Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...
 Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade
 Probleme accesare nr test telefon

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 

caut firma de optimizare seo

- - - - -
  • Please log in to reply
82 replies to this topic

#73
websiteuri

websiteuri

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.04.2014
salutare la toata lumea!
am citit tot topicul cu atentie: cam multa incrancenare.

noi garantam iesirea pe prima pagina in google pe cuvintele/expresiile contractate. Sau dam jumatate de bani inapoi. Pe gratis nu lucram pt ca am facut si chestia asta si ne-am tras teapa foarte foarte mare.
am lucrat pe datorie pe
inchiriere masini
munca ca la balamuc. si am iesit pe primul loc. Si ni s-a tras teapa. Asta prin 2009. Clientul a plecat si ne-a lasat cu ochii in soare. S-a dus la un baiat pe care il stia el ca ala ii dadea mai multe cuvinte. Teapa.
A doua teapa a fost mai elaborata. Cu o firma ce instala/servisa aparate de aer conditionat si invertoare.ne-am bagat oarecum parteneri
am cumparat vreo 10 domenii. Am muncit ca bezmeticii din iarna pina prin mai cand ua inceput sa iasa si rezultatele. Si leadurile curgeau.. Baietii lucrau la instalari si banii la noi nu mai ajungeau. Alta teapa. De atunci nu mai facem pe datorie nimic.
In schimb am inteles ca trebuie o siguranta si pt clienti. Asa am facut un contract prin care ne obligam sa iesim intr-un termen de min 8 luni, pe prima pagina a google pe anumite cuvinte de cautare sau dam jumatate de bani inapoi. Atentie! cuvintele sunt alese si stabilite de comun acord.
Pt ca am avut si cerere pt HOTEL sa fie pe prima pagina. Si l-am pupat.
De ce jumatate? pt ca noi ne facem munca, si inca bine. Cel putin pina acum. Daca Cleintul nu mai are rabdare si pleaca dupa 8 luni, si dupa 10 luni apar si rezultatele, macar cu jumatate de suma sa raminem.
Aici pot fi o gramada de discutii dar, portofoliul nostru se mareste pe zi ce trece si mia ales prin recomandari. Deci, omaenii stiu sigur ca nu e vorba de teapa si mai stiu si ca ne dam peste cap ca sa le scoatem rezultatele.

daca e bine sau e rau ce facem, ramine de vazut. numa sa nu ma injurati prea tare ca am vazut incrancenarea si nu tin la injuraturi ca sunt coleric si cu certificat de la doctor ca nu am voie sa ma enervez.

cam asta la discutiile offtopic.
la ontopic:

domnului de mai sus cu cele 5 siteuri sau cate or fi: noi ne bagam la realizarea siteului de la 0 si promovare, fara nici o problema si chiar cu drag.
cautati-mi numele pe google si ce vedeti in fata ochilor e adevarul absolut :). acolo gasiti si oferta noastra (si aici rog scuze daca e considerata reclama directa) e trecut si portofoliul (o parte din el, toti clientii se gasesc pe siteul companiei iws)

dati-mi un pm si va contactam ASAP

#74
blocexpert

blocexpert

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 16.02.2013

View Postflorinbad, on 01 aprilie 2014 - 20:06, said:

Ma bag eu. Te costa 5.000 de euro de site.

Era cat pe ce sa iau de buna oferta ta. Mi-am dat mai greu seama ca era scrisa in spiritul lui 1 aprilie. Poti sa mai incerci o data?

#75
florinbad

florinbad

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,273
  • Înscris: 14.11.2006
Hai s-o luam metodic:
- "am remarcat ca sunt multi specialisti pe topicul asta, fiecare cu experienta si cu metodele lui" - corect, buna observatie
- "vreau sa lansez o provocare" - gratis nu o sa se bage nimeni, timpul liber al fiecaruia este limitat
- "am mai multe domenii achizitionate pe care vreau sa pun siteuri" - super si din partea ta (vrei sa castigi bani, sa fii propriul tau stapan) super si din partea specialistilor SEO (vor castiga mai multi bani de la tine)
- "astept propuneri de realizare a siteului, de la zero" -  gratis nu o sa se bage nimeni, timpul liber al fiecaruia este limitat
- "combinat cu ajungere pe prima pagina" - gratis nu o sa se bage nimeni, timpul liber al fiecaruia este limitat
- "intentionez sa selectez 3-5 oferte din cele pe care le voi primi" - proasta decizie - gratis nu o sa se bage nimeni, timpul liber al fiecaruia este limitat
- "dupa o perioada de 6 luni, sa zicem, anuntam rezultatele aici" - proasta decizie - gratis nu o sa se bage nimeni, timpul liber al fiecaruia este limitat
- "Cine se baga?" - gratis nu o sa se bage nimeni, timpul liber al fiecaruia este limitat; cu bani, trebuie sa achiti in avans jumatate din suma negociata

Concluzia: ia legatura cu userul websiteuri, de mai sus. E singurul care doreste sa te ajute, contra cost, bineinteles, cu achitarea a jumatate din suma negociata si nu dupa sase luni de pierdere de timp.

PS: oferta mea era intr-adevar o pacaleala de 1 aprilie. Nu ai nici cea mai mica idee ce nervi, draci, lati si timp pierdut inseamna o optimizare SEO.
Te rog sa ma ierti pentru misto-ul meu si iti doresc sa ai o zi impecabila!

#76
blocexpert

blocexpert

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 16.02.2013
Stimate  @florinbad,

UNDE anume in mesajul meu este scris cuvantul "gratis"? Nu m-am gandit nici o secunda ca cineva sa faca ceva gratis. Vreau doar sa platesc pretul corect, pentru o munca de calitate si cu rezultate palpabile.  Sunt propriul meu stapan, vreau sa castig bani si stiu ca nimeni nu poate sa le faca pe toate bine. De aceea am nevoie de specialisti. Si stiu sa apreciez munca si rezultatele.
Daca eu, in putinul timp liber si fara sa am cunostinte in domeniu, am reusit sa duc 3-4 siteuri pe primele 2 pagini deduc ca pentru un specialist acest lucru este mult mai usor. Adica easy money...  
Deci, din ofertele primite si pe care le voi mai primi, voi selecta 3-4-5 care vor avea la dispozitie cate un domeniu si host (daca este nevoie pot lua si altele) sa faca ceva bun si frumos.  Bineinteles ca selectia o voi face si in functie de pret dar, mai ales, in functie de portofoliu si de feelingul meu. Din discutia cu o persoana imi pot da seama relativ repede daca putem avea o colaborare buna. Si cei care vor face treaba asta isi vor primi sumele negociate si agreate conform contractelor pe care le vom face.

Sunt in posesia cam la 50 de domenii. Pe unele am siteuri deja care trebuie optimizate / modificate ca sa ajunga sus / mai sus iar altele au nevoie de munca de la zero.

In concluzie, PE BANI cine se baga?  Toate informatiile referitoare la domenii, cuvinte cheie etc, pe privat, unde va rog sa lasati modalitati de contact, preferabil si numar de telefon. Nu imi lasati adrese de messenger ca nu prea folosesc.

Multumesc si o zi buna tuturor.

#77
websiteuri

websiteuri

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.04.2014
salutari din sectorul 2, din nou.
e posibil sa se fi inteles gresit.
Nu luam jumatate de bani in avans. Plata se face in baza unui contract, de comun acord stabilit si negociat, si plata se face lunar, in baza unei facturi. Siteul se face de la 0 tocmai pt ca am inteles ca e un fel de concurs, mai mult sau mai putin, si trebuie sa fie un start egal pt toata lumea. Mai mult, e mai simplu si mai clar daca pornim de la 0. Evident ca realizarea siteului este contra cost. Sa mor daca mi-am pus problema ca poate fi facut pe gratis. Cred ca toata lumea e majora si vaccinata si si-a dat seama pina aucm ca nu exista nimic pe gratis pe lumea asta. Nici macare iertarea.
daca in perioada contractuala nu am livrat ceea ce am promis, atunci dam bani (i) inapoi. Respectiv 50%.
Cam asta ar fi.
spor la toata lumea !

off and kindda on: si sa stiti ca avem un freehost de vanzare. unul dintre cele mai vechi. 50 punct ro. daca doriti, intrebati.

#78
zolisandor

zolisandor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 02.12.2009

View Postwebsiteuri, on 02 aprilie 2014 - 22:16, said:


off and kindda on: si sa stiti ca avem un freehost de vanzare. unul dintre cele mai vechi. 50 punct ro. daca doriti, intrebati.

Cati useri activi sunt si care ar fi pretul ?

#79
websiteuri

websiteuri

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.04.2014
Scuze de intarziere. Hristos A Inviat!
In jur de 2000. Nu ne.am mai ocupat de el. Este lasat pe automat; baneaza singur virusi, .exe, spammers, inactivii etc.  a fost primul freehost care dadea posibilitatea de a trimite si un numar de emails dupa contul propriu. Evident, nu un numar f mare, dar suficient pt un forum cu un trafic decent.
Are facut si un modul de arhivare/ banare/ trimitere la autoritati. Pt ca au tot fost cazuri astfel de cazuri cu fake login pages si alte de.astea si am avut cereri de la autoritati.
Softul are modul de introducere reclame si linkuri pe pagini punctuale, categorii de siteuri sau la bulk.
Se preda imaginea VMWare cu o zi vechime.

Cat despre bani, fa.mi o oferta pe privat sau pe email si stam de vorba pemarginea ei.
Multumesc de interes, oricum.

#80
bajkomiklos

bajkomiklos

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 18.06.2014

View Postgumball3000, on 20 iulie 2013 - 13:03, said:

Firmele serioase din domeniu nu vor solicita niciodata plata pt. rezultate, pt. ca acest lucru este imposibil de garantat, iar rezultatele nu se pot vedea intotdeauna in timp real. Pe langa acestea imi este greu sa cred ca si-ar pierde timpul pt. optimizarea unui site, pt. ca mai apoi sa ceara plata strict pt. rezultatele obtinute.

In SEO plata se face pentru:
- Optimizare Onsite (cuvinte cheie, articole, taguri html samd)
- Optimizare Offsite (link building - inscrieri in directoare web, cumparari de link-uri, cumparari de aryicole pe bloguri samd)

Ar mai fi de mentionat ca nu prea ai ce SEO sa faci pt. un site ce are continut slab spre foarte slab sau design care te face sa inchizi PC-ul in momentul in care s-a incarcat site-ul (sper ca nu este si cazul tau, dar cam asta am vazut pe marea parte a site-urilor firmelor mai mici cu mobila).
Cu un buget de 50-300 lei pe luna, pt. domeniul mobilier ai putea avea rezultate mai bune din PPC decat din SEO.
300 lei ar trebui sa ii dai numai pe articole.

Investesti cum trebuie in publicitate ai rezultate pe masura, nu investesti vezi si tu care sunt rezultatele.
Ieftin si bun nu exista, mai ales in SEM.

P.S: cuvintele cheie alese pt. SEO mi se par de prost gust, gaseai cuvinte mult mai nisate pt. domeniul tau si cu o concurenta mai putin acerba.

incearca cineva care este leeder cea ce face Google-> web seo => 400.000.000 de rezultate seo website

#81
mbb

mbb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 182
  • Înscris: 11.07.2011

View Postmursei, on 20 februarie 2015 - 12:56, said:

SEO nu o sa moara niciodata nu are cum sa se intample asta firmele iti baga pe gat google adwords ca sunt comozi unii nu sunt in stare sa promoveze asa pe google adwords iti fac o campanie tu platesti ca ..... o gramada de bani si cand incetezi sa mai platest ai disparut de pe google Posted ImagePosted Image asa m-am ars si eu pana am dat de http://www.pe-net.ro stie baiatu asta sa faca si promovare si nici nu cere mult de exemplu http://www.rsdrivingschool.ro este site-ul meu are 2 luni si deja este in primele pagini google si ca pret in 2 luni am dat jumate sau mai putin decat dadeal pt adwords in 1 luna asa ca SEO rulz Posted Image


In footer-ul site-ului pe-net.ro caruia tot ii face reclama se vede cat de profesionist lucreaza, plin de inscrieri in directoare, superb. Mai ales site-ul iti inspira foarte mare incredere cand intri pe el.  Cand esti profesionist si oferi rezultate chiar iti doresti sa ai un site frumos care sa te reprezinte.


Mai ales profesionalismul se observa atunci cand tu iti prezinti serviciile sub forma: hai sa arunc cu namol in competitie

Textul urmator este preluat de pe site-ul mentionat de tine si reprezinta descrierea serviciilor care le presteaza: Firmele mari va promit „marea cu sarea” , insa multa lume nu stie ce inseamna promovare, nu stiu cum „gandeste” Google, asa ca ei va promit ca in 2-3 luni va duc website-ul in prima pagina, ceea ce este absolut ADEVARAT. Problema este ca ei „bombardeaza” website-ul cu trafic, backlink-uri de proasta calitate, cuvinte cheie ascunse etc. ceea ce se numeste Black Hat Seo


Atat timp cat nu se pastreaza decenta si majoritatea "patronilor de firme/afaceri" vor promovare uriasa cu un buget nesemnificativ si firmele/freelanceri isi descriu serviciile care le presteaza prin aruncarea cu namol in competitie, NU SE VA AJUNGE NICAIERI.


In acest topic un domn isi cauta un om care sa-i promoveze site-ul si s-a ajuns la cu totul altceva. Daca doriti sa ajutati comunitatea creati un topic nou.

Edited by mbb, 23 February 2015 - 12:47.


#82
vicol

vicol

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 10.08.2007
Salut,

cine vrea o colaborare pentru optimizare imi poate lasa un PM.
in prima luna nu cer decat cateva backlinkuri.

PS: vorbim doar despre pagini wordpress!

Spor

#83
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Simpatic, dar cam nasol.

Attached Files

  • Attached File  sieo.png   27.45K   12 downloads


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate