Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Genetica vs educatia vs cultura

Asus ROG - Probleme mari wi-fi

Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate
 Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...
 Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig
 Degresant auto eficient

Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...
 

Start Menu in Windows 8

- - - - -
  • Please log in to reply
140 replies to this topic

#127
eu69

eu69

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,376
  • Înscris: 01.04.2011

View PostVladutzU2013, on 25 aprilie 2015 - 09:10, said:

Nu la acest lucru faceam referire.
In Windows 7 cand apas pe butonul START sau de pe tastatura ma duce direct in acel meniu unde ai si shut down etc.... All Programs.
Eu nu vreau sa ma duca in interfata asta metro.

Instaleaza asta:
http://www.classicshell.net/

#128
marianio1973

marianio1973

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 07.05.2015

View Posteu69, on 26 aprilie 2015 - 04:22, said:

Sau, pur si simplu dai click dreapta in loc de stanga si ai acolo si shut down si o multime de alte lucruri folositoare.

#129
bobo323

bobo323

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,681
  • Înscris: 12.06.2015
Sincer sa fiu, ce siguranta am eu ca odata ce instalez acel soft, nu imi infecteaza sistemul? De curiozitate, zic si eu, poate arata frumos la design, dar cine stie ce porcarii baga in sistem?

#130
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,721
  • Înscris: 15.06.2004
Nu-ti baga nicio porcarie. E folosit de milioane de utilizatori de ani de zile. Foloseste putine resurse - il folosesc si eu pe un PC cu 8.1.

Singura problema - e poate mult prea configurabil ptr tine. Poti sa-l faci sa arate ca meniul tuturor versiunilor de windows de pana acum, dar poti sa-l faci sa arate diferit e ele.

Daca nu vrei n-ai decat sa astepti inca o luna jumate pana apare Windows 10 cu meniul sau nou.

#131
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
@bobo323
Flame-ul si off-topicul sunt interzise prin regulament. Post sters.
Opiniile tale despre cat de prost este Windows 8.1 nu sunt impartasite de catre toti utilizatorii, iar daca ai si argumente, atunci esti liber sa le aduci la topicul de versus, nu aici.

#132
Papillon_

Papillon_

    2B

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,030
  • Înscris: 15.04.2011
classicshell are functia de cautare prin programe, fisiere?

#133
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,721
  • Înscris: 15.06.2004
Dupa cum vezi exista o functie de search - http://www.classicshell.net/

Cat este de utila/functionala n-as putea sa-ti spun. Nu o folosesc, si nici in Windows n-am folosit-o vreodata - e printre primele functii care le dezactivez.

#134
Papillon_

Papillon_

    2B

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,030
  • Înscris: 15.04.2011
Merge functia de search fata de Start Menu 8 problema e ca nu pot dezactiva "charm bar".

Edited by Papillon_, 14 August 2015 - 09:39.


#135
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,721
  • Înscris: 15.06.2004
Asta e ciudat - exisat setare ptr charm, si am folosit-o cu succes - de fapt am bifat sa dzactiveze toate colturile active.

#136
Papillon_

Papillon_

    2B

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,030
  • Înscris: 15.04.2011
A mers pana la urma.Posted Image

#137
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,721
  • Înscris: 15.06.2004
Vad ca a aparut de cateva zile si versiune 100% compatibila cu Windows 10 :)

#138
Papillon_

Papillon_

    2B

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,030
  • Înscris: 15.04.2011
La Windows 10 cred o sa trec peste 6 luni cand o sa rezolve toate bugurile, vreau o versiune finisata, deocamdata stau bine pe 8.1.

#139
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013

View PostRalucaSorina, on 18 octombrie 2015 - 15:49, said:

buna ,am o problema cu laptopul!Posted Image a fost o perioada in care nu am folosit antivirus si acum cand sa deschid laptopul mi.a aparut un mesaj care zicea ca a aparut o eroare si trebuie sa faca un restart... si.a facut restart si a intrat in bios... de atunci nu mai pot sa fac nimic sa intru in windows Posted Image cam ce ar fi de facut? nu pot nici sa il reinstalez... detin un samsung np355v5c

Acest topic este pe alta tema. Comentariul tau l-am mutat aici: http://forum.softped...tru-in-windows/

#140
Papillon_

Papillon_

    2B

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,030
  • Înscris: 15.04.2011
Tot primesc o eroare de genul "system call failed" E de la classic shell?

#141
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Cine stie :P

http://answers.micro...af-a563b4bbb90b

La event log ce ai?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate