![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Digi Tel, telefonie fixa de la RCS-RDS
Last Updated: Jul 29 2023 07:24, Started by
catalinman
, Mar 12 2014 22:17
·
16

Posted 12 December 2021 - 13:15

Se pare ca RDS a devenit numarul 1 in Romania si la numarul de abonati la telefonie fixa.
![]() Telekom (fostul Romtelecom) a fost detronat si pe acest segment. https://www.hdsateli...icii-tv-in.html DIGI au 40% din piata de telefonie fixa din Romania, Telekom au 37%. |
Posted 12 December 2021 - 13:43

Da, fiindca numarul abonatilor de fix ai TKR a scazut mai mult decat cei ai RDS si de aceea, nu pt. ca RDS ar fi adaugat clienti noi. Toti operatorii sunt de fapt in scadere! RDS are pe fix persoane fizice undeva la 900.000 de abonati (anul trecut raportasera putin peste 1 milion). De precizat ca in raportul ANCOM exista si statistica liniilor telefonice, care e cifra mai mare decat a abonatilor, asta pt. ca un abonat poate avea mai multe numere de telefon fix (linii) -in general firmele).
Trendul telefoniei fixe e clar pe tobogan, si nicidecum nu da semne ca ar putea fi pe crestere in viitor. Probabil ca intr-un orizont de timp de 10 ani va disparea aproape de tot, si doar unele companii vor mai pastra numere de fix, sau institutiile publice, spitalele etc. Pacat ca nici RDS, nici TKR nu s-au mai ocupat de telefonia publica, tin minte ca si RDS intrase pe felia asta cu acele telefoane publice RDSTel, foarte rare dealtfel, in Constanta nu-mi amintesc sa fi vazut vreunul, cred ca mai mult rpjn Bucuresti erau. De ce au abandonat telefonia publica asa repede? ![]() |
Posted 13 December 2021 - 19:05

Știe cineva... intenționeazć DIGI sć ofere servicii TV și telefonie fixć și īn Gura Humorului? 🤔🤔
|
Posted 19 December 2021 - 03:24

Da, fiindca numarul abonatilor de fix ai TKR a scazut mai mult decat cei ai RDS si de aceea, nu pt. ca RDS ar fi adaugat clienti noi. Toti operatorii sunt de fapt in scadere! RDS are pe fix persoane fizice undeva la 900.000 de abonati (anul trecut raportasera putin peste 1 milion). De precizat ca in raportul ANCOM exista si statistica liniilor telefonice, care e cifra mai mare decat a abonatilor, asta pt. ca un abonat poate avea mai multe numere de telefon fix (linii) -in general firmele). Trendul telefoniei fixe e clar pe tobogan, si nicidecum nu da semne ca ar putea fi pe crestere in viitor. Probabil ca intr-un orizont de timp de 10 ani va disparea aproape de tot, si doar unele companii vor mai pastra numere de fix, sau institutiile publice, spitalele etc. Pacat ca nici RDS, nici TKR nu s-au mai ocupat de telefonia publica, tin minte ca si RDS intrase pe felia asta cu acele telefoane publice RDSTel, foarte rare dealtfel, in Constanta nu-mi amintesc sa fi vazut vreunul, cred ca mai mult rpjn Bucuresti erau. De ce au abandonat telefonia publica asa repede? ![]() |
Posted 20 December 2021 - 13:52

Ideea de telefonie publica imi aminteste de cand eram in Iasi la facultate in '95 si mergeam la toate chioscurile sa strang fisele de 100 Lei ca sa sun la ai mei tot in judetul Iasi.
Gagica era din alt judet si in timp ce ea vorbea cu ai ei eu bagam fisele de ma durea mana. Ce bani mai faceau nemernicii de la Romtelepom si cat timp au avut monopol !! Edited by daniel28, 20 December 2021 - 13:53. |
Posted 10 January 2022 - 16:36

Apel Digi.Mobil-Digi fix, poate fi VoLTE?
Edited by Vlad_22, 10 January 2022 - 16:36. |
Posted 10 January 2022 - 17:41

Desigur, telefonia fixa functioneaza prin date mobile 4G
|
Posted 10 January 2022 - 20:52

Upgrade-ul de la Digi Tel. īn Familie la Național, prelungește ori modifica contractul īn vreun fel? Mulțumesc.
|
Posted 10 January 2022 - 21:23

Posted 19 January 2022 - 19:49

Prelungeste cu 1 an doar abonamentul upgradat de telefonie fixa. Digi Tel National e vreo 12 lei pe luna, am facut eu upgrade in mai 2020, sa pot apela si mobile de pe fix, sunt parca 60 min lunar incluse. Nelimitat in retele fixe interne, bine - nu prea mai ai unde sa suni pe fix in alte retele 😹😹
Edited by dincadan78, 19 January 2022 - 19:50. |
Posted 20 January 2022 - 08:01

Asa e, 100 min. La mine e agatat pe perete, la intrare, langa router. Ca un telefon public, mai mult pt decor.
|
Posted 30 January 2022 - 01:33

Eu un telefon fix simplu la parter si un fax la etaj langa PC. La birou doar un fax.
Digi Tel National am din 2012 de cand am portat RTC-ul vechi in RDS, acum bag radio prin telefonul fix ca sa nu stea nefolosit, RRA sau Antena Satelor. ![]() |
|
Posted 30 January 2022 - 01:37

0315040401 - cel mai usor numar de retinut. De cand am primit pontul de la tine @Neaceasca pentru prima data, am retinut numarul si pe el testez de fiecare data apeluri outbound in RO.
|
Posted 30 January 2022 - 02:38

Daca nu gresesc, Antena Satelor e cu 504.04.84, le-am bagat pe ambele in agenda de la mobil si ma uit acolo daca uit, cand formez pe fax.
La abonamentul business ma taxeaza pentru numerele SNR-ului, idem la casa fratelui pe Digi Tel In Familie, numai la mine acasa formez si il las pana se inchide singur. Si e bine sa alternez cele 2 numere. |
Posted 30 January 2022 - 02:38

Pe ala nu l-am mai retinut, find tot SNR Radiocom, mai este cand interconectarea MediaSat - SNR scartzaie.
DIGI Mobil / DIGI Fix totdeauna merge blana. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users