![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Supliment german.
Last Updated: Nov 04 2013 15:52, Started by
burn_day
, Sep 09 2013 15:47
·
0

Posted 09 September 2013 - 15:47

Salut, am primit de la o cunoștință un supliment de la Men'sHealth.
Uitați-vă în poze. Întrebările mele sunt: 1. Acest supliment este bun? 2. Modul de administrare?(how and how much) Attached Files |
Posted 09 September 2013 - 15:54

Ce ai pozat nu descrie nici dacă este bun (sănătos), nici modul de administrare. E reclamă şi atât.
|
Posted 09 September 2013 - 16:01

Păi eu vă întreb pe voi, poate aţi consumat aşa ceva.
Germană nu ştiu, scrisul de pe supliment este extrem de mic(telefonul meu nu poate face poze la scris aşa de mic). |
Posted 09 September 2013 - 16:04

Păi eu vă întreb pe voi, poate aţi consumat aşa ceva. Germană nu ştiu, scrisul de pe supliment este extrem de mic(telefonul meu nu poate face poze la scris aşa de mic). |
Posted 09 September 2013 - 16:09

Si vrei tu sa zici, ca daca 4 membrii or sa spuna ca e naspa il arunci? acum dupa ce l ai cumparat?!?
Eu , daca as fi vrut o parere, intrebam INAINTE de achizitionare daca se stie ceva ds.... |
Posted 09 September 2013 - 16:12

L-am primit nu l-am achiziţionat,
Credeam că se vede mai sus, deasupra pozelor. Edited by burn_day, 09 September 2013 - 16:14. |
Posted 09 September 2013 - 16:14

Pai atunci go for it, ca nu ai nimic de pierdut(nici macar cash) in cel mai rau caz nu are niciun efect
(sper ca nu l ai primit de la vr'un dusman ![]() |
Posted 09 September 2013 - 16:21

O navetă spaţială.
@MadBoy. Nu, de la un prieten din logic GERMANIA. Hmm. Speram că v-a cunoaşte cineva acest tip de supliment. |
|
Posted 09 September 2013 - 16:24

Se vede, se vede, nici asa nu cred ca o sa il arunci daca primesti recenzii negative,
serios acuma, eu nu am mai auzit de suplimente Men'sHealth....deci chiar daca nu e fake, nu cred sa fie cine stie ce calitate. Asa ca, daca nu ai mai luat, poti incepe cu asta, daca ai mai luat...iti dai tu seama cat e de bun cum in 2 saptamani asa...maxim.. Cu modu de administrare nu pot sa te ajut, daca sunt proteine , astea se iau cam doua cupe de alea pe zi. no pain no gain ![]() |
Posted 09 September 2013 - 16:34

Probabil e un "supliment" bagat "la pachet" cu tot cu revista, ca sa sporeasca vanzarile, sunt sanse destul de mari sa fie capsule umplute cu praf de caramida sau alte tampenii.....
|
Posted 09 September 2013 - 16:51

Probabil e un "supliment" bagat "la pachet" cu tot cu revista, ca sa sporeasca vanzarile, sunt sanse destul de mari sa fie capsule umplute cu praf de caramida sau alte tampenii..... Ţi s-a întâmplat?
Se vede, se vede, nici asa nu cred ca o sa il arunci daca primesti recenzii negative, serios acuma, eu nu am mai auzit de suplimente Men'sHealth....deci chiar daca nu e fake, nu cred sa fie cine stie ce calitate. Asa ca, daca nu ai mai luat, poti incepe cu asta, daca ai mai luat...iti dai tu seama cat e de bun cum in 2 saptamani asa...maxim.. Cu modu de administrare nu pot sa te ajut, daca sunt proteine , astea se iau cam doua cupe de alea pe zi. no pain no gain ![]()
Se vede, se vede, nici asa nu cred ca o sa il arunci daca primesti recenzii negative, serios acuma, eu nu am mai auzit de suplimente Men'sHealth....deci chiar daca nu e fake, nu cred sa fie cine stie ce calitate. Asa ca, daca nu ai mai luat, poti incepe cu asta, daca ai mai luat...iti dai tu seama cat e de bun cum in 2 saptamani asa...maxim.. Cu modu de administrare nu pot sa te ajut, daca sunt proteine , astea se iau cam doua cupe de alea pe zi. no pain no gain ![]() Problemă îi că nu ştiu dacă sunt proteine, dar presupun că da. |
Posted 09 September 2013 - 17:40

" Der Weight Gainer " - ce vi se pare ca e? concentrat proteic? E un gainer de 30 de euro, te astepti la vreo calitate nemaiintalnita? 22 g zahar din 31 carbo, ce sa-i faci......
Edited by vlad29marko, 09 September 2013 - 17:41. |
Posted 09 September 2013 - 18:17

Aham. Deci... Pentru început e bun... 70 g (3 gestrichene Messlöffel) in 400 ml Wasser oder fettarme Milch (1,5%) einrühren und ein bis zweimal täglich verzehren. O porţie e: 70 g (3 măsuri d-ălea rase) în 400 ml apă sau lapte degresat (1.5%). Porţia asta o împarţi la 1-2 ori pe zi. |
|
Posted 09 September 2013 - 18:23

Mulţumesc!
70 g (3 gestrichene Messlöffel) in 400 ml Wasser oder fettarme Milch (1,5%) einrühren und ein bis zweimal täglich verzehren. O porţie e: 30 g (3 măsuri d-ălea rase) în 400 ml apă sau lapte degresat (1.5%). Porţia asta o împarţi la 1-2 ori pe zi. Edited by burn_day, 09 September 2013 - 18:23. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users