Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

masina ieftina pentru incepator. ...

Pareri achizitie masina 20-25k

Scuter electric ce se poate condu...
 Taximetristii de la Gara Obor ref...

Dorul, specific romanesc, si o re...

Noul Design Dacia

Pareri despre facultate
 Motocilclistii un pericol

scooter electric

Parere VW GOLF 5 Din 2005 1.4 FSI

Berlin, odinioara unul dintre cel...
 Indicator benzina și tempera...

Tranzitare ape teritoriale straine

aplicații ipa

Pulverizator manual pentru erbicid
 

Viteza dublată

- - - - -
  • Please log in to reply
2732 replies to this topic

#2719
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,978
  • Înscris: 01.07.2007
Intreaba-l intr-un PM. pe mine chiar nu ma intereseaza ce procesor si din ce an si cat a costat si cand nu are curent electric...

#2720
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 31.05.2010

View PostNeaceasca85, on 07 mai 2015 - 09:24, said:

Asa imi mergea mie cu vechiul CPU.

Chiar aveai up-ul de 6xx-8xx ?!?

P.S. Uita-te mai bine in link-urile colegului...Posted Image

#2721
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 80,484
  • Înscris: 14.10.2008
Down-ul, cum dreaq up-ul?

A scapat fara limitari, m-am uitat doar la download, deci are gigabit simetric.

#2722
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 31.05.2010
Deci nu-ti mergea asa... :lol:

#2723
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 80,484
  • Înscris: 14.10.2008
Niciodata, intotdeauna m-am "conformat" limitarilor de pe upload, fie 0,90, fie 30, fie 100, acum 200.

#2724
deathnite

deathnite

    Veteran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,324
  • Înscris: 08.06.2005

View Postjjohnny29, on 07 mai 2015 - 08:13, said:

Este bine si asa la FB1000
Bucuresti rds
[ http://www.speedtest.net/result/4342847423.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
De unde atat pe upload? S-a spart vreo teava?

Edit: a uitat sa mentioneze ca e vorba de o conexiune business.
http://forum.softped...6#entry13956196
http://forum.softped...2#entry14563770
http://forum.softped...8#entry16049135

View Postjjohnny29, on 15 octombrie 2013 - 00:18, said:

Alte conditii in care s-au facut testele : Router WRT3600 + modem FO ZTE F625G , conexiune de tip business , hdd ssd Kingston V200 sata III (60gb)
PS: sunt momente cand uploadul trece de 700, downloadul de 600 si aceste rezultate pe un PC fara mari pretentii

Edited by deathnite, 07 May 2015 - 14:22.


#2725
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Si ca vitezele alea sunt doar in retea RDS.

#2726
jjohnny29

jjohnny29

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 30.06.2008
Scuze ca revin cu intarziere pentru a lamuri ce sa discutat;
- in momentul de fata nu mai exista ab. tip bussines , doar fb1000 + alte servicii

Mediul pe care sa facut testarea  - windows 8.1 64 bit , i3 3250 , 4Gb ram , ssd 60Gb , FO+ ONT ZTE + WDR3600 , am si routerul lor zte dar in folosesc client dhcp dupa wdr-ul 3600 , singurul avantaj la routerul lor este ipv6 si acoperire+banda wifi f. buna
Diferente intre down la testele pe pagina rds comparativ cu speedtest , pe speedtest testul de down e f. rapid probabil asa ar fi cauza pentru care nu ajunge mai sus pentru inregistrare , in manager pc /performanta indica un maxim de 970Mbps ( inca nu am inteles cum altii obtin in speedtest maximul real , poate primesc vre-o sugestie) - in concluzie astea-s viteze reale acum
Test  rds

Attached File  779.PNG   390.95K   59 downloads

Nextgen

http://www.speedtest...sult/4345544758

http://www.speedtest...sult/4346485556

Milano

http://www.speedtest...sult/4346489992

Paris

http://www.speedtest...sult/4346487893

#2727
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
In cazul asta fa ceva cu antivirusul ca vitezele alea de upload nu sunt reale. Sau deschide si un task manager in timp de faci testul si vezi ce arata acolo cand faci upload.

#2728
jjohnny29

jjohnny29

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 30.06.2008
Mentionez ca pana acum 4-5 zile nu depaseam 29-31 Mbps in alte retele si 101-112Mbps upload in retea .Cu sau fara antivirus( bitdefender licenta anuala) diferenta pe down cel putin este de doar 10-12Mbps. Daca este dezactivat firewall testele ies identic ca si cum nu ar fi instalat antivirusul.

In task manager arata mai mult decat afiseaza testul rds sau speedtest

#2729
InTech

InTech

    Kietata ?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,708
  • Înscris: 23.11.2005
Sa n-o mai dam in Lambada cu teste, ci sa trecem la situatii din viata reala.

Attached File  upload3.png   750.1K   66 downloads

Cam atit s-a putut. Cu toate ca 200 Mbps inseamna cam 25 MB/s.

#2730
ZIGZAG20

ZIGZAG20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,782
  • Înscris: 20.04.2013
dezactiveaza DTH,
Encyption mode:  pune-l "encryption required"

Local Peer Discovery sa fie bifat

#2731
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 80,484
  • Înscris: 14.10.2008
PC-ul meu e cand mai lenes, cand mai harnic, pacat ca nu am mai putut sta inca 2 ani cu Windows '98 ca sa iau in 2009 unul compatibil 100% cu 1 Gbps in speed test:

[ http://www.speedtest.net/result/4348082932.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Euroweb

#2732
InTech

InTech

    Kietata ?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,708
  • Înscris: 23.11.2005

View PostZIGZAG20, on 09 mai 2015 - 14:43, said:

dezactiveaza DTH,
Encyption mode:  pune-l "encryption required"

Local Peer Discovery sa fie bifat

De ce sa dezactivez DHT ? Ca asa vor cei de pe trackerele private ?
Eu unul trag si de pe torrente din surse descentralizate, si chiar am nevoie de el pornit.

#2733
ZIGZAG20

ZIGZAG20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,782
  • Înscris: 20.04.2013

View PostInTech, on 09 mai 2015 - 15:00, said:


De ce sa dezactivez DHT ? Ca asa vor cei de pe trackerele private ?
Eu unul trag si de pe torrente din surse descentralizate, si chiar am nevoie de el pornit.
Atunci am inteles.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate