Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...
 Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3
 

Biserica românească din Ierusalim a fost atacată cu pietre, sticle și gunoaie

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
146 replies to this topic

#1
chflorin

chflorin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,994
  • Înscris: 11.01.2011
Persoane necunoscute au aruncat cu pietre, sticle și gunoaie în biserica românească ortodoxă Sfântul Gheorghe din Ierusalim, un nou act de vandalism care vizează lăcașuri de cult creștine din Israel, a afirmat luni poliția israeliană, transmite AFP, potrivit Mediafax.
Atacul asupra bisericii, situată în apropiere de un cartier de evrei ultra-ortodocși, nu s-a soldat cu nicio victimă, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliției, adăugând că ușa bisericii a fost avariată.
Poliția israeliană a deschis o anchetă în acest caz.
Atacul a avut loc în contextul în care în ultimele săptămâni mai multe mănăstiri catolice au fost profanate, incidentele stârnind protestele unor reprezentanți religioși.

De curand usa de intrare a unei vechi manastiri crestine din Israel, langa Ierusalim, a fost arsa, iar pe pereti a fost pictat un mesaj anti-crestin, intr-o actiune catalogata de catre politie ca fiind un atac nationalist, scrie Ziare.com, preluat de Romanian Global News.
[ http://www.rgnpress.ro/rgn_12/images/stories/thumbnails/cache-images-stories-2012-10-350-21-Ierusalim-3-150x107.14285714286.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Propozitia “Iisus este o maimuta” a fost pictata pe peretii manastirii Latrun cu litere mari, portocalii, dar si cuvintele “Migron” si “Maoz Esther”, care se refera la doua avanposturi israeliene in teritoriile palestiniene din West Bank, informeaza CNN.

Familiile de acolo au fost evacuate de catre autoritatile israeliene, ca urmare a deciziei guvernamentale de a renunta la locatiile construite adanc in teritoriul palestinian. Mesajele radicalilor israelieni apar ca o reactie la decizia autoritatilor, perceputa ca un pas inapoi.
“Aceasta este o insulta directa la adresa credintei noastre”, a declarat parohul manastirii vandalizate. “Nu putem intelege cum astfel de oameni pot decadea atat de mult incat sa nu-i mai respecte pe ceilalti. Nu au nicio baza etica si nicio valoare umana”.

#2
ACorneliu

ACorneliu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 477
  • Înscris: 25.05.2011

View Postchflorin, on 18 octombrie 2012 - 19:33, said:

Persoane necunoscute au aruncat cu pietre, sticle şi gunoaie în biserica românească ortodoxă Sfântul Gheorghe din Ierusalim, un nou act de vandalism care vizează lăcaşuri de cult creştine din Israel, a afirmat luni poliţia israeliană, transmite AFP, potrivit Mediafax.
.......................
...
Actul este o magarie si un huliganism. Personal inca nu stiu daca cineva a fost depistat.

#3
abbulafia

abbulafia

    mafiotul gandacos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 18.02.2010
Haideti sa facem putina ordine in acest incident anuntat pe forum de chflorin.

Persoanele sunt cunoscute.
Sunt evreii religiosi din cartierul imediat vecin cu biserica "Mea Shearim" -O suta de porti- un ghetto de fanatisn religios si inapoiere sociala.
Aceasta vecinatate dureaza de multi ani si este primul incident de acest fel.

In al doilea rand,nu este un conflict.Este rabufnirea unor capete cu creier spalat de invataturile ramase neschimbate de acum 3000 de ani.
Asa fac cu si cu politia israeliana in care arunca cu pietre ,cu civilii israelieni,cu presa.
Nu este conflict a spus si unul dintre rabinii acestei comunitati vecine bisericii,care si-a cerut scuze Ministrului de externe  al Romaniei care a vizitat Biserica Sf Gheorghe.

[ http://www.ziuaveche.ro/wp-content/uploads/2012/10/Un-rabin-ultra-ortodox-crere-scuze-ministrului-Corlatean-pentru-vandalizarea-bisericii-romanesti-din-Ierusalim.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

De asemeni:
Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlățean, a avut marți o întrevedere cu vicepremierul și ministrul Afacerilor externe israelian, Avigdor Lieberman. Printre temele discutate de către cei doi oficiali a fost și actul de vandalism îndreptat asupra așezământului bisericii ortodoxe din Ierusalim. Ambele părți și-au exprimat regretul cu privire la recentul incident și au convenit, în urma analizării datelor existente, că astfel de manifestări sunt provocate de grupuri religioase extremiste care nu reflectă nici politica oficială, nici opinia întregii societăți israeliene. Cei doi miniștri au condamnat ferm incidentul. In reacție la solicitarea ministrului Corlatean, ministrul Lieberman a oferit asigurări ca autoritățile israeliene vor lua toate masurile pentru identificarea autorilor și aducerea acestora în fața justiției.


[ http://www.ziuaveche.ro/wp-content/uploads/2012/10/Titus-Corlatean-si-Avigdor-Lieberman.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#4
perpetumobile

perpetumobile

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,762
  • Înscris: 20.09.2009
In toate actele salbatice acestea  facute de extremistii religiosi care nici nu recunosc statul Israel si  in care  au fost facute pagube propietatilor bisericilor si a palestinienilor arabi,Statul Israel  face reparatii pe socoteala lui sau plateste despagubiri.  Si statul Israel are "uscaciunile " lui care sunt acesti extremisti religiosi si  unii colonisti evrei din  Cisiordania.  In numar sunt putini dar pagubele care le fac  numai "dau apa la moara" antisemitilor.
Aceste acte care nu fac onoare  Israelului  sunt blamate de toate partidele din tara.

#5
ACorneliu

ACorneliu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 477
  • Înscris: 25.05.2011

View Postchaosss, on 18 octombrie 2012 - 21:24, said:

Poti sa te astepti la orice de la jidani. Posted Image
Ca sa nu mai zic la ce te poti astepta de la antisemiti...Posted Image

#6
abbulafia

abbulafia

    mafiotul gandacos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 18.02.2010

View Postchflorin, on 18 octombrie 2012 - 19:33, said:

Atacul a avut loc în contextul în care în ultimele săptămâni mai multe mănăstiri catolice au fost profanate, incidentele stârnind protestele unor reprezentanți religioși.


Stirea preluata de la Media fax de toate ziarele,vad ca o publica si pe forum chflorin fara nici-o documentare prealabila.Nimic pe lume nu este alb-negru,cu atat mai putin situatia din acea zona, din Ierusalim in special.
Am sa postez aici cele ce mi le-a scris un bun prieten din Israel pe forum:
"Ierusalimul este absolut special.
Pentru oricine il calca, musulman, evreu sau crestin, dar si din alte tari si religii.
Israelul a asigurat totdeauna accesul liber,siguranta si linistea in acele locuri sfinte.Sute de mii,milioane de turisti anual pot confirma asta.
Reprezentantul politiei israeliene,al autoritatilor israeliene si de multe ori primul ministru au fost prezenti
la Missa de Craciun sau la Inviere.La inceperea si terminarea Ramadanului.
Acum multe prerogative si apararea locurilor sfinte (Bethlehem,biserica Nasterii,Kfar Canaa,parte din Nazareth,Bisericile din partea rasariteana a Ierusalimului,sau chiar cimitirul evreiesc) sunt in sarcina autoritatii palestiniene.
Si spre cinstea ambelor parti este colaborare.
Este intelegere si consens.
Sa nu accentuam acte izolate,sa nu lasam nebuni spalati la creier,oameni mici cu minte mica sa faca pagube mari.


Vreau sa mai mentionez dezinformarea lui Perpetumobile care vrand sa diminueze conflictul in discutie ca si altele si resorturile lui, incearca sa dea vine pe Nethirei Charta,ultrareligiosi fanatici ce traiesc in america si mai care colinda si prin israel din cand in cand.Da,ei nu recunosc statul Israel si legalitatea lui,asteptandu-l pe Mesia sa faca acest stat.
Dar aici vorbim de "Mea Sharim" cartier plin de tot felul de religiosi si unde majoritatea au buletin de identitate israelian,pasaport israelian,au partid in parlamentul israelian,si primesc subventii de la statul israelian-(spre deosebire de Nethurei Charta care nu accepta nici un cent de la sionisti)

View PostValon_345, on 18 octombrie 2012 - 21:46, said:


Ben Gal cred ca nici tu nu m ai sti de cate ori ai fost ajutat sa iesi pe usa si ai intrat pe geam sau invers....O sa-ti uitam numele in final....

#7
abbulafia

abbulafia

    mafiotul gandacos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 18.02.2010

View PostFrom 18 octombrie 2012 - 22:13:

Ca sa nu mai zic la ce te poti astepta de la antisemiti

Rasisti domnule......se numesc rasisti..

Edited by abbulafia, 19 October 2012 - 01:39.


#8
Valon_345

Valon_345

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 987
  • Înscris: 12.10.2012
<p>

View Postabbulafia, on 18 octombrie 2012 - 21:56, said:

Haideti sa facem putina ordine in acest incident anuntat pe forum de chflorin.

Persoanele sunt cunoscute.
just

<p>

View Postabbulafia, on 19 octombrie 2012 - 01:37, said:

Rasisti domnule......se numesc rasisti..
wrong

#9
Pisa4you

Pisa4you

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,741
  • Înscris: 03.09.2011

View Postperpetumobile, on 18 octombrie 2012 - 22:12, said:

In toate actele salbatice acestea  facute de extremistii religiosi care nici nu recunosc statul Israel si  in care  au fost facute pagube propietatilor bisericilor si a palestinienilor arabi,Statul Israel  face reparatii pe socoteala lui sau plateste despagubiri.  Si statul Israel are "uscaciunile " lui care sunt acesti extremisti religiosi si  unii colonisti evrei din  Cisiordania.  In numar sunt putini dar pagubele care le fac  numai "dau apa la moara" antisemitilor.
Aceste acte care nu fac onoare  Israelului  sunt blamate de toate partidele din tara.

Se pare ca actele de vandalism nu sint opera nebunilor din Neturei Karta, ci a unui grup de tineri ultra-relgiosi, Tag Mechir (Price Tag). Pina acum se stie ca sint membrii ai acestei organizatii in Beit-Shemesh si Tzfat, nu in asezarile din West Bank cum se credea initial.

#10
rabelais

rabelais

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 17.10.2012

View PostPisa4you, on 19 octombrie 2012 - 10:09, said:

Se pare ca actele de vandalism nu sint opera nebunilor din Neturei Karta, ci a unui grup de tineri ultra-relgiosi, Tag Mechir (Price Tag).

Prin actul asta murdar se demonstreaza inca o data alienarea oamenilor religiosi.Oamenii religiosi au facut de-a lungul istoriei cele mai mari orori.
E o mare diferenta intre un om credincios si un om religios, Biserica si religia fiind doua realitati incompatibile. Religiozitatea instinctuala este nociva.

Edited by rabelais, 19 October 2012 - 10:17.


#11
Pisa4you

Pisa4you

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,741
  • Înscris: 03.09.2011

View Postabbulafia, on 18 octombrie 2012 - 23:28, said:

Stirea preluata de la Media fax de toate ziarele,vad ca o publica si pe forum chflorin fara nici-o documentare prealabila.Nimic pe lume nu este alb-negru,cu atat mai putin situatia din acea zona, din Ierusalim in special.
Am sa postez aici cele ce mi le-a scris un bun prieten din Israel pe forum:
"Ierusalimul este absolut special.
Pentru oricine il calca, musulman, evreu sau crestin, dar si din alte tari si religii.
Israelul a asigurat totdeauna accesul liber,siguranta si linistea in acele locuri sfinte.Sute de mii,milioane de turisti anual pot confirma asta.
Reprezentantul politiei israeliene,al autoritatilor israeliene si de multe ori primul ministru au fost prezenti
la Missa de Craciun sau la Inviere.La inceperea si terminarea Ramadanului.
Acum multe prerogative si apararea locurilor sfinte (Bethlehem,biserica Nasterii,Kfar Canaa,parte din Nazareth,Bisericile din partea rasariteana a Ierusalimului,sau chiar cimitirul evreiesc) sunt in sarcina autoritatii palestiniene.
Si spre cinstea ambelor parti este colaborare.
Este intelegere si consens.
Sa nu accentuam acte izolate,sa nu lasam nebuni spalati la creier,oameni mici cu minte mica sa faca pagube mari.


Vreau sa mai mentionez dezinformarea lui Perpetumobile care vrand sa diminueze conflictul in discutie ca si altele si resorturile lui, incearca sa dea vine pe Nethirei Charta,ultrareligiosi fanatici ce traiesc in america si mai care colinda si prin israel din cand in cand.Da,ei nu recunosc statul Israel si legalitatea lui,asteptandu-l pe Mesia sa faca acest stat.
Dar aici vorbim de "Mea Sharim" cartier plin de tot felul de religiosi si unde majoritatea au buletin de identitate israelian,pasaport israelian,au partid in parlamentul israelian,si primesc subventii de la statul israelian-(spre deosebire de Nethurei Charta care nu accepta nici un cent de la sionisti)

Ben Gal cred ca nici tu nu m ai sti de cate ori ai fost ajutat sa iesi pe usa si ai intrat pe geam sau invers....O sa-ti uitam numele in final....

S-au strecurat citeva inexactiitati in postul tau, de aceea ai iar numai juma' de like la mine.

Cei din Mea Shearim sint Neturei Karta si nu numai, dar nu recunosc statul Israel. Sint acolo si adepti ai rabinului din Satmar, si alti indoctrinati.

Cred ca Perpetumobile incurca borcanele, pentru ca Neturei Karta sint banuiti de un alt atac, la Yad Vashem.

View Postchaosss, on 18 octombrie 2012 - 21:24, said:

Poti sa te astepti la orice de la jidani. Posted Image

Da. Chiar si la asta:

Attached File  israel-flag-girl.jpg   12.92K   11 downloads

#12
abbulafia

abbulafia

    mafiotul gandacos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 18.02.2010
Tag Mechir nu sunt chiar atat de putini si chiar atat de fara influenta.
Indiferent unde au sediile,sunt sustinuti de colonisti, financiar si moral
si vandalizeaza atat locurile de cult musulmane cat si crestine.
Moschei arse,cimitirele din Yaffa crestin si musulman profanate, scoala de fete din As-Sawiya arsa,livezi intregi de maslini ale populatiei arabe arse,sicanarea neintrerupta a elevilor arabi ce vin sau pleaca spre scolile lor si da,se pare ca ultima isparava de o rusine nemaipomenita,este profanarea pietrei de pe mormantul lui Moshe Dayan scriindu-se acolo : „Ministrul eșecului. Din partea victimelor”,cu referire la acordurile de pace de la Camp David

#13
Pisa4you

Pisa4you

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,741
  • Înscris: 03.09.2011

View Postrabelais, on 19 octombrie 2012 - 10:16, said:

Prin actul asta murdar se demonstreaza inca o data alienarea oamenilor religiosi.Oamenii religiosi au facut de-a lungul istoriei cele mai mari orori.
E o mare diferenta intre un om credincios si un om religios, Biserica si religia fiind doua realitati incompatibile. Religiozitatea instinctuala este nociva.

Hm...vrei sa separi religia de institutiile religioase? Cum s-ar putea realiza asa ceva fara sa pierzi coeziunea comunitatii de credinciosi?

View Postabbulafia, on 19 octombrie 2012 - 10:31, said:

Tag Mechir nu sunt chiar atat de putini si chiar atat de fara influenta.
Indiferent unde au sediile,sunt sustinuti de colonisti, financiar si moral
si vandalizeaza atat locurile de cult musulmane cat si crestine.
Moschei arse,cimitirele din Yaffa crestin si musulman profanate, scoala de fete din As-Sawiya arsa,livezi intregi de maslini ale populatiei arabe arse,sicanarea neintrerupta a elevilor arabi ce vin sau pleaca spre scolile lor si da,se pare ca ultima isparava de o rusine nemaipomenita,este profanarea pietrei de pe mormantul lui Moshe Dayan scriindu-se acolo : „Ministrul eşecului. Din partea victimelor”,cu referire la acordurile de pace de la Camp David

Abbu, amesteci niste chestii care nu au legatura. Nu exista nici o dovada la ora actuala ca Tag Mechir ar fi sustinuti in orice fel de colonisti. Nu se poate exclude ipoteza ca sint si tineri colonisti printre ei, dar de aici pina la a afirma ca exista un suport moral si financiar din partea colonistilor in general este distanta foarte lunga.

Cu livezile de maslini e poveste lunga, sint foarte multe provocari din partea extremei stingi israeliene, nu exista nici o dovada ca ar fi fost intr-adevar distruse plantatii de catre colonisti. Exista in schimb un video clip in care arabii si activisti de stinga taie maslini, e in ebraica - insotit de un articol in engleza - dar iti dau link poate intelegi ceva:
http://www.israelnat...ews.aspx/160944

Despre scoala nu stiu nimic, nu am gasit decit rapoarte in presa pro-palestiniana, daca ai un link pentru un site echilibrat te rog sa mi-l comunici.

#14
perpetumobile

perpetumobile

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,762
  • Înscris: 20.09.2009

View PostPisa4you, on 19 octombrie 2012 - 10:09, said:


Se pare ca actele de vandalism nu sint opera nebunilor din Neturei Karta, ci a unui grup de tineri ultra-relgiosi, Tag Mechir (Price Tag). Pina acum se stie ca sint membrii ai acestei organizatii in Beit-Shemesh si Tzfat, nu in asezarile din West Bank cum se credea initial.

Doamna Pisa ,am mentionat si "unii colonisti din Cisiordania" care dumneata amintesti .

View Postabbulafia, on 19 octombrie 2012 - 10:31, said:

Tag Mechir nu sunt chiar atat de putini si chiar atat de fara influenta.
Indiferent unde au sediile,sunt sustinuti de colonisti, financiar si moral
si vandalizeaza atat locurile de cult musulmane cat si crestine.
Moschei arse,cimitirele din Yaffa crestin si musulman profanate, scoala de fete din As-Sawiya arsa,livezi intregi de maslini ale populatiei arabe arse,sicanarea neintrerupta a elevilor arabi ce vin sau pleaca spre scolile lor si da,se pare ca ultima isparava de o rusine nemaipomenita,este profanarea pietrei de pe mormantul lui Moshe Dayan scriindu-se acolo : „Ministrul eşecului. Din partea victimelor”,cu referire la acordurile de pace de la Camp David

Ca de obocei,cam bati campii.Moshe Daian nu a facut parte din reprezentantii israelului la convorbirile de la Camp David . Nu se stie cine a mazgalit mormantul lui cu o zi inainte de ziua amintirii anuala. Se crede ca a fost cineva care a pierdut o ruda in luptele care s-au facut in timp ce Daian a facut parte din guvernul tarii.

Israelul se lupta contra acelor colonisti barbari care maltrateaza arabi palestinieni care se apropie de coloniile lor .Pana azi, politia israeliana a facut doua actiuni in care politisti s-au travestit in palestinieni si cand  colonistii cu masti i-au atacat cu bate, politistii si-au desvaluit identitatea si cu ajutorul politistilor care s-au ascuns in imprejurimi, colonistii au fost arestati si adusi direct la tribunal sa fiu judecati.

#15
rabelais

rabelais

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 17.10.2012

View PostPisa4you, on 19 octombrie 2012 - 10:48, said:

Hm...vrei sa separi religia de institutiile religioase? Cum s-ar putea realiza asa ceva fara sa pierzi coeziunea comunitatii de credinciosi?


Nu. M-am referit la faptul ca atunci cand Biserica este denaturata in religie, evenimentul eclezial este pervertit. Biserica este o stradanie a eliberarii de interesul individual, religia este interes individual, deci sunt incompatibile. Vestea buna a Bisericii anunta un mod de relatie si este anuntata doar ca experienta a unei relatii, cunoasterea este castigata prin experienta stradaniei bisericesti.  In Biserica este transmis modul in care percepem marturia Apostolilor,  modul in care percepem si reproducem orice reprezentare a experientei bisericesti (modul in care ne rugam in biserica, in care pictam ,cantam, inaltam lacase, organizam spatiul cultic, savarsim Euharistia, postim etc.), mod pe care il deprindem prin experienta, nu ca pe o informatie. Credinciosul are incredere in cunoasterea pe care o ofera participarea la comunitatea euharistica.In cadrul Bisericii , modurile diferentiate de participare la “stradania comuna” functioneaza nu ca dominatie si ca impunere a unora “mai puternici” asupra unora “mai slabi”. Diferentele ierarhice functioneaza doar ca variante functionale ale aceleiasi stradanii de transcedere a sinelui si de sacrificiu de sine. Unii purifica si ilumineaza, fiindca au renuntat  in mod activ la orice aspiratie de purificare si iluminare individuala, altii sunt iluminati in masura in care sunt coordonati in renuntarea activa de sine.Unii indruma si se duc de mana, fiindca iubesc prin renuntarea la sine, altii sunt indrumati si dusi de mana, pentru ca au incredere prin renuntarea la sine. Pentru ca e o stradanie , mai exista si esec, pacatul omului. Biserica definindu-se ca un ogor pe care cresc impreuna graul cu neghina. Asta e in fond Biserica.

Omul religios este cel care preia totul ca pe o informatie mentala, cel pentru care credinta inceteaza sa mai fie o stradanie a relatiilor de incredere, ci se identifica cu convingeri acceptate a priori, dintr-o dorinta de siguranta religioasa. Omul religios recurge la o anumita autoritate doar din nevoia de a dobandi sau confirma o noua certitudine garantata, care sa-i alimenteze supraeul, iar religia ii ofera o justificare juridica a egocentrismului sau : obiectivul si datoria mantuirii individuale. Nevoia instinctuala de aparare a convingerilor religioase poate conduce la acte de o cruzime infioratoare.Tineti minte cazul din Afghanistan cand au fost ucisi oameni nevinovati, doar pentru ca un anumit Jones a ars un exemplar din Coran. Oamenii aceia nu-s credinciosi, ci-s "religiosi".

Edited by rabelais, 19 October 2012 - 12:14.


#16
abbulafia

abbulafia

    mafiotul gandacos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 18.02.2010

View PostFrom 19 octombrie 2012 - 11:23:

Israelul se lupta contra acelor colonisti barbari care maltrateaza arabi palestinieni care se apropie de coloniile lor

"CARE SE APROPIE DE COLONIILE LOR " .Adica vina este a celor ce se duc sa munceasca pamantul lor si pe care au aparut 3 caravane cu trei familii de colonisti, ca asa vrea muschii lui Baruh Marzel si Ben Arie...si ai celor ce intretin expansiunea in detrimentul stabilitatii ?

View Postrabelais, on 19 octombrie 2012 - 11:51, said:

Nu. M-am referit la faptul ca atunci cand Biserica este denaturata in religie

Cred ca topicul este despre altceva

Edited by abbulafia, 19 October 2012 - 12:15.


#17
rabelais

rabelais

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 17.10.2012

View Postabbulafia, on 19 octombrie 2012 - 12:17, said:

Cred ca topicul este despre altceva

Am raspuns la o intrebare, daca tot mi s-a pus si cred ca are legatura cu topicul. Daca ultra-religiosul acela e indoctrinat de mic cu evreii sunt oameni, restul nu, preia informatia la modul brut, ca pe o certitudine, ce ii cultiva dispretul fata de cei din afara comunitatii lui, credeti ca la adolescenta poate recurge la acte de vandalism si altele asemanatoare? Daca cel din Fasia Gaza e indoctrinat de mic ca evreii nu sunt oameni, ci-s "caini", i se cultiva ura fata de ei, amintindu-i-se periodic ca si Allah i-a pedepsit si transformat in caini si porci, sau i se spune cat de mult rau i-au facut lui Mohamed, poate ajunge la adolescenta sa-si doreasca sa-l faca "fericit" pe Allah autodetonandu-se in mijlocul "cainilor" ? Arabul ala e tot un om religios, ce preia mental informatii  si le accepta apriori, doar sursa din care le-a extras e " infailibila" , nu e un om credincios.

Edited by rabelais, 19 October 2012 - 12:39.


#18
florrea2

florrea2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,999
  • Înscris: 05.09.2011
nu știu acum repede să spun unde s-ar putea deschide acest subiect, dar știu precis că nu aici.Aici e topicul cu IUDAISM. Și așa văd că se vorbește despre altceva, adică se deschide cîte un subiect după care lumea bate cîmpii.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate