![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
ce poti face cu 5000 euro?
Last Updated: Apr 24 2014 23:29, Started by
lacusta75
, Sep 13 2013 16:38
·
0

Posted 13 September 2013 - 19:15

Vin cu un sfat bun: cumpara aur. Da, aur. Pretul va creste de la an la an. In 2004 am luat verighete- 45 lei gramul, aur de 14 karate (cu aur alb pe mijloc, dac are importanta). Cat e aurul acum? Aud?!
|
Posted 13 September 2013 - 19:18

mai bine cumpar cateva cucuvele,le pun sa cante pe unde am interesul si traiesc din pomeni si parastase.
|
Posted 13 September 2013 - 20:02

Posted 13 September 2013 - 20:03

Aurul e o idee foarte buna, dar pe termen lung. In ultimii 10 ani, aurul a crescut de cateva ori bune. Are insa fluctuatii, mai si scade, de aceea pe termen scurt nu e o solutie, daca vorbim de investitii. Daca e vorba de conservare, e altceva.
Edited by prisonbreak, 13 September 2013 - 20:05. |
Posted 13 September 2013 - 20:23

ma duc sa bag o fasole acrita cu zarzare!
sa nu ziceti ca romanii nu traiesc bine... |
Posted 13 September 2013 - 21:32

Mai scoti din banca si iti deschizi cazino.Ai auzit tu de vreun cazino sa dea faliment
![]() |
Posted 13 September 2013 - 21:47

nu...dar ai niste taxe si impozite de te doare mintea.
|
Posted 13 September 2013 - 22:26

ma duc sa bag o fasole acrita cu zarzare! sa nu ziceti ca romanii nu traiesc bine... Poate fi interesant sau poate fi deprimant in functie de: - dorinte; (adevarate sau un simplu moft) - pofta de a risca; - cunostinte in domeniu; (pe partea de constructii se pare ca le posezi) - intelegerea modului de a castiga sau - dorinta de a avea capitalul = 5.000 de euro intr-un circuit mai rapid decat cel imobiliar; - altele. |
Posted 13 September 2013 - 23:18

Nu e nici interesant si nici deprimant. Ala a avut bani de o garsoniera, a cumparat-o si inchiriat-o. Ce mare scofala? Bine, a impachetat mesajul cu niste cuvinte frumoase citite prin vreo carte de duzina, dar cam atat. Si a avut norocul sa faca acea achizitie inainte de a exploda preturile imobilelor, pt ca ulterior a profitat din plin de epoca de aur a speculatiilor imobiliare. Azi nu mai cumperi apartamente cu 5000 euro si nici colegul care a deschis topicul n-a zis ca dispune de mai multi bani. Situatia economica in prezent e alta, mult mai complicata. Realist vorbind, cu 5k nu faci mare branza. Sa iei 5k si sa-i transformi in 15k-20k nu e la indemana oricui, iar cei care stiu sa faca asta nici nu intreaba si nici nu raspund pe forum
![]() Edited by prisonbreak, 13 September 2013 - 23:20. |
Posted 13 September 2013 - 23:50

|
Posted 14 September 2013 - 04:43

Ideile cu aurul si actiunile RMGC (bursa Toronto) sunt bune, acum au preturi mici si cred ca destul de repede vei obtine un profit bun.
Mai scoti din banca si iti deschizi cazino.Ai auzit tu de vreun cazino sa dea faliment ![]() |
Posted 14 September 2013 - 12:58

Vad ca o masina de gravat e pana intr-o mie $, iar stampilele sunt 0,1-1 $ in functie de model.
http://www.alibaba.c...=self-ink stamp http://www.alibaba.c...er_machine.html Atunci de ce stampilele sunt atat de scumpe ? Am platit 200ron pe trei stampile. Sapa putin si vezi ca poate o pui de un magazin online de stampile, numai sa poti lasa pretul astfel incat cu tot cu transport sa fie sub pretul magazinelor locale. Si pe online sunt destul scumpe, sau mai bine spus nu-s ieftine cum te-ai astepta vazand preturile de pe alibaba. Poate se mai platesc ceva taxe or something, ca nu imi vine sa cred ca niciunul dintre cei care se ocupa cu asta nu stiau de alibaaba, sau ca s-au inteles toti la pret. O afacere buna de inceput, cu bani putini ,imi pare reparatul pantofilor. Acum ceva ani aveam in oras un atelier din asta. Poate mai sunt si acum dar nu le stiu eu. In scurt timp tipul s-a extins si s-a apucat chiar de confectionat pantofi barbatesti, badarani, rezistenti, cu rama cusuta *. Na, omul si-a atins limitele. Era el intreprinzator,dar trebuie si ceva bun gust. Nu putea mai mult de atat, dar erau foarte ieftini. Baga nasul si pe aici, intereseaza-te ce si cum. Poti incepe cu putin si exista posibilitate buna de crestere. Daca esti priceput, in scurt timp vei face serii mici, sau poate chiar pantofi la comanda. Sapa. *Era haios tipul. L-a intrebat cineva daca-l tine o nunta intreaga o pereche de pantofi, probabil i se parea suspect pretul mic. La care tipul ii raspunde ca il tine, dar sa stea la masa, sa nu danseze sau sa faca vreo miscare brusca. |
Posted 14 September 2013 - 14:09

he he he, am facut stampile prin 93-94 ,a fost cam complicat dar cineva a continuat treaba si a dezvoltat-o frumos. inca activeaza in domeniu.
|
Posted 14 September 2013 - 16:02

he he he, am facut stampile prin 93-94 ,a fost cam complicat dar cineva a continuat treaba si a dezvoltat-o frumos. inca activeaza in domeniu.
Poate se mai platesc ceva taxe or something, ca nu imi vine sa cred ca niciunul dintre cei care se ocupa cu asta nu stiau de alibaaba, sau ca s-au inteles toti la pret. |
|
Posted 14 September 2013 - 16:16

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users