Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

- - - - -
  • Please log in to reply
188 replies to this topic

#163
tiestodj20

tiestodj20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,701
  • Înscris: 04.06.2007
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/vjVTCYob59U?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#164
Zeratulx

Zeratulx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 25.07.2016
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/NrjneJvS6dk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#165
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,729
  • Înscris: 10.11.2013
Am vizionat ultimate edition si acesta este review-ul meu..

Cei mai reprezentativi eroi ai benzilor desenate, Batman si Superman, au avut ocazia sa apara pe marele ecran pe 25 martie 2016, intr-o distributie care anunta recorduri depasite si milioane de fani multumiti.
Rezultatul final a fost insa departe de asteptari, iar Zack Snyder a promis ca multe dintre problemele variantei din cinematograf vor fi rezolvate in BVS Ultimate Edition, care a fost lansat de curand.

Batman V Superman are un inceput puternic, cu moartea parintilor lui Batman, iar imediat dupa intram in mijlocul luptei din Metropolis vazute prin ochii lui Bruce Wayne.
Asocierea n-a fost deloc intamplatoare, Bruce simtindu-se cand si-a vazut angajatii ucisi fara ca el sa poata interveni exact asa cum s-a simtit in fata mortii parintilor sai: neputincios, plin de furie si de deznadejde.

Daca moartea propiilor parinti l-a traumatizat intr-atat de mult incat s-a decis sa devina Batman, moartea propiilor angajati au ridicat miza la nivelul urmator, si anume l-au convins ca singura posibilitate de-a apara planeta de un dezastru similar este sa-l ucida pe Superman cu orice pret.
Aici intervine, intr-un mod dibaci, Lex Luthor, care are o parere similara cu a lui Bruce despre Superman si care simte nevoia sa se ocupe de acest lucru personal, tragand sfori si manipulandu-i pe cei din jurul sau in a-l dusmani pe Kal El.

Superman habar n-are ce i se pregateste, si incepe sa aiba o problema cu modul in care crede ca Batman face lucrurile in Gotham, luandu-si rolul de jurat, judecator si calau.
Luthor, care-i manipuleaza intr-un mod dibaci pe amandoi, reuseste sa-i invrajbeasca folosindu-se de slabiciunile fiecaruia si sa-i orbeasca intr-atat de mult incat niciunul nu observa faptul ca exista in umbra un papusar malefic cu un alt plan, plan al caror executanti sunt fara a baga de seama.
Desi il avem in ecuatie pe cel mai bun detectiv al planetei, cea care descopera planul este..Lois Lane, dar prea tarziu pentru a face un impact real asupra lucrurilor, si astfel Batman ajunge sa se confrunte cu Superman.

De aici, filmul incepe sa semene mai mult a ceea ce ne-am fi dorit de la bun inceput, iar actiunea se petrece intr-un mod repejor.
De ce am facut acest rezumat? Deoarece exact la fel se petrece actiunea filmului atat in editia din cinematograf, cat si in ultimate edition, cu mentiunea ca-n ultimate edition lucrurile sunt explicate mai pe larg.

Avem o scena in desert mai lunga si mai explicativa, il avem pe Clark Kent investigand personal ce se intampla cu Batman in Gotham, o avem pe Lois Lane descoperind legatura dintre Wallace Keefe si Lex Luthor, o avem pe senatoarea americana descoperind o parte din planul lui Luthor, aratand astfel faptul ca nu toti politicienii din film erau niste idioti. Orice om familiarizat cu personajele a facut aceste legaturi inca din cinematograf, insa acest lucru nu a fost suficient.

Daca n-ati urmarit filmul in cinematograf, as recomanda sa-ncepeti direct cu varianta ultimate, va fi cu mult mai buna si mai explicativa decat prima.
Batman v Superman a reusit multe momente epice, pe care le voi enumera acum:
1. Cea mai buna scena care prezenta moartea parintilor lui Batman, scena care nu cred ca mai trebuie refacuta de cineva prea curand, nu ai cum sa intreci ce a reusit acolo Zack Snyder.

2. Introducerea in scena a lui Wonder Woman a fost, in opinia mea subiectiva, cea mai puternica introducere a unui super erou pe marile ecrane ever.

3. Ben Affleck a fost cel mai bun Batman jucat vreodata pe marele ecran, iar asta spune multe, tinand cont de faptul ca mai fusese jucat cu succes de Michael Keaton, Val Kilmer sau Christian Bale, trei actori care au facut cinste personajului. Practic, toti haterii lui Affleck si-au inghitit galusca, n-au mai avut ce sa spuna.

4. Dialogurile din film au fost foarte bine facute, in special schimbul de replici dintre Bruce Wayne/Clark Kent, Bruce Wayne/Diana Prince, Lex Luthox/Superman, Batman/Alfred. Foarte bine lucrate, foarte atent studiate.

5. Lex Luthor n-a mai fost orb.. pentru cel mai inteligent om de pe pamant, el pare ca niciodata nu reuseste sa puna cap la cap lucruri elementare pentru minti geniale informate, gen identitatile reale ale lui Batman si Superman.

Ce nu mi-a placut in film:

1. Batman a fost ultimul care s-a prins de planul lui Lex Luthor.

2. Faptul ca Batman a dorit sa-l ucida pe Superman pana in ultima clipa. Sincer sa fiu, as fi preferat o abordare a la Dark Knight Returns cand, cu mana in gatul lui superman, bruce urla la el ca a dorit sa-i aminteasca ca si superman este vulnerabil si sa nu se mai bage peste el.

3. Momentul Martha n-a fost explicat in film, lasand loc de mistouri si de interpretari. Daca i-ar fi vorbit si Alfred in casca, incercand sa-l faca sa-si schimbe parerea, daca ...multe. Desi am inteles faptul ca trauma copilariei l-a impedicat sa-si duca planul initial la bun sfarsit, ca a priceput intr-un final ca Superman nu este dusmanul lui, fiind manipulat de Luthor si orbit de propia trauma, multi oameni n-au priceput, tratand momentul Martha la modul: "De ce sa nu te mai omor, doar pentru ca mamele noastre au acelasi nume?"

Punctul patru este mai elaborat, si adevarata mea problema este ca nu vom vedea niciodata Batman v Superman-ul original, care a avut patru ore. Stiti replica din trailerul cu Doomdsay, "it's time you learn what it means to be a man?" Ei bine, nu a reusit sa intre nici in ultimate edition.
Stiti cand Zack Snyder descria cum Superman incearca sa-si gaseasca mama de unul singur, si vede tot ce se intampla in jurul lui, toate crimele, toate dramele? Ei bine, a fost taiata si din varianta finala.

Nici nu vreau sa ma gandesc cate alte momente epice au fost taiate din varianta finala..
Batman V Superman Ultimate edition primeste din partea mea nota 7.5, si asta datorita modului mai inchegat in care se petrece actiunea. Din pacate, acest film avea potentialul de a deveni cel mai bun film cu supereroi, dar undeva pe drum s-a pierdut intre deciziile venite de la WB si cele de pe platoul de filmare.
La final, vom ramane cu placerea de a-i fi vazut pentru prima oara pe Wonder Woman, Superman si Batman, dar si cu regretul la "ce ar fi putut sa fie" dar "n-a fost".

Un film cu replici epice, cu scene epice, cu efecte epice, dar care, per-total, n-a fost epic. Poate ca o parte a urii nejustificate pe care a incasat-o Batman V Superman se datoreaza si acestui lucru, si anume a faptului ca toata lumea a avut asteptari foarte mari pentru un produs "ok".

Edited by n-amname, 29 July 2016 - 00:26.


#166
Zeratulx

Zeratulx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 25.07.2016
Bun review, dar cam subiectiv pe alocuri...
Si nu,  nu Ben Affleck si  Bale   au fost cei mai buni actori ce l-au jucat pe Batman.


Chiar daca ultima editie extinsa pune oarecum lucrurile cap la cap, filmul tot cam suge. Si nu pentru ca e prea sobru sau ca nu prea e actiune cum se plang majoritatea, ci pentru multe altele.

#167
ramurel

ramurel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,947
  • Înscris: 12.07.2008
Mie Ben Affleck mi se pare cel mai aproape de conformația demnă de clasicele comic books a lui Batman.  Ca și calități actoricești, nu mă pronunț, oricum, scenariul n-a fost la fel pentru fiecare în parte, e greu de făcut un clasament. Mereu , cred eu, se va căuta comparația cu personajele din comic books.

De exemplu, o scenă jenantă, după părerea mea, in Batman v Superman, a fost aia când Superman era în bucătărie și își făcea două ouă ! :) Pe bune ?!? Bine că n-au făcut și o scenă în care se căca . Precis o fi având instalație de canalizare cu ranforsări. Îți dai seama, Superman constipat... Ce instalator bun tre' să aibă...  :P

Adică, Bruce Wayne, singurul pământean get-beget din tot DC-ul, iar Superman își face 2 ouă pe marile ecrane ?!? Get a fck outta here ! :)

#168
Zeratulx

Zeratulx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 25.07.2016
Filmul are multe  bube   privind scenariul si o gramada de greseli regizorale.

Dar astept reviewul de la Cinemasins care va depista si mai multe "pacate".

#169
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,729
  • Înscris: 10.11.2013
Tipic secolului 21, oamenii cauta motive sa nu le placa un lucru, nu ca sa-l placa sau sa-l urmareasca pur si simplu Posted Image.
Poate ca asteptarile au fost prea mari, dupa cum am spus mai sus, sau poate ca mentalitatea noastra, a oamenilor, este setata pe acest lucru.

Edited by n-amname, 30 July 2016 - 13:52.


#170
ramurel

ramurel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,947
  • Înscris: 12.07.2008
... sau poate am luat-o razna, tratând cu prea mare seriozitate subiecte de benzi desenate. :)

.

#171
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,729
  • Înscris: 10.11.2013
Lumea trateaza la modul acesta orice subiect. Muzica, IT, carti, filme, firme, haine, restaurante, meserii, bla, bla, bla.
Tot timpul a fost spirit competitional intre oameni, gen eu sunt mai smecher decat tine, dar acum suntem la un nivel "like never seen before".
Toate lucrurile sunt muci, toate alea sunt varza, absolut toate chestiile sunt nasoale, prea nasoale pentru intelectul nostru ridicat. Nu vorbesc doar despre acest film, ci in general..daca te uiti, orice produs, orice film are galeria lui de gica contra si de hateri carora nu le place, dar le place sa spuna altora cat de nasol e.
In fine, nu aici e locul acestui subiect.

Edited by n-amname, 30 July 2016 - 22:19.


#172
Zeratulx

Zeratulx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 25.07.2016
Pai eu chiar ma asteptam la o batalie epica intre Superman si Batman si cand colo, iese ceva sub asteptari  incat ca pana si infruntarea dintr-un  desen animat arata mai bine:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Wp4huHUUFgw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/lGX307keXkM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Hai sa fim seriosi, batalia  din  Batman V Superman  a fost de un film de actiune de duzina ca pana si luptele  Die Hard  cu Bruce Willis , din  filmele cu Steven Seagal sau  cele cu Sylvester Stallone sunt mai bune.
Aceleasi scene de lupta pe care le vad de vreo 30 de ani pe acoperis sau intr-o cladire ruinata....
Tu Batman, inarmat pana in dinti, cu armura si arme, dupa ce il imobilizezi pe Superman cu praf de kryptonita, te apuci sa-l lovesti in cap cu .....chiuveta?  A fost de rasu' plansu'.

Ca apoi, Batman, dupa scena cliseica in care sta cu sulita indreptata spre el gata sa ucida, dar asteapta, asteapta, ii mai zice ceva, dar tot nu o face.......ca apoi  sa se imprieteneasca brusc cu Superman doar pentru ca mamicile lor aveau acelasi nume. Mai ca era sa-l invite la o cafea dupa aceea.Posted Image
Ca apoi sa apara bau-bau cel rau (un Zod metamorfozat intr-un cave troll) care sa-i faca sa se uneasca ca-n filmele indiene+   Wonder Women in costum de Xena   cu o manea din aia balcanica cu un  pic de rock pe fond si apoi ,   scene cu lasere si explozii la greu.   Adica, nimic nou.


Si te mai miri de ce Captain America: Civil America a luat note mai bune pe Rotten Tomatoes , IMDB si pe metacritic si a avut incasari mai mari.... oricat de antipatici imi par actorii de acolo,  macar acolo aia se bat ca lumea, chiar daca iti da senzatia ca supereroii joaca "tara, tara, vrem ostasi" si nici nu-ti da senzatia de film de actiune bollywoodian si cel putin bataile de acolo sunt mai spectaculoase.








View Postn-amname, on 30 iulie 2016 - 13:48, said:

Tipic secolului 21, oamenii cauta motive sa nu le placa un lucru, nu ca sa-l placa sau sa-l urmareasca pur si simplu .
Poate ca asteptarile au fost prea mari, dupa cum am spus mai sus, sau poate ca mentalitatea noastra, a oamenilor, este setata pe acest lucru.
Nu omule, nu-i asa. Daca vrei sa fii un cinefil serios, nu poti sa urmaresti un film asa pur si simplu. Da, pentru divertisment merge sa-ti adormi neuronii, dar macar sa fie ceva de calitate.  Banuiesc ca orice om cauta totusi sa consume un produs  de calitate, nu?  
Nici nu trebuie sa cauti motive ca sa nu ne placa,  sunt  deja   foarte vizibile si deranjante , indiferent ca ai creierul setat pe turbo mode sau pe relaxation  mode

View Postramurel, on 30 iulie 2016 - 15:32, said:

... sau poate am luat-o razna, tratând cu prea mare seriozitate subiecte de benzi desenate. Posted Image
.
Pai culmea e ca povestile din benzile desenate sunt mult mai serioase decat multe dintre adaptarile cinematografice (exceptand trilogia lui Nolan).



View Postn-amname, on 30 iulie 2016 - 22:19, said:

Tot timpul a fost spirit competitional intre oameni, gen eu sunt mai smecher decat tine, dar acum suntem la un nivel "like never seen before".
Toate lucrurile sunt muci, toate alea sunt varza, absolut toate chestiile sunt nasoale, prea nasoale pentru intelectul nostru ridicat.

Nu toate sunt  doar muci sau varza pentru ca stiu ca orice  film are calitatile si defectele lui.   Reputatia sa in istorie insa depinde de cantitatea  lor. Un film plin de bube va ramane in istorie ca un film infect. Un film de calitate (chiar daca are si pacatele lui, dar mai putine) va ramane o capodopera. Simplu.


Uite ca de exemplu eu am spus ce-mi place la acest film si ce nu-mi place. Am mentionat ca mi-a placut jocul actoricesc al noului Batman, ca mi-au placut cateva efecte, tentativa de a face un film sobru, pe de alta parte am criticat  gaurile din scenariu la lansarea initiala, am criticat jocul actoricesc praf al unora (mai ales gagica lui Superman care m-a enervat teribil) si graba de a-l omora pe Superman (normal, era mai avantajos sa-l omoare prin Justice League part II).

N-am spus ca filmul e prost , dar nici capodopera (asa cum se asteptau multi sa fie) nu e. E pur si simplu un film mediocru.
Chiar daca pe mine nu m-a deranjat,  iata ca pe majoritatea consumatorilor de rand i-au deranjat atmosfera sobra omniprezenta, lipsa de actiune, scenariul incalcit. Filmul pur si simplu i-a deranjat si pe cei cu IQ sub 100 si pe cei cu IQ de peste 120.


Pana una alta, trilogia Dark Knight a lui Nolan ramane net superioara universului DC extended marca Zack Snyder care a dat-o in mintea copiilor de la o vreme.
Ce ma motiveaza sa urmaresc in continuare filmele DC e Ben Affleck si atat.

Edited by Zeratulx, 30 July 2016 - 23:19.


#173
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,729
  • Înscris: 10.11.2013
Nu vorbeam doar despre acest film, ci despre toate filmele Posted Image.
Vezi pe youtube, nu e videoclip in care sa nu se spuna despre orice film cat de varza e. La fel si despre seriale, cred ca game of thrones e singurul serial actual care a scapat de critici, altfel..neah, season 2 sucked, episode 14 sucked, that scene sucked, that bla, bla, bla. Culmea, un episod oarecare al unui serial oarecare avea 30 de momente bune, dar unii s-au gasit sa-l considere naspa deoarece li s-a parut lor aiurea o scena. In loc sa te concentrezi pe ce ti-a placut la acel episod, te concentrezi pe ce nu ti-a placut. Am admis faptul ca BVS va fi controversat forever, si in mintea mea stiu de ce, asta nu schimba cu nimic imaginea de ansamblu a unei parti agresive a internetului. Nu cred ca e un serial sau film pe care sa-l fi vazut in ultimii 2-3 ani care sa nu se fi lovit de aceste probleme sau, daca sunt, au fost cele non-mainstream. La fel si cu toata lista de chestii enumerata de mine mai sus. Nimeni nu poate prefera ceva fara sa-i dea in cap altuia pentru alegerile sale..in sport, cariere, muzica, film, carte, orice vrei tu va avea doua-trei tabere gata sa se sfasie.

Cat despre ce consider eu in neregula cu lumea, esti exemplul perfect al ei Posted Image (sau o parte a exemplificarii). Eu sunt cladit altfel, cand nu-mi place un lucru, il ignor. Hai, il injur o data-de doua ori, dar dupa imi vad de ale mele. Tu, ca si alte cateva mii de persoane de pe internet, nu stii cum sa-i dedici mai mult timp. Fiecare cu prioritatile sale, i guess, dar ma bucur ca sunt diferit.


Si, ca sa inchei cu BVS al carui avocat nu sunt (am spus parerea mea mai sus, aveam mai multe de scris despre film, insa devenea prea mult scris si am rezumat), consider ca niciun om nu ar trebui sa-i mai ia apararea.

Dupa ce jeremy irons a vorbit la modul asta despre film si despre rolul sau in el, cine sunt eu sa spun ca stai, nu e asa, sau exagerezi aici, sau bla, bla.
http://batman-news.c...perman-critics/
Asta e, daca ala "platit" (ca tot punea accent pe acest aspect) declara toate astea, ar fi cam penibil sa spun eu altfel, gratis.
Sa speram ca are dreptate cu ce a spus despre justice league si ca ala va fi mai bine primit de catre oameni.
http://www.dailymail...ired-actor.html
e aici tot interviul, cu accent pe "plata".
E evident faptul ca BVS a avut probleme, probleme peste care unii sau altii au trecut (sau nu) in functie de lucrurile pe care le-au placut in rezultatul final, dar n-a fost chiar cea mai inspirata decizie de PR sa vina un actor din film si sa spuna: hey, da, a fost prea naspa tot, dar macar filmul a facut niste bani si eu odata cu el".

Edited by n-amname, 31 July 2016 - 00:11.


#174
ramurel

ramurel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,947
  • Înscris: 12.07.2008

View PostZeratulx, on 30 iulie 2016 - 22:57, said:


[1] Tu Batman, inarmat pana in dinti, cu armura si arme, dupa ce il imobilizezi pe Superman cu praf de kryptonita, te apuci sa-l lovesti in cap cu .....chiuveta?  A fost de rasu' plansu'.

[2] Ca apoi, Batman, dupa scena cliseica in care sta cu sulita indreptata spre el gata sa ucida, dar asteapta, asteapta, ii mai zice ceva, dar tot nu o face.......ca apoi  sa se imprieteneasca brusc cu Superman doar pentru ca mamicile lor aveau acelasi nume. Mai ca era sa-l invite la o cafea dupa aceea.Posted Image


[3] Pana una alta, trilogia Dark Knight a lui Nolan ramane net superioara universului DC extended marca Zack Snyder care a dat-o in mintea copiilor

[1] Mie aia mi s-a părut o fază genială, tocmai pt stupizenia ei. Mesajul era clar :"Why so serious ?!" E vorba de copilării aici, de comic books !

[2] Trauma lui Bruce legată de moartea părinților lui e axul central al însăși existenței lui Batman, dacă e să mă întrebi pe mine. Aia  cu "Save Martha !" e ca un buton psihologic in mintea lui Bruce Wayne [ ține cont că de-a lungul filmului apar câteva secvențe clare cu Bruce la mormântul mamei cu flori, apoi când s-a dus în casa veche ca să mediteze, e o chestie care îl marchează pe Bruce forever, a tratat și seria lui Nolan aspectul. Repet, fără trauma asta, nu ar exista motivația lui Batman în mintea lui Bruce, părerea mea

[3] Cam tot la fel ca la pct [1], "Why so serous ?!"

Tu ești sau nu ești fan DC Comics ?, ca s-o lămurim din start, pt că altfel conversez inutil cu tine, o să tratezi filmul mereu la fel și îmi pierd vremea !

Eu cred că tocmai de acum începe seria mișto în DC Comics pe marile ecrane și sunt mulțumit de Snyder, așa aș vrea să decurgă acțiunea, spre fantasy și idei trăznit. Și mie  mi-a plăcut seria Nolan cel mai mult până acum din toate, însă îmi place cum s-a întors roata seriei.

Poate îți dau un pic dreptate, filmul nu e chiar epic, the best, dar e altă cale decât până acum și pt asta îmi place tot mai mult !

.

#175
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,729
  • Înscris: 10.11.2013
Lucrurile bune din Batman V Superman..
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Y5S7rjUbC14?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#176
zedicus

zedicus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,235
  • Înscris: 25.12.2013
Eu ce nu inteleg e de ce in universul asta DC lui Batman i se spune doat ''the Bat" si nu Batman? In filmele lui Nolan care erau incercau sa fie foarte realiste, nimeni nu avea o problema sa ii spuna "Batman", aici unde nu e asa realist, i spun doar Bat? Si in Suicide Squad la fel ii spun

#177
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,729
  • Înscris: 10.11.2013
In BVS i s-a spus "Batman"..de mai multe ori. Sa vedem in Justice League..

#178
lotharragnar

lotharragnar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,191
  • Înscris: 14.08.2016
Dupa cum banuiam, si versiunea extinsa "sux" ca tipu' a gasit o gramada de pacate
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/9ryPJTQmgT8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Meh, sa ne mai inveselim

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/KntOy6am7CM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by lotharragnar, 09 September 2016 - 19:02.


#179
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,729
  • Înscris: 10.11.2013
Trei sferturi dintre ele trase de par..ca-n orice video marca cinemasins.

#180
ramurel

ramurel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,947
  • Înscris: 12.07.2008

View Postlotharragnar, on 09 septembrie 2016 - 19:01, said:

Dupa cum banuiam, si versiunea extinsa "sux" ca tipu' a gasit o grămadă...


Da' tu n-ai propria ta opinie, te uiți în gură la toți ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate