Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Hot-dog 1 leu
Last Updated: Nov 29 2013 16:30, Started by
Gurban_Dan
, Sep 01 2013 12:49
·
0
#55
Posted 01 September 2013 - 19:17
#56
Posted 15 November 2013 - 20:33
#57
Posted 15 November 2013 - 21:47
-Amza-, on 01 septembrie 2013 - 18:34, said:
Si cine a lucrat la vreun abator/fabrica poate sa spuna ca se baga chimicale la greu, hartie igienica(dap) sa lege totul, apoi pe eticheta se trece reteta traditionala, generic. Vorbe ! Hai sa fim seriosi . Gandeste-te cat costa un kg de hartie igienica . Mult mai ieftin cumperi gheare si gaturi de pui, de exemplu care le toci , le faci pasta si bagi in compozitie .Hartia igienica chiar este scumpa . Edited by mihai!, 15 November 2013 - 21:54. |
#59
Posted 16 November 2013 - 08:16
mihai!, on 15 noiembrie 2013 - 21:47, said:
Vorbe ! Hai sa fim seriosi . Gandeste-te cat costa un kg de hartie igienica . Mult mai ieftin cumperi gheare si gaturi de pui, de exemplu care le toci , le faci pasta si bagi in compozitie .Hartia igienica chiar este scumpa . |
#60
Posted 17 November 2013 - 20:09
-Amza-, on 16 noiembrie 2013 - 08:16, said: Acuma sincer ca nu stiu ce dracu s-a scumpit asa de mult hartia igienica: Parca si vad vreun bogatam care se plimba cu mertanul cumparat din asa ceva. |
#61
Posted 17 November 2013 - 20:39
#62
Posted 17 November 2013 - 21:38
Eu, ma intreb, oare pna unde poate sa ajunga PROSTIA? sa mananci hot dog la 1L. Oare voi nu va ganditi deloc la ceea ce bagati in gura? Hartia igienica in parizer e un mit, eu am o matusa care era laboranta sau ceva de genu (crea retete de salamuri din prafuri si stia toate ingredientele) in parizer se baga numai grasimi, ghiare si alte prostii de prafuri care devin o pasta, acel 5% de carne care se baga aia vine din retur. Vestita sunca presata 50% este retur mai baga ceva chimicale de culoare, de gust o injecteaza bine si apoi o vinde la preturi exorbitante. Injectate mai sunt si sunculita, fambonul, caizerul, salamurile, pulpe pui, pulpe porc, ceafa, de fapt toate, din ce mia zis matusa. MI-a mai zis si numele la o gramada de substante care nu le mai tin minte. Eu nu prea mananc salamuri si chestii destea, decat salam mai bine o conserva de ton sau somon, dar cand mananc mananc numai destea uscate. Urmaream o emisiune despre mancarea produsa in masa si efectele ei, si ajunsese la un nene ce crestea vite pe munte ij mod biologic...acel nene stand de vorba cu un francez ce avea crescatorie de pui vine intrebat de catte francez...da tu mananci carnea de vita? Nenea ii spune ca da ca e bio la care nenea il intreaba, tu nu mananci carnea din puii pe care ii cresti...NU si nici familia mea...Trageti voi concluzia.
De ce se numsste HOT-DOG, ca n-am inteles niciodata. Scuzati-mi greselile. Am sfris de pe tel si am destili groasi...taci scrinurile astea. Stiati ca Mcdonald's foloseste in hamburgeri o substanta care stimuleaza creierul? Cu cat mananci mai mult cu atat vrei mai mult...si in Pringles de altfel. cred ca se intelege ce am vrut sa spun. |
#63
Posted 18 November 2013 - 12:17
Treziti-va oameni buni ! E SFARSITUL LUMII !!!!!!!!!!!
|
#64
Posted 18 November 2013 - 12:52
redcamel, on 17 noiembrie 2013 - 21:38, said:
Eu, ma intreb, oare pna unde poate sa ajunga PROSTIA? sa mananci hot dog la 1L. Oare voi nu va ganditi deloc la ceea ce bagati in gura? Hartia igienica in parizer e un mit, eu am o matusa care era laboranta sau ceva de genu (crea retete de salamuri din prafuri si stia toate ingredientele) in parizer se baga numai grasimi, ghiare si alte prostii de prafuri care devin o pasta, acel 5% de carne care se baga aia vine din retur. Vestita sunca presata 50% este retur mai baga ceva chimicale de culoare, de gust o injecteaza bine si apoi o vinde la preturi exorbitante. Injectate mai sunt si sunculita, fambonul, caizerul, salamurile, pulpe pui, pulpe porc, ceafa, de fapt toate, din ce mia zis matusa. MI-a mai zis si numele la o gramada de substante care nu le mai tin minte. Eu nu prea mananc salamuri si chestii destea, decat salam mai bine o conserva de ton sau somon, dar cand mananc mananc numai destea uscate. Urmaream o emisiune despre mancarea produsa in masa si efectele ei, si ajunsese la un nene ce crestea vite pe munte ij mod biologic...acel nene stand de vorba cu un francez ce avea crescatorie de pui vine intrebat de catte francez...da tu mananci carnea de vita? Nenea ii spune ca da ca e bio la care nenea il intreaba, tu nu mananci carnea din puii pe care ii cresti...NU si nici familia mea...Trageti voi concluzia. De ce se numsste HOT-DOG, ca n-am inteles niciodata. Scuzati-mi greselile. Am sfris de pe tel si am destili groasi...taci scrinurile astea. Stiati ca Mcdonald's foloseste in hamburgeri o substanta care stimuleaza creierul? Cu cat mananci mai mult cu atat vrei mai mult...si in Pringles de altfel. cred ca se intelege ce am vrut sa spun. |
|
#65
Posted 18 November 2013 - 14:15
eStev, on 18 noiembrie 2013 - 12:52, said: Care e problema ta ce mananc eu? Uite eu mananc si mc si hotdogi la 1 leu. Ce te fute pe tine grija mea? |
#66
Posted 18 November 2013 - 20:05
Tatal meu a lucrat din 2001 pana in 2004 ca paznic la o firma ce producea mezeluri. Nu mi-a zis vreodata de treaba cu hartia igienica, in schimb mi-a confirmat ce anume se pune in salamuri, si in special in parizer.
|
#67
Posted 18 November 2013 - 20:26
Ann0nyym0us, on 18 noiembrie 2013 - 20:05, said:
Tatal meu a lucrat din 2001 pana in 2004 ca paznic la o firma ce producea mezeluri. Nu mi-a zis vreodata de treaba cu hartia igienica, in schimb mi-a confirmat ce anume se pune in salamuri, si in special in parizer. |
#68
Posted 19 November 2013 - 08:26
Ca de obicei oamenii, in special romanii sunt neincrezatori, in loc sa se bucure ca exista o astfel de oferta, ce stimuleaza si concurenta printre altele. Nu va opreste nimeni sa platiti la suprapret la alte fast-food-uri sau gatind acasa si pierzand si timp. Un om normal prefera mancarea buna, rapida, ieftina si simpla.
Edit: Cumparati hot-dog din alta parte mai scump, e nevoie se banii vostrii in buzunarele acelor patroni si ale statului (prin tva si alte taxe aplicate la sume mai mari). Edited by LunaCrystal, 19 November 2013 - 08:30. |
#69
Posted 19 November 2013 - 09:57
Tu numesti toate gunoaiele "mancare buna"? Rapida si ieftina, de acord.
Edited by don_dannielo, 19 November 2013 - 09:59. |
|
#70
Posted 19 November 2013 - 12:39
#71
Posted 25 November 2013 - 06:49
Fratilor, cumnatilor, mi-ati facut praf discutia.
Asta pentru ca daca as fi vrut sfaturi despre calitatea mancarii sau mod de preparare scriam pe Softpedia ->Gastronomicus. Daca as fi intrebat despre cat de buna e, as fi scris pe Softpedia ->Medicina. Personal mananc astfel de hot-dog, doar ocazional cand ma aflu prin magazin si am "foamea-n glanda" Ma intereseaza doar ca afacere. A spus cineva ca ar fi doar o recala acelor magazine si nu o afacere profitabila. Si eu ma gandeam la asta si totusi nu cred. |
#72
Posted 25 November 2013 - 12:37
Gurban_Dan, on 25 noiembrie 2013 - 06:49, said:
Ma intereseaza doar ca afacere. A spus cineva ca ar fi doar o recala acelor magazine si nu o afacere profitabila. Si eu ma gandeam la asta si totusi nu cred. Asa isi asigura dever si un profit. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users