Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3
 Plata impozit PF

Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions
 Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...
 Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg
 

Aplicatii si jocuri free/paid pentru tablete cu Android

- - - - -
  • Please log in to reply
313 replies to this topic

#19
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,854
  • Înscris: 27.09.2008
Descărcați aplicația Quick Settings portată de la HTC Sense 5 pentru orice terminal Android
Probabil sunteți la curent cu interfața HTC pentru terminalele Android proprii numită Sense. Aceasta este cea mai cunoscută formă de personalizare de către un producător pentru sistemul de operare Android, inclusiv aplicații și forme de interacțiune diferite.
În ce privește interfața HTC Sense pentru Android, aceasta a fost nu o singură dată dorită pentru alte terminale Android. Deși au existat o mulțime de încercări de a porta diversele caracteristici ale Sense, în special cele ce țin de aspect, majoritatea fie au funcționat pe un număr limitat de terminale, fie s-au manifestat defectuos, lăsând o impresie mai puțin plăcută. Cu toate acestea, încercările nu s-au terminat și avem o nouă tentativă a dezvoltatorului laehmic, care pare a fi încununată de succes.
HTC Quick Settings este forma interfeței Sense 5 de a pune la dispoziția utilizatorului accesul la diferite funcții. Acestea includ conectivitate - Bluetooth, WiFi, GPS, Date, suntet - în toate formele și diferite profiluri. Mai găsim o secțiune de setări personale, ce includ luminozitate, sincronizare, vibrație etc. și opțiuni mai avansate, cum ar fi ADB și încărcarea aplicațiilor din surse terțe.
Aplicația Quick Settings Beta poate fi descărcată pentru orice terminal, de la versiunea 2.2 în sus, de aici http://d-h.st/yql

Real Racing 3 review: simulator cu upgrade-uri, damage și circuite variate, experiență ușor arcade (Video)
Pentru un simulator auto cu pretenții de la Electronic Arts, Real Racing 3 are un feeling destul de arcade atunci când îl joci prima oară. Titlul este disponibil gratuit în Google Play Store
Rețineți că acest joc ocupa 1.7 GB spațiu de stocare și vine cu circuite licențiate oficial. Unele curse vor implica chiar grile de 22 de automobile și dacă tot le-am menționat, aflați că aveți la dispoziție 45 de automobile cu toate detaliile în acest titlu. Printre ele se număra modele de la Porsche, Lamborghini, Dodge și Bugatti. Toate vehiculele din acest joc pot suferi pagube atunci când vă ciocniți sau ieșiți în decor, astfel că va trebui să vă reparați mașina, cheltuind banii din joc.
Câștigați bani după fiecare cursă și veți primi și puncte va ajuta să creșteți în nivel. Nu mai puțin de 900 de curse vă așteaptă, inclusiv liniuțe, curse de eliminare, de anduranța, teste de viteză maximă și clasicele cupe cu peste 10 participanți. Grafica jocului arata foarte bine, datorită engine-ului MinTM 3 și avem parte și de reflexii dinamice, iar fiecare mașină are 600 de poligoane afișate.
Jocul aduce și un sistem revoluționar numit Time Shifted Multiplayer. Ideea este foarte simplă: practic pentru a juca jocul veți avea nevoie mereu de WiFi, deoarece veți concura numai cu adversari reali... doar că nu în timp real. Gamerii sunt înregistrați și apoi performanța lor este redată pentru voi atunci când jucați. Jocul primește de la noi nota 9 din 10 deoarece e destul de greu de progresezi în el, dar rămâne distractiv și are o grafică foarte bună. Păcat de faptul ca jocul se simte putin rigid si are un ușor feeling arcade... Puteți descărca Real Racing 3 de aici https://play.google....ea.games.r3_row
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/yV5bYjtDA0E?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached Files



#20
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,854
  • Înscris: 27.09.2008
Restaurare/Restore smartphone/tableta cu sistem de operare Android
Daca sunteti posesorul unui smartphone sau tableta cu sistemul de operare Android puteti sa intampinati o problema destul de des intalnita: terminalul nu mai porneste. Motivele sunt numeroase insa pe noi ne intereseaza doar solutia. De multe ori cei care se intalnesc cu aceasta problema apeleaza la un service GSM dar problema poate fi rezolvata de foarte multe ori de acasa.
Device-urile cu Android au un meniu numit Recovery care ofera un set de optiuni necesare pentru restaurarea smartphone-ului sau a tabletei la parametrii din fabrica. Acest meniu poate fi accesat printr-o combinatie de taste care este diferita de la producator la producator insa cel mai des este intalnita combinatia power+home+volum mai mare sau mai mic. Pentru a accesa meniul Recovery de pe terminalul dumneavoastra cautati pe Google care este combinatia de taste.
O data ce stiti care este combinatia de taste puteti incepe tutorialul.
1. Scoateti bateria terminalului ca sa va asigurati ca acesta este oprit de tot si apoi puneti-o la loc2. Deschideti telefonul tinand apasat combinatia de taste cu care intrati in meniul Recovery pe care ati cautat-o pe Google. Terminalul va cere apoi sa apasati o anumita tasta pentru a activa meniul Recovery. De obicei aceasta este butonul de camera sau unul din butoanele de volum
3. Daca ati intrat in Recovery mode veti vedea pe ecran un Android cu fata in sus si cu un capac deschis. Apasati butonul power pentru a putea accesa meniul
4. Folositi butoanele de volum pentru a naviga prin meniu (touchscreenul nu mai functioneaza in acest moment). Mergeti pana la meniul wipe data/factory reset si apasati scurt butonul de power. Acesta functioneaza in Rocovery mode ca un enter
5. Confirmati ca vreti sa faceti factory reset navigand prin meniu si selectand optiunea Yes.
Ve-ti pierde toate datele pe care le aveti in terminal insa acesta ar trebui sa porneasca si sa fie din nou functional. Procesul nu are 100% sansa de reusita, depinde de problema pe care terminalul a intampinat-o dar daca acesta nu merge atunci va trebui rescris sistemul de operare sau chiar inlocuita placa de baza.

Cum sa bootezi in safe mode smartphone/tableta cu sistem de operare Android
Sistemul de operare pentru dispozitivele mobile a celor de la Google, Android, este din ce in ce mai stabil, versiunea 4.x fiind un pas major in acest sens. Totusi, inca exista unele probleme cu freeze-uri sau blocari de la diferite aplicatii.Probabil ca majoritatea ati operat in safe mode in Windows. Modul safe de la Android lucreaza pe acelasi principiu: in momentul in care dispoztiviul booteaza vor porni doar aplicatiile esentiale rularii sistemului de operare. De ce este bine sa stiti cum sa bagati terminalul in safe mode? Pentru ca daca intalati un custom ROM sau o aplicatie care impiedica rularea corecta a sistemului de operare puteti intra in acest mode pentru a rezolva problema.
Pentru a introduce dispoztiviul in safe mode in momentul in care dispozitivul booteaza tineti apasat ambele butoane de volum + butonul de menu (daca aveti buton pe touch tineti apasat cand LED-ul butonului se aprinde). Veti stii ca dispotizivul este in safe mode doarece va scrie in colt “Safe Mode” exact ca la Windows.

Tutorial: Cum sa instalezi ClockworkMod Recovery pe device-ul tau Android
ClockworkMod Recovery este un program cu ajutorul caruia puteti sa va instalati custom ROM-uri pe telefoanele dumneavoastra cu Android. Pentru a instala Clockwork Mod trebuie neaparat sa aveti telefonul root-at. Daca nu gasiti pe site un tutorial cum sa va root-ati telefonul dati un search pe Google, majoritatea tutorialelor necesita un singur click, nu sunt deloc grele. Si acum sa incepem tutorialul.
1. Download-ati si instalati ROM Manager FREE https://play.google....utta.rommanager pe device-ul dumneavoastra
2. Porniti ROM Manager si apasati pe “butonul” Flash ClockworkMod Recovery
3. O sa fiti intrebati sa confirmati modelul telefonului pe care instalati ClockworkMod. Alegeti modelul exact
4. Telefonul dumneavoastra va fi flashuit si apoi restartat.

Edited by nick5roo, 23 March 2013 - 12:20.


#21
halfbebi

halfbebi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 19.03.2008
Care sunt combinatile de taste pentru Safe mod si Restore la Vonino ?.
Stima

#22
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,854
  • Înscris: 27.09.2008

View Posthalfbebi, on 25 martie 2013 - 08:54, said:

Care sunt combinatile de taste pentru Safe mod si Restore la Vonino ?.
Stima
Ţine apăsat ambele butoane volum plus butonul meniu de lângă volum iar restore este butonul reset de lângă camera din spate dar este factory reset, adica revine la setările din fabrică.

#23
halfbebi

halfbebi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 19.03.2008

View Postnick5roo, on 25 martie 2013 - 12:48, said:

Ţine apăsat ambele butoane volum plus butonul meniu de lângă volum iar restore este butonul reset de lângă camera din spate dar este factory reset, adica revine la setările din fabrică.

Multumesc frumos.
Stima

#24
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,854
  • Înscris: 27.09.2008

View Posthalfbebi, on 26 martie 2013 - 10:33, said:


Multumesc frumos.
Stima
oricând cu placere :)

#25
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,854
  • Înscris: 27.09.2008
ES File Manager primește (în sfârșit) o interfață modernă și funcții extinse.
Cel puțin în momentul de față nu multe aplicații de tip file manager pentru Android pot face față funcționalității oferite de ES File Explorer. Este nu doar o aplicație excelentă referitor la scopul pentru care a fost creată, dar și una din cele mai cunoscute soluții din istoria Android, în ce privește nivelul de popularitate.
La fel ca mulți dintre voi, inclusiv cei care au încercat măcar odată aplicația, m-am aflat și eu printre cei care utilizau în mod frecvent ES File Explorer. Asta în condițiile în care îmi satisfăcea toate cerințele, inclusiv cele avanstate - root și alte posibilități. Ulterior un aspect m-a determinat să renunț la soluție în favoarea alteia, anume interfața. Nu mi se pare normal ca o aplicație de top să nu încerce să schimbe aspectele principale legate de design, peste cele 2 (sau 3 dacă numărăm și Android 4.2.2) versiuni ale sistemului de operare.
De astăzi, dezvoltatorii din spatele ES File Explorer au decis să pună la dispoziție o versiune de test (ES File Explorer V3), care îmi pare foarte stabilă, ce aduce noile schimbări de interfață ale aplicației. Beneficiem de data aceasta de un design modern, la zi în ceea ce privește cele mai recente tendințe și cu suport pentru teme. În plus, aplicația oferă aceleași caracteristici la care a excelat mereu, inclusiv acces root, stocare în cloud, inclusiv Dropbox, Drive, Ubuntu One, Box și altele și access la rețeaua LAN / FTP.
descarcati de aici https://docs.google....3VId3VVMTA/edit

S-Voice de la Samsung Galaxy S IV și multe alte caracteristici sunt acum disponibile pentru descărcare
Cel mai nou terminal al celor de la Samsung se află acum în centrul atenției în ce privește disponibilitatea și o sumă considerabilă de doritori așteaptă să le fie oferită posibilitatea de a-l achiziționa. Până atunci când va fi disponibil, membrii comunității se bucură de tot ce pot obține de la noul terminal, inclusiv prin eforturile dezvoltatorilor de a recrea în parte caracteristici oferite de Galaxy S IV.
Cum în cazul orcărui terminal mobil software-ul ocupă un loc special, pentru Samsung cu precădere în fiecare an s-a subliniat importanța noilor caracteristici și funcții oferite cu terminalele. În cazul celui mai nou model, Galaxy S IV dispune de îmbunătățiri la toate capitolele, inclusiv aplicații, gesturi noi și versiuni ale suitelor software dezvoltate chiar de producător după rețeta proprie.
Primul software întreg, extras de la Samsung Galaxy S IV este acum disponibil pentru descărcare și ocupă 1.5 GB în format arhivă. Este un prilej minunat pentru dezvoltatori să-și facă o idee referitor la ce are noul smartphone pilot de oferit și pentru utilizatori să extragă fișierele media, imaginile de fundal și alte asemenea caracteristici. Utilizatorii de dispozitive Samsung au chiar o șansă bună să facă să funcționeze noul S-Voice, îmbunătățit și cu caracteristici noi, inclusiv pentru operarea în timpul condusului.
Arhiva completă extrasă de la Samsung Galaxy S IV poate fi descărcată de aic http://hotfile.com/d...emDump.zip.html i. Dacă sunteți interesați doar de anumite caracteristici, puteți descărca S-Voice de aici http://hotfile.com/d...hone_J.apk.html și tonurile de apel de aici http://hotfile.com/d...obile.zip.html.

O soluție eficientă pentru transfer prin WiFi Direct, NFC și coduri QR (Video)
Odată cu versiunea 4.0 Ice Cream Sandwich a sistemului de operare Android, Google a introdus suport nativ pentru standardul de transfer de mare viteză fără conexiuni ce necesită cabluri, numit WiFi Direct. Implementarea este acum disponibilă pentru o gamă largă de terminale și avem și una dintre cele mai bune soluții software pentru transfer.
Google au lăsat în sarcina dezvoltatorilor grija de a oferi soluții software pentru transfer prin WiFi Direct. La fel se poate spune și în cazul transferurilor prin NFC, unde în mod standard sistemul de operare pune la dispoziție doar mijloace de bază pentru a lucra cu poze sau link-uri web. În ce privește aplicația SuperBeam, aceasta oferă o sumă de instrumente din cele mai avansate, astfel încât să nu existe modalitate de a nu reliza un transfer și asta fără prea multă bătaie de cap sau efort inutil.
SuperBeam lucrează în principal cu standardul WiFi Drirect, iar conectarea între dispozitive se poate realiza fie prin NFC sau chiar coduri QR generate de aplicație. Soluția beneficiază de toate avantajele standardului WiFi pentru transferuri, inclusiv citeze foarte mari și distanțe de operare crescute. Apoi, prin intermediul SuperBeam puteți transfera orice, de la fișiere apk la arhive zip, fără probleme. În plus, interfața dispune de un ghid foarte eficient pentru a realiza o conexiune în cel mai scurt timp posibil.
SuperBeam poate fi descărcată gratuit de pe Store https://play.google....jedev.superbeam
http://www.youtube.c...&v=vBOaI9-zjls. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/vBOaI9-zjls?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached Files


Edited by nick5roo, 30 March 2013 - 11:45.


#26
JULIAJR8

JULIAJR8

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 119
  • Înscris: 01.12.2012

View Postnick5roo, on 23 martie 2013 - 12:20, said:

Restaurare/Restore smartphone/tableta cu sistem de operare Android
1. Scoateti bateria terminalului ca sa va asigurati ca acesta este oprit de tot si apoi puneti-o la loc
Posted Image Sa nu ia cineva mot-a-mot indicatiile pentru o tableta!


View Postnick5roo, on 23 martie 2013 - 12:20, said:

Tutorial: Cum sa instalezi ClockworkMod Recovery pe device-ul tau Android
ClockworkMod Recovery este un program cu ajutorul caruia puteti sa va instalati custom ROM-uri pe telefoanele dumneavoastra cu Android. Pentru a instala Clockwork Mod trebuie neaparat sa aveti telefonul root-at.
ClockworkMod Recovery are dificultati cu tableta noastra, nu-l folositi! Puneti-l in alte tablete ori telefoane, dar nu in Vonino Spirit S!

#27
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,854
  • Înscris: 27.09.2008
Cum să aflați aplicațiile care utilizează resurse inutil și duc la consumul ridicat al bateriei (Android)
Un aspect important de reținut este faptul că nu doar producătorii au nevoie să-și utilizeze resursele spre îmbunătățirea duratei de viață a acumulatorului dispozitivului. Într-un final este foarte mult alegerea utilizatorilor ce aplicații instalează și orice modificări care sunt aduse sistemului. Astfel, toți suntem predispuși la câteva surprize neplacute.
Nu este un secret faptul că nu toți dezvoltatorii reușesc să gestioneze resursele aplicațiilor lor corect, astfel încât să funcționeze bine de la prima încercare sau chiar după câteva. De asemenea, este din ce în ce în ce mai greu pentru dezvoltatori să lanseze aplicații care sunt compatibile cu toate configurațiile hardware diferite. Din fericire, cu cât mai multe aplicații sunt disponibile pe Store, cu atât mai mult beneficiem de o mare de alternative pentru aproape orice soluție. Cel mai important lucru este de a descoperi care dintre ele funcționează în parametrii normali și merită instalată. Cu atât mai mult cu cât potențial de a achiziționa o aplicație care nu funcționează corect și apoi să ratăm fereastra de restituire este mare.
Ce reprezintă Wake Lock? Wake lock se referă la unul sau mai multe evenimente care țin dispozitivul în stare (semi)activă, chiar și cu ecranul stins și previn procesele de conservare a bateriei. Aceasta poate fi în cea mai mare parte cauzată de aplicații care rulează procese diferite în fundal atunci când nu ar trebui. Ce se poate face cu privire la acest aspect este să utilizați excelenta aplicație numită Wake Lock Detector de la UzumApps. Aceasta este capabilă de a descoperi aplicații care mențin active fără motiv CPU-ul sau orice altă resursă hardware, cum ar fi ecranul sau senzorul de atingere. Odată găsite, nu mai trebuie decât să decideți spre păstrarea sau îndepărtarea aplicației pentru a găsi o alternativă mai bună. Wake Lock Detector este oferit complet gratuit pe Store. https://play.google....akelockdetector

Create Pottery Review - simulator de olărit pe Android (Video)
Dacă doriţi o metodă de relaxare după o zi grea de muncă, vă propunem aplicaţia Let's Create Pottery, disponibilă în Google Play Store la doar 99 de cenţi. De obicei aplicaţia costă 5 dolari, dar ea este acum disponibilă cu un discount special. Avem de-a face aici cu un simulator de olărit
Aplicaţia Let's Create Pottery este creată de către Infinite Dreams şi ocupa 29 MB. Ideea e simplă: luaţi o bucată de lut şi o modelaţi în forma unor vase romane, amfore, vaze moderne sau ce vă pofteşte inima. Veţi face asta atingând ecranul şi făcând swipe la marginile vasului creat, pentru a subţia sau îngroşa profilul său pentru a crea un gât de vază, o bază pentru un vas sau o margine mai rotunjită. După ce vasul e gata îl puteţi băga la cuptor pentru solidificare şi apoi să îl pictaţi şi decoraţi cu diferite ornamente cumpărate din magazinul aplicaţiei.
Banii pentru aceste ornamente sunt obţinuţi onorând diferite comenzi primite pe mailul din aplicaţie, ba de la o mătuşă, ba de la o prietenă a sa şi aşa mai departe. Veţi primi pe mail o poză cu un vas şi indicaţii despre cum să îl realizaţi. Primiţi steluţe în funcţie de cât de aproape sunteţi de imagine şi odată realizat obiectul perfect din lut veţi primi şi bani. Scopul aplicaţiei este relaxarea, lucru indicat şi de fundalul calm, cu sunet de ciripit de păsări şi ambient de natură în fundal.
Puteţi descărca aplicaţia de aici https://play.google....s.pottery&hl=en, dacă doriţi să vă relaxaţi prin olărit. Îi acordăm aplicaţiei nota 9.5 din 10. Există şi o variantă gratuită a aplicaţiei aici https://play.google....tterylite&hl=en [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/EU8Dw6WAyww?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

http://www.youtube.c...&v=EU8Dw6WAyww.

Attached Files


Edited by nick5roo, 01 April 2013 - 17:23.


#28
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,854
  • Înscris: 27.09.2008
Cordy 2 review
Acest joc de tip platformer vă oferă gratuit primele 4 nivele, iar pentru a le juca pe toate 48 plătiţi 4.99 dolari.
Acesta este un platformer ca în vremurile bune, combinând elemente din Sonic The Hedgehog, cu unele din Oddworld's Abe, Jak & Daxter şi puţin din Crash Bandicoot. Cordy este un extraterestru albastru şi simpatic, bazat pe energie electrică. De fapt tot jocul se bazează pe conceptul de electricitate, dar şi pe magnetism. Veţi avea peste tot prize, electroni haotici, neoane şi inamici luminoşi.
Uneori aveţi secvenţe în care Cordy o ia la vale şi aleargă rapid cam ca Sonic şi avem chiar şi o cursă contra unui rival. În general aveţi la dispoziţie puzzle-uri de tip "muta cutia A în locul B" sau trebuie să umblaţi cu magneţi sau butoane speciale. Veţi sări peste obstacole, veţi aduna steluţe şi fulgere şi vă veţi distra de minune cu personajele secundare ale jocului. Cordy foloseşte un magnet, un jetpack şi multe alte accesorii care îi permit să zboare, să meargă pe pereţi şi să se lupte cu inamicii.
Un platformer excelent, de nota 10, pe care îl găsiţi aici https://play.google....e.cordy2&hl=ro.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/czC4AunPngk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#29
halfbebi

halfbebi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 19.03.2008
Exista vreo aplicatie gen "Cheat engine" pentru android? (root/nonroot)

#30
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,854
  • Înscris: 27.09.2008

View Posthalfbebi, on 03 aprilie 2013 - 08:10, said:

Exista vreo aplicatie gen "Cheat engine" pentru android? (root/nonroot)
http://androidforums...-root-only.html
http://remance3.blog...ndroid-apk.html
http://www.themobima...ne-for-android/
necesita root

#31
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,854
  • Înscris: 27.09.2008
ES File Explorer - O privire detaliată asupra celei mai bune soluții de file management - acum cu o nouă interfață
De departe cea mai de bază soluție pe care oricine o folosește cu un dispozitiv Android și nu numai este un manager de fișiere decent. Prin decent mă refer la soluțiile cele mai simple, care de obicei vin pre-instalat cu versiunile personalizate ale sistemului de operare de către producători diferiți. Însă un manager de fișiere ar putea fi mult mai mult decât atât.
Un manager de fișiere poate fi folosit în multe feluri și poate deveni un element decisiv în ceea ce privește productivitatea. Pentru utilizatorii avansați - root, managerul de fișiere este un instrument indispensabil pentru modificarea aspectelor sistemului de operare și mult mai mult. În ceea privește utilizatorii care așteaptă doar funcții de bază, depinde foarte mult de ceea ce dorește fiecare. În orice caz, în momentul de față vom vorbi despre unul dintre cele mai bune aplicații pentru managementul fișierelor care a fost creată pentru Android. ES File Explorer este una dintre cele mai apreciate aplicații de pe Play Store, capabilă să furnizeze un număr de caracteristici care de obicei sunt greu de găsit cu orice altă soluție de acest gen.
ES File Explorer este prezent pe Store de ceva timp, dar numai recent a fost actualizat pentru a include o interfață nouă, având cele mai recente elemente holo integrate. Apoi dezvoltatorul a ales să propună unele dintre caracteristicile cele mai utilizate de cloud, inclusiv suport pentru Dropbox, Box, Drive, Amazon, Ubuntu One și mult mai mult. În ceea ce privește modul în care funcționează interfața, aceasta este mai mult bazată pe gesturi swipe, cu butoane la îndemână accesibile din bara de jos.
Versiunea 3 a ES oferă ecrane multiple și este bazat pe conceptul de tab-uri. Mergând de la unul la altul cu gesturi swipe, se poate atribui pentru a avea funcția de stocare în cloud pe de o parte și de rețea LAN pe de altă parte, deși nu se limitează la aceste două. De asemenea, puteți închide rapid orice filă sau utiliza meniul din partea de sus pentru a naviga mai facil. Panoul lateral, accesibil din partea stângă, oferă acces rapid la toate serviciile și opțiunile. Există, de asemenea, fila unde puteți accesa meniul aplicației de setări și opțiuni pentru manipularea soluțiilor instalate, inclusiv de backup și de dezinstalare. ES oferă și un manager de download care apare la accesarea unei legături cu o aplicație sau browser-ul.
Caracteristicile avansate oferite de ES File Explorer includ acordarea de funcții pentru root, cu montare sistemului RW și asta nu e tot. Sunteți în măsură să accesați fișierele de sistem cu cea mai mare ușurință, aveți acces la arhivele și chiar acces în interiorul fișierelor apk pentru a aduce modificări la acesta. Puteți folosi ES Versiunea 3 pentru a modifica permisiunile sistemului de fișiere, foarte la îndemână pentru atunci când instalați aplicații în directorul de sistem. Există, de asemenea integrat suport pentru fișierele media, inclusiv vizualizator de imagini, mp3 player si video player cu suport pentru mai multe formate. Practic, nu lipsește nimic.
Am stocat APK-ul pentru versiunea de test cea mai recentă - ES File Explorer V3 https://docs.google....3VId3VVMTA/edit, în articolul dedicat. Este fără îndoială o aplicație de care oricine trebuie să dispună.

Cunoscutul program de testare de la Futuremark - 3DMark este acum disponibil pentru Android
Acum câțiva ani, atunci când PC-urile reprezentau cea mai avansată formă de divertisment, Futuremark, atunci numit Mad Onion, oferea unele dintre cele mai bune programe pentru benchmarking a performanței generale și mai ales a GPU-ului. Această suită de teste furniza și un mod Demo care prezintă cele mai noi capabilități 3D pentru componentele hardware moderne.
De o lungă perioadă de timp, programul de testare al celor de la Futuremark a fost zvonit să fie disponibil și pentru Android, în condițiile în care există deja pentru o sumă de platforme. Chiar și cu atât de multe aplicații pentru testarea fiecărei componente a dispozitivelor, disponibile pe Play Store, cei care sunt familiarizați cu produsele Futuremark vor prefera această soluție deoarece oferă unele dintre cele mai precise rezultate. Aplicația este de preferat să fie descărcată și instalată prin WiFi, deoarece poate ocupa mai mult de 250MB.
3DMark pentru Android oferă două tipuri de testare, inclusiv Ice Storm - cea mai de bază și Ice Storm Extreme, aceasta din urmă fiind mai cuprinzătoare și de lungă durată. Din meniul de setări există un mod demo, activat în mod implicit și care oferă o experiență de film cu sunet în timpul testării. Grafica este spectaculoasă și veți obține posibilitatea de a compara rezultatele dumneavoastră și împărtăși scorul prin intermediul oricărei aplicații. 3DMark este acum disponibil gratuit pe Store.
https://play.google....oid.application
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/zAImZ_Jzk1s?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sună în afară cu CallRomania, acum disponibil și sub formă de aplicație dedicată pe Android
Dacă aveți o rudă într-o țară străină și doriți să efectuați un apel VoIP direct de pe telefon către un număr de mobil, atunci serviciul CallRomania v-ar putea tenta. Noi l-am testat pe un ZTE Grand X In cu Android ICS, iPad Mini cu iOS 6.1 și de pe PC.
Folosind aceste terminale am putut suna pe un număr de Vodafone, după cum se vede în video review. Rețineți că în acest moment CallRomania nu are încă propria aplicație dedicată pentru Android sau iOS, dar puteți folosi aplicațiile indicate în clip. E vorba despre CSIPSIMPLE pe Android https://play.google....com.csipsimple. Serviciul Callromnia are că public ținta și persoanele din țări străine care își sună familiile în Romani și doresc să plătească mai puțin. Tariful în CallRomania este de 1.5 cenți pe minut către Europa, iar către România este de 0.015 euro pe minut către un număr de fix și 0.05 euro către mobil.
Primiți și credit cadou 40% din valoarea reîncărcată la prima încărcare și reduceri de sărbători. Veți primi și un număr de fix geolocat cu prefix pentru fiecare județ. SMS-urile costă 4 cenți, iar atunci când sunați pe mobil de exemplu, va fi afișat pe ecranul device-ului numărul care vi s-a alocat de către CallRomania. Apelurile se realizează rapid, claritatea este bună, iar aplicația Android menționată mai sus permite integrarea lui CallRomania în dialerul din Android.
Un avantaj mare al acestui serviciu este spre exemplu faptul că plătiți de 20 de ori mai puțin pe minut pentru un apel către un număr din SUA, fără de Orange România de exemplu. Puteți cumpăra credit cu cardul, PayPal sau transfer bancar și puteți realiza apeluri și de pe PC. Iată și câteva comparații de tarife pentru acest serviciu:
Italia :
Fix:
callRomania: 0,015 EUR / min
Orange România: 0,372 EUR /minut
Mobil:
callRomania: 0,087 EUR / min
Orange România: 0,558 EUR /minut
Germania:
Fix:
callRomania: 0,015 EUR / min
Orange România: 0,372 EUR /minut
Mobil:
callRomania: 0,07 EUR / min
Orange România: 0,558 EUR /minut
USA:
Fix:
callRomania: 0,015 EUR / min
Orange România: 0,372 EUR /minut
Mobil:
callRomania: 0,015 EUR / minut
Orange România: 0,372 EUR /minut
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/S-ItWL5kYm8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached Files



#32
halfbebi

halfbebi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 19.03.2008
Daca atasez un modem 3g, cu o cartela de telefon, pot folosi tableta ca telefon?, sa pot suna, daca da, care ar fi aplicatia?
Multumesc anticipat
Stima.

Edited by halfbebi, 04 April 2013 - 07:18.


#33
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,854
  • Înscris: 27.09.2008

View Posthalfbebi, on 04 aprilie 2013 - 07:17, said:

Daca atasez un modem 3g, cu o cartela de telefon, pot folosi tableta ca telefon?, sa pot suna, daca da, care ar fi aplicatia?
Multumesc anticipat
Stima.
Nu, dar poti folosi aplicatia de mai sus. Sau daca ai cartela de rds poti folosi aplicatia digi oriunde.

#34
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,854
  • Înscris: 27.09.2008
Descărcați cea mai recentă versiune Beta pentru aplicația Greenify (Android)
Numărul de aplicații disponibile pe Store este foarte mult în creștere în fiecare zi și de multe ori direct proporțional cu numărul de aplicații pe care le avem instalate pe dispozitivele noastre. În astfel de cazuri, de cele mai multe ori software-ul care rulează în fundal poate provoca reducerea vitezei sistemului, atunci când ar trebui să ruleze așa cum a fost destinat de producător.
Având atât de multe soluții disponibile pe Store, înseamnă că avem nevoie de cel puțin o opțiune pentru a le gestiona într-un mod cât mai eficient, păstrând active doar pe cele de care avem nevoie la un anumit moment dat. Un alt aspect important de avut în vedere este faptul că mai mult de 80% din aplicațiile care sunt instalate pe sistemul dvs. pornesc automat cu dispozitivul, ocupând RAM chiar și atunci când nu sunt folosite. Numărul de soluții disponibile pentru a trata astfel de probleme este foarte limitat și în orice caz necesită cunoștințe avansate de sistem. Din fericire, acum avem o altă soluție.
Principalul dezavantaj al soluției furnizate de către OASIS FENG este că necesită root, deși este un preț mic de plătit pentru ceea ce oferă. Greenify s-a dovedit a deveni foarte popular pe Play Store și cu siguranță se găsește instalată pe multe dintre dispozitivele dvs. Alternativ, dezvoltatorul a anunțat perioada de test pentru o altă versiune, mai eficientă și care furnizează noi caracteristici. Noua versiune 1.7 vine cu un sistem de analiză statistică și informare, pentru a descoperi chiar și cea mai bine ascunsă dintre aplicațiile care rulează “pe furiș”. Aplicația este acum capabilă să detecteze mai multe cauze pentru care terminalul poate rămâne în stare activă, inclusiv widget-uri de sincronizare, autentificare și căutare, iar funcția de auto-hibernare poate fi dezactivată sau activat permanent.
Descărcați noua versiune 1.7 Beta 4 a Greenify prin intermediul fișierului apk atașat aici https://docs.google....VJpaURzTDg/edit .
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/fW81YJME69U?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached Files



#35
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,854
  • Înscris: 27.09.2008
Iată ce pare a fi cea mai eficientă implementare a funcției quick settings din Android 4.2 pentru orice terminal 2.1+
Aspectele legate de fragmentarea sistemului de operare Android reprezintă o problemă încă de la primele versiuni și nu puțini sunt cei frustrați din cauza faptului că nu pot rula cea mai recentă versiune a sistemului de operare. Sunt aspecte care nu vor fi tratate foarte curând și trebuie să ne obișnuim cu ideea că există și alte surse de unde putem beneficia de cele mai recente caracteristici.
Cea mai recentă versiune a sistemului de operare este Android 4.2.2 și în prezent rulează pe un număr foarte limitat de dispozitive, inclusiv terminalele Nexus și nou-intratul Samsung Galaxy S IV. Noua implementare Android aduce cu sine o sumă de caracteristici foarte cerute de membrii comunității, inclusiv widget-uri în lockscreen, funcția DayDream și scurtături pentru setări în bara de notificări. Ultima pare și cea mai utilă, de regulă obținută fie prin intermediul ROM-urilor personalizate sau aplicații.
AntTek - dezvoltatorul din spatele uneia dintre cele mai bune soluții pentru managementul fișierelor disponibilă pentru Android, au considerat să lucreze pentru a aduce caracteristica atât de așteptată a Android 4.2 - pentru setări rapide, la un nivel de compatibilitate mult mmai ridicat. Aplicația pe care AntTek o oferă - Quick Settings, oferă mult mai multe caracteristici decât cele integrate în mod implicit cu sistemul de operare Google. Aveți posibilitatea de a seta nu numai dintr-o listă extinsă de setări, dar, de asemenea, aplicații și comenzi rapide. Glisarea de la zona de ceas, care poate fi setată sau reglată ca hot spot, va dezvălui rapid bara de setări pentru a accesa funcția dorită cu ușurință. Pictogramele pot fi personalizate prin unele dintre temele integrate, inclusiv panoul de fundal. Puteți comuta, de asemenea, vibrațiile, raza de acțiune, acțiunea dinamică și mult mai mult.
Aplicația AntTek Quick Settings este disponibilă atât în versiune gratuită https://play.google....2tzZXR0aW5ncyJd, cât și plătită, pe Store https://play.google....e=related_apps.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/lm04aofTSWQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Nutty Fluffies Rollercoaster review: joc amuzant, copilăresc, cu fizică bună (Video)
Când aud de un joc bazat pe rollercoastere, mă gândesc imediat la un tycoon, sau ceva de gen. Ei bine, Ubisoft ne propune prin Nutty Fluffies Rollercoaster un titlu amuzant, pentru copii.
Jocul este disponibil gratuit şi ocupa 40 de MB. El oferă 30 de nivele jucătorilor, unele cu vagoane de lemn şi altele cu vagoane de metal folosite de rollercoastere. Veţi putea folosi şi add-on-uri precum rachete, magneţi şi jump jet-uri. Sistemul de control e simplu: swipe în dreapta pentru a accelera şi swipe în stânga pentru a frâna, plus un buton virtual pentru rachete.
Veţi umple fiecare vagon al coasterului cu şoareci, pisici, câini, elefanţi sau porci, fiecare oferind un bonus special. Spre exemplu, o pisică dublează inimile pe care le adunaţi pe traseu. La finalul fiecărui nivel preschimbaţi inimile în bani, cu care deblocaţi noi nivele şi cumpăraţi animalele pe care le puteţi plasa în vagoane. Traseele sunt complexe, unele includ bucle, zone lipsa şi tot felul de forme originale.
Din păcate jocul se bazează prea mult pe achiziţii în app şi e greu să obţineţi destui bani virtuali. Îi acordăm lui Nutty Fluffies Rollercoaster o notă de 8.5 din 10 şi îl descărcaţi de aici https://play.google....com.UBI.A90.WW.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/-0yrREoLPp0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached Files



#36
nick5roo

nick5roo

    În nebunia telefoniei mobile, oamenii vorbesc singuri pe stradă.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,854
  • Înscris: 27.09.2008
Top trei aplicații excelente pentru terminalele Android fără LED de notificare
Nu multe sunt terminalele care beneficiază de lumină LED multicoloră în cazul notificărilor. Astfel cele mai recente dispozitive high-end propun astfel de implementări foarte eficiente, dar majoritatea smartphone-urilor, în special cele din seria 2011 - 2012, nu beneficiază de un astfel de sistem foarte eficient pentru a fi informat cu privire la evenimentele importante. Din fericire datorită numărului mare de aplicații disponibile pe Store avem o sumă de alternative foarte eficiente. Trei dintre acestea se detașează clar de restul și oferă funcționalitate ce practic vă va duce să le folosiți chiar și în cazul în care utilizați un astfel de terminal cu lumină de notificare LED.
1. Knock²+ - O aplicație de achiziționat https://play.google....nock.knock.plus , de fapt singura dintre cele trei, însă care merită toți banii. Pe lângă o interfață de nota 10, Knock+ dispune de toate tipurile de avertizări pentru atunci când primiți notificări și aveți ecranul stins. O pictogramă reprezentativă pentru fiecare aplicație apare înaintea lockscreen-ului și aprinde ecranul pentru a vă informa cât mai eficient. Dezvoltatorul a integrat soluții eficiente și ne asigură că acest tip de notificare nu va duce la pierderea duratei de viață a bateriei. În plus, avem funcția Pocket Mode, care va preveni aprinderea ecranului când terminalul se află în buzunar și posibilitatea de a fi anunțați cu ajutorul blițului de la camera foto. Notificările sunt disponibile pentru foarte multe aplicații, inclusiv WhatsApp, Gmail, SMS. Apeluri și multe altele.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/b-EXdzbQTZc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
2. NoLED - O soluție disponibilă de ceva vreme, oferită gratuit și foarte eficientă. Este recomandată în special pentru ecranele de tip AMOLED, dar puncționează excelent în aproape toate ipostazele. Puteți fi notificat cu privire la orice aplicație instalată și alege culoarea și chiar tema folosită în cazul fiecăreia. La o notificare primită aplicația va posta o mică pictogramă reprezentând tipul / culoarea notificării, pe fundal negru pentru a nu cauza consum mare al bateriei. Din cauza numărului mare de opțiuni disponibile, NoLED se prezintă puțin mai greu de configurat, însă merită din plin efortul. În plus vă poate reaminti despre notificări prin vibrații sau sunet, în funcție de preferințe https://play.google....=com.led.notify .
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/1TuVkRSYYGA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
3. Notify Me! - Această soluție, de asemenea oferită gratuit https://play.google....mkranz.notifyme , va deveni cu siguranță una dintre cele mai apreciate soluții de care dispuneți. Aplicația, ca și în cazul soluțiilor precedente, apare înaintea lockscreen-ului, aprinzând ecranul pentru un interval ce poate fi reglat în meniul de setări. Suntem întâmpinați de o interfață foarte bine stilizată, ce imită funcția standard pentru deblocare din Android 4.0+. Trageți inelul spre dreapta și veți fi conduși direct către respectiva aplicație. Spre stânga, veți înlătura notificarea. Apoi în jos pentru a extinde și citi tot mesajul, mail-ul etc. Din păcate funcționalitatea completă este oferită numai terminalelor Android 4.1+, deși pentru celelalte nu se pierd foarte multe funcții. Prin intermediul meniului de setări puteți ajusta aproape toate aspectele interfeței de notificare, inclusiv mărimea fontului, culoarea fundalului etc.
Atenție! Toate aceste aplicații au în comun nevoia activării serviciului de Accesibilitate, din setările dispozitivului. Numai astfel va furniza sistemul notificările pentru o asemenea aplicație. Accesați tab-ul Accessibility din setări și treceți spre on comutatorul în cazul aplicației interesate.

Aplicația oficială 9GAG ajunge într-o formă finală pe Store (Android)
În ce privește opțiunile pentru a accesa deja celebrul site realizat în scopul umorului fără compromisuri, platforma Android a dus multă vreme lipsă de o soluție consistentă în acest sens. Ulterior a fost prezentată pe Store aplicația numită Nine, care oferă o interfață foarte bine realizată, însă restricționează accesul gratuit la anumite funcții.
n ce privește contribuțiile aduse prin intermediul site-ului 9GAG, ai noștrii sunt printre cei mai activi, reușind să adune foarte multe aprecieri și comentarii la adresa unor poze dintre cele mai hazlii. Cum este foarte bine știut faptul că românii nu sunt lipsiți de imaginație, site-ul foarte cunoscut pune la dispoziție uneltele pentru a urca fotografii și imagini realizate ce interpretează diverse ipostaze, spre amuzamentul tuturor. Acum avem o soluție foarte bună pentru a accesa toate aceste creații și de pe mobil.
Aplicația oficială 9GAG pentru Android dispune de o interfață neașteptat de bine construită și fluidă. Vă este pusă la dispoziție o listă cu intrări pe care le puteți categoriza după mai multe criterii, inclusiv cele mai noi sau mai apreciate. Derularea listei se face în stil vertical, asemănător tranzițiilor oferite de Google+. Vă puteți loga folosind contul personal sau cel de Facebook și aveți opțiuni pentru a vota, partaja și comenta pentru fiecare creație în parte. Un gest slide spre partea dreaptă vă oferă accesul spre meniul de scurtături pentru setări sau ieșire din cont, iar în partea de sus-dreapta aveți un buton de sincronizare. Per total o opțiune mai mult decât atractivă, disponibilă gratuit https://play.google....roid.app&rdot=1 .

Team Awesome review: joc amuzant cu supereroi, foarte multe nivele (Video)
El ocupa 33 MB şi va pune la dispoziţie 4 supereroi, dintre care doar unul deblocat iniţial, restul contra cost. Aceşti eroi pot zbura, alerga, sări din platformă în platformă, lua cafele pentru oameni adormiţi şi salva pisici pentru femei în vârstă. Şi toate acestea în vreme ce aleargă şi adună bănuţi de aur. La fiecare misiune şi credeţi-mă aveţi zeci de misiuni veţi avea şi obiective, unele greu de atins, altele banale. De obicei e vorba de adunarea unui număr de bănuţi şi de un act eroic.
120 de misiuni vă aşteaptă, inclusiv nişte dueluri cu câte un boss de nivel. Unul, spre exemplu arata ca o caracatiţă şi va ataca folosind cristale roşii. Eroii pot folosi 6 powerup-uri cu upgrade-uri şi aveţi 4 super inamici cu care să vă confruntaţi. Jocul este unul de tip side scrolling, iar înălţimea mediului în care acţionaţi e teoretic infinită şi puteţi zbura oricât doriţi.
Un joc atractiv, deloc greu, dar şi parca o idee repetitiv, care primeşte o notă de 9 din 10. Îl descărcaţi de aici https://play.google....2Vzb21lRnJlZSJd .
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LcMKchwBZwk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Copy este una dintre cele mai noi și solide oferte în ce privește stocarea fișierelor în cloud
Opțiunile de stocare a fișierelor în cloud au devenit foarte populare inclusiv la noi, unde majoritatea aleg una sau chiar mai multe astfel de servicii. Deși pentru fiecare în parte caracteristicile sunt aporoape indentice, cel mai important aspect este disponibilitatea și fără de care o astfel de soluție se pierde în anonimat.
Dropbox sau Google Drive sunt cele mai urmărite soluții de stocare a fișierelor personale și media în siguranță și ușor accesibile de oriunde. Asta nu înseamnă că doar aceste soluții și altele la fel de cunoscute merită investiția utilizatorului. Există o sumă de soluții de care poate nu se vorbește deloc și cu toate aceste își desfășoară activitatea cu foarte mare eficiență și reușesc să satisfacă chiar și cerințele firmelor de mărime mijlocie.
De la Barracuda Networks, Copy este o soluție relativ nouă, însă care dispune de clienți pentru aproape toate platformele existente, inclusiv Android, iOS, Windows, Mac și Linux. În asemenea circumstanțe numai lipsa caracteristicilor poate lucra împotriva soluției, însă aici nu este cazul. Copy pentru Android oferă o interfață mai mult decât adecvată, folosind elemente moderne și foarte ușor de utilizat. Fișierele pot fi stocate în directoare și partajate cu minim efort, inclusiv mai multe odată. Un tab special amenajat vă pune la dispoziție infirmații despre încărcarea fișierelor, iar referitor la media, aplicația se descurcă foarte bine inclusiv cu pozele și clipurile video.
Folosind acest link de referință https://www.copy.com...M9FKRs&signup=1 există posibilitatea să puteți obține 10 GB de spațiu de stocare, în loc de jumătate, cât se oferă în mod normal. Aplicația pentru Android este disponibilă gratuit aici https://play.google....ils?id=com.copy și vă puteți înregistra aici https://www.copy.com/signup/? .

Attached Files



Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate