![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Monitor SAMSUNG 760 BF
Last Updated: Feb 26 2006 19:52, Started by
Cristian_Medias
, Dec 13 2005 14:06
·
0

Posted 13 December 2005 - 14:06

Am un monitor Samsung 760 BF (4 ms) si merge foarte bine. Mi se pare ca imaginile se vad mai bine ca pe un CRT. As vrea sa stiu daca mai are cineva monitor 760 BF sau 730 BF, care sunt f. apropiate si sa stiu ce setari face pentru jocuri. Orice alte comentarii despre acest produs sunt binevenite
![]() |
Posted 13 December 2005 - 14:59

Am un monitor Samsung 760 BF (4 ms) si merge foarte bine. Mi se pare ca imaginile se vad mai bine ca pe un CRT. As vrea sa stiu daca mai are cineva monitor 760 BF sau 730 BF, care sunt f. apropiate si sa stiu ce setari face pentru jocuri. Orice alte comentarii despre acest produs sunt binevenite ![]() Vezi ca e rubrica despre Monitoare TFT aici |
Posted 24 February 2006 - 19:48

Am un monitor Samsung 760 BF (4 ms) si merge foarte bine. Mi se pare ca imaginile se vad mai bine ca pe un CRT. As vrea sa stiu daca mai are cineva monitor 760 BF sau 730 BF, care sunt f. apropiate si sa stiu ce setari face pentru jocuri. Orice alte comentarii despre acest produs sunt binevenite ![]() ![]() PS:eu modific setarile manual din butoanele monitorului ![]() |
Posted 26 February 2006 - 19:12

poti alege ce zici tu direct osd..nu trebuie sa instalezi nici un soft de la ei...eu am samsung 730 bf si am ales custom la magic bright
Edited by FCBARCELONA, 26 February 2006 - 19:13. |
Posted 26 February 2006 - 19:52

instaleaza softul monitorului.ai de acolo poti alege setari pt:internet , games , text , movies.sper sa-ti mearga ![]() PS:eu modific setarile manual din butoanele monitorului ![]() Asta este. Daca vrei sa folosesti Magic Bright. Daca nu il poti seta clasic din butoane |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users