Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle
 Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...
 Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?
 A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?

Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...
 

Semnul Fiarei: dupa 2019

* * * * * 2 votes
  • This topic is locked This topic is locked
172 replies to this topic

#19
geocosma

geocosma

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 422
  • Înscris: 17.05.2007
@the_engineer: mai scrie repede un mesaj, ca ai ajuns la numarul fiarei:

Attached File  Picture1.jpg   65.6K   37 downloads

#20
Barboso

Barboso

    Satir bătrân, "United Gashka" member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,260
  • Înscris: 24.01.2008
L-o fi luat fiara...   :roflmao:

#21
yesyesyesyo

yesyesyesyo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,369
  • Înscris: 11.10.2007
Initiatorul topicului vad ca are fix 666 mesaje.
Te-ai dus, prietene!

#22
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Cineva scria pe facebook asta

Viitorul suna extrem de prost, iar INDIFERENTA UCIDE !
Corporatiile gigant vor privatizarea oricarei resurse a pamantului !
Nebunul de la Nestle vrea privatizarea apei, iar criminalii de la Chevron fac orice ca sa polueze resursele libere de apa si panza freatica !

[ http://2.bp.blogspot.com/-3kpl35Vpdt8/Umq1Y2veMtI/AAAAAAAAHHc/OYzlO5Toc1Q/s1600/apa+potabila.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

O masură de grâu la un ban (mâncarea pentru oameni foarte scumpă), 3 măsuri de orz la un ban (mâncarea pentru animale domestice mai ieftina), dar să nu vatămi untelemnul (petrolul) și vinul (apa) pentru că....sunt pe gata! (Text din Apocalipsa) Pe gata însemnând 2-3 decenii, fiecare deceniu însemnând 1 miliard in plus.

Edited by the_engineer, 25 October 2013 - 20:19.


#23
lolo_nono

lolo_nono

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 200
  • Înscris: 24.10.2013

 the_engineer, on 25 octombrie 2013 - 20:18, said:



e, na!

#24
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,623
  • Înscris: 07.02.2003

 the_engineer, on 25 octombrie 2013 - 20:18, said:

Cineva scria pe facebook asta
Viitorul suna extrem de prost
Pentru unii care cred toate bazaconiile Posted Image

 lolo_nono, on 25 octombrie 2013 - 20:59, said:

e, na!
Corect Posted Image

#25
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Peceți, trâmbițe și potire

La judecata peceților (strâmtorarea neamurilor) și a trâmbițelor (cataclismele ecologice, cand 1/3 din pamantul fertil, izvoare, apele mărilor vor fi distruse și implicit o treime din oameni), va fi toată lumea prezentă, dar la judecata potirelor de mânie ale lui Dumnezeu, adevărații creștini nu vor mai fi pe pământ, dintr-un motiv simplu, vor fi măcelăriți în cel mai mare măcel civil din istorie pentru că vor refuza semnul fiarei.

Acum suntem la sunetul primei trâmbițe (Apocalipsa 8 versetul 7), frackingul mondial - fracturarea hidraulică mondială (considerat pe o scală de la 1 la 10 ca fiind cu risc ecologic de gradul 10, absolut catastrofal).

Dar suntem si in timpul fiarei care se ridica din mare (Apocalipsa 13:1,10).

Anticristul nu poate apărea decât atunci când controlul total prin tehnologie va fi posibil, adică după 2019, și pe același fundal social ca în anii 30 din Germania.

Pecetea a doua (calul roșu - războiul) e pe un sfert deschisă. Probabil că se va face o pace prin teroare mondială cu lăcustele (Apache Longbow) în deceniile care vin.

Ceea ce e scris in cartea proorocului Daniel la finalul ei, se va împlini, unii vor intelege, altii nu. Depresiile, psihozele, or sa facă ravagii, nu doar leucemiile de la fracking și alte tipuri de poluare. Este evident ca distrugerea izvoarelor apelor râurilor va afecata masiv și oceanele. Vor arde gazele și petrolul ca să purifice apa de mare (pentru că apa din pânza freatică nu o vor mai putea purifica oamenii) pe care ne-o vor vinde tot noua, laolaltă cu gazele, o afacere criminală cum deja au loc in USA de ceva vreme afaceri criminale (asigurarea taranului mort descrisa de Michael Moore in Capitalism a love story).

Îngerul care este descris în Apocalipsa că stă cu un picior pe mare, unul pe uscat, are o cărticică în mână (Evanghelia de 24 pagini),  și sună din trâmbița a 7-a este Isus (Lui îi este dedicat tot capitolul 10 din Apocalipsa). La sunetul acestei trâmbițe, va fi învierea celor aleși, chemați și credincioși, cei de pe urmă uciși în timpul Marelui Necaz. Răpirea nu va fi înainte de încercarea cu semnul fiarei.

Edited by the_engineer, 26 October 2013 - 07:52.


#26
Barboso

Barboso

    Satir bătrân, "United Gashka" member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,260
  • Înscris: 24.01.2008
Bre, o punem de-o secta, sa luam banii fraierilor ?
Tu bati in continuare campii, ca mare guru, si io ma ocup de partea financiara.   :naughty:

#27
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
The Rapture - Răpirea Bisericii (soția Mielului)
Pentru cei interesați, răpirea bisericii (care biserică, una nominală, când sunt zeci, sute?) e un subiect foarte controversat. Unii declară cu nonșalanță, pentru noi a rezolvat totul Isus la cruce. Noi nu vom mai fi pe pământ când va începe Marele Necaz, darămite când va fi și Anticristul, pasajele Scripturii spun cu totul și cu totul altceva (o să deschid topic separat).

Va fi o răpire a bisericii (care biserică) înainte de Marele Necaz ? Nu cred că va fi o răpire înainte de marele necaz, ci la sfârșitul lui, înainte de judecata celor 7 potire. Judecata peceților (strâmtorarea neamurilor) și a primelor 7 trambițe (cataclismele ecologice) va fi peste toți. Răpirea va avea loc chiar înainte de marea bătălie de la Armaghedon care se va încheia cu autodistrugerea echivocă prin submarinele nucleare ale tuturor taberelor, a se vedea Apocalipsa 11:15, Apocalipsa 14:14,16 și Daniel 12:11,12 pentru corelarea informațiilor.

Matei 24
21 Pentru că atunci va fi un necaz aşa de mare, cum n-a fost niciodată de la începutul lumii până acum, şi nici nu va mai fi.
22 Şi dacă zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scăpa; dar, din pricina celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate.

Apocalipsa 14:12
"Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Isus."

Răpirea înainte de judecata celor 7 potire, este menționată în Apocalipsa capitolul 14 versetele 14 pana la 16 inclusiv:
14. Şi am privit şi iată un nor alb şi Cel ce şedea pe nor era asemenea Fiului Omului, având pe cap cunună de aur şi în mână seceră ascuţită.
15. Şi iată un alt înger a ieşit din templu, strigând cu glas mare Celui ce şedea pe nor: Trimite secera şi seceră, că a venit ceasul de secerat, fiindcă s-a copt secerişul pământului.
16. Şi Cel ce şedea pe nor a aruncat pe pământ secera lui şi pământul a fost secerat.
Oare cine este ales și sfânt deja îndeajuns încât să fie scutit de suferință? Nu prin sacrificiu și martiraj se obține sfințenia?

Daniel 12:11-12 (acesta e timpul când Anticrist va domni din Ierusalim, vreme de 3,65 ani)
11 De la vremea când va înceta jertfa necurmată şi de când se va aşeza urâciunea pustiitorului, vor mai fi o mie două sute nouăzeci de zile (3,5 ani).
12 Ferice de cine va aştepta şi va ajunge până la o mie trei sute treizeci şi cinci de zile! (3,66 ani)

Apocalipsa 16 - judecata celor 7 potire
Această judecată, cred că va veni chiar înaintea bătăliei de la Armaghedon dintre UE și asiatici, și cred că va fi purtată prin submarinele nucleare (in special ale US și Rusiei), care se vor distruge între ele dar vor lovi și Fiara (UE) și aliații ei (US subs). Numai prin submarinele nucleare ar putea fi distrus tot pământul la final, ele fiind autonome luni și ani de zile în ceea ce privește combustibilul și 6 luni maxim mâncarea.

Asta o să mai rămână la final pe pământ (presimt acut termenul după 2033, cand pentru a evita recunoasterea semnelor datorita simetriilor, Hitler 2 la 100 de ani, si impostura mesianica la 2 mii de ani de la crucificare, plus incheierea timpului biblic de 6 mii de ani, din totalul de 7 mii de ani - ultima mie - mileniul lui Mesia, Anticristul va schimba vremile - calendarul si sărbătorile - atunci va fi apostazia oficializată):

[ http://4.bp.blogspot.com/-VzTtdZZU1K4/Umu5njsZTLI/AAAAAAAAHIs/QUY9EoNYKro/s1600/Environment__POST_APOCALYPSE_by_I_NetGraFX.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

 Barboso, on 26 octombrie 2013 - 11:25, said:

Bre, o punem de-o secta, sa luam banii fraierilor ?
Tu bati in continuare campii, ca mare guru, si io ma ocup de partea financiara.   Posted Image

Până atunci vom face chimioterapie gratis.

Aseara am inconjurat catedrala din orasul meu, ciorile erau la locul lor, 2 preoti cu spatele la oameni mormaiau cântece fără nici un folos, oamenii stăteau pe genunchi, fără să primeasca vreo invatatura, fara sa le arate cineva semnele vremurilor, si uite asa, lucrurile au avansat de 2 mii de ani incoace spre directia dorita de Satana

Mai erau doi preoti afara, se uitau si ei la ciori, zeci de mii intr-o agitatie infernala. Desigur ca exista o explicatie stiintifica pentru faptul ca erau atrase acolo, catedrala e intre doua parcuri mari. Orasul are cateva gropi de gunoi imprejur. Dar aceste ciori se vor ospăta în final din carnea tuturor.

Pentru că brilică face propagandă ortodoxă, și ți-a dat like, cheamă-l pe el, că ortodocșii au transformat drama crucuficarii unui om de acum 2 mii de ani intr-o afacere foarte profitabilă.

Ne revedem după 2033.

Edited by the_engineer, 26 October 2013 - 15:08.


#28
criztu

criztu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,298
  • Înscris: 03.09.2002

 the_engineer, on 24 octombrie 2013 - 22:38, said:

Pe mondele Euro, apare o coincidenta 666, șase stele sus, șase jos
Este vorba de cei 12 apostoli - sase apostoli la dreapta lu Hristos, sase apostoli la stanga lui Hristos, deci ai pacatuit prin blasfemie, vei suferi o eternitate in iad.

Edited by criztu, 26 October 2013 - 15:03.


#29
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Apocalipsa 8:7-12 (fracking, poluare) are loc chiar acum si pana in 2033 va fi ceva de nedescris. "Noroc" ca o să schimbe data din 2033 în cine știe ce an, epocă (cu adevărat psihoză mondială)

Revelatia 8:12 Al patrulea înger a sunat din trâmbiţă. Şi a fost lovită a treia parte din soare, şi a treia parte din lună, şi a treia parte din stele, pentru ca a treia parte din ele să fie întunecată, ziua să-şi piardă a treia parte din lumina ei, şi noaptea de asemenea.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/q4DtOhe2LfQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by the_engineer, 26 October 2013 - 15:48.


#30
criztu

criztu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,298
  • Înscris: 03.09.2002

 the_engineer, on 26 octombrie 2013 - 15:46, said:

pana in 2033 va fi ceva de nedescris
matei 7:15 Feriti-va de falsii prorororoci, caci vor veni la voi in piele de oaie dar ei de fapt sunt lupi hamesiti si vor insela pe multi.

Chem asupra ta armata de arhangheli sa te nimiceasca cu slava si glorie celesta, se vor deschide portile raiului si sfintii si apostolii te vor privi adanc in inima ta si te vei pocai, sufletul intunecat iti va fi curatat prin pedeapsa divina, constant in vitamina C cu lapte zilnic inainte de culcare timp de o eternitate si inca o vreme. Dupa care vei fi mantuit, si vei invia, vei fi mort dar viu, asteptand ziua Apocalipsei, va fi ceva de nedescris.

#31
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Apostazia - Lepădarea de credință

Acest topic e un barometru care arată isprava bisericii ortodoxe în rândul tinerilor noștrii. Nimic educație, doar afaceri de tip "fracking" cu moaște și manipulări sentimentale la a 3-a mână plus Catedrala Pieirii Neamului în oglindă cu Casa Poporului, amândouă fiind case de slavă deșartă pe banii și truda tuturor.

Copiii străzii din jurul catedralei ortodoxe din orașul meu cu siguranță vor intra în Împărăția Cerurilor înaintea preoților, pentru că n-am văzut vreun preot să dea la vreonu un sandwich cu 5 lei sau orice altceva să-și umple stomacul de azi pe mâine. Dar bani pe rugăciuni (acatiste) încasează. Trebuie wi-fi la turlă, sonorizare mai performantă, scările terminate.

Uitați-vă și cine cui își dă like, unii sunt agitatori doctrinari cu zeci de mii de postări delirante. Alții sunt moderatori.  Asta nu înseamnă că Dumnezeu nu există dar există Căpitanul Picard și nava Enterprise. Din păcate, SF-ul a fost un vis frumos care acum își schimbă pălăria, cu una horror, mai apropiată de realitate, așa ca în filmul World War Z (care are corespondenta in realitate deja, zidurile si emigrantii care incearca disperati sa le escaladeze inca mai exista, canibalizarea ar părea singura opțiune peste câteva decenii).

Părinții tinerilor români unii, câți ori fi, sunt foarte ticăloși, așa se explică de ce de 24 ani figurile politice deși se schimbă, fac același lucru. Educația e aceeași.

De la filmul Poziția Copilului - educația defectuoasă (care trebuia făcut prima dată) se ajunge inevitabil la filmul După Dealuri (stupefactie, acolo un preot nu mai ia bani pentru acatiste ci isi crucifica direct victima, ca si străbunii lui Ana și Caiafa de acum 2 mii de ani care au zis și despre Isus că are drac).

Lupii în piele de oaie sunt peste tot, iar vulturii mondiali au bătut palma.

Dușmanul este cel din casa omului.

Omul astăzi e specisist - nazist, maine va fi familist inrait (trăi-mi-ar familionu), poimaine individualist pe față.

Edited by the_engineer, 26 October 2013 - 18:51.


#32
Elihu_66

Elihu_66

    ⟣2028⟣

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,817
  • Înscris: 26.11.2011

 the_engineer, on 24 octombrie 2013 - 22:38, said:

Frecventa o sa tot creasca pana va declansa cancere, poluarea in China e asa de mare ca rata cancerelor pulmonare a crescut cu 60% de exemplu
Rata cancerelor pulmonare a crescut din cauza aerului foarte, foarte poluat.
Tu ai vazut ce aer se respira in Shanxi - China, de exemplu?


Quote

Matrixul este mort.

Ce face? Posted Image  De unde stii, de la Neo? Posted Image

 the_engineer, on 24 octombrie 2013 - 23:18, said:

Apoc. 11-10 Şi locuitorii de pe pământ se vor bucura şi se vor înveseli de ei; şi îşi vor trimite daruri (like-uri) unii altora, pentru că aceşti doi proroci chinuiseră pe locuitorii pământului.
(doar prin Facebook se poate face așa ceva, pentru ca toți avem acolo profile)
Posted Image  Posted Image

Edited by Elihu_66, 29 October 2013 - 21:07.


#33
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,623
  • Înscris: 07.02.2003

 Elihu_66, on 29 octombrie 2013 - 20:54, said:

Rata cancerelor pulmonare a crescut din cauza aerului foarte, foarte poluat.
Tu ai vazut ce aer se respira in Shanxi - China, de exemplu?
Daca baga carbuni asta e... si la noi in Bucuresti era la fel in anii 20-30 inceputul industrializarii pe langa fabrici, gari.

#34
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
POS+ID card+electronic wallet, all in one, impus prin lege marțială de mielul cu vocea de balaur (proorocul mincinos, Hitler 2, ultimul Fhurer), al cărui scaun de domnie se află pe teritoriul celor două coarne ca de miel (real, sunt coarne de țap, e vorba de cornul catolic și cornul ortodox)

Este posibil ca Rusia să fie acel stăpân fără milă care va ocupa nordul Africii (Egipul, Libia), în vremea când Nilul va seca, așa cum a profețit Isaiah. Și dacă Efratul va seca după jumătatea săptămânii (7 ani) de domnie a lui Hitler 2, atunci Nilul va seca simetric, in prima jumătate de domnie a lui. Probabil in acesti primi 3,5 ani, se vor face pregatirile pentru însemnare, și poate atunci va avea loc și teroarea americanilor cu lăcuste (Apache). Și teroarea asta va face ca Fiara (EU) și Rusia să o urască și mai mult pe Curvă (USA) și să o distrugă nuclear (New York-ul in mod sigur).

Apoi, rușii vor veni la Armaghedon din Vest, Fiara și Hitler 2 fiind deja acolo. Atunci vor veni și chinezii din Est, imediat ce Eufratul va seca. Se vor măcelări acolo. Dar din cauză că Hitler 2 va fi pe cale să câștige, submarinele nucleare americane vor turna un potir peste scaunul de domnie al Fiarei (peste capitalele tarilor europene).

Germanii au intrevazut asta. Ei nu-si mai fac centrale nucleare. Dar nu mai au nici baze militare americane pe teritoriul lor, drept pentru care USA spioneaza Germania.

Edited by the_engineer, 29 October 2013 - 21:17.


#35
Elihu_66

Elihu_66

    ⟣2028⟣

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,817
  • Înscris: 26.11.2011

 andreic, on 29 octombrie 2013 - 20:59, said:

Daca baga carbuni asta e... si la noi in Bucuresti era la fel in anii 20-30 inceputul industrializarii pe langa fabrici, gari.
E bine ca nu aveau routere wireless, ca sa faca cancer la plamani...Posted Image

 the_engineer, on 29 octombrie 2013 - 21:09, said:

POS+ID card+electronic wallet, all in one, impus prin lege marțială de mielul cu vocea de balaur, al cărui scaun de domnie se află pe teritoriul celor două coarne ca de miel (real, sunt coarne de țap, e vorba de cornul catolic și cornul ortodox)
Bun, si tu ce ai sa faci? Unde te duci?

#36
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013

 Elihu_66, on 29 octombrie 2013 - 21:14, said:

Bun, si tu ce ai sa faci? Unde te duci?

Eu stau pe loc dacă mai trăiesc pana atunci. Evident ca refuz chipul. Lucrurile astea se vor intampla simetric, in jurul lui 2033*. Va fi asa de evidenta simetria ca Hitler 2 va incerca sa schimbe calendarul imediat ce va ajunge in functie, in aia primii 3,5 ani. O sa zica ca cine stie in ce an vom fi. Si sarbatoriile religiose le va desfiinta. Insa nu va putea impune cenzura pe internet, acesta fiind american. Si asta e alt motiv ca sa distruga america.

Daca te uiti la ce zice Max Keiser pe Russia Today, nu ai cum să-l contrazici, americanii s-au apucat inca din anii 90, de afaceri criminale, iar acum deja sunt absolut oribile (asiguarea taranului mort  a se vedea Capitalism a love story, fracking-ul, asigurarile de sanatate criminale a se vedea Sicko). Americanii mai au putin si vor implini profetia aia unde scrie ca babilonul a ajuns locașul dracilor, cel care i-a oprit, acum se retrage rapid, America va cadea, iar nostalgicii rosii de mai dedemult vor scoate capul dar de data asta ca nazisti. Da, comunistii nostrii de ieri vor fi nazistii de maine. Asa fiare ca in Romania, mai greu de gasit. Deaia nici nu cred ca va scuti Dumnezeu Romania de fracking.

Anul 2013, cred că va fi anul decriptării profețiilor (mulți le vor înțelege) care s-a spus că sunt pecetluite până în vremea sfârșitului, ceea ce înseamnă că nu pot fi decriptate exact. Eu cel puțin de 24 ani încerc să le suprapun exact peste realitate și nu am reușit până acum. Iar analogiile deși vagi, sunt foarte precise. De exemplu descrierea elicopterelor Apache este absolut exacta. S-a spus ca au ochii ca de om, adica au piloti, vizibili, nu sunt drone, iar cununa lor, radarul, pare de aur, da, orice echipament electronic are aur in el, contactele sunt aurite, plus multe metale rare, scumpe. Leii care scuipa foc, adica tancurile, nu au ochi de om pentru ca nu pot fi vazuti pilotii prin blindaj, in schimb au cozi care se rotesc si scuipa foc si fum (turela cu tunul).

Teoriile conspiratiilor cu Illuminati, masoni, etc. este o lucrare demonică, a duhurilor necurate, acum aceste duhuri lucrează puternic ca să-i adune pe toti cei mici la Armaghedon, îi pregătesc ca să zic asa, sufletește, la urmă însă, vor intra aceste duhuri chiar în conducătorii lumii.

*atunci se vor fi încheiat cele 6 mii de ani ale planului profetic, anul zero trebuia pus la moartea lui Isus + cele 50 zile ale cinci zecimii (coborârea Duhului Sfant). Dar eu cred ca anul 0 pus la nasterea Lui Isus, este pus relativ corect așa că se poate calcula simetria.

**mielul cu vocea de balaur trebuie sa fie german. El va unelti prin viclenie ca Germania, lipsita de armata puternica si arme nucleare, sa poata sa aiba la dispozitie armatele EU si armele nucleare a altor 10 state din EU si din lumea intreaga, ca sa poata bombarda USA. Astfel, el va realiza acele pustiiri de necrezut, pomenite in cartea lui Daniel. El este cornul cel mic, Anticristul.

Toți cei care contrazic ceea ce am spus, dorm somnul de veci, duhul lumii este deja în ei (duhul Satanei). Ar putea fi altfel?

Edited by the_engineer, 29 October 2013 - 21:46.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate