Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)
 

Unde sa NU ne cazam in Romania

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
808 replies to this topic

#631
kmailand

kmailand

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 704
  • Înscris: 21.08.2010
Am inteles din prima data ca ai revenit la acel hotel/pensiune (doamne, si cu o programare prelabila!) tu fiind nemultumit de serviciile anterioare...... Si ca ai fost dezamagit din nou.

Cred ca ai in tine un soi de masochism:)

#632
nniki

nniki

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,980
  • Înscris: 15.05.2009

 kmailand, on 25th August 2011, 19:17, said:

Am inteles din prima data ca ai revenit la acel hotel/pensiune (doamne, si cu o programare prelabila!) tu fiind nemultumit de serviciile anterioare...... Si ca ai fost dezamagit din nou.

Cred ca ai in tine un soi de masochism:)
Poate ca datorita grabei nu te poti concentra si faci greseli gramaticale si mai ales de perceptie. Nu e cazul sa dai ochii peste cap (o, doamne!) :)  dupa ce am explicat de mai multe ori cum au stat lucrurile. Masochist tind sa devin daca mai bag in seama oameni carora le place sa scrie ca sa se afle in treaba.
Propun sa oprim discutia aici. Vrei sa ti cont de impresiile despre acest hotel, bine. Nu vrei, sanatate si vremuri racoroase.

#633
iuliana1207

iuliana1207

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 28.07.2006
Am ajuns la pensiunea Elis din Coronini, in urma unor recomandari, din pacate nu cred ca se ridica la inaltimea asteptarilor, sau a aprecierilor. Sau poate am fost noi ghinionisti. Nu a fost foarte rau, dar tinand cont de recomandari ma asteptam la mai mult. Adica ce nu mi-a placut:
- camere foarte mici, greu sa te descurci printre bagaje si copii
- la baie spatiu minuscul si dadeai cu usa in chiuveta, ca sa spal copiii trebuia sa stau cu usa deschisa
- cearsafuri curate dar cu gaurele ici si colo, lucru care nu e chiar o nenorocire dar parca nici de trecut cu vederea
- foarte murdara apa in piscina, probabil din cauza musafirilor, oricum nu am riscat
- mancare buna dar mult mai scumpa decat la alte locatii din zona, si tinand cont de clasificatie. Exemplificare: 4 ciorbe de peste si patru portii de peste cu mamaliguta si mujdei, 140 lei. Cu banii astia am mancat in locuri mai selecte si mult mai bine, si am consumat poate si o bautura. Parerea mea.

#634
Bogdan268

Bogdan268

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 06.06.2009
mai e si problema ospitalitatii romanilor.
calitatea cazarii nu este dublata intotdeauna de cea a oamenilor locului.

cum ar fi aceasta intamplare cu 2 turisti straini intr-o gara din Romania:

Aici:
http://fataverso.blo...-tratat-de.html

#635
mickeythecatus

mickeythecatus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 17.08.2005
Pensiunea Rosenville din Rasnov; feriti-va cat puteti de acest loc. E pazit de o familie de oameni dubiosi, care nu au nimic de-a face cu ospitalitatea.

#636
kmailand

kmailand

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 704
  • Înscris: 21.08.2010

 mickeythecatus, on 5th September 2011, 13:44, said:

Pensiunea Rosenville din Rasnov; feriti-va cat puteti de acest loc. E pazit de o familie de oameni dubiosi, care nu au nimic de-a face cu ospitalitatea.


Pai da si tu mai multe detalii.. Ce anume nu ti-a placut la ospitalitatea lor ?
Ex: Nu te-au salutat? Ti-au vorbit sictirit? Te-au injurat? Au pus cainii pe tine?  .... :))

#637
mickeythecatus

mickeythecatus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 17.08.2005

 kmailand, on 5th September 2011, 18:38, said:

Pai da si tu mai multe detalii.. Ce anume nu ti-a placut la ospitalitatea lor ?
Ex: Nu te-au salutat? Ti-au vorbit sictirit? Te-au injurat? Au pus cainii pe tine?  .... :))

Ma citez, pentru ca... am fost acolo  :P

"Am fost aici (si nu vom mai face asta vreodata) in speranta ca vom putea sarbatori aniversarea unui prieten.

Ca pensiunea e pusa intr-o margine de sat, la capatul padurii, nu ar fi subiect de discutie, stiam asta din capul locului.

Se poate spune ca sunt conditii excelente de cazare, din punct de vedere al mobilierului si dotarilor, dar asta nu e tot ce face un loc sa fie atragator.

Vila nu a fost clar gandita sa acomodeze un singur grup de persoane, neavand o terasa unde sa poata sta la masa afara 10 oameni; piscina pentru copii e ceva mai mare decat un lighean; desi se lauda cu un gratar in curte, a trebuit sa il solicitam noi si l-am avut intr-adevar, o scula de-aia de tabla de cateva zeci de lei, fara vreo ciozvarta de lemn sau carbune, a trebuit sa ne descurcam. Dupa ce ne-au vazut, gazdele (paznicii sau ce-or fi ei acolo) s-au topit fara sa ne spuna spre exemplu, de unde si daca se aprinde lumina in spate, la leagane si gratar, a trebuit sa aducem doua veioze din dormitor sa facem lumina cat de cat. Daca intr-un tarziu s-au intors acasa, n-au spus nici salut, nici n-au intrebat daca ne simtim bine sau ne trebuie ceva, au stat ce-au stat si pe la miezul noptii ne-au atras atentia intr-un mod sa-i spun doar nepoliticos ca ar trebui sa mergem la culcare, pentru ca nu ne mai pot suporta galagia. Lucru pe care l-am facut, dar a doua zi ne-am strans catrafusele si am plecat, am gasit la Moeciu cazare si eleganta si primitoare, pe gustul nostru.

Nu sfatuiesc pe nimeni sa mai incerce aventura cazarii la aceasta pensiune."

Totusi e o problema de gusturi si de interpretare personala, fiecare e liber sa incerce.

Edited by mickeythecatus, 05 September 2011 - 21:39.


#638
Black Daniel

Black Daniel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 226
  • Înscris: 01.01.2007

 Black Daniel, on 18th August 2011, 09:56, said:

DE EVITAT : Pensiunea Ambrus din Praid

In raspunsul Nr. 1642/2011 primit de la COMISARIATUL JUDEȚEAN PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR HARGHITA, sub semnatura D-nei comisar Angela Miklos se mentioneaza urmatoarele :
La sesizarea dumneavoastră inregistrată la Comisariatul Județean Pentru Protecția Consumatorilor Harghita cu nr 349 din 19.08.2011, va comunicam urmatoarele :
În baza Ordonanței Guvernului nr 21/1992 ( r 2), inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Harghita au contactat operatorul economic reclamat, intocmindu-se Proces Verbal de Constatarea Contraventiei nr.261/1122/2011.
Reclamatia dumneavoastra s-a dovedit a fi intemeiata.
Cu stima,
COMISAR SEF
KOLCSAR BELA


Nu asta a fost scopul reclamatiei facute. Nu ma incalzeste cu absolut nimic faptul ca nesimtitii aia au luat o amenda si nici nu ma intereseaza pentru care din motive sau cat de mare a fost aceasta.
Un singur lucru am vrut: sa trag un semnal de alarma pentru ca nimeni sa nu mai pateasca ce am patit noi acolo. Atitudini ca cea a  fam. Ambrus din Praid nu au ce cauta in turismul romanesc !!!

Edited by Black Daniel, 10 September 2011 - 20:46.


#639
serbard

serbard

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 12.05.2004
Plecand din tara cateva zile, am stat o noapte in Oradea, la Pensiunea Junior. Este in mod evident o teapa ordinara trasa celor care ajung pentru prima oara prin zona si nu au alternative.

Pensiunea este situata undeva pe soseaua de centura, la 10 m de o benzinarie si un depozit de materiale, cu TIR-uri NON_STOP (inclusiv la 2 dimineata) care parcheaza, ambaleaza motoarele, intorc s.a.m.d., deci va dati seama ce atmosfera irespirabila. Cerusem camera matrimoniala in rezervare, la sosire proprietarul ne-a informat ca nu are decat o camera cu 2 paturi. Am facut greseala si am platit cei 100 RON inainte de a vedea camera, iar dupa aceea mi-a fost lehamite sa plec de acolo, mai ales ca era 11 noaptea, si a doua zi voiam sa plecam de dimineata.

Camera era de un jeg de nedescris, inclusiv par pe colacul toaletei (dar pe care era banda cu "Dezinfectat"), un dus infect, fara delimitare (inafara de o perdea) de restul baii, mocheta arsa cu tigara si neaspirata de luni de zile, asternuturi rupte si uzate (dar totusi cat de cat curate), zgomot de la soseaua de centura din apropiere, un cosmar.


Am cerut sa mancam ceva cand am ajuns, tocmai terminasera un botez, si singurul lucru pe care il aveau era ceafa de porc la gratar (numai grasime, aproape deloc carne) cu cartofi prajiti - nu am mancat IN VIATA MEA niste cartofi mai rai, cu miros de ranced, de fapt am luat doar 2 guri si am lasat totul acolo. Mancarea ne-au servit-o pe terasa (inauntru strangeau dupa botez), la 20 de m de TIRurile din parcare care tineau motoarele pornite. A fost un dezastru, noroc ca restul calatoriei a fost de vis (recomand Polonia cu varf si indesat, oameni extrem de draguti, preturi mai mici ca la noi, si conditii de cazare net superioare).

Micul dejun de a 2-a zi (inclus) a fost undeva de nota 6-7, macar nu mai era asa sictirita chelnerita. In veci nu mai stau la pensiunea Junior. Inainte stateam la MiniParadis, la intrarea in Oradea, si nu-mi mai placea, mi se paruse cam murdar ultima oara, si mai scump, dar comparativ e ceva mai ok, macar nu intorc TIRurile in poarta lor.

Poate suntem noi mai pretentiosi, dar mizeria din camera la Junior in Oradea intrecea orice inchipuire. Chiar nu poti gasi conditii decente si la preturi NORMALE in tara asta?? Apropos, nu va lasati inselati de siteul lor si de imaginile de pe net, sunt la ani-lumina distanta de ce gasesti in realitate acolo...

Zile frumoase sa aveti!

#640
_zenith_

_zenith_

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 932
  • Înscris: 08.04.2009
am avut rabdare si am actualizat aceasta lista neagra a turismului romanesc
rugamintea mea ar fi sa dati quote la mesaj si sa completati lista in continuare
1. Cabana Valea cu Pesti: transfagarasan, Vidraru
2. Pensiunea Nagy, Viseu de sus
3. Strandul cu valuri, Baile 1 Mai, langa Oradea
4. "restaurantul" de pe hotelul plutitor vidraru
5. VILA ADRIANA Herculane
6. tabara studenteasca de la Costinesti
7. Hotel Ferdinand Herculane
8. Hotel Castel  de la Brasov
9. Restaurantul de la gura de intrare in Pestera Dambovicioara
10. Hotel Central - Piatra Neamt
11. Cheile Turzii,Era o cabana Turda
12. Saliste (Sibiu), pensiunea "Domnescu"
13. Cazare la particluari in Costinesti ,persoana de contact MARCEL,
14. Bucuresti, Hotel Triumf, pe Kiseleff
15. Sibiu: Iesirea spre Sebes, pe dreapta, un "motel" uitat de Dumnezeu
16. Casa Braneana, Bran.
17. Helios Inn, 2 Mai
18. Cabana Valea cu brazi (de la Cota 1400 putin mai sus)
19. Hotel Cascada, in Durau
20. restaurantul lu' Catalin Botezatu (Casa Romaneasca).
21. Hotel PRESIDENT in Baile Felix,
22. la Ranca la Pensiunea Caprioara
23. in localitatea Sarmisegetuza pensiunea Sarmis
24. Vila HOLLIDAY,din PREDEAL
25. H. TRAIAN IN CACIULATA
26. Pensiunile Luminita - Moeciu de Sus
27. Vila DORR Simeria
28. Cazanele DUNARII - Dubova - pensiunea Gheorghita (fosta CAMI)
29. HOTEL TOMIS DIN MAMAIA
30. Santa Ana (Sanmartin),
31. NU la oricare particular de la intrarea in Costinesti (dinspre Constanta-Mangalia)
32. Breaza  PENSIUNEA TUDOR
33. SLANIC MOLDOVA LA HOTELUL LOR CEL MAI MARE (VENUS PARCA)
34. gura diham... se practica reciclarea. si nu din sticle, ci din resturile din pahare
35. stațiunea Sinaia, hotel Sinaia
36. Vila Jolie din Lepsa
37. Bucovina, CASA NISTOR -din comuna VAMA
38. Straja Casa Germana
39. Straja cabana: Tahoe
40. restaurantul Carmen  Predeal
41. pensiunea Izvorul din Bucegi din Moieciu de sus
42. Vila Casa cu Lei, Eforie Nord
42. Hotel Holiday, Eforie Nord
43. pensiunea Elenalex din Moeciu de Sus
44. pensiunea REITZ din PRAID
45. hotel Caraiman, Mamaia
46. HOTEL PARC DIN MAMAIA
47. Pensiunea Isabella din Berzeasca (Caras Severin)
48. pensiunea DELTA, din Dunavatul de jos
49. CLUJ, Calea Turzii nr. 48, HOTEL CONFORT
50. Floare de Colti -Baia mare
51. Hotel Ciuta, undeva mai sus de Buzau
52. Hotel Belvedere - Cluj
53. Complexul Astoria si Motanul Galanton Snagov
54. Pensiunea 14 scaune Siriu-Casoca
55. Cabana Cerbul, Moroeni judet Dambovita
56. Cabana Muntele Rosu, Masivul Ciucas
57. Craiova - feriti-va de Hanul Doctorului
58. Cluj - Hotel Victoria
59. Iasi - pensiunea Garofita
60. Iasi - hotel Continental
61. Baia Mare - hotel Rivulus
62. Brasov - hotel DREHER
63. Craiova - hotel Sport
64. La Cozia, langa cele trei hoteluri care au si sanatoriu balnear, este o terasa
65. Hotel Victoria din Mamaia
66. Hotel Atlantis A Neptun
67. Hotel Palace Venus
68. Pensiunea Sanda din Viseu de Sus
69. hotel picadily mamaia
70. hotelul valul magic din eforie nord
71. hotel brad(**) din eforie nord
72. complex paltinis sibiu
73. Hotel Bavaria Blue din Mamaia
74. Pensiunea Jalesul – Arcani
75. SEMIRAMIS DE LA SATURN
76. Hotel Lacul Rosu
77. Baneasa Parc-Bucuresti Baneasa
78. Pensiunea Valentino dupa Curtea de Arges, la intrarea in Transfagarasan pe stanga
79. Hotel Impact din Costinesti
80. Hotel ONIX din Cap Aurora
81. hotel venus din sovata
82. HOTEL SARA'S SONS din Baile Herculane
83. Hotel Napoca din Cluj-Napoca
84. Pensiunea Roua – Arad
85. Hotel Hercules, Jupiter
86. Hotel Pestera – Bucegi
87. Hotel EDOMND, 3*, Eforie Sud
88. HOTEL Roberto, SINAIA
89. Pensiunea Ambient (nu Hotel Ambient) Brasov
90. Tohanul nou, pensiunea Casa Tohaneana
91. Pensiunea Millenium *** - Sibiu
92. PENSIUNEA INTIM MOECIU
93. Pensiunea Diana (Buzdugan Cerasela) Moeciu
94. Pensiunea Gheorghiu/Ursulet din Ceahlau
95. Pensiunea Cristal din POIANA TAPULUI
96. PERLA NEAGRA BAILE HERCULANE
97. Pensiunea Roditel predeal
98. Hotel Royal – Cheia
99. Hotel Belvedere – Govora
100. Pensiune Teleptean Teodora Ileana – Maramures
101. Casa ZETEL - Manastirea Gura Humorului jud.Suceava
102. pensiunea dor-de-bucovina din Campulung Moldovenesc - Sadova, jud. Suceava
103. Pensiunea Picior de Munte predeal
104. BAIA MARE la hotel Carpati
105. Arieseni Vila Giulia
106. pensiunea MIORITA peltinis sibiu
107. Vila Cristina- Sinaia
108. CASA ALDULEA din Moeciu de Jos
109. Cabana Rustic, Straja
110. VOINEASA - HOTEL LOTRU
111. PENSIUNEA MAI pe drumul spre Paltinis
112. Pensiunea Estelle Rasnov
113. Hotel Jiul din Craiova
114. HOTEL TOPAZ Best Western CLUJ NAPOCA
115. hotel Claudia, din Herculane
116. Cabana Plaiul Foii Piatra Craiului
117. ADJUD - Pensiunea Ovidiu
118. pensiunea olga din moeciu
119. Complexul turistic Albota situat in localitatea Arpasu de Sus din judetul Sibiu
120. "Colt de Rai" din Moeciu de Jos
121. pensiunea GIA din SIGHISOARA
122. pensiunea belvedere din bran
123. Pensiunea Franz Joseph din Vatra Dornei
124. pensiunea Casablanca din Viseul de Sus
125. vatra dornei la hotelurile: bradul si caliman
126. Hotel Unirea, Patria sau National din Mamaia
127. camping Universul din TUSNAD
128. Pensiunea Terra Mythica din Ighiu, AB
129. Hotel Callatis din Neptun
130. Vila Sami de pe strada Steaua de Mare nr. 46, din Eforie Nord
131. complexul de "vile" "corabia piratilor"
132. In Vatra Dornei, in partea stanga a telescaunului este drumul spre "izvoare". La capatul drumului, pe partea dreapta, este o pensiune ce are si o mica pastravarie
133. Hotel Costinesti in Costinesti
134. Vila Meridian Eforie Nord
135. PENSIUNEA MIRUNA DIN SAMBATA DE SUS (COMPLEX TURISTIC SAMBATA)
136. Floarea Reginei SAMBATA DE SUS
137. pensiunea Casa DeLUX din Olanesti
138. complexul gura portitei
139. hotel phoenicia, bucuresti
140. hotel felix, eforie nord
141. motel la baza barajului bicaz, singurul loc de cazare, la iesirea din cheile bicazului
142. Neptun, restaurant Caraiman
143. Pensiunea Poarta Apusenilor - Loc Moldovenesti
144. La pensiunea Vama Cucului pe drumul care urca la Balea
145. Vila AD'ORO din Moeciu
146. Pensiunea Sonia, cu restaurantul lor Yasmina in com. Telciu, jud. Bistrita Nasud
147. Pensiunea Taco din Horezu
148. Hotelul Bitu Baile Olanesti
149. vila alexandra din mamaia
150. Pensiunea Transfagarasan Cartisoara
151. "Complex Cormoran" Delta
152. Sinaia Vila-Georgia
153. Câmpulung Moldovenesc - Pensiunea DOR DE BUCOVINA
154. Vila Iuliana Capataneni Arges (Zona Lac Vidraru)
155. hotel Genius in Eforie Sud
156. Cheia Prahova, pensiunea FLOARE DE COLT
157. Vila Andreea din Eforie sud
158. Piscul Negru Transfagarasan.
159. pensiune in Nadlac (iesirea din tara via Arad)
160. Pensiunea Perla Moeciului, Moeciu
161. Cabana Babele
162. Pensiunea Mara din Cheia
163. Pensiunea Angelica din cadrul complexului Hanu-Vamii, Bran.
164. pensiunea malina din Moeciu de sus
165. Hotel Corsa in Costinesti.
166. Vila Georgia din Moeciu de sus
167. moeciu de jos pensiunea gabriela
168. Pensiunea Holiday Iasi
169. Vatra Dornei Hotel Sport
170. Hotelul Petrolul din Eforie Nord
171. pensiunea crusitu din bicaz
172. "Floarea Reginei " Sambata de sus
173. Pensiunea Ruby'n din Vatra Dornei
174. Pensiunea Carla Caransebes
175. Vila Arinul din Moeciu de sus
176. complexul europa transfagarasan
177. hotel GOLDEN SPIRIT herculane
178. PENSIUNEA HOREZU.
179. HOTEL CENTRAL VICTORIA
180. HOTEL CORONA BISTRITA
181. MOTEL CINCIS langa lacul cincis
182. hotelul PALACE BAILE GOVORA
183. Cabana Muntii Parang din Ranca
184. Cartisoara(Sibiu) CASA-MOSULUI
185. Vama Veche "Casa Dexter"
186. SC Complexul Muntele Rosu s.r.l. - Comuna Maneciu -Sat Cheia – Prahova
187. Pensiunea Flora din Iasi
189. vila ittaca din moeciu de sus
190. Bran (moeciu)  Vila Vulturi
191. cabana Dochia de pe Ceahlaul
192. Pensiunea Sonet de Munte, 307, Sucevița 727510, Județul Suceava
193. pensiunea perla albastra-suncuius jud bihor
194. Costinesti vila #########
195. pensiunea Mircea din Cheia
196. pensiunea Romina Viseu de Sus , Maramures
197. vila Silvia din Costinesti
198. pensiunea PAPPACABANA care este pe culoarul Rucar-Bran cum treci de Rucar venind dinspre Pitesti
199. Hotelurile Faget, Bradet Sovata
200. LE BARON din Dorna Arini, in apropierea statiunii Vatra Dornei
201. pensiunea Beatrice din Intorsura buzaului
202. Hotel Gambrinus din Petrosani
203. Lacu Rosu o vila galbena. Vila nr. 9
204. Hotel Select din Mamaia
205. Melba din Dubova/Cazanele Dunarii
206. Cabana Balea Cascada de pe Transfagarasan
207. Intre Paltinis si Rasinari, Pensiunea Marin
208. Pensiunea Queen din Arad
209. VILA MERIDIAN DIN EFORIE NORD
210. CASA/VILA VALENTIN – Sucevita
211. Vila Stefan din Navodari
212. Bucuresti, Hotel IBIS PARLAMENT
213. Pensiunea Iris – Tusnad
214. Hotelul Piscu Negru Transfagarasan
215. pensiunea Casuta din povesti din Moeciu
216. Pensiunea Cora din Hateg
217. Hotel Hefaistos** din Mamaia
218. orice cazare in statiunea Baile Olanesti
219. Casa Galbena, Costinesti
220. hotel Riviera din Mamaia (langa Iaki)
221. hotel Delta, Jupiter.
222. pensiunea (vila) Colonial din Eforie Nord
223. Hotel Belvedere Predeal
224. Pensiunea Ancuta-Moeciu
225. Pensiunea Izvorul Aninului din Siriu
226. Pensiunea Julia/Iulia din Sibiu
227. Hotel Meitner – Predeal
228. Vila Coteanu – Padina
229. Hotel Meteor, statiunea Jupiter
230. casa dusa localitatea cartisoara in drum spre balea lac
231.  POIANA IZVOARELOR vatra dornei
232. Pensiunea In Poiana, Glod, Maramures
233. VILA POP din Vatra Dornei
234. cabana Izvoarele Doftanei valea doftanei
235. Vila Emil din Predeal
236. Eurohotel Polizu din Bucuresti
237. Casa Vlasceanu din Cheia(Prahova)
238. pensiunea Ciobanelul -(judet Valcea)
239. vila Padurea Verde din Moeciu de Sus
240. hotel Caras din Oravita
241. Complex Delfin din Delta Dunarii
242. "VILA GENTIANA" la Izvorul Muresului.
243. Pensiunea Millenium din Moeciu de Sus
244. Pensiunea "La Mamaie", din Moeciu de Sus
245. CASA TULCEANA din Mamaia Nord- Navodari
246. Pensiunea Pasul Caprioarei din Poiana Marului, jud. Brasov
247. cabana Frasin din Rucar
248. Busteni,vila Orange
249. Hotel Flamingo Miercurea Ciuc
250. PENSIUNEA MADALINA PUTNA
251. Pensiunea ELI – Sibiu
252. pensiunea VANATOARE SI TURISM Maramures
253. pensiunea Teleptean din Ocna Sugatag
254. pensiunea "In Poiana" din localitatea Glod, judetul Maramures
255. Casa Voicu din Ocna Sibiului
256. Pensiunea Vidraru - lacul Vidraru
257. Hotel Minerva 3 stele – Bistrita
258. Pensiunea Iezerul din Jina - un sat pe lângă Miercurea Sibiului
259. vila Nufarul din Lacul Sarat – Braila
260. Pensiunea Dracula-Capataneni, jud. Arges
261. pensiunea Alex si Cata din 2 Mai
262. Hotel Premier din Sibiu
263. Pensiunea Casa cu Flori din Bran
264. Pensiunea SOLINIA din Dunavatul de jos
265. Pensiunea Daiana din Moeciu de Jos
266. Hotel JAKUZZI din Vama Veche
267. pensiunea Mica Bucovina din Moldovita
268. HOTEL HELLO (DE LANGA GARA DE NORD)
269. cabana bolboci langa lacul bolboci
270. Pensiunea Nicolina din Iasi
271. Vila EFOR 2 stele din Eforie Nord
272. BIBANUL LITERAT din Sulina
273. Hotel Flora din mamaia
274. Hotel Histria din mamaia
275. Pensiunea SAMI – Voronet
276. Hostel Gia, Sighisoara
277. Perla Marii - Costinesti
278. Costinești, pe Str. Gării nr. 2
279. Hotel Smarald-Eforie Nord
280. PENSIUNEA MILI, STATIUNE POIANA MARULUI
281. Pensiunea Castania din Polovragi
282. Pensiunea Ambrus din Praid
283. Pensiunea Kokett Campulung muscel
284. Pensiunea Daniel din Tocile, comuna Sadu (la câțiva km de Sibiu)
285. Hotel Levoslav Sibiu
286. pensiunea Elis din Coronini
287. Pensiunea Rosenville din Rasnov
288. Pensiunea Junior Oradea
289. …

Attached Files


Edited by _zenith_, 17 September 2011 - 00:23.


#641
crosslock

crosslock

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 08.03.2008
Felicitari si multumim pentru efortul depus .

#642
daniMMM

daniMMM

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,605
  • Înscris: 18.05.2008

 _zenith_, on 17th September 2011, 01:03, said:

am avut rabdare si am actualizat aceasta lista neagra a turismului romanesc
rugamintea mea ar fi sa dati quote la mesaj si sa completati lista in continuare
1. Cabana Valea cu Pesti: transfagarasan, Vidraru
2. Pensiunea Nagy, Viseu de sus
3. Strandul cu valuri, Baile 1 Mai, langa Oradea
4. "restaurantul" de pe hotelul plutitor vidraru
5. VILA ADRIANA Herculane
6. tabara studenteasca de la Costinesti
7. Hotel Ferdinand Herculane
8. Hotel Castel  de la Brasov
9. Restaurantul de la gura de intrare in Pestera Dambovicioara
10. Hotel Central - Piatra Neamt
11. Cheile Turzii,Era o cabana Turda
12. Saliste (Sibiu), pensiunea "Domnescu"
13. Cazare la particluari in Costinesti ,persoana de contact MARCEL,
14. Bucuresti, Hotel Triumf, pe Kiseleff
15. Sibiu: Iesirea spre Sebes, pe dreapta, un "motel" uitat de Dumnezeu
16. Casa Braneana, Bran.
17. Helios Inn, 2 Mai
18. Cabana Valea cu brazi (de la Cota 1400 putin mai sus)
19. Hotel Cascada, in Durau
20. restaurantul lu' Catalin Botezatu (Casa Romaneasca).
21. Hotel PRESIDENT in Baile Felix,
22. la Ranca la Pensiunea Caprioara
23. in localitatea Sarmisegetuza pensiunea Sarmis
24. Vila HOLLIDAY,din PREDEAL
25. H. TRAIAN IN CACIULATA
26. Pensiunile Luminita - Moeciu de Sus
27. Vila DORR Simeria
28. Cazanele DUNARII - Dubova - pensiunea Gheorghita (fosta CAMI)
29. HOTEL TOMIS DIN MAMAIA
30. Santa Ana (Sanmartin),
31. NU la oricare particular de la intrarea in Costinesti (dinspre Constanta-Mangalia)
32. Breaza  PENSIUNEA TUDOR
33. SLANIC MOLDOVA LA HOTELUL LOR CEL MAI MARE (VENUS PARCA)
34. gura diham... se practica reciclarea. si nu din sticle, ci din resturile din pahare
35. stațiunea Sinaia, hotel Sinaia
36. Vila Jolie din Lepsa
37. Bucovina, CASA NISTOR -din comuna VAMA
38. Straja Casa Germana
39. Straja cabana: Tahoe
40. restaurantul Carmen  Predeal
41. pensiunea Izvorul din Bucegi din Moieciu de sus
42. Vila Casa cu Lei, Eforie Nord
42. Hotel Holiday, Eforie Nord
43. pensiunea Elenalex din Moeciu de Sus
44. pensiunea REITZ din PRAID
45. hotel Caraiman, Mamaia
46. HOTEL PARC DIN MAMAIA
47. Pensiunea Isabella din Berzeasca (Caras Severin)
48. pensiunea DELTA, din Dunavatul de jos
49. CLUJ, Calea Turzii nr. 48, HOTEL CONFORT
50. Floare de Colti -Baia mare
51. Hotel Ciuta, undeva mai sus de Buzau
52. Hotel Belvedere - Cluj
53. Complexul Astoria si Motanul Galanton Snagov
54. Pensiunea 14 scaune Siriu-Casoca
55. Cabana Cerbul, Moroeni judet Dambovita
56. Cabana Muntele Rosu, Masivul Ciucas
57. Craiova - feriti-va de Hanul Doctorului
58. Cluj - Hotel Victoria
59. Iasi - pensiunea Garofita
60. Iasi - hotel Continental
61. Baia Mare - hotel Rivulus
62. Brasov - hotel DREHER
63. Craiova - hotel Sport
64. La Cozia, langa cele trei hoteluri care au si sanatoriu balnear, este o terasa
65. Hotel Victoria din Mamaia
66. Hotel Atlantis A Neptun
67. Hotel Palace Venus
68. Pensiunea Sanda din Viseu de Sus
69. hotel picadily mamaia
70. hotelul valul magic din eforie nord
71. hotel brad(**) din eforie nord
72. complex paltinis sibiu
73. Hotel Bavaria Blue din Mamaia
74. Pensiunea Jalesul – Arcani
75. SEMIRAMIS DE LA SATURN
76. Hotel Lacul Rosu
77. Baneasa Parc-Bucuresti Baneasa
78. Pensiunea Valentino dupa Curtea de Arges, la intrarea in Transfagarasan pe stanga
79. Hotel Impact din Costinesti
80. Hotel ONIX din Cap Aurora
81. hotel venus din sovata
82. HOTEL SARA'S SONS din Baile Herculane
83. Hotel Napoca din Cluj-Napoca
84. Pensiunea Roua – Arad
85. Hotel Hercules, Jupiter
86. Hotel Pestera – Bucegi
87. Hotel EDOMND, 3*, Eforie Sud
88. HOTEL Roberto, SINAIA
89. Pensiunea Ambient (nu Hotel Ambient) Brasov
90. Tohanul nou, pensiunea Casa Tohaneana
91. Pensiunea Millenium *** - Sibiu
92. PENSIUNEA INTIM MOECIU
93. Pensiunea Diana (Buzdugan Cerasela) Moeciu
94. Pensiunea Gheorghiu/Ursulet din Ceahlau
95. Pensiunea Cristal din POIANA TAPULUI
96. PERLA NEAGRA BAILE HERCULANE
97. Pensiunea Roditel predeal
98. Hotel Royal – Cheia
99. Hotel Belvedere – Govora
100. Pensiune Teleptean Teodora Ileana – Maramures
101. Casa ZETEL - Manastirea Gura Humorului jud.Suceava
102. pensiunea dor-de-bucovina din Campulung Moldovenesc - Sadova, jud. Suceava
103. Pensiunea Picior de Munte predeal
104. BAIA MARE la hotel Carpati
105. Arieseni Vila Giulia
106. pensiunea MIORITA peltinis sibiu
107. Vila Cristina- Sinaia
108. CASA ALDULEA din Moeciu de Jos
109. Cabana Rustic, Straja
110. VOINEASA - HOTEL LOTRU
111. PENSIUNEA MAI pe drumul spre Paltinis
112. Pensiunea Estelle Rasnov
113. Hotel Jiul din Craiova
114. HOTEL TOPAZ Best Western CLUJ NAPOCA
115. hotel Claudia, din Herculane
116. Cabana Plaiul Foii Piatra Craiului
117. ADJUD - Pensiunea Ovidiu
118. pensiunea olga din moeciu
119. Complexul turistic Albota situat in localitatea Arpasu de Sus din judetul Sibiu
120. "Colt de Rai" din Moeciu de Jos
121. pensiunea GIA din SIGHISOARA
122. pensiunea belvedere din bran
123. Pensiunea Franz Joseph din Vatra Dornei
124. pensiunea Casablanca din Viseul de Sus
125. vatra dornei la hotelurile: bradul si caliman
126. Hotel Unirea, Patria sau National din Mamaia
127. camping Universul din TUSNAD
128. Pensiunea Terra Mythica din Ighiu, AB
129. Hotel Callatis din Neptun
130. Vila Sami de pe strada Steaua de Mare nr. 46, din Eforie Nord
131. complexul de "vile" "corabia piratilor"
132. In Vatra Dornei, in partea stanga a telescaunului este drumul spre "izvoare". La capatul drumului, pe partea dreapta, este o pensiune ce are si o mica pastravarie
133. Hotel Costinesti in Costinesti
134. Vila Meridian Eforie Nord
135. PENSIUNEA MIRUNA DIN SAMBATA DE SUS (COMPLEX TURISTIC SAMBATA)
136. Floarea Reginei SAMBATA DE SUS
137. pensiunea Casa DeLUX din Olanesti
138. complexul gura portitei
139. hotel phoenicia, bucuresti
140. hotel felix, eforie nord
141. motel la baza barajului bicaz, singurul loc de cazare, la iesirea din cheile bicazului
142. Neptun, restaurant Caraiman
143. Pensiunea Poarta Apusenilor - Loc Moldovenesti
144. La pensiunea Vama Cucului pe drumul care urca la Balea
145. Vila AD'ORO din Moeciu
146. Pensiunea Sonia, cu restaurantul lor Yasmina in com. Telciu, jud. Bistrita Nasud
147. Pensiunea Taco din Horezu
148. Hotelul Bitu Baile Olanesti
149. vila alexandra din mamaia
150. Pensiunea Transfagarasan Cartisoara
151. "Complex Cormoran" Delta
152. Sinaia Vila-Georgia
153. Câmpulung Moldovenesc - Pensiunea DOR DE BUCOVINA
154. Vila Iuliana Capataneni Arges (Zona Lac Vidraru)
155. hotel Genius in Eforie Sud
156. Cheia Prahova, pensiunea FLOARE DE COLT
157. Vila Andreea din Eforie sud
158. Piscul Negru Transfagarasan.
159. pensiune in Nadlac (iesirea din tara via Arad)
160. Pensiunea Perla Moeciului, Moeciu
161. Cabana Babele
162. Pensiunea Mara din Cheia
163. Pensiunea Angelica din cadrul complexului Hanu-Vamii, Bran.
164. pensiunea malina din Moeciu de sus
165. Hotel Corsa in Costinesti.
166. Vila Georgia din Moeciu de sus
167. moeciu de jos pensiunea gabriela
168. Pensiunea Holiday Iasi
169. Vatra Dornei Hotel Sport
170. Hotelul Petrolul din Eforie Nord
171. pensiunea crusitu din bicaz
172. "Floarea Reginei " Sambata de sus
173. Pensiunea Ruby'n din Vatra Dornei
174. Pensiunea Carla Caransebes
175. Vila Arinul din Moeciu de sus
176. complexul europa transfagarasan
177. hotel GOLDEN SPIRIT herculane
178. PENSIUNEA HOREZU.
179. HOTEL CENTRAL VICTORIA
180. HOTEL CORONA BISTRITA
181. MOTEL CINCIS langa lacul cincis
182. hotelul PALACE BAILE GOVORA
183. Cabana Muntii Parang din Ranca
184. Cartisoara(Sibiu) CASA-MOSULUI
185. Vama Veche "Casa Dexter"
186. SC Complexul Muntele Rosu s.r.l. - Comuna Maneciu -Sat Cheia – Prahova
187. Pensiunea Flora din Iasi
189. vila ittaca din moeciu de sus
190. Bran (moeciu)  Vila Vulturi
191. cabana Dochia de pe Ceahlaul
192. Pensiunea Sonet de Munte, 307, Sucevița 727510, Județul Suceava
193. pensiunea perla albastra-suncuius jud bihor
194. Costinesti vila #########
195. pensiunea Mircea din Cheia
196. pensiunea Romina Viseu de Sus , Maramures
197. vila Silvia din Costinesti
198. pensiunea PAPPACABANA care este pe culoarul Rucar-Bran cum treci de Rucar venind dinspre Pitesti
199. Hotelurile Faget, Bradet Sovata
200. LE BARON din Dorna Arini, in apropierea statiunii Vatra Dornei
201. pensiunea Beatrice din Intorsura buzaului
202. Hotel Gambrinus din Petrosani
203. Lacu Rosu o vila galbena. Vila nr. 9
204. Hotel Select din Mamaia
205. Melba din Dubova/Cazanele Dunarii
206. Cabana Balea Cascada de pe Transfagarasan
207. Intre Paltinis si Rasinari, Pensiunea Marin
208. Pensiunea Queen din Arad
209. VILA MERIDIAN DIN EFORIE NORD
210. CASA/VILA VALENTIN – Sucevita
211. Vila Stefan din Navodari
212. Bucuresti, Hotel IBIS PARLAMENT
213. Pensiunea Iris – Tusnad
214. Hotelul Piscu Negru Transfagarasan
215. pensiunea Casuta din povesti din Moeciu
216. Pensiunea Cora din Hateg
217. Hotel Hefaistos** din Mamaia
218. orice cazare in statiunea Baile Olanesti
219. Casa Galbena, Costinesti
220. hotel Riviera din Mamaia (langa Iaki)
221. hotel Delta, Jupiter.
222. pensiunea (vila) Colonial din Eforie Nord
223. Hotel Belvedere Predeal
224. Pensiunea Ancuta-Moeciu
225. Pensiunea Izvorul Aninului din Siriu
226. Pensiunea Julia/Iulia din Sibiu
227. Hotel Meitner – Predeal
228. Vila Coteanu – Padina
229. Hotel Meteor, statiunea Jupiter
230. casa dusa localitatea cartisoara in drum spre balea lac
231.  POIANA IZVOARELOR vatra dornei
232. Pensiunea In Poiana, Glod, Maramures
233. VILA POP din Vatra Dornei
234. cabana Izvoarele Doftanei valea doftanei
235. Vila Emil din Predeal
236. Eurohotel Polizu din Bucuresti
237. Casa Vlasceanu din Cheia(Prahova)
238. pensiunea Ciobanelul -(judet Valcea)
239. vila Padurea Verde din Moeciu de Sus
240. hotel Caras din Oravita
241. Complex Delfin din Delta Dunarii
242. "VILA GENTIANA" la Izvorul Muresului.
243. Pensiunea Millenium din Moeciu de Sus
244. Pensiunea "La Mamaie", din Moeciu de Sus
245. CASA TULCEANA din Mamaia Nord- Navodari
246. Pensiunea Pasul Caprioarei din Poiana Marului, jud. Brasov
247. cabana Frasin din Rucar
248. Busteni,vila Orange
249. Hotel Flamingo Miercurea Ciuc
250. PENSIUNEA MADALINA PUTNA
251. Pensiunea ELI – Sibiu
252. pensiunea VANATOARE SI TURISM Maramures
253. pensiunea Teleptean din Ocna Sugatag
254. pensiunea "In Poiana" din localitatea Glod, judetul Maramures
255. Casa Voicu din Ocna Sibiului
256. Pensiunea Vidraru - lacul Vidraru
257. Hotel Minerva 3 stele – Bistrita
258. Pensiunea Iezerul din Jina - un sat pe lângă Miercurea Sibiului
259. vila Nufarul din Lacul Sarat – Braila
260. Pensiunea Dracula-Capataneni, jud. Arges
261. pensiunea Alex si Cata din 2 Mai
262. Hotel Premier din Sibiu
263. Pensiunea Casa cu Flori din Bran
264. Pensiunea SOLINIA din Dunavatul de jos
265. Pensiunea Daiana din Moeciu de Jos
266. Hotel JAKUZZI din Vama Veche
267. pensiunea Mica Bucovina din Moldovita
268. HOTEL HELLO (DE LANGA GARA DE NORD)
269. cabana bolboci langa lacul bolboci
270. Pensiunea Nicolina din Iasi
271. Vila EFOR 2 stele din Eforie Nord
272. BIBANUL LITERAT din Sulina
273. Hotel Flora din mamaia
274. Hotel Histria din mamaia
275. Pensiunea SAMI – Voronet
276. Hostel Gia, Sighisoara
277. Perla Marii - Costinesti
278. Costinești, pe Str. Gării nr. 2
279. Hotel Smarald-Eforie Nord
280. PENSIUNEA MILI, STATIUNE POIANA MARULUI
281. Pensiunea Castania din Polovragi
282. Pensiunea Ambrus din Praid
283. Pensiunea Kokett Campulung muscel
284. Pensiunea Daniel din Tocile, comuna Sadu (la câțiva km de Sibiu)
285. Hotel Levoslav Sibiu
286. pensiunea Elis din Coronini
287. Pensiunea Rosenville din Rasnov
288. Pensiunea Junior Oradea
289. …
E clar!Cu lista asta cel mai bine cre' ca stau acasa!

#643
Barboso

Barboso

    Satir bătrân, "United Gashka" member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,260
  • Înscris: 24.01.2008

 _zenith_, on 17th September 2011, 01:03, said:

am avut rabdare si am actualizat aceasta lista neagra a turismului romanesc
.....................................................
Da' stiu c-ai avut ceva de lucru !

Nu era mai simplu de facut o lista "unde sa ne cazam ?"    :peacefingers:

#644
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,855
  • Înscris: 04.07.2010

 _zenith_, on 17th September 2011, 01:03, said:

am avut rabdare si am actualizat aceasta lista neagra a turismului romanesc ...
Salutare !

Din fericire, lista trebuie actualizată:
Poziția 1 - Valea cu Pești - situația s-a schimbat radical, cazarea e chiar recomandată, urmează foarte curând să fie hotel de 4 stele. Am fost personal pe 20.08.2011 și am postat aici.
Poziția 119 - Complexul Albota - am mulți prieteni care-l recomandă cu căldură. E unul din cele mai recomandate locuri din România.
La fel și complexul de la Gura Portiței - poziția 138.
În ce privește pozițiile 158 și 214 (Piscul Negru) ar trebui specificat ce e de evitat, pentru că deja e stațiune mare, iar hotelul de pe dreapta-sus (cum urci către Bâlea) e de nivel înalt (am fost anul trecut și-l recomand).
În sfârșit, pensiunea Castania (poziția 281) n-are ce căuta în listă, am fost de 2 ori în noiembrie 2010 și recomand cu căldură atât cazarea cât și restaurantul.

Sănătate și toate cele bune !

Edited by OvidiuNS, 21 September 2011 - 02:07.


#645
mihaistoian

mihaistoian

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 585
  • Înscris: 02.11.2009

 OvidiuNS, on 21st September 2011, 03:05, said:

În sfârșit, pensiunea Castania (poziția 281) n-are ce căuta în listă, am fost de 2 ori în noiembrie 2010 și recomand cu căldură atât cazarea cât și restaurantul.

Ovidiu, nu contest parerea ta, dar anul acesta, in august, eu am asteptat 35 de minute sa fiu servit la masa, pana cand m-am enervat si am plecat. Din ce am observat, pana si patronului ii era frica de bucatarese, ca sa nu mai vorbesc de ospatarita. Probabil se cred buricul pamantului intr-o mica localitate unde sunt 4 pensiuni, dar exista si o exceptie, la nea Mirel Papurica, un om deosebit.

#646
kmailand

kmailand

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 704
  • Înscris: 21.08.2010

 OvidiuNS, on 21st September 2011, 03:05, said:

Salutare !

Din fericire, lista trebuie actualizată:
......

Salut,

Eu zic sa le lasam in lista fiindca experienta neplacuta a celor care au fost acolo ramane. Conteaza macar ca atentionare generala pentru turisti...
Uite, tu te-ai riscat si ai fost la 3-4 locatii mentionate; asa vor proceda si altii. Oricum lista are un caracter informativ si fiecare face cum pofteste.

Daca tu ai simtit bine nu inseamna ca lucrurile s-au remediat si totul s-a sters cu buretele :)
Poti scrie impresii "de bine" despre cazari aici

Edited by kmailand, 21 September 2011 - 19:01.


#647
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,855
  • Înscris: 04.07.2010

 mihaistoian, on 21st September 2011, 19:05, said:

Ovidiu, nu contest parerea ta, dar anul acesta, in august, eu am asteptat 35 de minute sa fiu servit la masa, pana cand m-am enervat si am plecat. Din ce am observat, pana si patronului ii era frica de bucatarese, ca sa nu mai vorbesc de ospatarita. Probabil se cred buricul pamantului intr-o mica localitate unde sunt 4 pensiuni, dar exista si o exceptie, la nea Mirel Papurica, un om deosebit.
Păi la Mirel am stat și noi (pensiunea Miraj), am și postat după aceea. Pe Mirel l-am recunoscut de cum l-am văzut. A fost ghidul peșterii Polovragi, într-adevăr un om deosebit. Din păcate, la el nu se putea mânca (nici măcar micul dejun). Mirel ne-a recomandat Castania și a fost excelent. L-am cunoscut și pe patron, iarăși un om deosebit. Noi ne-am simțit bine. Acuma, ce să zic, era 6-7 noiembrie, clienți puțini, timpul de servire a fost scurt. Poate că era ceva aglomerație când ați fost voi, nu știu, tu știi mai bine. Oricum, pensiunea Castania arată excelent (atât camerele cât și bucătăria), eu continui să o recomand oricui.
Mai degrabă ar fi de pus în listă pensiunea Cheile Oltețului, unde am mâncat înainte de a ne întâlni cu Mirel și acolo chiar am așteptat mult, iar mâncarea n-a fost ce fusese acum câțiva ani.

@kmailand
Totul e relativ, mai ales în România. Eu nu am riscat nimic, pe unde am fost, am mers la sigur, la recomandare. Nu m-am luat după recomandările de pe forum, am cont doar de un an, nu știam de Softpedia. Doar când am plecat la Polovragi (cazul amintit) am cerut opinii pe aici după ce am citit ambele topice. Doar tata123 mi-a răspuns, dar și el fusese la Cheile Oltețului cu mult în urmă, ca și mine. Așa că am ales Miraj, iar acolo am descoperit Castania, o adevărată revelație. Nu știu de unde a apărut lista aia, nimeni nu a postat nimic rău de multe locații de pe listă. Primul care a zis ceva nasol de Castania e mihaistoian, azi. Îl cred, am observat că omul e de încredere, dar poate a avut ghinion. Sau poate din noiembrie trecut s-au mai schimbat treburile și p-acolo, deși pensiunea e nouă.

În fine, totul e relativ !


Sănătate și tcb !

#648
Sorin2505

Sorin2505

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,099
  • Înscris: 04.08.2006

 sandokhan, on 11th December 2006, 23:45, said:

Vara asta am stat in localitatea Sarmisegetuza. Am gasit pensiunea Sarmis pe net, am sunat si ne-a dat toate detaliile cum ca am avea baie proprie, liniste, si toate facilitatile de care am avea nevoie. In primul rand femeia respectiva ne-a zis ca facem 4 ore pana la Sarmisegetusa din Bucuresti iar noi am facut vreo 7 pe o scurtatura. Cand am ajuns primul lucru care ne-a socat a fost ca baia nu era in camera ci trebuia sa coboram niste scari scartaietoare ca sa o folosim, si nici o cheie ca sa fim siguri ca nimeni nu o foloseste nu am avut (femeia ne-a zis ca pe acolo se merge pe incredere!). Bineinteles ca la un moment dat au venit niste straini care s-au kkt in wc nostru si au facut si un dus dupa aia. Baia avea geamuri transparente care permiteau ca cei  din salon sa aiba o priveliste mai interesanta decat tv-ul si era plina de paianjeni cat capul de mari si femeia ne spune ca ea niciodata nu a vut probleme cu paianjenii, ci numai atunci cand ajunseseram noi (adica noi i-am adus de acasa!). Primul lucru care a stiut sa-l zica a fost sa-i platim in avans cate zile vom sta si ca putem manca la restaurantul ei foarte bun care era mai in jos pe strada (bineinteles ca nu ne-am dus sa mancam acolo, din princiupiu!). I-am platit cu speranta ca va fi ok....dar nu a fost asa. Cand am plecat nu a vrut nici macar sa ne dea chitanta ca am platit pentru ca cica ar fi trebuit sa platim tva....am lasat-o moarta si am plecat mancand pamantul.
Cat am stat acolo am incercat sa facem plaja pt ca era o vreme frumoasa si am lasat slipii la uscat la geam iar cand ne-am intors in camera au disparut....Dupa multe intrebari unde ar fi putut sa dispara am pus alti slipi la uscat si telefonul ca sa filmeze cine i-ar lua si am plecat din camera cateva ore. Am aflat cu stupoare ca atunci cand se lasa intunericul pe geam intra o pisica si dadea cu laba si fura slipii.
Asta nu ar fi fost o problema...dar ceea ce a urmat a fost un cosmar....Intr-o noapte am auzit zgomote in acoperisul casei care era chiar deasupra patului nostru inclinat..Se auzea ca si cum era o cursa de cai. Am zis prima data ca poate se misca ceva din cauza vantului dar la un moment dat ceva alerga si rodea sa iasa din acel loc. M-am suparat intr-o noapte si am dat un pumn in acoperis si s-a cam kkt pe el de frica pt ca nu a mai facut. Era cu siguranta un ditamai sobolanul care vroia sa ne cada in cap. In fine, in ziua respectiva am plecat, femeia nu era acolo si am anuntat-o pe femeia respectiva ca au sobolani cat caii in acoperis...nu i-a interesat si noi ne-am vazut de drum promitand ca nu ne vom mai intoarce in acea gaura de sarpe in vecii vecilor.
Pensiunea Sarmis din Sarmisegetuza, groaznic, infricosator, terifiant!

Esti sigur ca ai stat la pensiunea SARMIS ?
Nu cumva ai incurcat / confundat numele ? Restaurantul este in prima cladire pe dreapta, NU mai jos pe strada.
Eu am stat cateva nopti acolo si pot sa spun ca a fost excelent. F. curat, mancarea f. buna, personal amabil si dragut.
Femeia de care vorbesti, cred ca era patroana, cu noi a fost f. draguta si amabila, a avut rabdare si ne-a spus tot ce putem si merita vizitat in zona, trasee, etc.
Ne-am uitat si la alte pensiuni din zona, dar Sarmis ni s-a parut cea mai ok.
Si inca ceva, pensiunea era full (multi romani cu domiciliul in afara) si asta cred ca spune multe...  :naughty:

P.S. Propun scoaterea din "lista rusinii"   ;)

Edited by Sorin2505, 22 September 2011 - 16:40.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate