adverse...Desi am auzit ca e mai dur Avastinul decat Xeloda si Oxaliplatinul.Vom vedea,Doamne-ajuta!

#452
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,666
  • Înscris: 15.12.2009
Xeloda se administreazã adjuvant. Tratamentul curent însã nu mai e adjuvant ci e cu țintã clarã.
Sãnãtate multã și baftã. Tine mult și de noroc în afecțiunea asta (din pãcate).

#453
geopsi

geopsi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,368
  • Înscris: 08.09.2006
Oricum sa va mai interesati si pe la alti medici ca nu aveti ce pierde. Poate se pot opera nodulii sau se poate face ceva prin oncotermie, de asta e bine sa aflati mai multe pareri.

Avastinul din cate imi aduc aminte e un fel de citostatic care opreste alimentarea cu sange a tumorii iar Erbitux(care parca era ceva de genul cetuximab) ar fi cel care distruge tumoarea. Oricum cetuximab apare si in combinatie cu oxiplatin in sutent deci o alta schema poate mai grea...

Oricum incercati sa luati si vitamina c(eu l-am trecut pe tata pe cetebe imunity plus) plus chestii de ficat(esentiale forte n, hepatostem etc.) pentru ca in multe cazuri nu cancerul este cel care produce moartea ci faptul ca nu se mai poate face tratament din cauza organismului care nu mai rezista(aici ficatul, rinichii si pancreasul sunt importanti)...

Xeloda din ce citisem pe prospect nu e un citostatic in sine... Este o substanta care atunci cand intra in combinatie cu celulelele canceroase devine citostatic. Tata a luat desta la inceput pentru luni bune cu niste stari foarte rele la 1-2 luni. Dupa ce a trecut pe oxiplatin s-a incheiat povestea si nu mai are decat uneori o stare de ameteala dupa perfuzie. Data viitoare este ultima...

Legat de markeri si analize e normal sa nu fie rele daca starea lui nu e chiar atat de rea. Uneori markerii aia nu cresc deloc chiar daca tumoarea ajunge sa fie maricica... Important e ca sunt bune in mare pentru ca va putea sa faca tratament.

Apropo, la tata(care nu bea in general deloc) un pahar de vin rosu de tara seara(nu chiar in fiecare seara) l-a ajutat in sensul ca analizele i-au iesit mai bune(erau in parametrii si inainte dar a crescut hemoglobina si nu mai tin bine minte ce). La fel si sucul de sfecla+morcov+mere este foarte bun. Ia cam o ora pe zi sa se faca(curatat fructe, spalat, stors si spalat storcatorul) si poate sa bea toata familia. Noi bem cam 500-750 ml pe zi si punem o sfecla mare, 3-4 morcovi si resul mere pana se completeaza, important este sa se bea lent(sa se si plimbe prin gura uneori pentru a se amesteca cu amilaza salivara) si daca se poate in 2 portii.
La fel am citit si cred ca ajuta si o cafea pe zi, fara zahar si facuta la expressor sau filtru(un expresor gasesti acum si la 1-2 mil) sau daca nu chiar si la ibric. Tata bea cafea inainte si apoi renuntase, am introdus asta si desi a facut perfuzii si doctora se astepta ca analizele sa iasa mai proaste au iesit clar mai bune si a decis sa mai faca o perfuzie cu xeloda(sper ca in final asta sa fie ultima).

#454
AntilopaBongo

AntilopaBongo

    Lapin Kulta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,456
  • Înscris: 12.10.2012

 carmenbn, on 14 septembrie 2014 - 06:54, said:

se ia toata viata,de aici si montarea cateterului pe viata?!?
Cateterul despre care vorbesti se instaleaza pentru confortul pacientului.
Am explicat ieri ca el poate fi pastrat toata viata, dar nu e obligatoriu sa fie asa. Probabil medicul nu s-a exprimat clar: nu e obligatoriu sa il pastreze, il poate pastra toata viata.
Sper sa ajungeti la punctul la care sa discutati despre extragerea lui, care e o operatie simpla si dureaza 15 minute cu tot cu anestezie. Si montarea dureaza putin, in jur de 30-40 de minute, cu anestezie locala.

Acelasi port venos se monteaza si pentru cure de chimioterapie cu o durata clara, 3-6 luni, deci nu are legatura tipul de cateter cu durata tratamentului.

#455
carmenbn

carmenbn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 01.02.2014
Multumesc tuturor pt.explicatii,a inceput sa devina mai "prietenos" acest cateter!Ramane de vazut daca vom avea nevoie de el toata viata,la fiecare 2 saptamani,poate a inteles sotul meu gresit.
Ma cam demoralizeaza ce zicea ro_explorer mai devreme,"Xeloda se administrează adjuvant. Tratamentul curent însă nu mai e adjuvant ci e cu țintă clară".Se poate face tratament toata viata?Bine,daca ma gandesc la cancer ca la o boala cronica,ca HTA,sa zicem,nu mai e asa ciudat sa iei tratament toata viata.Daca citostaticele erau mai putin agresive,cred ca "digeram" mai bine ideea ca trebuiesc luate permanent!Dar,pana la urma,si stiu asta din proprie experienta,cel mai rau este sa-ti zica un doctor:mergeti acasa,nu mai avem ce face!Faptul ca se mai poate face ceva nu trebuie decat sa ne bucure.
Vom vedea maine ce va fi...E trist,ne ducem copiii la deschidere la grupa mica la gradi si la scoala la clasa 0,apoi mergem la Fundeni...

#456
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,666
  • Înscris: 15.12.2009
Vã țin pumnii. Familia mea și eu personal am fost greu încercați de afecțiunea numita generic, cancer. Vã trebuie voințã și tãrie de caracter. Dacã aveți astea 2 caracteristici (toți, nu numai el) aveți șanse mari sa treceți peste orice.

#457
AntilopaBongo

AntilopaBongo

    Lapin Kulta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,456
  • Înscris: 12.10.2012

 carmenbn, on 14 septembrie 2014 - 18:05, said:

E trist,ne ducem copiii la deschidere la grupa mica la gradi si la scoala la clasa 0,apoi mergem la Fundeni...
Hai, ca nu-i asa de rau, bine ca sunteti cu totii la deschiderea anului scolar, bine ca exista niste solutii ca sa fiti impreuna si anul viitor si in cei care vin :)
Ma bucur mult ca a inceput sa fie si in Romania mai multa grija pentru pacient, pentru confortul lui.
Discutati cu medicul, faceti un plan si apoi totul va fi parca mai suportabil.
E cum a zis Explorer: aveti incredere ca tot ce primim putem suporta si ca rezultatul va fi cel dorit :) Stie el ce spune!
Va trimit si eu ganduri bune si succes la scoala si gradi copiilor!

#458
carmenbn

carmenbn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 01.02.2014
Multumesc frumos!Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi cu totii,eu si sotul meu avem o motivatie foarte puternica pt.a lupta si o vom face!

#459
geopsi

geopsi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,368
  • Înscris: 08.09.2006
Si eu va tin pumnii si sper sa iasa bine!

Markerii cum au iesit? Poate totusi nu e o recidiva acolo, din CT mie nu mi se pare sa rezulte clar una, adica e ceva acolo dar poate fi si altceva. Daca tot a fost operatia aia si poate transfuzii de sange, etc, niste teste de hepatita poate ca ar fi bune. Eu sunt inginer si nuprea merg pe presupuneri...

Asa nui foarte rau tratamentul acum ca nui pentru cancer generalizat doar incearca sa ia din primpa ceva ce are tendinta sa apara.

Daca citeai ce am scris eu, nu te mai demoralizai: <Ma cam demoralizeaza ce zicea ro_explorer mai devreme,"Xeloda se administrează adjuvant. Tratamentul curent însă nu mai e adjuvant ci e cu țintă clară">, inainte aveati xeloda+oxiliplatin acum aveti un nivel in plus si sunt si alte scheme daca cauti pe net.

#460
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,666
  • Înscris: 15.12.2009
Ce ziceam eu nu era de demoralizare. Im ipare rau ca a fost perceput asa.
Ideea este ca xeloda + eloxatin se da ca tratament adjuvant generic, in cazul ca exista ceva celule canceroase ramase aiurea prin organism sau "evadate" din tumora initiala.
Ce aveti voi acum ca tratament este ceva cu tinta mai precisa. Nu stiu cat de precisa e tinta acum ca nu-s de specialitate dar inseamna ca nu se impusca "orb" poate poate se nimereste (ca la tratamentul adjuvant) ci se urmareste un scop mult mai exact, ceea ce e de bine.
Inca o data, bafta multa.

#461
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,580
  • Înscris: 15.06.2007
Am avut un coleg de birou. Era de o varsta cu tata cred. Toooot schiopata... avea coxatroza. Dupa indelungi analize si programari, spaga la chirurg, a venit si operatia de implant de articulatie.
Apoi s-a lasat de fumat, a rarit vodka si tariile.
Mereu era artagos, cu ton de lupta, suparacios. Lumea incerca pe cat posibil sa aibe mai putin de lucru cu el. Avea vreo 59? -60 de ani.
Mai avea el dume si uneori ii ascultam povestile despre ingineria din comunism, cum a bagat cu echipa iarna pe santier la uzina de apa grea, etc.
Apoi povestea de filmul 2012, si radea de ce porcarie de film, ca cica vine sfarsitul pe 12 .12.2012. Asta era prin martie 2012, cand a aparut filmul la hbo.
A murit pe 16.12.2012, inainte de data aia, daca ar fi banuit vreodata.
In sfarsit de septembrie, 2012, tot isi lua tensiunea la birou, se simtea rau, chema un taxi si pleca acasa. Deja lumea mai ca il lua la misto, "iar i-a fost rau". Lipsea mult, dar nu se lua nimeni de el, era un specialist respectat, putini aveau experienta si expertiza lui.
Cum ziceam , in septembrie -octombrie a plecat acas. Zicea ca are gripa.
Dupa o saptamana,tot  nu trecea gripa aia si a bagat niste analize.
Zvonul a cazut ca un tunet la birou: cancer in faza finala. In nici doua luni de cand a venit ultima data la birou, a .. murit.
Era ciudat sa o vedem pe nevasta lui vaduva acum, eliberandu-i biroul de efecte personale, impartind cu colectivul pozele de la chiefuri, unele vechi de 25 de ani. Lucrase 32 de ani la institut.  
A avut o tumoare pe creier mare cat o banana cu metastaze pe plamani si in tot corpul. Se plangea acasa ca uita, ca il doare capul.
A fost , culmea, ingropat in aproprierea unei conducte magistrale pe care probabil chiar el a proiectat-o , care trecea pe langa cimitir. L-am regretat enorm. Am invatat de la el, desi nu i-am fost coleg de birou decat cativa ani, il asociam mereu cu tatal meu. Era un fel de "tata de la servici".


#462
carmenbn

carmenbn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 01.02.2014
Asadar,ne-am dus luni la spital.Markerii (CEA si CA 19) au mai crescut putin,dar sunt in intervalul bun.Nu a inceput inca Avastinul sau Erbituxul,ci a primit fluorouracil(parca asa ii zice).Am vorbit(eu)cu d-na dr. si mi-a zis ca,aproape cu certitudine,nodulii aceia sunt metastaze.Dupa ce va primi rezultatul de la proba cu parafina(statusul all-ras,adica ceva cu niste gene mutatante,am uitat intre timp),va decide ce si cat ii va da.Probabil Erbitux,pt.a avea Avastin ca ultima solutie.Va incerca sa-i faca pana la sfarsitul lunii dosarul,sa se aprobe in octombrie si sa primeasca medicamentul in noiembrie.Administrat pe vena cava,cu un cateter sub piele,cu o pompita si un furtunel atasate in buzunarul de la piept,prin care vine in 24 de ore medicamentul...
Pana atunci face fluorouracil la 2 saptamani,acum a facut luni 4 nu stiu ce(fiole,doze,ceva de genul) si marti 2.Nu a fost prea grozav,a avut greata si somnolenta,a cam stat mai mult in pat 3 zile.Citind insa prospectul,cred ca ar trebui sa fie fericit ca nu a fost mai rau!
Sa dea Dumnezeu sa primeasca aprobare si sa-i faca si Erbituxul(sau ce-o fi).
Intre timp,am cumparat si un medicament naturist,CancerEX AHCC,care,cel putin la psihic,ajuta mult.La farmacie mi-au zis ca e printre putinele care se pot lua in timpul tratamentului cu citostatice,asa ca il va lua,rau nu face sigur,iar prezentarea de pe site-ul lor era chiar interesanta.Daca stiti ceva de el,poate imi ziceti si mie.
Cam asta a fost...Sanatate la toata lumea!

#463
geopsi

geopsi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,368
  • Înscris: 08.09.2006
Ma bucur ca markerii nu sunt peste limite.
Legat de acel supliment. Vezi ca sunt cam 7 ciuperci care trebuie date(in special cordyceps), gasesti in produsul de la fares imunitate cu 7 ciuperci. Eu nu m-am impacat bine cu el din cauza stomacului dar ar trebui sa  fie mai bun. La fel gasesti preparate care contin mai multe chestii.
La fel de bine ii poti da Vitamina C, o sa il ajute enorm dar daca nu dai ceva cu eliberare prelungita dai de 3-4 ori pe zi ca nu se asimileaza prea mult dintr-o doza oricat de mare ar fi.
Dai ceva de ficat, neaparat un protector, este foarte important, nu astepta sa aiba analize proaste, incearca sa fi proactiva la tratament.
O descoperire buna si testata calumea e alga AFA, noi pentru ficat i-am dat tatalui meu hepatostem si i-au scauzt transaminazele in timpul tratamentului la inceput pentru cateva ture apoi a mai crescut foarte putin dar sunt in limite oricum.
DA SUMPLIMENTE DOAR DE LA FIRME CUNOSCUTE. cauta pe net produsele testate si bune, nu te duce direct la farmacie pentru ca farmacista nu e nici doctor si nici nu a testat citit atata despre produse cum ar citi unii care au cancer sau care au pe cineva cu cancer in familie.

Antioxidantii din fructe, sucuri, o sa fie buni si nu costa mare lucru. Sucul de mere cu morcovi si cu sfecla e gustos si atat de sanatos... La fel, mai gustos dar care ia mai mult timp este grepfruit cu ananas si ghimbir.

#464
Geo0123

Geo0123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 30.09.2014
Buna seara,

As dori sa ma ajutati sa inteleg CT-ul efectuat pe 2 Septembrie'14 al carui rezultat l-am trecut mai jos. Am nevoie de o parere, de un sfat, ce trebuie facut in continuare
Mentionez ca tatal meu a fost operat pe 9 Ianuarie '14 ( tumora vezicala infiltrativa)
Diagnostic histopatologic: Carcinom urotelial invaziv vezical, cu dediferentiere scuamoasa (~95%), grad inalt de anaplazie G3, pT2b pN0 pMx
Mai mentionez ca dupa primirea CT-ului, am efectuat si o endoscopie + colonoscopie ( care au iesit f bine, in afara de hemoroizi, ni s-a zis ca este OK)

Rezultat CT:
Status post-operator ; excizie completa a vezicii urinare, prostatei, veziculelor seminale .
Exista un nodul de 12mm pe versantul anterior al muschiului ridicator anal de partea dreapta, paramedian dreapta, in contact cu seroasa canalului anal, fara a se decela efect infiltrativ, cu incarcare cu contrast suspect de recidiva tumorala.
Nu se evidentiaza alt nodul similar intrapelvin, nici in restul cavitatii abdominale.
Uretere scoase la piele in fosa iliaca stanga; catetere ureterale.
Usoara dilatatie de SPC bilateral.
De partea dreapta parenchimul renal are grosime normala, dar are secretie , excretie si eliminare normal
intarziate fata de cel stang.
Ficat, colecist, pancreas,splina, glande suprarenale normale.
Cativa mici ganglioni retroperitoneal si iliac extern, nespecifici.
Modificari de spondiloza lombara, mai accentuat la nivel L5-S1, cu modificari de artroza interapofizara
posterioara.
Nu se deceleaza anomalii de structura osoasa suspecte de determinari secundare.
Concluzii:
-Exista un nodul de 12mm pe versantul anterior al muschiului ridicator anal de partea dreapta, paramedian dreapta, in contact cu seroasa canalului anal, fara a se decela efect infiltrativ, cu incarcare cu contrast suspect de recidiva tumorala.
-Fara alte procese inlocuitoare de spatiu abdomino-pelvin.

Multumesc mult!!!

#465
cincicinci

cincicinci

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 373
  • Înscris: 20.02.2013

 haryhary, on 25 iunie 2007 - 13:27, said:

Of...eu sunt speriat de moarte. am facut o colonoscopie pana la 70 cm unde nu se vede nimic, radiografie cu bariu si tomograf si 5 ecografe. am slabit 11 kg in 5 luni si am diagnosticul de steatoza hepatica nonalcoolica.  simt o jena in partea stanga in dreptul curelei de la pantaloni si o senzatie de nod in gat. analizele sunt normale mai putin transaminazele usor crescute şi VSH 17 limita fiind de 15. ma jeneaza in continu, am stare de slabiciune... si nu am pofta de mancare. am fost la toti medicii considerati somitati in gastroenterologie si nimeni nu-mi da de cap. La 32 de ani m-am saturat de viata!
pai ati facut atacuri de panica din cauza diagnosticului care de fapt este mai nimic daca tineti regim . De aceea aveti stari de slabiciune si noduri in gat si inapetenta. Steatoza hepatica este doar ceva grasime pe ficat care daca ati slabit atat cred ca s-a si topit. Nu trebuia sa mergeti la gastro ci la psihiatrie, daca nu puteti dormi si daca aveti ceva fluturasi in stomac si stari de emotie permanente, teama , direct la psihiatrie.

Edited by cincicinci, 03 October 2014 - 14:13.


#466
cincicinci

cincicinci

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 373
  • Înscris: 20.02.2013

 Geo0123, on 30 septembrie 2014 - 20:39, said:

Buna seara,

As dori sa ma ajutati sa inteleg CT-ul efectuat pe 2 Septembrie'14 al carui rezultat l-am trecut mai jos. Am nevoie de o parere, de un sfat, ce trebuie facut in continuare
Mentionez ca tatal meu a fost operat pe 9 Ianuarie '14 ( tumora vezicala infiltrativa)
Diagnostic histopatologic: Carcinom urotelial invaziv vezical, cu dediferentiere scuamoasa (~95%), grad inalt de anaplazie G3, pT2b pN0 pMx
Mai mentionez ca dupa primirea CT-ului, am efectuat si o endoscopie + colonoscopie ( care au iesit f bine, in afara de hemoroizi, ni s-a zis ca este OK)

Rezultat CT:
Status post-operator ; excizie completa a vezicii urinare, prostatei, veziculelor seminale .
Exista un nodul de 12mm pe versantul anterior al muschiului ridicator anal de partea dreapta, paramedian dreapta, in contact cu seroasa canalului anal, fara a se decela efect infiltrativ, cu incarcare cu contrast suspect de recidiva tumorala.
Nu se evidentiaza alt nodul similar intrapelvin, nici in restul cavitatii abdominale.
Uretere scoase la piele in fosa iliaca stanga; catetere ureterale.
Usoara dilatatie de SPC bilateral.
De partea dreapta parenchimul renal are grosime normala, dar are secretie , excretie si eliminare normal
intarziate fata de cel stang.
Ficat, colecist, pancreas,splina, glande suprarenale normale.
Cativa mici ganglioni retroperitoneal si iliac extern, nespecifici.
Modificari de spondiloza lombara, mai accentuat la nivel L5-S1, cu modificari de artroza interapofizara
posterioara.
Nu se deceleaza anomalii de structura osoasa suspecte de determinari secundare.
Concluzii:
-Exista un nodul de 12mm pe versantul anterior al muschiului ridicator anal de partea dreapta, paramedian dreapta, in contact cu seroasa canalului anal, fara a se decela efect infiltrativ, cu incarcare cu contrast suspect de recidiva tumorala.
-Fara alte procese inlocuitoare de spatiu abdomino-pelvin.

Multumesc mult!!!
G - Standard: Clasificarea celulelor tumorale si tesuturi tumorale în funcție de gradul lor de diferențiere . Valoarea (de obicei, G1 la G4) descrie cât de puternice sunt celulele  canceroase  mature,  gradul de malignitate al tumorii.
G3 - slab diferențiate
p - etapa patologic
T - mărimea tumorii T1-3 limitează de obicei la organ
L - limfatica, L1 -  ruperea în vasele limfatice prezente
N - Lyphknoten, N0 - nu afectare a ganglionilor limfatici
Statutul de metastaze, Mx - - M Detectarea Tumorabsiedelungen
necunoscut în alte organe
R - tumora reziduală, R0 - nici o tumoare rezidual detectabil
mai mult mai cautati dv, mai scrieti si pe forumurile medicale poate va raspunde cineva.

Edited by cincicinci, 03 October 2014 - 14:28.


#467
NelsonMandravela

NelsonMandravela

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,567
  • Înscris: 10.01.2012

 cincicinci, on 03 octombrie 2014 - 14:11, said:

pai ati facut atacuri de panica din cauza diagnosticului care de fapt este mai nimic daca tineti regim . De aceea aveti stari de slabiciune si noduri in gat si inapetenta. Steatoza hepatica este doar ceva grasime pe ficat care daca ati slabit atat cred ca s-a si topit. Nu trebuia sa mergeti la gastro ci la psihiatrie, daca nu puteti dormi si daca aveti ceva fluturasi in stomac si stari de emotie permanente, teama , direct la psihiatrie.

Gresit, foarte gresit. Psihiatria este ultima sectie la care ar trebui cineva sa ajunga, mai ales in tarisoara noastra. Ati mai putea face teste pentru boala celiaca sau teste pt metale grele.

#468
cincicinci

cincicinci

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 373
  • Înscris: 20.02.2013

View PostNelsonMandela, on 04 octombrie 2014 - 12:02, said:

Gresit, foarte gresit. Psihiatria este ultima sectie la care ar trebui cineva sa ajunga, mai ales in tarisoara noastra. Ati mai putea face teste pentru boala celiaca sau teste pt metale grele.
Aveti dreptate !
Dar
in boala celiaca colonul are alt aspect decat cel normal , daca era boala celiaca medicul ar fi vazut la colonoscopie.

Edited by cincicinci, 04 October 2014 - 14:52.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate