![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Defectare cartelă sim - un obicei?
Last Updated: Mar 07 2014 16:16, Started by
benis
, Feb 28 2014 11:32
·
0

Posted 03 March 2014 - 12:46

Eu am primit cartela nano dupa aproape o luna, de la sesizarea/colicitarea scrisa in formularul lor de aici. Asta la Iasi
![]() Poate mai bine-ti iei cartela normala si o tai la un centru GSM, nu stiu daca cei de la RDS au clesti de taiat. Edited by Ciubex, 03 March 2014 - 12:47. |
Posted 05 March 2014 - 16:53

Încă nu au cartelă la ăștia, fantaastic
![]() Noroc cu Digioriunde, altfel chiar făceam circ. |
Posted 07 March 2014 - 15:36

Na, merge simul nou
![]() Sper să țină. Momentan am adus toate simurile la nanosim și le folosesc cu adaptor. Edited by benis, 07 March 2014 - 15:37. |
Posted 07 March 2014 - 16:16

eu as organiza direct un micro/nanosim pe viitor. ai sanse mai mari sa te tina mai mult. totul depinde de cat de des il muti si daca ai grija la campurile electro magentice.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users