Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reverse proxy si htaccess pe Raps...

Statie de epurare sau fosa septic...

"enerlux p" afisaj interm...

Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...
 La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!

La multi ani de Florii!
 Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...
 Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...
 

TVR 2 Cultural (Închis).

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
88 replies to this topic

#73
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012

Vizualizare mesajpufonel, pe 22 septembrie 2012 - 23:24, a scris:

Deocamdata merg pe avarie. Singura emisiune care nu e "redifuzare" e Ora de business, care am inteles ca se va muta in curand pe TVR 1.
Si ora de stiri mai e in direct la 22.30.

#74
Papillon_

Papillon_

    2B

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,007
  • Înscris: 15.04.2011
Se misca foarte greu cu modificarile la noul TVR2 Cultural.

#75
ctingeo

ctingeo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,813
  • Înscris: 25.09.2010
Abia in ianuarie se vor lansa noile grile ale canalelor tvr. Pana atunci reluari &redifuzari la greu pe toate canalele.

#76
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,468
  • Înscris: 17.06.2007

Vizualizare mesajctingeo, pe 30 septembrie 2012 - 20:16, a scris:

Abia in ianuarie se vor lansa noile grile ale canalelor tvr. Pana atunci reluari &redifuzari la greu pe toate canalele.
Asteapta rezultatul alegerilor parlamentare, in ianuarie daca iese un anumit partid revin tvr cultural si tvr info.

#77
ryco0984

ryco0984

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 560
  • Înscris: 16.08.2009

Vizualizare mesajdonmarinica, pe 30 septembrie 2012 - 21:10, a scris:

Asteapta rezultatul alegerilor parlamentare, in ianuarie daca iese un anumit partid revin tvr cultural si tvr info.
Daca iese PSDul adio.

#78
malmoth

malmoth

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,850
  • Înscris: 11.10.2006
Tvr 2 habar nu mai are ce difuzeaza - au dat acelasi episod din Memorialul Bucurestilor ca sambata, episodul 7 si nu 8, cum dau pe site: ep. 7 a fost Bulevardul Victoria Socialismului iar ep.8. Casa Poporului. Treziroiu si lasati-o mai usor cu protestele ca inervati telespectatorii.

#79
dondhanny

dondhanny

    Master of WebTV

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,461
  • Înscris: 09.03.2007
Zilele astea au fost cu cererile de inscriere la testul pentru evaluarea competentelor, si probabil au zis sa o faca de oaie la tv...

#80
alin632

alin632

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,712
  • Înscris: 05.09.2011
Ce surprize pregătește grila de primăvară a TVR2

După ce a anunțat un concurs intern de proiecte pentru emisiunile grilei de primăvară pentru TVR1, postul public de televiziune și-a exprimat intențiile și în privința celui de-al doilea canal.
Astfel, TVR 2 Cultural va avea în noua grilă mai multe emisiuni noi, dedicate copiilor și tineretului, ”artei spectacolului”, tinerilor producători, dar și Bacalaureatului 2013.

Duminica după-amiaza, TVR2 Cultural își propune să aducă publicului, începând din aprilie, o emisiune de divertisment care, ”prin idee, subiect şi viziune originală să fie puse în evidenţă performanţele realizate de-a lungul timpului în TVR. Programul va readuce în memoria telespectatorilor figurile unor mari personalităţi din lumea artistică”, după cum se arată într-un anunț intern.

De asemenea, duminica, în prime time, televiziunea va veni în întâmpinarea publicului cu studii medii și superioare, printr-un program de divertisment de două ore. Subiectele propuse şi abordările vor fi „de bun gust”, ”generoase, bine documentate, tratate cu seriozitate şi expuse, după caz, cu umor fin. Tema principală este performanţa în domeniul artistic”. Rolul emisiunii va fi şi acela de a educa, de a forma gustul telespectatorilor de toate vârstele.

Bacalaureatul de anul acesta va avea o emisiune dedicată, de luni până vineri în intervalul orar 15-16, din aprilie până în iunie.

”Scopul acestui program este de a transforma televizorul într-un mijloc de instruire şi aprofundare a materiilor de bacalaureat. Materiile de bază: matematica, limba şi literatura română se vor regăsi într-un format care va respecta cu stricteţe programa şcolară şi va găsi cea mai potrivită metodă de comunicare cu elevii din clasa terminală”, după cum precizează comunicatul conducerii TVR2.

http://www.paginademedia.ro/2013/02/ce-surprize-pregateste-grila-de-primavara-a-tvr2/

#81
Lopatar

Lopatar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,374
  • Înscris: 21.11.2008
Vad ca nimeni Nu a studiat Grila TV.R. 2, care -de peste 1 Luna-, are destul de multe din Emisiunile care erau pe TV.R. CULTURAL, precum si Filme care ar fi fost Difuzate pe acel Canal.

#82
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,439
  • Înscris: 29.04.2010
Da, dar denumirea a ramas aceeasi (TVR2), si este bine ca nu a fost imbacsita cu titulatura "cultural", tocmai pt ca nu este 100% fostul canal TVR Cultural, are si emisiuni de tineret, divertisment etc.

#83
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Un nou serial coreean începe mâine la TVR 2. Află totul despre „Preţul trădării”!



Seria producțiilor istorice coreene continuă la TVR. Marțea aceasta, 21 martie, de la ora 17.40,

TVR 2 va difuza primul episod al unui nou serial coreean – „Preţul trădării”. Acesta va înlocui serialul „Destinul printesei Printesei OK-Nyeo”,  care ajunge la final luni, 20 martie.

În original „Hwajung”, cunoscut și drept „Splendid Politics”, noul serial de la TVR 2 este o producție Coreea de Sud, 2015.

Pe parcursul a 50 de episoade veţi afla fascinanta şi surprinzătoarea poveste a prinţesei Jungmyung din dinastia Joseon, a cărei viaţă a fost marcată de luptele dintre moştenitorii regali pentru puterea absolută. Şi chiar dacă de la o vârstă fragedă soarta prinţesei este afectată de o lovitură de stat, de intrigi, comploturi şi trădări – ea va reuşi, peste ani, să depăşească toate obstacolele.

În Coreea, serialul a avut premiera în aprilie 2015, regizorul Kim Sang-ho declarând la lansare că:

„Titlul este ironic. „Prețul trădării”/„Splendid Politics” ne spune povestea întunecată şi tumultuoasă a politicii duse de dinastia Joseon, explorează pasiunea imensă a omului pentru putere. Aspectul interesant al acestei drame este că dezbate ce fel de lider ar trebui să fie regele şi ce tip de persoană ar trebui să fie implicată în politica unui stat”.
Povestea serialului coreean „Prețul trădării”

Povestea începe în Coreea secolului XVII, în timpul dinastiei Joseon. Prinţesa Jungmyung este singura fiică a regelui Seonjo şi a reginei Inmok. La moartea regelui, fiul nelegitim al acestuia, Gwanghae, dă o lovitură de stat ca să pună mâna pe tron şi face totul pentru a scăpa de cei care-i stau în cale: îl ucide pe prinţul moştenitor legitim şi o exilează pe regină.
Ştiind că viaţa fiicei ei este în primejdie, regina încearcă s-o trimită într-un loc sigur, dar asasinii sunt pe urmele ei. Barca pe care se află copila şi dădaca ei ia foc, dar mica prinţesă reuşeşte să supravieţuiască şi ajunge în Japonia, pe o corabie de negustori.

Aşa se face că prinţesa Jungmyung creşte printre oamenii de rând, dându-se drept băiat ca să ajungă negustor ambulant în Dejima, oraş vestit pentru schimburile comerciale cu Coreea. Visul ei arzător este să se întoarcă acasă şi să se răzbune pe omul care i-a nimicit familia.

Deghizată în bărbat, ea reuşeşte să se întoarcă în ţara natală şi să se angajeze la un birou ministerial, fără a-şi dezvălui încă identitatea. Între timp, Gwanghae, regele uzurpator, a fost detronat după 10 ani de domnie iar pe tronul dinastiei Joseon a urcat regele Injo.

Paranoic şi temându-se pentru poziţia sa, acesta află că prinţesa Jungmyung e încă în viaţă şi încearcă şi el s-o elimine. Misiunea tinerei Jungmyung devine tot mai complicată, ea încercând să-şi recapete statutul la curtea regală, riscând în permanenţă să-şi piardă viaţa în jocurile periculoase ale puterii.

sursa

Edited by 3xteam, 20 March 2017 - 16:56.


#84
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Grila nouă [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/95/TVR2Logo.svg/183px-TVR2Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] : Virgil Ianțu face emisiune nouă, încep „Dr. House” și un serial italian


Din 17 aprilie, [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/95/TVR2Logo.svg/183px-TVR2Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  trece la grila de primăvara, care aduce divertisment, filme şi seriale noi, precum şi un  concurs nou de cultură generală, prezentat de Virgil Ianțu.

„Mult mai multe filme artistice noi – care se alătură filmelor de Telecinematecă, româneşti şi de artă – teatru, seriale, sport, ştiri şi divertisment  – aşa se prezintă, succint, noua ofertă a postului TVR 2 în această primăvară”, se arată într-un comunicat TVR 2 remis redacției TVmania.

   Virgil Ianțu, show la [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/95/TVR2Logo.svg/183px-TVR2Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] !

După o pauză de aproape trei ani, timp în care și-a îndreptat atenția către muzică și către proiectul lui de suflet – emisiunea online „Copiii spun”, Virgil Ianțu (46 de ani) revine la marea sa dragoste, televiziunea.
Începând din 17 aprilie, Virgil Ianțu – fost prezentator al „Vrei să fii miliardar/milionar?”, jurat în cadrul „Star Factory” și „Megastar”, gazdă a emisiunilor „Big Brother”, „Da sau Nu?”, „70’s show”, „Mobilul” și „Copiii spun lucruri trăznite” – va prezenta o emisiune de tip concurs de cultură generală, formatul fiind difuzat în prime-time, de luni până joi, de la ora 20.00. Postul nu a anunțat încă numele noii emisiuni.


Irina Radu, , Preşedinte-Director General al TVR: „Au fost vremuri când toate televiziunile au luat vedete de la TVR, însă, TVR n-a mai crescut și format vedete de multă vreme.
E momentul să redevenim televiziune, să lucrăm cu formate și vedete de succes. Acest moment marchează și plata datoriilor și un nou început pentru TVR. Mi s-a părut firesc ca primul format cu miză să fie un concurs de cultură generală. Asta arată ce și cum vrem să fim”.

Decizia lui Virgil Ianțu de a se alătura acestui proiect a venit în mod natural:


„În ultima vreme, din ce în ce mai mulți oameni mă întrebau de ce nu revin pe TV. Însă propunerile primite nu coincideau cu valorile sau credințele mele, de la care nu m-am abătut, așa cum nu o voi face nici de acum înainte.
Trebuie să recunosc că mi-a venit destul de natural să devin partener cu Televiziunea Română. Într-un fel sau altul suntem datori să le oferim românilor ceea ce merită – emisiuni inteligente, cu informații de valoare, și de o calitate ireproșabilă”, a declarat Virgil Ianţu.

„O dată-n viață”, ediții vechi pe TVR 2


Fanii Iulianei Tudor și ai „O dată-n viață” trebuie să știe că, primăvara aceasta, programul nu se va mai regăsi în grila postului TVR 1. De sâmbătă, 22 aprilie, ediții vechi vor putea fi urmărite începând de la ora 20.10, pe TVR 2.

Ce alte emisiuni și seriale mai apar în grila de primăvară [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/95/TVR2Logo.svg/183px-TVR2Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sezonul opt din „Dr. House” este programat să înceapă la TVR 2 luni, pe 17 aprilie, la ora 23.00. Noile episoade vor fi difuzate de luni până joi.
În ceea ce privește programele informative, postul a anunțat că Ştirile de la ora 19.00 vor fi prezentate de luni până vineri de Stela Popa, iar în weekend de Raluca Arvat. Ca şi până acum, la TVR 2, tronsonul ştirilor de la ora 13.00 este prezentat de Teodora Antonescu, iar Ştirile sportive sunt aduse de Monica Roşu şi Sandra Izbaşa.

TVR 2 va programa, din 22 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la ora 22.10, serialul italian „L’onore e il rispetto” / „Onoare şi respect” (2006) – având în rolul principal pe unul dintre cei mai admiraţi actori ai tinerei generaţii: Gabriel Garko, care a prezentat San Remo 2016 alături de Mădălina Ghenea.

Programele primăverii la TVR 2 sunt completate de serialul coreeanPreţul trădării”, de filme artistice (româneşti, de artă, de Telecinematecă, europene), dar şi de sezoane noi ale emisiunilor:
  • Duelul pianelor” (în care Paula Seling, Adrian Enache şi Ovi aduc o ediţie specială în Duminica Paştelui);
  • Destine ca-n filme”  aduse de Iuliana Marciuc de marţi, 18 aprilie, de la ora 21.10;
  • Mic dejun cu un campion”;
  • Natură şi aventură”;
  • Gala umorului”;
  • D’ale lu’ Mitică”;
  • Femei de 10, bărbaţi de 10”.
sursa

Edited by 3xteam, 29 March 2017 - 19:51.


#85
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

„O dată-n viață”, ediții „Best of” la [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/95/TVR2Logo.svg/183px-TVR2Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ].

Iuliana Tudor: „Pregătesc un nou proiect pentru toamna acestui an”



În această primăvară, emisiunea „O dată-n viață” nu se mai regăsește în grila nouă de la TVR 1. În schimb, programul prezentat de Iuliana Tudor va fi difuzat pe TVR 2, sub forma unor materiale „Best Of”, o selecție a celor mai bune momente de-a lungul timpului, anunță canalul tv.

Astfel, de sâmbătă, 22 aprilie, ediții vechi „O dată-n viață” vor putea fi urmărite începând de la ora 20.10, pe TVR 2.


„În fiecare sâmbătă seară veţi revedea o parte a celor mai iubite şi apreciate personalităţi ale muzicii, teatrului sau sportului românesc – care au acceptat provocarea „O dată-n viaţă” şi au participat la acest program îndrăgit.


Este vorba despre: Ştefan Bănică, Loredana, Smiley, Stela Popescu, Florin Piersic, Alex Velea, Delia, Andra, Marcel Pavel, Monica Anghel, Nico, Luminiţa Anghel, Elisabeta Lipă, Angela Similea, Corina Chiriac, Mirabela Dauer şi mulţi, mulţi alţii”, se mai arată în comunicatul de presă citat.

Iuliana Tudor, un nou proiect?

Iuliana Tudor: “La propunerea postului TVR 2 vom difuza, în reluare, câteva dintre cele mai bune momente realizate de-a lungul celor 10 ani ai show-ului “O dată-n viaţă”.
În ceea ce mă priveşte, vă pot spune că pregătesc un nou proiect pentru toamna acestui an”.


sursa

Edited by 3xteam, 31 March 2017 - 17:58.


#86
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,439
  • Înscris: 29.04.2010
Titlul topicului e un pic anacronic, planurile initiale nu s-au materializat. Cultural nu e titlul potrivit, mai degraba a ramas tenta aceea de program tv de stat pt Tineret.

#87
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,885
  • Înscris: 28.11.2006
Asa e. TVR2 se axeaza mai mult pe divertisment. Cred ca dimineata ar merge si niste programe pentru copii: desene animate, cursuri diverse (gen Telescoala) si documentare.

#88
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Off-topic: Mai bine TVR 1 sa fie general si in HD, TVR 2 pentru Tineri, copii,divertisment si HD, TVR 3 sa fie fostul TVR Cultural, si sa schimbe logo-urile astea din 2004.
Un moderator sa stearga cuvantul CULTURAL din titlu pentru ca nu se potriveste cu postul respectiv.
Toate TVR-urile sa fie HD iar unele regionale sa fie inchise.

#89
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006
Ne vom muta aici: https://forum.softpe...-o-data-n-viaa/

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate