Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!
 La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...
 Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 

Bancuri cu evrei.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
193 replies to this topic

#181
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

 florincroitoru, on 17 februarie 2013 - 17:11, said:

1.@ TH Abaut,Ce mare putere a arătat muşchii? Turcia nu era mare putere.În timp de război toate vasele ajunse în porturilor unor ţări neutre sînt puse în carantină.Turcia a fost neutră în al 2lea R.M.Sînt anumite lucruri pe care un stat neutru trebuie să le facă pe timp de război. Eu nu le cunosc în amănunt; nici tu, aşa că nu mai acuza fără să cunoşti.Era obligaţia statului turc să ajute pe civili din state beligerante să treacă prin teritoriul turcesc?Cred că erau obligaţi să nu permită acest lucru.
Florine daca vasul a ajuns in Turcia si pasagerii au fost pusi sub carantina refuzandu-le dreptul de trecere prin Turcia spre Palestina pe uscat sau macar pe mare prin stramtoarea Bosfor nu-mi veni cu teoria ca totul este ok
Daca nu exista presiunea britanicilor de a impiedica vasul respectiv sa-si continue calatoria prin stramtoare nu-l scufundau pesemne sovieticii.
Ca sa nu mai spun de circul facut fata de Crucea Rosie care a trebuit sa cerseasca voie de la stapanire ca sa trimita cele necesare amaratilor de pe vas.
Pe motiv ca fiind romani evrei adica aliati ai nazismului erau dusmani ai Imperiului Britanic.

 florincroitoru, on 17 februarie 2013 - 17:11, said:

2.Tu repeţi feldefel de aberaţii.Din moment ce a fost un puci militar nu poţi să spui că a fost debandadă.
Ca toate puciurile militare s-a desfaurat in mod pasnic, neviolent in aplauzele multimii
Acum cred ca sesizezi cine abereaza.
A fost ditamai debandada pe de o parte iar pe de alta parte s-au killerit legionarii cu antonescu, de unde deducem ca unii se fac frate cu dracu pana trec puntea fara sa realizeze ca puntea duce catre iad.

 florincroitoru, on 17 februarie 2013 - 17:11, said:

3.Nu există nici o înregistrare de ucidere a evreilor din Bucureşti.Asta crezi tu.
Am pus pe topicul holocaust filmul, insa tu te vaiti numai ca exista o singura descarcare la pdf-ul tau in timp ce si tu procedezi la fel
O sa caut link-ul cu filmul si-l repostez.

 florincroitoru, on 17 februarie 2013 - 17:11, said:

4.Dacă zici că au fost unii îmbrăcaţi în verde dar nu au fost legionari de ce atribui ce au făcut aceia legionarilor? Oricum asta e doar o teorie.
5.Omorul din Pădurea Băneasa poate fi atribuit legionarilor.Nu e dovedit acest lucru.
Eu ni zic nimic, asa reiese din declaratiile martorilor oculari romani get beget
Asa spune si Goma ca este sursa credibila pentru tine.
Deci, ce ne facem in cazul asta?

 florincroitoru, on 17 februarie 2013 - 17:11, said:

6.În WW2 nemţii nu au comis nici un holocaust.Asta e doar o teorie nici măcar demonstrată necum dovedită.
Dar ce au produs nazistii?

 florincroitoru, on 17 februarie 2013 - 17:11, said:

7.Ce vorbeşti tu aici de uitare? Ce memorie colectivă există depre holocaust? Nu există aşa ceva. Nu există nicăieri oameni care au văzut măcar o gazare făcută de nemţi.Există mincinoşi ordinari care spun că au văzut!
De` ce holocaust inseamna a gaza?

 florincroitoru, on 17 februarie 2013 - 17:11, said:

8.Eu am citit ce spun şi negaţioniştii despre holocaust.Ei aduc probe. Voi aduceţi gargară şi minciuni ordinare.
Pana una alta probele aduse de mine singular nu mi le-ai invalidat

 florincroitoru, on 17 februarie 2013 - 17:11, said:

9. Ce polologhie? Nu ţi-e ruşine? Ce spun eu e pololologhie???? Polologhie e teoria descreierată despre holocaust!!!
dacă te lasă rece savanţii de ce ai susţinut că Comisia Wiesel e ştiinţifică şi că a dovedit ceva?
Ma lasa rece si comisia, nici nu stiam de existenta ei pana sa nu-mi dea Megara link.
Ce eu am citat din Raportul Comisiei?
Nici macar un rand din ce a scris comisia, nici R.Ioanid, nici J.Ancel, nici Matias Carp.
Ci am mers pe surse independente.

 florincroitoru, on 17 februarie 2013 - 17:11, said:

Ai impresia că tu poţi să explici ceva? Tu nu poţi vorbi măcar pe subiect.Tu scrii verzi şi uscate; cîte 7 chestii diferite la o postare.
Am impresia ca tu-mi cauti nod in papura, dar eu nu te insult.
Tu insa o faci frecvent, in loc sa scrii despre subiect.

Edited by ThinkAbout, 17 February 2013 - 18:06.


#182
Edgaroropsitul

Edgaroropsitul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,844
  • Înscris: 11.02.2013

 florincroitoru, on 17 februarie 2013 - 14:35, said:

Vorbeşti de  vasul de pasageri Struma? vasul nu era o copaie. Vasul a fost scufundat de torpilele trimise de un submarin sovietic.Sovieticii nu ştiau ce e pe vas.>Pe vreme de război sînt torpilate toate vasele.
Nu are adevărul legărtură cu comisiile? Atunci de ce tot spui că Comisia Wiesel a stabilit adevărul şi că România l-a recunoscut oficial?
Evreii nu au fost ucişi în timpul rebeliunii legionare.Asta e o minciună.Legionarii nu au ucis atunci nici un evreu.Voi aţi susţinut tot timpul că legionarii i-au ucis pe evrei atunci.
Ba da, neagă mulţi că a fost holocaust.Holocaustul se referă doar la evrei.Dacă vorbeşti despre umanitate nu spui holocaust!În acest caz arăţi că nici nu pricepi acest cuvînt.Unde ai citit tu scris că întreaga umanitate a suferit holocaust în WW2?
Oricine poate declara pe oricine persona non grata, adică nu ii place de ea, nu vrea sa aibă de  aface cu ea .Aşa făceau bolşevicii, fasciştii...aşa fac şi democraţii.Ce vrei cu asta? Nici acest drept nu am ?
Tocmai că eu caut adevărul, nu voi, evreilor mincinoşi, care nu ne suferiţi adică sîntem pt voi persona non grata.Voi nu căutaţi adevărul.Voi aţi îmbrăţişat deîndată teoria holocaustului în România deşi pînă în 1990 nimeni nu a vorbit de aşa ceva.Voi cum aţi auzit asta aţi început să ţipaţi ca disperaţii peste tot şi să acuzaţi de antisemitism pe cei ce vă contraziceau.Pe mine mă doare exact in spate de toate acuzaţiile, de fascism, antisemitis, comunism, xenofobie etc.
Tu nu cauţi adeevărul! Tu şi evreii tăi! Aţi venit cu acuze nesusţinute oficial de nimeni.Cu ele acuzaţi statul român şi pe români.Nu aveţi dovezim pt asta.Nu vă susţine nimeni oficial afirmaţiile voastre.
Holocaustul din românia nu este susţinut oficial de nici un savant de prestigiu şi de nici un stat, nici de Israel.

Du-te acasa omule si ia-ti pastilele ca esti complect deraiat. Romania ,acea tara de la care ai fugit a recunoscut ca a fost facut Holocaust la evreii romani si recunoaste si datoria de a plati despagubiri la celor care au supravietuit dar deocamdata Romania nu are un ban in buzunar ca tu ai plecat si nu platesti impozite.

Daca erai asa patriot cum vrei sa se creada, vindeai dantura falsa si trimeteai banii la Romania  ca sa aiba bani  sa plateasca despagubiri evreilor.

Eu nu inteleg cum afirmezi asa tampenii pe cand pe Internet poti gasi sute si mii de fotografii facute de legionari si militarii roani care au luat parte la  holocaustul evreilor din Romania.


 florincroitoru, on 17 februarie 2013 - 12:45, said:

Eu înţeleg bine ce vrei să spui deşi faci greşeli de exprimare.Vrei să zici că azi se împlinesc X ani de la scufundarea vasului Struma. Ce vrei să sugerezi cu asta?
Eu afirm că holocaustul din România nu a existat şi am dovezi pt asta. Comisia de lichele evreieşti şi româneşti Wiesel nu a adus nici măcar o dovadă pt existenţa holocaustului din România.Lichaeua care a fost pus şef la Muzeul holocvaustului di Bucureşti a fost acela care se ocupa cu cenzura la Institutul de cercetări istorice al armatei înainte de 1990.Era mare mîncător de căcat comunist pt că asta se plătea bine.Azi se plăteşte să fie mîncător de căcat filoevreu şi antiromân.Dacă ar plăti cineva mai bine ca el să fie antisemit el ar fi.
În românia nu a existat o acţiune dirijată de Antonescu sau de altcineva de exterminare a evreilor.Chiar acum cîteva zile în Academia Română un savant român ce lucrează în Germania a spus asta clar şi răspicat.Nici nu există o acuzaţie oficială în acest sens contra românilor sau a României. Iar tu şi alţii ca tine care spuneţi astfel de spurcăciuni nu sînteţi decît nişte duşmani ai noştrice nu meritaţi nici măcar să vorbim cu voi, nici să vă primim în ţară ca turişti.Repeţi prosteşte de ani de zile că negaţioniştii nu au dovezi.Au dovezi pe care voi criminalilor le respingeţi.De fapt nu ei trebuie să aibă dovezi ci cel care acuză trebuie să aducă dovezi.Nu este nimeni trimis în tribunal pt furt, crimă fără dovezi şi acolo i se cer dovezi de nevinovăţie.Cibne acuză aduce dovezile.Dacă nici atît nu eşti în stare să pricepi te rog să nu mai scrii aici prostii împotriva neamului meu.Ţi-am spus să îl întrebi pe tatăl tău.Întrebă şi nu mai scrie astfel de enormităţi aici.
Nu v-a întrecut nimeni pe voi, Compania Evreiască.

Nu sînt în stare.Nici de asta nu sînt în stare.

Lichile evreiesti? Poate jigodile antisemite cu care te identifici?

 ThinkAbout, on 17 februarie 2013 - 18:06, said:

Florine daca vasul a ajuns in Turcia si pasagerii au fost pusi sub carantina refuzandu-le dreptul de trecere prin Turcia spre Palestina pe uscat sau macar pe mare prin stramtoarea Bosfor nu-mi veni cu teoria ca totul este ok
Daca nu exista presiunea britanicilor de a impiedica vasul respectiv sa-si continue calatoria prin stramtoare nu-l scufundau pesemne sovieticii.
Ca sa nu mai spun de circul facut fata de Crucea Rosie care a trebuit sa cerseasca voie de la stapanire ca sa trimita cele necesare amaratilor de pe vas.
Pe motiv ca fiind romani evrei adica aliati ai nazismului erau dusmani ai Imperiului Britanic.

Ca toate puciurile militare s-a desfaurat in mod pasnic, neviolent in aplauzele multimii
Acum cred ca sesizezi cine abereaza.
A fost ditamai debandada pe de o parte iar pe de alta parte s-au killerit legionarii cu antonescu, de unde deducem ca unii se fac frate cu dracu pana trec puntea fara sa realizeze ca puntea duce catre iad.

Am pus pe topicul holocaust filmul, insa tu te vaiti numai ca exista o singura descarcare la pdf-ul tau in timp ce si tu procedezi la fel
O sa caut link-ul cu filmul si-l repostez.

Eu ni zic nimic, asa reiese din declaratiile martorilor oculari romani get beget
Asa spune si Goma ca este sursa credibila pentru tine.
Deci, ce ne facem in cazul asta?

Dar ce au produs nazistii?

De` ce holocaust inseamna a gaza?

Pana una alta probele aduse de mine singular nu mi le-ai invalidat

Ma lasa rece si comisia, nici nu stiam de existenta ei pana sa nu-mi dea Megara link.
Ce eu am citat din Raportul Comisiei?
Nici macar un rand din ce a scris comisia, nici R.Ioanid, nici J.Ancel, nici Matias Carp.
Ci am mers pe surse independente.

Am impresia ca tu-mi cauti nod in papura, dar eu nu te insult.
Tu insa o faci frecvent, in loc sa scrii despre subiect.

DoamnaThink About ....Cu cine crezi ca discuti? Omul ista este bun numai de legat si direct la socuri electrice sa se stearga tot ce se afla in imputitul lui creier.
Auzi asa ceva?  "Lichelele evreii " ii cheama pe victimele nazismului.

#183
salomee

salomee

    Au incercat sa ne ingroape dar nu au stiut ca suntem seminte...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,335
  • Înscris: 25.01.2013

 florincroitoru, on 17 februarie 2013 - 17:11, said:

1.@ TH Abaut,Ce mare putere a arătat muşchii? Turcia nu era mare putere.În timp de război toate vasele ajunse în porturilor unor ţări neutre sînt puse în carantină.Turcia a fost neutră în al 2lea R.M.Sînt anumite lucruri pe care un stat neutru trebuie să le facă pe timp de război. Eu nu le cunosc în amănunt; nici tu, aşa că nu mai acuza fără să cunoşti.Era obligaţia statului turc să ajute pe civili din state beligerante să treacă prin teritoriul turcesc?Cred că erau obligaţi să nu permită acest lucru.
2.Tu repeţi feldefel de aberaţii.Din moment ce a fost un puci militar nu poţi să spui că a fost debandadă.
3.Nu există nici o înregistrare de ucidere a evreilor din Bucureşti.Asta crezi tu.
4.Dacă zici că au fost unii îmbrăcaţi în verde dar nu au fost legionari de ce atribui ce au făcut aceia legionarilor? Oricum asta e doar o teorie.
5.Omorul din Pădurea Băneasa poate fi atribuit legionarilor.Nu e dovedit acest lucru.
6.În WW2 nemţii nu au comis nici un holocaust.Asta e doar o teorie nici măcar demonstrată necum dovedită.
7.Ce vorbeşti tu aici de uitare? Ce memorie colectivă există depre holocaust? Nu există aşa ceva. Nu există nicăieri oameni care au văzut măcar o gazare făcută de nemţi.Există mincinoşi ordinari care spun că au văzut!
8.Eu am citit ce spun şi negaţioniştii despre holocaust.Ei aduc probe. Voi aduceţi gargară şi minciuni ordinare.
9. Ce polologhie? Nu ţi-e ruşine? Ce spun eu e pololologhie???? Polologhie e teoria descreierată despre holocaust!!!
dacă te lasă rece savanţii de ce ai susţinut că Comisia Wiesel e ştiinţifică şi că a dovedit ceva?
Ai impresia că tu poţi să explici ceva? Tu nu poţi vorbi măcar pe subiect.Tu scrii verzi şi uscate; cîte 7 chestii diferite la o postare.
În România nu a fost holocaust.Nu a fost supus nimeni exterminării.Din cauza războiului cel mai mult au suferit în România românii, nu evreii.
Nu sîntem acuzaţi de nimic oficial de cineva numai de trepăduşi necunoscuţi  ca tine, ben gal, Pisa, nasdaq şi alţii de aceeaşi teapă.Voi sînteţi nişte duşmani mincinoşi, persona non grata pentru noi.

vezio că ţi-a dat LIKE salomee deci e tot o fiinţă din tagma voastră.

Nu am rabdare sa te iau ''pe puncte'', asa ca-ti pun un documentar.
Realizat de romani, nu D-ne fereste, de evrei
http://www.protv.ro/...-uitat_279.html

Iar la ultima ta propozitie spun, DA.
E un defect ce te framanta ?

#184
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007

 ThinkAbout, on 17 februarie 2013 - 15:54, said:

Este penibil incidentul de aratarea muschilor intre marile puteri si in raport cu ce...cu niste civili prapaditi de pe copaia numita vas.
Si mai penibil e ca avem pe forum 2 asazisi evrei, care ii considera tot pe romani vinovati de acea tragedie. Normal, ura nu are limite.

Dar gata, vreau sa aud bancuri cu Itzic si Strul :)

#185
salomee

salomee

    Au incercat sa ne ingroape dar nu au stiut ca suntem seminte...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,335
  • Înscris: 25.01.2013
Un evreu i se adresează unui chinez:
- Câţi sunteţi voi cu toţii?
- Aproape două miliarde, răspunde chinezul.
- Interesant, spune evreul, noi nu suntem decât zece milioane şi totuşi – pe voi nu vă observă nimeni, în timp ce noi sărim în ochi la toți…


Postul de pompieri primeşte o maşină nouă de stins incendiile.
La ceremonie, preotul ortodox  o stropeşte cu apă sfinţită, face semnul crucii şi spune: „Bunul Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toţi cei care circulă cu ea.”
Rabinul rosteşte şi el o binecuvântare, se duce apoi în spatele maşinii şi taie un centimetru din ţeava de eşapament.

#186
florincroitoru

florincroitoru

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,809
  • Înscris: 05.02.2008
Eu am scris pe puncte pt că Th Abaut discută de prea multe lucruri într-o postare.Văd că ea continua aşa.Nici nu e greu avînd în vedere că scrie aberaţii, deci nici nu se osteneşte.
E un filmuleţ din propaganda evreiască actuală din România dominată de americani ce sînt înhăitaţi cu evreii ca să domine.Filmuleţul e plin de prostii şi de minciuni.Nici un om de ştiinţă nu confirmă holocaust evreiesc în România.Filmul tău arată doar că evreii au fost rău trataţi în acel timp. Unii chiar au fost ucişi.Au fost ucişi şi mulţi români. Ce dovedeşte filmul tău? În nici un caz holocaust.Aceste lucruri din film le cunoaştem şi nu le respingem.Ăsta nu e holocaust.
Tu ce vrei să îmi explici mie? Văd că istoricul Florin Constantiniu spune exact ce am spus şi eu aici: că la Iaşi fiind front s-a declanşat o psihoză. Ruşii bombardaseră oraşul şi au murit români şi evrei; evreii ăia pe care voi îi prezentaţi ca fiind omorîţi de români.Tu vezi pe film urmele bombardamentului rusesc? Crezi că evrei nu au murit atunci? Tot Florin C spune că au fst ucişi 200.000 de evrei în Transnistria.E un mincinos şi un tîmpit! Bine că a crăpat.Să fii academician şi să spui fără dovezi aşa ceva înseamnă că te-ai compromis ca om de ştiinţă. De unde a scos idiotul ăsta 200.000? I-a numărat el?
Nu contestăm deportările.
Contestăm holocaustul. Aveţi dovezi? La haga cu ele! La Tribunal! Ce ţipaţi cu filme şi filmuleţe?Aveţi acuzaţie oficială? Nu? Ce acuzaţie e asta? La TV, prin ziare? Israel de ce nu ne acuză? Nu are pe ce! Ce ziceţi voi e apă de ploaie, că nu e oficial!
ProTV este probabil o companie evreiască din România.

Eşti evreică şi nu ai recunoscut de la început.Te-ai ascuns ca să murdăreşti pe români.
Cu Think Abaut nu mai am ce vorbi pt că bate cîmpii despre verzi şi uscate într-un stil certăreţ.

#187
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

 florincroitoru, on 17 februarie 2013 - 20:25, said:

Tu ce vrei să îmi explici mie? Văd că istoricul Florin Constantiniu spune exact ce am spus şi eu aici: că la Iaşi fiind front s-a declanşat o psihoză. Ruşii bombardaseră oraşul şi au murit români şi evrei; evreii ăia pe care voi îi prezentaţi ca fiind omorîţi de români.
Si cei din trenurile mortii?
Cum ajunsesera acolo?
Uite Florine tocmai genul asta de atitudine tafnoasa te impiedica sa intelegii adevarul.

#188
florincroitoru

florincroitoru

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,809
  • Înscris: 05.02.2008

 Edgaroropsitul, on 17 februarie 2013 - 18:34, said:


Du-te acasa omule si ia-ti pastilele ca esti complect deraiat. Romania ,acea tara de la care ai fugit a recunoscut ca a fost facut Holocaust la evreii romani si recunoaste si datoria de a plati despagubiri la celor care au supravietuit dar deocamdata Romania nu are un ban in buzunar ca tu ai plecat si nu platesti impozite.

Daca erai asa patriot cum vrei sa se creada, vindeai dantura falsa si trimeteai banii la Romania  ca sa aiba bani  sa plateasca despagubiri evreilor.

Eu nu inteleg cum afirmezi asa tampenii pe cand pe Internet poti gasi sute si mii de fotografii facute de legionari si militarii roani care au luat parte la  holocaustul evreilor din Romania.

Lichile evreiesti? Poate jigodile antisemite cu care te identifici?
DoamnaThink About ....Cu cine crezi ca discuti? Omul ista este bun numai de legat si direct la socuri electrice sa se stearga tot ce se afla in imputitul lui creier.
Auzi asa ceva?  "Lichelele evreii " ii cheama pe victimele nazismului.
Eu sînt deraiat? Să îmi iau pastilele?
A recunoscut România holocaustul evreiesc din România? Arată unde a semnat doamna România recunoașterea.Evreul Băsescu are căderea să recunoască așa ceva? Ce e el? Om de știință? E îndrituit să recunoască așa ceva?Vezi bă de treabă că v-a păcălit.El nu are voie să recunoască chestii pt care nu are mandat.
Cine a recunoscut că trebuie să vă dea bani? Băsescu? Păi, are voie să dea? Dă de la mă-sa?
Ce poți găsi pe internet ? Dovezi că au fost omorîți 2,3,4 sute de mii de evrei? Păi, duceți-vă cu ele la Haga,nene! Ce țipați pe net ca fraierii, că alea nu sînt acuzații oficiale deci sînt zero tăiat în patru!
Nu a fost nici un holocaust așa că nu vedeți nici un șfanț de la noi!Vreți bani? La muncă!

#189
Puferiu

Puferiu

    Fun du Gaulle

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,624
  • Înscris: 06.07.2011
Puneti bancuri sau va suspend ?

#190
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

 florincroitoru, on 17 februarie 2013 - 20:25, said:


[ http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7gzyorTKl1qfcuqao1_500.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#191
Puferiu

Puferiu

    Fun du Gaulle

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,624
  • Înscris: 06.07.2011
Stati, ca am si eu d'astea. Bine ca mi-ati amintit.

#192
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007

 florincroitoru, on 17 februarie 2013 - 20:25, said:

Cu Think Abaut nu mai am ce vorbi pt că bate cîmpii despre verzi şi uscate într-un stil certăreţ.
Tu nu ai  ce vorbi cu multi, dar tot ne delectezi cu prezeta ta :).

#193
abbulafia

abbulafia

    mafiotul gandacos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 18.02.2010
Marele magnat  Itzik Itzikovici vine intr-o zi la banca.
Cind afla cine a venit presedintele bancii opreste sedinta de consiliu, care tocmai se desfasura, ca sa-l intampine cum se cuvine pe prosperul om de afaceri.
- Domnule Itzikovici, este o onoare petru noi vizita dvs. Cu ce va putem fi de folos ?
- Dragul meu, zice magnatul, am venit la voi pentru a face un imprumut.
- Un imprumut ? Cum sa nu ? Cam de ce suma ati avea nevoie ? 1 milion … 10 milioane ?
- O, nu, dragul meu. De 1 dolar !
- 1 dolar? Doar atat?
- Da, zice Itzikovici. 1 dolar pe termen de o luna. Si ca sa dovedesc bonitatea, voi depune drept gaj Rols-Royce-ul meu care are doar 3000 de km la bord. OK ?
- Domnule, dorinta dvs. va fi lege pentru noi.
In fine, cheama bankerul pe contabil, se face contractul, Itzikovici lasa masina drept garantie si pleaca.
Dupa o luna se intoarce Itzikovici la banca.
- Domnule, iata ca m-am prezentat la termen sa-mi platesc imprumutul si sa ridic masina.
- Va multumim domnule Itzikovici si va asigur ca masina dvs a fost pastrata in cele mai bune conditii in garajul bancii, fiind spalata de 2 ori pe zi si lustruita.. Dar acum am si eu o intrebare. De ce ati avut nevoie de un dolar imprumut?
- Dragul meu, stii ? A trebuit sa merg o luna la Paris si nu am gasit un loc de parcare mai ieftin si mai bun decat la voi !!!



O evreica din New York, de vorba la telefon cu mama sa din Israel:
-"Divortez de Itzik....tot ce vrea e sex anal......si am gaura cu...ui cat o moneda de 50 de centi.....inainte era cat o moneda de 5 centi,...nu mai pot!
Ma-sa ii raspunde:
_"Esti maritata cu un avocat milionar, traiesti intr-o vila cu 8 dormitoare, conduci un Mercedes, cheltui pe saptamana 10.000 $, ai 6 vacante pe an......si vrei sa renunti la toate astea pentru 45 de centi?!



Itzik, plecat la studii in Europa, suna pe mama sa din Israel la telefon :
- Mama, am SIDA !
- Atunci sa nu te mai intorci acasa, fiule.
- De ce, mama ?
- Daca te intorci, sotia ta va fi infectata.
De la sotia ta se va infecta fratele tau,
de la fratele tau femeia de serviciu,
de la ea tatal tau,
de la tatal tau sora mea,
de la ea sotul ei,
de la sotul ei ma infectez eu,
de la mine soferul meu,
de la el sora ta
si daca sora ta se infecteaza cu SIDA, se va imbolnavi tot orasul.
Asa ca, in numele Domnului, nu te intoarce acasa !

Edited by abbulafia, 17 February 2013 - 20:51.


#194
Puferiu

Puferiu

    Fun du Gaulle

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,624
  • Înscris: 06.07.2011
http://forum.softped...0#entry12624570

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate