![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Hot-dog 1 leu
Last Updated: Nov 29 2013 16:30, Started by
Gurban_Dan
, Sep 01 2013 12:49
·
0

Posted 01 September 2013 - 13:30

Cumpara in draci, ultima oara cand am fost in Ikea era o coada la chestia aia ca hot dog nu pot sa ii spun mai ceva ca pe vremea lui raposatu' Edited by danutz96, 01 September 2013 - 13:31. |
Posted 01 September 2013 - 13:30

Posted 01 September 2013 - 13:55

E rentabil, sau e doar "reclama" pentru unele supermagazine. Ţiganilor le convin preţul de 1 leu. Nu e coadă de ţigani pe acolo unde se vinde "câinele-cald"? Eu unul dacă văd la un leu, deja ştiu că e făcătură. Nu cumpăr nici dacă este 5 lei. Mai degrabă fac unul acasă. E mai sănătos. Cu cârnaţi de la ţară. |
Posted 01 September 2013 - 13:56

ala de la CostCo era bun...1.5$ ![]() Asta? |
Posted 01 September 2013 - 13:56

Eu sunt curios unde scrie ce contine carnatul ala. Adica, sunt convins si eu ca n-are mai mult de 20% carne, dar restu ce e ?
Apropo. Ii stiti p-aia care bagase hartie igienica in carne ? lol |
Posted 01 September 2013 - 13:57

Ţiganilor le convin preţul de 1 leu. Nu e coadă de ţigani pe acolo unde se vinde "câinele-cald"? Eu unul dacă văd la un leu, deja ştiu că e făcătură. Nu cumpăr nici dacă este 5 lei. Mai degrabă fac unul acasă. E mai sănătos. Cu cârnaţi de la ţară. Deci in capul tau cine cumpara de la Ikea e tigan? |
Posted 01 September 2013 - 13:58

Posted 01 September 2013 - 14:06

Posted 01 September 2013 - 14:11

Eu sunt curios unde scrie ce contine carnatul ala. Adica, sunt convins si eu ca n-are mai mult de 20% carne, dar restu ce e ? Apropo. Ii stiti p-aia care bagase hartie igienica in carne ? lol Personal nu am vazut insa cineva mi-a povestit ca a trecut printr-o fabrica de mezeluri. La muschi era un aparat cu seringi ce injectau o bucata de muschi cam de 2-3 ori mai mic iar dupa injectare era ditamai muschiu sau sunculita, atentie la produsele ce au un luciu pe suprafata si la taiere au o textura ciudata si un lumina reflectata este ca si la raburanti (curcubeu) La carnati veneau saci cu un praf si pe fiecare sac era carnati de plescoi sau carnati cabanos etc. parizerul si crenvusti sunt din resturi fara carne, salamul poate contine carne in functie de producator. |
Posted 01 September 2013 - 14:15

Personal nu am vazut insa cineva mi-a povestit ca a trecut printr-o fabrica de mezeluri. La muschi era un aparat cu seringi ce injectau o bucata de muschi cam de 2-3 ori mai mic iar dupa injectare era ditamai muschiu sau sunculita, atentie la produsele ce au un luciu pe suprafata si la taiere au o textura ciudata si un lumina reflectata este ca si la raburanti (curcubeu) La carnati veneau saci cu un praf si pe fiecare sac era carnati de plescoi sau carnati cabanos etc. parizerul si crenvusti sunt din resturi fara carne, salamul poate contine carne in functie de producator. avem cunostinte comune !? tot asta am aflat si eu. si multe altele de nu-ti vine sa mai cumperi nimic ! |
Posted 01 September 2013 - 14:23

avem cunostinte comune !? tot asta am aflat si eu. si multe altele de nu-ti vine sa mai cumperi nimic ! Posibil ![]() Eu nu mai servesc carnati decat foarte rar iar salam numai daca e suficient de tare cat sa poti bate pe cineva cu el Iar kaizer, costita si muschi numai dintr-un loc din oras unde stiu sigur ca nu sunt injectate si chiar se vede ca e carne afumata dupa culoarea neatragatoare si textura de muschi uscat afumat ![]() |
|
Posted 01 September 2013 - 14:27

Mai bine iti iei o chifla 2 crenvusti si iti faci acasa hot-dog.
|
Posted 01 September 2013 - 14:30

Imi pare rau ca nu e ikea si la mine in oras sau alt loc unde sa fie hot-dog la un leu
![]()
Mai bine iti iei o chifla 2 crenvusti si iti faci acasa hot-dog. Edit: Necredinciosilor, ma indoiesc ca s-a imbolnavit cineva de la acel hot-dog, daca era ceva periculos sanatatii cu siguranta se vorbea in presa despre asta, televiziunile de scandal abea asteapta subiecte. Edited by LunaCrystal, 01 September 2013 - 14:31. |
Posted 01 September 2013 - 14:35

Posted 01 September 2013 - 14:40

cancer curat
Edited by dan0015, 01 September 2013 - 14:45. |
Posted 01 September 2013 - 14:42

Imi pare rau ca nu e ikea si la mine in oras sau alt loc unde sa fie hot-dog la un leu ![]() Si pierzi timp si bani. Edit: Necredinciosilor, ma indoiesc ca s-a imbolnavit cineva de la acel hot-dog, daca era ceva periculos sanatatii cu siguranta se vorbea in presa despre asta, televiziunile de scandal abea asteapta subiecte. ![]() |
Posted 01 September 2013 - 14:43

Daca e sa o luam asa nu ar trebui sa mai mancam nimic.
![]() Edited by eStev, 01 September 2013 - 14:44. |
|
Posted 01 September 2013 - 14:43

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users