Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Berlin, odinioara unul dintre cel...

Indicator benzina și tempera...

Tranzitare ape teritoriale straine
 aplicații ipa

Pulverizator manual pentru erbicid

Cartela prepay

Meteo - cine are dreptate
 Explozia de aplicatii de "sha...

Internet stick USB

Recomandare aparat spalare presiune

Ce becuri H7 sa iau?
 Tabel excel din sursa externa

e valida o carte de identitate pr...

Aparat gravat CNC 3020 - port ope...

Programatori, va cauta firmele de...
 

Viteza dublată

- - - - -
  • Please log in to reply
2732 replies to this topic

#2701
sasekay

sasekay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,175
  • Înscris: 24.01.2012

View Postalecz24, on 04 ianuarie 2015 - 15:19, said:

Am o inrebare,
Am abonamentul de 100MBps si vreau sa trec la cel de 200MBps.

1.Renunti la fix
2.fixo mobil
3.cablu separat pentru telefonia fixa mufat in priza veche(asa am eu)

#2702
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,822
  • Înscris: 16.12.2006
Ce reprezinta cutiuta alba din apartamentul tau ? Daca e cumva ONT sau router ZTE de la RDS poti sa ai telefonia fixa direct din ONT sau router.

#2703
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
E priza pt impartirea cablului in internet si telefon. Sa nu uitam si de a patra solutie, trecerea pe FTTH.

#2704
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 80,484
  • Înscris: 14.10.2008
Priza cu care am facut cunostinta la Bucuresti in noiembrie 2007 si la Slatina in iulie 2009.

#2705
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Priza care o am si acum de la instalare. Ce iubire de lunga durata. :D

#2706
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 80,484
  • Înscris: 14.10.2008
Pai la mine la magazin e in continuare. Pe UTP vin netul si 1 telefon, fixul portat vine pe vechea sarma de RTC din 2003. Acasa am doar UTP simplu din ONT 50 de metri pana la router, CAT 5 E din mai 2012.

#2707
alecz24

alecz24

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 20.08.2009
Cutia aceea alba separa semnalul pentru fix si cel pentru internet. E doar o cutiuta ce face contactele intre fire.

Presupun ca voi renunta la fix.

Trebuie sa ma uit si dupa un router acum, ca asta pe care il am poate doar 100Mb...

Edited by alecz24, 05 January 2015 - 13:11.


#2708
nicu2006

nicu2006

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 01.08.2006
Cred ca trebuie sa schimbam numele topicului in Viteza TRIPLATA!
Tocmai am facut un speed test si..surpriza..in loc de 200mbps....acum avem 300 mbps! Posted Image Multumim RDS!

[ http://www.speedtest.net/result/4328793423.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#2709
sen951

sen951

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 18.06.2008

View Postnicu2006, on 30 aprilie 2015 - 23:54, said:

Cred ca trebuie sa schimbam numele topicului in Viteza TRIPLATA!
Tocmai am facut un speed test si..surpriza..in loc de 200mbps....acum avem 300 mbps! Posted Image Multumim RDS!

[ http://www.speedtest.net/result/4328793423.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Asa am patit si eu la ab fiberlink 200 Mbps dupa insistente la telefon ca imi injumatatise viteza adica 100 Mbps de vreo cateva zile, acum mi-au marit viteza la 300 Mbps

[ http://www.speedtest.net/result/4332294093.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by sen951, 02 May 2015 - 15:59.


#2710
cristyz

cristyz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,910
  • Înscris: 28.08.2008
Si mie mi s-a marit viteza de la 200 la 300

#2711
urbanreality

urbanreality

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,066
  • Înscris: 25.07.2008
si mie mi s-a injumatatit.... de la 100 la 50, acum abia merge cu 25... am deschis ticket pe digicare, au venit cei de la tehnic, dar problema e din server...astept pana luni sa se remedieze.

#2712
myCoCo16

myCoCo16

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 164
  • Înscris: 25.01.2011
@sen951:

Nu ti-au marit viteza din cauza insistentelor, au marit toate vitezele la fiberlink 200 si nu numai... au marit si uploadul.

Sursa aici: http://www.media-max.ro/rcsrds-mareste-din-nou-viteza-la-abonamentele-de-internet/

#2713
jjohnny29

jjohnny29

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 30.06.2008
Este bine si asa la FB1000
Bucuresti rds

http://www.speedtest...sult/4342847423

Paris

http://www.speedtest...sult/4342052694

Nextgen

http://www.speedtest...sult/4342876802

Edited by jjohnny29, 07 May 2015 - 08:29.


#2714
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 80,484
  • Înscris: 14.10.2008
Asa imi mergea mie cu vechiul CPU.

#2715
danzi23

danzi23

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,028
  • Înscris: 14.08.2013
Ce CPU aveai Neaceasca?

#2716
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 80,484
  • Înscris: 14.10.2008
De 2,2 Ghz, am pus unul de 2,67 Ghz si m-a saltat de la 600-700 mbps la 8xx, rareori un 900-915. Functioneaza la doar 2,13 Ghz pentru ca mai mult nu poate placa de baza Gigabyte, chipset 945. RAM-ul e DDR 2 la 2 GB.

#2717
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,978
  • Înscris: 01.07.2007

View Postjjohnny29, on 07 mai 2015 - 08:13, said:


Aproape simetrica :)

#2718
danzi23

danzi23

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,028
  • Înscris: 14.08.2013

View PostNeaceasca85, on 07 mai 2015 - 09:30, said:

De 2,2 Ghz, am pus unul de 2,67 Ghz si m-a saltat de la 600-700 mbps la 8xx, rareori un 900-915. Functioneaza la doar 2,13 Ghz pentru ca mai mult nu poate placa de baza Gigabyte, chipset 945. RAM-ul e DDR 2 la 2 GB.


Zi-ne si ce model de procesor. 2.2 GHz din 2002 nu e tot una cu un procesor 2.2 GHz din 2014 :)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate