Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Probleme accesare nr test telefon

Parola la lock screen
 

Servicii Email gratuite pentru propriul domeniu

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#1
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Sa presupunem ca detinem un domeniu web (de exemplu domeniul abc.ro) si dorim sa beneficiem de mai multe adrese de e-mail asociate acestui domeniu (cum ar fi: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] etc.). In plus dorim sa putem accesa aceste adrese cu ajutorul unui client de e-mail (aplicatie care sa permita accesarea continutului din conturile respective prin protocolul IMAP, POP3 etc.) cum ar fi: Microsoft Outlook, Windows Mail, Mozilla Thunderbird etc.

In cazul in care nu dorim sa rulam serverul de mail pe calculatorul de acasa sau de la firma putem apela la o firma specializata care sa ne ofere gazduire si servicii dedicate la preturi avantajoase. Exista astfel de firme si in Romania, dar de ce sa nu apelam la "nume mari" precum Google, Microsoft s.a.m.d.?
Servicii de calitate in acest sens sunt oferite, de exemplu, prin Google Apps for Business care pana nu demult au oferit si anumite gratuitati pentru configurarea a pana la 9 conturi de e-mail pe domeniul propriu, reduse ulterior la unul singur si apoi eliminat inclusiv acela. Mai ramasese ca alternativa gratuita Outlook.com care oferea posibilitatea crearii pana la 100 conturi (daca nu ma insel), dar si Microsoft s-au luat dupa cei de la Google si nu mai ofera acum nici ei gratuit astfel de servicii.

Pana ieri nu am avut niciodata curiozitatea sa verific daca se ofera si gratuit astfel de servicii, asa ca am ratat posibilitatea de a beneficia in mod gratuit de serviciile oferite de Google sau Microsoft. Cine a avut norocul sa isi activeze un cont inainte de eliminarea gratuitatilor beneficiaza in continuare de servicii gratuite (desigur, cu anumite limitari).
Un alt nume mare care ofera inca gratuit posibilitatea inregistrarii unui domeniu si a maxim 10 utilizatori este Zoho. Voi reveni ulterior cu detalii...

Supun dezbaterii la acest topic urmatoarele probleme:
1. Cine ofera astfel de servicii in mod gratuit si ce avantaje ofera comparativ cu altii?
2. Cum procedam ca sa activam serviciile respective pentru domeniul si userii pe care vrem sa-i inscriem?
3. Cum configuram clientul de e-mail in vederea utilizarii serviciilor respective (aceasta insemnand sa existe cel putin suport pentru IMAP si SMTP)?

#2
OctiPsy

OctiPsy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 339
  • Înscris: 15.06.2010
Eu am la zoho mail și sunt mulțumit. Pe telefon mi-am configurat aplicația K-9 mail pentru android iar pe PC mă loghez direct la mail.zoho.com. Configurarea serviciilor nu durează mult și se face fără bătăi de cap iar pentru clienții de mail ai în help sau în FAQ mură-n gură cum se configureaza, POP, Imap, SMTP.

#3
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Da. Si mie imi place interfata de configurare de la Zoho. Este cea mai intuitiva pe care am intalnit-o.
Totusi voi scrie un mic tutorial care sa ii ajute pe cei care doresc sa utilizeze serviciile lor sau care vor sa faca diverse comparatii.

Pasii urmati de mine (de la care voi puteti sa va abateti mai mult sau mai putin) sunt urmatorii:

1. In primul rand am accesat pagina de la Zoho Mail si am derulat-o pana cand am ajuns la "Get Started Now" unde se face click pe link:

Attached File  zoho_01.PNG   18.61K   61 downloads

2. Am optat pentru varianta "Free & Ad Free" (gratuita si fara reclame), apasand pe butonul "Sign Up":

Attached File  zoho_02.PNG   134.78K   61 downloads

3. Am adaugat numele domeniului propriu si am apasat butonul "Ad Domain":

Attached File  zoho_03.PNG   321.38K   65 downloads

4. Am apasat pe link-ul "Proceed to verify domain ownership":

Attached File  zoho_04.PNG   177.54K   63 downloads

5. In fereastra care se dechide putem opta pentru mai multe metode verificare: "TXT Method", "HTML Method" care presupune sa detinem un site web activ si "CNAME Method" (optiunea implicita):

Attached File  zoho_05.PNG   97.86K   63 downloads

La acest pas este necesar sa accesam adresa serverului la care avem DNS Hosting si sa cream un "CNAME" pentru subdomeniul ("Name/ Host/ Alias/ CNAME") si destinatia ("Value/ Points To/ Destination") furnizate la acest pas de catre wizard.
Eu voi utiliza in acest exemplu interfata de la freedns.afraid.org care ofera DNS Hosting gratuit:

Attached File  zoho_05_.PNG   55.97K   65 downloads

6. Odata confirmat ca noi suntem proprietarii domeniului (la mine a durat doar cateva secunde pana cand a devenit activ CNAME-ul respectiv), putem adauga contul de administrator. Pentru acesta se completeaza numele contului (de exemplu [email protected] ca sa urmam exemplul din primul comentariu) si se apasa butonul "Create Account":

Attached File  zoho_06.PNG   40.84K   47 downloads

7. In continuare incepem sa adaugam utilizatori apasand butonul "Proceed to Add Users" (putem si sa ramanem doar cu un singur username daca nu avem nevoie de mai multi):

Attached File  zoho_07a.PNG   59.01K   30 downloads Attached File  zoho_07b.PNG   70.65K   22 downloads Attached File  zoho_07c.PNG   58.37K   21 downloads

Toate detaliile necesare apar in imaginile de mai sus.

8. Dupa adaugarea utilizatorilor putem crea grupurile (eu am creat un grup de utilizatori, dar aceasta etapa nu este obligatorie):

Attached File  zoho_08a.PNG   47.56K   21 downloads Attached File  zoho_08b.PNG   12.16K   19 downloads Attached File  zoho_08c.PNG   51.49K   17 downloads
Attached File  zoho_08d.PNG   32.08K   14 downloads Attached File  zoho_08e.PNG   43.27K   12 downloads Attached File  zoho_08f.PNG   17.81K   16 downloads

9. La acest pas trebuie sa accesam interfata furnizorului de DNS Hosting (in cazul meu freedns.afraid.org) si sa adaugam/ editam inregistrarile de tip MX (MX Records) afisate de catre wizard:

Attached File  zoho_09a.PNG   93.69K   22 downloads Attached File  zoho_09b.PNG   65.61K   21 downloads Attached File  zoho_09c.PNG   57.53K   21 downloads
Attached File  zoho_09d.PNG   19.79K   21 downloads Attached File  zoho_09e.PNG   19.91K   20 downloads Attached File  zoho_09f.PNG   9.64K   17 downloads

10. In cazul in care am detinut serviciile de e-mail la un alt provider la acest pas putem apela la "Email Migration". Daca nu este cazul, atunci apasam butonul "Next" sau daca am intrat deja in interfata pentru migrare si nu dorim sa mergem mai departe, atunci putem apasa butonul din dreapta "Back to Setup":

Attached File  zoho_10a.PNG   77.46K   19 downloads Attached File  zoho_10b.PNG   70.33K   16 downloads

11. Mai departe putem configura accesul mobil apasand pe link-ul "Proceed to Mobile Accounts" sau sa incheiem configurarea apasand pe butonul "Done":

Attached File  zoho_11a.PNG   212.49K   18 downloads

Link-urile care apar in imaginea de mai sus pentru setarile "POP" si "IMAP" nu mai sunt valide.
Le putem insa gasi in pagina de help. De exemplu, setarile penru IMAP si clientul de e-mail Mozilla Thunderbird (pe care il voi utliza eu ca exemplu) se gasesc aici: https://www.zoho.com...map-access.html

In aceasta etapa trebuie efectuate urmatoarele setari:

A. Enable IMAP Access in the Zoho Mail Settings page. (Login to Zoho Mail >> Settings >> POP and IMAP >> Enable IMAP

B. Launch the Thunderbird application in your system.
In the Incoming server hostname, provide "imap.zoho.com", select 993 for Port, and Normal Password for authentication.
In the Outgoing server hostname, provide "smtp.zoho.com", select 465  for Port, and Normal Password for authentication.

Mai multe detalii la pasul 13.

Attached File  zoho_11b.PNG   109.04K   18 downloads Attached File  zoho_11c.PNG   187.65K   15 downloads Attached File  zoho_11d.PNG   109.01K   13 downloads

12. Wizardul de configurare se incheie aici:

Attached File  zoho_12.PNG   87.23K   13 downloads

13. Pentru a putea utiliza protocolul IMAP in Mozila Thunderbird trebuie sa efectuam setarile la care s-a facut trimitere in pasul 11:

Attached File  zoho_13a.PNG   119.07K   14 downloads Attached File  zoho_13b.PNG   58.97K   14 downloads Attached File  zoho_13c.PNG   78.59K   12 downloads

In aceasta etapa eu mai intai m-am delogat si relogat in contul de pe Zoho si cu aceasta ocazie am efectuat si anumite setari de securitate care sunt vizibile in fotografia de mai sus.

Nota:
Setarile respecrive trebuie efectuate pentru fiecare cont creat (delogandu-ne din contul curent si relogandu-ne in fiecare cont de e-mail creat).

14. De acum inainte putem administra oricand contul creat din panoul de control cpanel (link):

Attached File  zoho_14.PNG   150.15K   12 downloads

(Desi tutorialul este scurt nu am mai adaugat niciodata atatea imagini intr-un comentariu. Sper sa reuseasca!)

#4
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Cu exceptia unor mici greseli de tastare, pare in regula comentariul...
Imaginile care va intereseaza la un anumit pas le puteti deschide cu click dreapta pe imagine si "Open in new tab..." (sau  comanda echivalenta) din meniul contextual.
Nu are rost sa le deschideti pe toate, deoarece sunt prea multe.
Eventual puteti deschide prima imagine cu click pe ea si sa le parcurgeti pe toate de la un capat la celalalt, deoarece sunt suficient de sugestive ca sa nu mai fie necesare toate explicatiile textuale.

Legat de securitatea Zoho Mail:
M-am decis sa renunt la "Two Factor Authentication" (link) de la pasul 13, deoarece in cazul contului meu este un mijloc de securitate exagerata (necesita o parola specifica pentru fiecare aplicatie care acceseaza fiecare cont).

Imagine din Thunderbird cu doua conturi create:

Attached File  zoho_15.PNG   107.25K   20 downloads

#5
LensFlare

LensFlare

    Tin Foil Mask Society

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,762
  • Înscris: 09.05.2005
@_-_, ti-ai pus domeniu la media server? :)

#6
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
Am mailul de la un domeniu acum pe Google Apps for Business, tot ce a trebuit sa fac a fost sa setez in cPanel MX-urile de la Google.
Am incercat si cu zoho, dar fara succes, am setat MX-urile, am testat si mail-ul, dar din pacate nu ajungeau mailurile pe care mi le trimiteam pe domeniul tinut la zoho.
La serviciile de gazduire platita ai in schimb avantajul ca poti seta adrese de mail catch all, pe cand la cele gratuite nu am gasit vreuna care sa ofere asa ceva.

Edited by gumball3000, 02 August 2014 - 16:10.


#7
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013

View PostLensFlare, on 02 august 2014 - 15:58, said:

@_-_, ti-ai pus domeniu la media server? Posted Image

Am demult...

View Postgumball3000, on 02 august 2014 - 16:06, said:

Am mailul de la un domeniu acum pe Google Apps for Business, tot ce a trebuit sa fac a fost sa setez in cPanel MX-urile de la Google.
Am incercat si cu zoho, dar fara succes, am setat MX-urile, am testat si mail-ul, dar din pacate nu ajungeau mailurile pe care mi le trimiteam pe domeniul tinut la zoho.
La serviciile de gazduire platita ai in schimb avantajul ca poti seta adrese de mail catch all, pe cand la cele gratuite nu am gasit vreuna care sa ofere asa ceva.

Pai spune-ne si noua cum ai procedat!
Am incercat si cu trialul de 30 zile de la Google. A functionat, dar am citit undeva ca nu mai poti sterge contul daca nu renunti la trial si iti expira perioada gratuita...

Pentru ce am eu nevoie Zoho par OK. Eu nu am intampinat inca probleme.

#8
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
Am prins perioada aceea in care inca se mai puteau face conturi.
Dupa cum ai spus si tu, acum nu se mai pot face.

#9
SuPY

SuPY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,492
  • Înscris: 19.09.2006
@_-_: Multumesc pentru munca depusa si pentru initiativa ta de a deschide acest topic! Il voi urmari cu mult interes! :OK:

#10
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013

View PostSuPY, on 02 august 2014 - 16:53, said:

@_-_: Multumesc pentru munca depusa si pentru initiativa ta de a deschide acest topic! Il voi urmari cu mult interes! Posted Image

Multumesc si eu. Daca nu era discutia noastra de la topicul tau, atunci n-as fi avut habar ca se poate si pe gratis... :)

#11
SuPY

SuPY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,492
  • Înscris: 19.09.2006
@_-_: Ma bucur ca te-am inspirat! Acum tu ii inspiri pe altii! Asa e frumos, sa ne ajutam intre noi! :)

Tu propui Zoho Mail. M-am uitat pe pagina lor web si nu pot sa zic ca sunt multumit de ei din perspectiva "privacy". Serviciile de mail ce ma multumesc din acest punct de vedere fie sunt contracost, fie sunt gratuite, insa ofera un spatiu mic de stocare. In al doilea caz, as fi nevoit sa descarc mesajele prin POP3 si sa le sterg din casuta de mail, ceea ce nu-mi prea convine. Daca va trebui, voi face si asta, avand in vedere ca Yahoo Mail sunt praf, iar Google "isi baga nasul unde nu-i fierbe oala". Oricum, mai caut pe web. Ma gandesc eu ce sa fac...

Referitor la contul de mail pe care-l am pe domeniul providerului meu de internet si cu gazduirea Google, am observat ca nu mi se permite editarea informatiilor personale, mai exact nume si prenume. Ma refer la rubrica "Personal Info" pe care o gasesti aici, dupa ce te loghezi la GMail: https://www.google.c...sonalinfo?hl=en . Ei bine, acolo, dupa ce apas butonul "Edit", campurile corespunzatoare numelui si prenumelui nu devin editabile. Am anuntat aceasta situatie la serviciul de relatii cu clientii pus la dispozitie de providerul meu de internet si mi s-a inregistrat o sesizare in acest sens. Voi vedea daca rezolv ceva, dar am indoieli... Sigur ei pot configura drepturile utilizatorilor fiindca este domeniul lor.

#12
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Din contul de administrator ar trebui sa fie posibila editarea acestor informatii.
Legat de privacy ti-am raspuns la topicul tau.
Daca spatiul este mic, mesajele nu trebuie neaparat descarcate prin POP3. Si daca le accesezi prin IMAP le poti muta (pe unele sau pe toate, dupa dorinta) intr-un folder local.

#13
SuPY

SuPY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,492
  • Înscris: 19.09.2006

View Post_-_, on 02 august 2014 - 17:54, said:

Din contul de administrator ar trebui sa fie posibila editarea acestor informatii.
Sunt convins de asta! Au ei cont din ala Google Apps for Businesses si sunt convins ca de acolo, de la un panou, pot administra conturile tuturor clientilor de pe domeniul lor.

View Post_-_, on 02 august 2014 - 17:54, said:

Legat de privacy ti-am raspuns la topicul tau.
Am vazut. Multumesc! Insa faci o confuzie. Nu este topicul meu, nu eu sunt initiatorul acelui topic, ci utilizatorul domnfane.

View Post_-_, on 02 august 2014 - 17:54, said:

Daca spatiul este mic, mesajele nu trebuie neaparat descarcate prin POP3.
Poftim?! Poate vrei sa spui ca nu trebuie neaparat POP3, se poate si prin IMAP... Dar sigur trebuie descarcate, salvate altundeva si sterse de pe server... Altfel se umple casuta!

View Post_-_, on 02 august 2014 - 17:54, said:

Si daca le accesezi prin IMAP le poti muta (pe unele sau pe toate, dupa dorinta) intr-un folder local.
Poti, te rog, sa-mi spui ce procedura propui pentru a salva unele sau toate mesajele intr-un folder local, utilizand Mozilla Thunderbird prin IMAP? Poti posta raspunsul la ce topic consideri ca este potrivit. Eventual topicul despre Thunderbird, unde am mai discutat... ;)

#14
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013

View PostSuPY, on 02 august 2014 - 19:12, said:

Am vazut. Multumesc! Insa faci o confuzie. Nu este topicul meu, nu eu sunt initiatorul acelui topic, ci utilizatorul domnfane.

Ciudat. Eram sigur ca e al tau :D
Am vazut si eu acum ca altcineva este initiatorul.

View PostSuPY, on 02 august 2014 - 19:12, said:

Poftim?! Poate vrei sa spui ca nu trebuie neaparat POP3, se poate si prin IMAP... Dar sigur trebuie descarcate, salvate altundeva si sterse de pe server... Altfel se umple casuta!

Poti, te rog, sa-mi spui ce procedura propui pentru a salva unele sau toate mesajele intr-un folder local, utilizand Mozilla Thunderbird prin IMAP? Poti posta raspunsul la ce topic consideri ca este potrivit. Eventual topicul despre Thunderbird, unde am mai discutat... Posted Image

Are legatura si cu acest topic: vezi punctul 3 din mesajul introductiv!

Prin POP3 mesajele sunt descarcate local in intregime, fiind eventual sterse imediat sau nu de pe server conform setarilor. De exemplu, ce ajunge in Inbox-ul contului din client nu se mai regaseste si in Inbox-ul de pe server (decat daca exista setari speciale ca sa ramana copii ale mesajelor descarcate si pe server).

Prin IMAP folderele din contul de e-mail sunt accesate in timp real pe server (ce vezi in Inboxul din client se afla, de fapt, doar pe server), iar local sunt descarcate intr-un cache numai mesajele deschise, altfel ceea ce vezi in client sunt doar elementele distinctive ale fiecarui mesaj.

Cand utilizezi IMAP, in momentul in care muti un mesaj dintr-un folder de pe server intr-un folder local din "Local Folders" in cazul lui Thunderbird, acest mesaj este copiat integral pe calculatorul propriu si sters de pe server (se da o comanda de stergere, mesajul corespunzator de pe server ajungand in folderul Trash de pe server de unde va fi sters automat dupa un anumit timp; il poti sterge si manual).

Aici este diferenta.

#15
SuPY

SuPY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,492
  • Înscris: 19.09.2006

View Post_-_, on 02 august 2014 - 19:43, said:

Ciudat. Eram sigur ca e al tau Posted Image
Am vazut si eu acum ca altcineva este initiatorul.
Stai linistit. La cat m-am plans pe-aici pe forum de Yahoo si Google, se explica si confuzia facuta de tine... :roflmao:

View Post_-_, on 02 august 2014 - 19:43, said:

Are legatura si cu acest topic: vezi punctul 3 din mesajul introductiv!
Daca zici tu... :D

View Post_-_, on 02 august 2014 - 19:43, said:

Prin POP3 mesajele sunt descarcate local in intregime, fiind eventual sterse imediat sau nu de pe server conform setarilor. De exemplu, ce ajunge in Inbox-ul contului din client nu se mai regaseste si in Inbox-ul de pe server (decat daca exista setari speciale ca sa ramana copii ale mesajelor descarcate si pe server).
Prin IMAP folderele din contul de e-mail sunt accesate in timp real pe server (ce vezi in Inboxul din client se afla, de fapt, doar pe server), iar local sunt descarcate intr-un cache numai mesajele deschise, altfel ceea ce vezi in client sunt doar elementele distinctive ale fiecarui mesaj.
Cred ca mi-ai mai explicat chestiile astea si pe topicul despre Thunderbird. Iti multumesc pentru amabilitatea si rabdarea de care dai dovada! :)

View Post_-_, on 02 august 2014 - 19:43, said:

Cand utilizezi IMAP, in momentul in care muti un mesaj dintr-un folder de pe server intr-un folder local din "Local Folders" in cazul lui Thunderbird, acest mesaj este copiat integral pe calculatorul propriu si sters de pe server (se da o comanda de stergere, mesajul corespunzator de pe server ajungand in folderul Trash de pe server de unde va fi sters automat dupa un anumit timp; il poti sterge si manual).
Un nou folder creat la "Local Folders" in Thunderbird sub ce forma va aparea pe disc? Va fi un subfolder in folderul profilului Thunderbird? Sau va fi un singur fisier ce poate fi citit doar de Thunderbird? Asadar, pentru a duce acele mailuri pe alt sistem (din acel folder de la Local Folders) sau a le deschide in alta instalare de Windows, va trebui importat intreg profilul de Thunderbird? Acele mailuri nu vor putea fi deschise cu alt program, ci doar cu Thunderbird?

View Post_-_, on 02 august 2014 - 19:43, said:

Aici este diferenta.
Am inteles!

#16
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Cred ca titlul mai corect era servicii de mail pentru domeniu fara gazduire. Ca daca am domeniu si am si gazduire imi fac mailuri "cate" vreau (in functie de pachet) si nu m-ar deranja sa le accesez prin www.site.ro/webmail de pe ifone, tableta...

#17
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013

View PostSuPY, on 02 august 2014 - 19:57, said:

Un nou folder creat la "Local Folders" in Thunderbird sub ce forma va aparea pe disc? Va fi un subfolder in folderul profilului Thunderbird? Sau va fi un singur fisier ce poate fi citit doar de Thunderbird? Asadar, pentru a duce acele mailuri pe alt sistem (din acel folder de la Local Folders) sau a le deschide in alta instalare de Windows, va trebui importat intreg profilul de Thunderbird? Acele mailuri nu vor putea fi deschise cu alt program, ci doar cu Thunderbird?

Asta nu prea tine de acest topic. In fine...
Toate folderele si subfolderele din Local Folders al lui Thu8nderbird au drept corespondent directoare si subdirectoare pe disk pana la nivelul subfolderului cu cea mai mare "adancime" care are drept corespondent un singur fisier ce colecteaza mesajele. Daca in celelalte subfoldere exista si mesaje pe langa subfoldere interioare, atunci si ele la randul lor contin un fisier in care sunt colectate aceste mesaje. Pe langa fisierul respectiv exista intotdeauna si un .mdf asociat, dar aceasta sunt detalii...

View Postxxvirusxx, on 02 august 2014 - 20:42, said:

Cred ca titlul mai corect era servicii de mail pentru domeniu fara gazduire. Ca daca am domeniu si am si gazduire imi fac mailuri "cate" vreau (in functie de pachet) si nu m-ar deranja sa le accesez prin www.site.ro/webmail de pe ifone, tableta...

Sunt mai uzuale rezultatele de genul "Free Email Services for your Domain", "Host Your Email With Your Own Domain" etc. in urma cautarilor cu ajutorul motoarelor de cautare. Am uitilizat traducerea in romana a formularii exprimate in limba engleza care apare cel mai frecvent.

#18
SuPY

SuPY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,492
  • Înscris: 19.09.2006

View Post_-_, on 02 august 2014 - 21:20, said:


Asta nu prea tine de acest topic. In fine...
Stiu! Mi-am fortat norocul! :D Pentru a dezvolta subiectul, pot sa ma adresez catre tine pe topicul despre Thunderbird?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate