![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Carti Iosif Ton
Last Updated: Mar 03 2013 10:20, Started by
reihiuke
, Dec 29 2012 12:37
·
0

Posted 29 December 2012 - 12:37

Buna ziua. Doreste cineva carti ale pastorului Iosif Ton? Am cumparat cateva, le-am citit si vreau sa le dau acum. Pentru cine doreste, ID de mess reihiuke
|
Posted 29 December 2012 - 14:38

reihiuke, on 29 decembrie 2012 - 12:37, said: Buna ziua. Doreste cineva carti ale pastorului Iosif Ton? Am cumparat cateva, le-am citit si vreau sa le dau acum. Pentru cine doreste, ID de mess reihiuke [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/6Bwfm7-uNS4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 21 January 2013 - 12:34

Posted 21 January 2013 - 12:39

reihiuke, on 29 decembrie 2012 - 12:37, said:
Buna ziua. Doreste cineva carti ale pastorului Iosif Ton? Am cumparat cateva, le-am citit si vreau sa le dau acum. Pentru cine doreste, ID de mess reihiuke De când este "de vânzare" cuvântul lui Dumnezeu? (Matei 10:8) . . .Fără plată aţi primit, fără plată să daţi. |
Posted 21 January 2013 - 12:45

Eugen3, on 21 ianuarie 2013 - 12:39, said:
De când este "de vânzare" cuvântul lui Dumnezeu? (Matei 10:8) . . .Fără plată aţi primit, fără plată să daţi. cartile acelea nu sunt "cuvantul lui Dumnezeu", ci lucrarea unuia, care poate pretinde bani pentru ea, prost e cel care o cumpara. de parca martorii lui iehova nu dau cartuliile lor contra unor donatii ! |
Posted 21 January 2013 - 13:29

blueday, on 21 ianuarie 2013 - 12:45, said: cartile acelea nu sunt "cuvantul lui Dumnezeu", ci lucrarea unuia, care poate pretinde bani pentru ea, prost e cel care o cumpara. de parca martorii lui iehova nu dau cartuliile lor contra unor donatii ! Nu confunda sistemul de donaţii "benevole" cu stabilirea unui preţ pentru Biblii şi auxiliare biblice .... Martorii lui Iehova NU cer bani la nimeni pentru Bibliile pe care li le oferă sau pentru publicaţiile biblice. Dacă cineva ia iniţiativa personal şi doreşte să facă o donaţie pentru tipărirea altor Biblii şi publicaţii biblice o acceptăm. Nu este aceeaşi mâncare de peşte .... |
Posted 21 January 2013 - 14:28

Adica tu stii mai bine decat noi care facem saptamanal aceasta activitate?
Tu stai pe margine nepasator sau "ai auzit" de la altii si spui ca stii mai multe decat cei care sunt implicati in mod direct. Ar trebui sa-ti fie rusine pentru asemenea afirmatii. |
Posted 21 January 2013 - 14:41

danutz1, on 21 ianuarie 2013 - 14:28, said:
Adica tu stii mai bine decat noi care facem saptamanal aceasta activitate? da, stiu mai bine. faptul ca tu esti dispus sa dai degeaba acele carti, ei bine, nu inseamna ca asta e si atitudinea obisnuita intalnita printre martorii lui iehova, care in marea lor majoritate, nu sunt dispusi sa ofere carti decat contra unor donatii (revistele le mai dau gratis, dar mentioneaza totusi ideea de a dona pt ele !) |
|
Posted 21 January 2013 - 14:41

Are dreptate Johnny Cash , o sa va coseasca Dumnezeu ca pe niste buruieni si la pârleala
![]() ![]() |
Posted 21 January 2013 - 14:42

Posted 21 January 2013 - 14:50

Ma intreb cati dintre trollii care comenteaza pe aici stiu ca acest Iosif Ton inceamna ceva pentru penticostalii, baptistii si crestinii dupa evanghelie din Romania! Activitatea acestui om conteaza pentru peste 500.000 de romani.
Daca nu sunteti interesati de aceste carti nu ar trebui sa postati pe aici. Stiu ca este o enclava ateista pe acest forum dar daca noi ateii pretindem ca suntem atat de rationali, ar trebui sa ne dam seama ca aceasta zona a topicului nu ne este dedicata si nu e cazul ne legam in mod gratuit de neoprotestanti ori de cate ori avem ocazia. |
Posted 21 January 2013 - 15:01

probabil nu stii ca I. Ton e un fost colaborator al Securitatii care nu mai inseamna nimic pentru cei din mijlocul carora a plecat (ma refer la baptisti), pentru a adera la filozofia pastorului Chris (repudiat de baptisti si cde).
|
Posted 21 January 2013 - 15:08

blueday, on 21 ianuarie 2013 - 15:01, said:
probabil nu stii ca I. Ton e un fost colaborator al Securitatii care nu mai inseamna nimic pentru cei din mijlocul carora a plecat (ma refer la baptisti), pentru a adera la filozofia pastorului Chris (repudiat de baptisti si cde). Sa fii colaborator al securitatii fiindca nu ai incotro si sa-ti protejezi oamenii (de exemplu biserica, in cazul pastorilor) este una si este alta sa fii colaborator al securitatii si in acelas timp un sustinator al acesteia. Nu stiu care mai este situatia cu Iosif Ton dar acum cativa ani era reprezentativ pentru anumite zone a mediului neoprotestant. |
Posted 21 January 2013 - 15:11

|
Posted 21 January 2013 - 15:18

Teophileos, on 21 ianuarie 2013 - 15:11, said:
Ai tai sunt Carl sagan si Naum Chomsky ![]() ![]() vai de voi , o sa fiti "raplatiti" pe masura "valorii" voastre inefabile domnule, profetul meu este acesta de aici: Acest Moise a zis fiilor lui Israel: "Domnul Dumnezeul vostru va va ridica dintre fratii vostri un Proroc ca mine: de El sa ascultati." (Fapt.7:37) dar dumneata esti prea imatur spiritual (duhovniceste) ca sa intelegi lucrurile astea (care te depasesc). UnSceptic, on 21 ianuarie 2013 - 15:08, said:
Colaboratorii securitatii erau colaboratori in diferite grade. Intamplator provin din mediul neoprotestand si cu o ocazie am aflat despre un pastor colaborator al securitatii care, fiind intr-o pozitie privilegiata, isi ajuta biserica sa treaba peste restrictiile comunistilor. adica el si-a vandut sufletul, ca sa scape pe altii? iar situatia cu I. Ton ti-am spus-o eu, acum ! poti cerceta ca sa verifici veridicitatea afirmatiilor mele. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users