Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...
 Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 

Constructii grandioase in Casa noastra: Romania (Europa)

* * * * - 4 votes
  • Please log in to reply
2757 replies to this topic

#2377
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013
Fusai la Crai'va, muicaaaaa .... da' ce s-a intamplat cu DN6 Posted Image !?! Arata ...onorabil, se merge lejer pe el, si va intra la reabilitare pentru 18 luni, nu ca in stadiul in care este i-ar mai trebui ceva (poate ca doar o latime de banda in norme, pe o sectiune de 2-3-4 km, in care acum este mai mult ....pista de biciclete decat DN) .

Sa nu mai zic de ocolitoarea Caracal, foarte necesara, parea ca se lucreaza la ea (pe semne ca este aproape gata de inaugurare), nu de alta dar cand treci cu masina prin localitate chiar te simti intr-o ...caruta, invarteli si zigzaguri printre masini parcate central, de-ti piere cheful.
Ce m-a uimit au fost ...niste semne de ocolitoare la Mihailesti (Giurgiu), nu, nu se lucra, dar parea ca s-a lucrat, acum a stat, zero utilaje.

Cele doua ocolitoare aveau contractele semnate din ....2011, "Am semnat anul trecut contracte la Caracal, Alexandria, Craiova, Carei, Secuieni, Mihăileşti. Ieri am semnat contractul pentru ocolitoarea de la Braşov", iar la Mihailesti, pe final de 2017, abia daca au pus doua roabe de pamant.

Edited by szg, 24 September 2017 - 19:08.


#2378
crisbud

crisbud

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,242
  • Înscris: 07.12.2011
Fie ploaie, fie vant, UMB Spedition lucreaza intens!
Fabulos!

Daca mafia psd elibera AC-urile locale pt A1 Deva-Lugoj lot 4, mai devreme de luna iunie 2017, acum de Craciun mergeam pe acest tronson!

http://forum.peundem...p?topic=2.36105

#2379
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013
ROMÂNIA FURATĂ. Centura Capitalei și cocktailul letal care o ține în dezastru

Parca nu ar fi tara "lor", parca ar fi niste putori letargice si indolente, care doar sug salariile alea si isi cultiva nesimtirea si "valorile de haita", parca din '89 suntem condusi doar de tradatori, hoti si banditi, in cel mai bun caz de "ridicatori din umeri".

Cata nesimtire si indolenta sa ai ca sa retragi / taraganezi banii pt doua mari si vizibile proiecte:
- prelungirea Ghencea
- largirea Soselei Berceni
- centura de Sud cu pasarelelelele ei

ce naiba doresc toti acesti tembeli, preagrozavi de pe pozitia lor, sa puna lumea mana pe "coase" si sa le taie gaturile ca la mosieri!
ce dracu, sugativele din tara asta doar de bata inteleg?!
sa ii decimeze naiba deneau', ca sunt niste putori impertinente si mincionosi ordinari
(orice culoare ar fi, nu ii devineste culoarea pulitica pe toti acesti hoti)

si astea toate din ce pleaca ...din EDUCATIE!!! Lipsa ei.

cum dracu sa existe scoli, care raporteaza la acelasi minister (nu conteaza/nu trebuie sa conteze ca sunt private sau de stat) dar exista reguli diferite de la scoala la scoala ca si:

- program: ar trebui sa fie doua mari si late - scurt si lung (include afterscool), iar orele de "imprizonierat" la copii sa fie in functie de programul de lucru al "oamenilor muncii" (19:00, nu 12, nu 14, nu 16, nu 18 ...ori 12 ori 19), cum naiba sa existe doua gradinite, una langa alta, impart aceeasi cladire, sunt neamuri, iar o gradinita termina la 18, cealalata la 19 !?! zi se incretzeste mintea, nu alta, dar este simplu ...pt ca poate!!

- programa: chiar nu pricep de ce trebuie sa existe o nebunie de optiuni de manuale, cum dzeu sa iti dai seama ca un copil este talentat la matematica din clasa 4-a dar schimba preferintele in clasa a 7-a ?! si asta, mai ales, daca tot ii schimbi si ii fatzai manualele de nu mai stiii cum sa ii "normezi indicatorii/KPI"; trebuie sa fie perfect normal ca unii sa ia la acelasi manual de matematica note mai mici si altii note mai mari, si la un moment dat sa poata faca "switch" intre profiluri, daca se "desteapta" mai tarziu, si sa aiba note mari/mici la celalalte, dar sa fie satisfacut de alegere

- recompensa: ajungem iar la "dobitocii de japonezi", citeam undeva ca "prostii" aia nu primesc teme si nici note pana la varsta de 10 ani (clasa a treia) !!!!!! ci aprofundeaza iubirea de semeni, animale, natura etc. noi pasam asta inainte de varsta de 7 ani si ii spunem scurt "cei 7 ani de acasa", care casa aiuritii naibii!?! aia din italia, sau din spania sau din vaslui sau de la dracu in praznic? sa nu mai amintim ca un copil de 7 - 8 ani, i ncalsa a doua, sta pana la 9 - 10 noaptea!!!! sa isi faca temele "suplimentare" (acasa!!!, dupa ce sta la scoala pana la 18), teme care incep cu un titlu tembel gen ...."vreau sa fiu cel mai bun", si ii mai da si gazeta matematica, la 8 ani/clasa 2-a ?!!?
deci, sa fie cel mai bun la ce? fata de cine? paote sa-i taie si gatul colegului, doar ca sa fie primul? sau sa aiba bani mai multi?

idiotii dracului, confunda fotbalul in curtea scolii cu ...educatia, asta e cand educatia se bazeaza pe niste "fotbalisti" cu 8 clase ...da' cu bani, de la diverse "invarteli deshtepte" si subventii diverse, dar nici ei nu sunt de vina, pt ca de vina este ...."sistemul", pt. ca le permite!!! si in fond ei urmaresc banul si propria lor liniste, nu o educatie normala, ci una cu excese, scoala aia este ca o "pepiniera" pt. ei, si nici "atrition rate" nu cred ca ii intereseaza pe careva, mai ales daca ...banu' mierjie uaiii.

- costuri: parca citeam pe undeva ca "banul urmeaza copilul", cam 30 000 RON/copil/an, adica ca e privat sau stat, ministerul plateste acea suma institutiei, acum ca privatul mai cere o taxa ar trebui sa fie luati la bani marunti sa demonstreze pe ce o cheltuiesc ei in plus, nu de alta dar unii privati de prin nord si vest au taxe mai mari pt servicii mai putine decat niste privati de prin ...sud, sa zicem


"Elevii din Algeria, Kuweit și Maroc, de exemplu, își petrec foarte mult timp făcându-și temele pe acasă, însă ei ocupă ultimele poziții în ratingul TIMSS (Tendințe în Studiul Internațional al Matematicii și Științelor).

În Hongkong, Taiwan și Japonia, copiii au mai puține teme pentru acasă decât semenii lor din alte țări, dar sunt mereu pe primele poziții ale diverselor clasamente și câștigă toate medaliile la diferite olimpiade."

Dupa cum se vede RO este (iar) pe la coada, in ratingul TIMSS!!!

Edited by szg, 27 September 2017 - 11:18.


#2380
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013
Referitor la ratingul TIMSS ...datele pt. RO sunt (doar) pt. 2011,  ca pt. 2015 ...nici nu a participat Posted Image))) ,

"normal", retarzii au stricat sistemul ..."iremediabil", precum gimnastica!!

Tin oare cont idiotii "vizionari" de reactia unui copil care abia a implinit 8 ani si spune ...."nu vreau acasa!!, de ce, pt. ca acasa fac doar teme!!!" asta in conditiile in care are si tablete si tv si un computer si curte doar pt copil sa se joace (...singur, ca de parc nu se pune problema, retarzii nu fac parcuri de cartier, pt "bogatasi") ...dupa ce face temele, deci pe la 10:00 - 10:30, noaptea, ...cand pica rupt cu capul pe tastatura impuscand diversi "mutzunachi/masinarii" pe care cred ca el si-i imagineaza ...in diverse forme.

Astia sunt "oamenii de maine", ii pregatim de razboi, nervosi, prosti, derutati si cu arma in mana.
Mai trebuie "doar" indoctrinati, ca daca nu sunt indoctrinati, cand or sa prinda o arma ...isi impusca sefii/profesorii/parintii/colegii etc. Posted Image.

Deci, nu e mai bine ca cei ce iau 3000 eur degeaba pe luna, la stat, sa ia la pila, serios, ....EDUCATIA!?

Edited by szg, 27 September 2017 - 11:38.


#2381
bleumarin10

bleumarin10

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 22.10.2015
hai vecine nu mai fi suparat , ceva un pic altfel referitor la educatie o da waldorf, fiimea a facut acolo, numai liceul din pacate, dar nu am vazut manual, numai ceva foi xerosate , nu am dat bani la fondul clasei si alte prostii si contrar zvonurilor se invata carte...
si zici ca nu mai largesc macar soseaua ?

#2382
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013
trebe' passion vecine, altcumva nu iese treaba Posted Image , pai nu au disparut de pe soseaua Berceni "amenajarile de santier", acea ingradire de doi lei, facuta de ochii lumii?

dar ...sa vedem noi cu ce avant or sa inceapa lucrarile ...in 2019 toamna, si sa fie reluate "in fortza" in primavara 2020 Posted Image)

sa nu uitam (23 iul 2017)
"Veţi vedea că această zonă, într-o lună-două, acest proiect extrem de important va fi continuat cu lărgirea Şoselei Berceni până la linia de Centură, cu lărgirea Şoselei Turnu Măgurele, cu parcarea park&ride de la staţia de metrou Piaţa Sudului. Aceste lucruri vor fi demarate în 30-40 de zile"

suntem in 29 sep 2017, si nu s-a intamplat nimic, pardon ... au pus niste garduri (au parcat chiar si un buldoexcavator vreo doua zile, wwwoow), si dupa o luna le-au luat

Edited by szg, 28 September 2017 - 09:08.


#2383
crisbud

crisbud

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,242
  • Înscris: 07.12.2011
A venit weekendul mai devreme!
Ce progres în 3 luni (de la precedenta filmare)!

Păcat că s-a tăiat finanțarea si aici, la A1 Lugoj-Deva (pt mărirea pensiilor speciale)!
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/J-j1fjYXxaI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#2384
cata

cata

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,049
  • Înscris: 16.02.2002

View Postszg, on 28 septembrie 2017 - 08:49, said:

trebe' passion vecine, altcumva nu iese treaba Posted Image , pai nu au disparut de pe soseaua Berceni "amenajarile de santier", acea ingradire de doi lei, facuta de ochii lumii?

dar ...sa vedem noi cu ce avant or sa inceapa lucrarile ...in 2019 toamna, si sa fie reluate "in fortza" in primavara 2020 Posted Image)

sa nu uitam (23 iul 2017)
"Veţi vedea că această zonă, într-o lună-două, acest proiect extrem de important va fi continuat cu lărgirea Şoselei Berceni până la linia de Centură, cu lărgirea Şoselei Turnu Măgurele, cu parcarea park&ride de la staţia de metrou Piaţa Sudului. Aceste lucruri vor fi demarate în 30-40 de zile"

suntem in 29 sep 2017, si nu s-a intamplat nimic, pardon ... au pus niste garduri (au parcat chiar si un buldoexcavator vreo doua zile, wwwoow), si dupa o luna le-au luat
Nu sunt bani, pentru ce vrei tu.

#2385
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013

View Postcata, on 28 septembrie 2017 - 14:46, said:

Nu sunt bani, pentru ce vrei tu.
eu vreau ...un Duster si un laptop si "nu-mi trebuie nimic altceva" Posted Image)
o sa aiba cacapitala niste sisteme informatice "extraordinare",
mai greu o sa gaseasca loc de parcare la papanova, ca acolo se pare ca-si are sediul acest "cuib de genii"
interesant este ca are zero angajati dar deja 6buc. masini 4x4, pt. ce, pt. cine!?
or sa fie fffoarte ocupati cu strangerea proiectelor si "vanzarea" lor, v-or trebui sa mearga din poarta in poarta pe la fabrici si uzine sa isi vanda

"propunerile pt. ciuciu®esti"

...programele de vazut vremea
...un site nou la primarie: asta le-ar lua deja 2 ani de "mari si intense realizari"
...eventual vreun programel pt locurile de parcare din Bucuresti
...altul pt. masinile RATB (apropo, exista deja facute astfel de sisteme, trebuie doar integrate in max o luna!!!, iar RATBurile au deja sisteme de monitorizare pozitie si calatori THOREB, realtime ; dar se simte in aer asa ca se doreste o inlocuire a lor, alti bani, alte invarteli; asa e omul tampit si stupid, cand nu poate ...schimba, ce sa se complice, banu sa iasa, nu sistemul sa fie util, ci sa fie scos "perimat moral" Posted Image)) , asta mi se pare cea mai mare "inventie" din '90 incoace, precum hidrocentrala portile de fier, sarbii merg cu turbine rusesti de 30 de ani, noi le-am schimbat pe alea "perimate moral vechi de ..."15 ani" Posted Image)) , si culmea ...nu mai merg !?!?!)
...altul pt. numarat stelele de pe cer
...altul pt. fotografia panselute din gradinile bucurestenilor
etc. sa gasesc de facut lucruri "extrem de utile"

si asta, cu cati oameni?
din ce inteleg oamenii vor fi transferati, de la "regii" si alte "unitati" (unde acum se fac angajari, sau s-au facut deja sa isi asigure pozitiile, prin transfer) Posted Image

mizerii si nepotisme, clar ca or sa iasa niste solutii "fantastice"
de fapt cred ca toti or sa fie PMi sau "Business Analisti" cu 15000 ron salariu, care vor merge "pe teren" la contractor, max odata pe saptaman (ca sanu-i doara capu prea tare e la efortul mental), dar cu fitze stupide de "Autoritate/Client cu banu' gros"

balcanism ordinar

Edited by szg, 29 September 2017 - 09:11.


#2386
crisbud

crisbud

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,242
  • Înscris: 07.12.2011
http://m.digi24.ro/s...dezastru-800083

Edited by crisbud, 30 September 2017 - 21:31.


#2387
crisbud

crisbud

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,242
  • Înscris: 07.12.2011
Așadar...
Bai mafiotilor ai ciumei roșii:


În 10 ani, pe DNCB strict, au murit 863 de oameni, în accidente.

#2388
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013
"Drumurile României, locul 120 din 137. Mai proaste decât în Burundi"

Da' "pe bune acum", ce pot sa faca saracii de ei gulivernanti/deportati, daca astea sunt legile, ei "doar" le respecta, asta e "procesul" ...dureaza, totul dureaza !?!

In topul Doing Business se pare ca ne mentinem nivelul din ultimii trei ani, nu mai mult nu mai putin ...usurel ashiea, sa nu nadusim, ce naiba, suntem ..."aproape Japonia" Posted Image))
dar ce observam:
- in afara de tresarirea din 2014 (+10%, wow, se vede ca atunci toti "subdezvoltatii" au "sarit")
- suntem cam singurii (din imagine) care in ultimii trei ani ...am dat inapoi Posted Image , fata de maxim
- dar cu toate astea am crescut cu o pozitie de anul trecut, de pe locul 37 pe 36 Posted Image

Si, pt. ca zona noastra (RO HU BG) este speciala, sunt si rapoarte (doar) pe ea, si Kazakhstan, si Afganistan Posted Image

Sa nu uitam de "viziunea" anilor 2030, 2050, Polonia, Vietnam, Nigeria ...n-am gasit RO !?! da' nici capra vecinului (BG, HU etc.) nu-i acolo, deci "stam bine" Posted Image

Attached Files



#2389
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013
dar, pe urmatoarele cincinale, EU27 se pare ca nu mai este atat de fericita ca in cincinalul 2016-2020, si la ce oare ne asteptam, hai sa sugem salarii la stat babane si sa mancam "portocale si bananae" cat mai putem, ca din 2020 oricum vin plm si userii si ...le taie Posted Image

Attached Files


Edited by szg, 02 October 2017 - 10:21.


#2390
crisbud

crisbud

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,242
  • Înscris: 07.12.2011
Umb lucrează fără oprire!

http://forum.peundem...p?topic=2.36225

#2391
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013
A aparut (in sfarsit) si pe PUM, info despre sos Berceni, este si mai interesant faptul ca aceste planse oficiale sunt trimise publicului larg ..."pe sub mana", printr-o asociatie locala, cam obscura si nu prea reprezentantiva, se agita ea dar nu face mare lucru. Dar, ma rog, trebuie ca autoritatile sa aiba o astfel de asociatie ...in fiecare zona, care sa para ca este "gura targului" si ca "autoritatile o asculta", de fapt sunt ca un fel de gazeta de perete, de pe vremuri.

Intrebare, de ce aceste planse nu vin direct de la autoritati, de pe site-urile lor, ps4.ro sau jurnale ilfoviene, si vin de la ...no nameuri ?
Mi se pare doar mie, sau miroase a ...pute p'acilea?

Edited by szg, 06 October 2017 - 09:21.


#2392
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013
doua lucrari mari, doua proiecte super importante si pt alegatori/"prosime" dar mai ales pt imaginea "ctitorilor", conteastate de acelasi mamut care suge cu nesimtire bani publici si mai si baga strambe, ...stra(mbe)bag, Craiova - Pitesti contestat (oct 2017), Brasov - Covarnic contestat (mai 2009) ,

deci, sa ne asteptam ca ce este contestat de ...strambe-bag, ramane pe vecie contestat?!
adica, cel putin 8-10 ani nu se mai intampla NIMIC?!!
...in afara de lauda stupido-jenanta cu planuri expirate din start si SFuri "actualizate", evident

Edited by szg, 10 October 2017 - 09:23.


#2393
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013
doua imagini a letargiei si consumului din propriile resurse ...in care traim

- prima este decorul de pe "bd victoria socialismului": ce s-a schimbat de 35 de ani doar cu numele si eventual niste borduri ce nu rezista mai mult de ...3-4 ani, nu am facut poza dar doi pasi mai incolo de acele dale din piatra si ciment colorat si slefuite ce rezista de 35 de ani, erau unele ce nu au rezistat, dar administratia jegoasa si indolenta ce a facut ...a umplut cu ciment (!?!) , nu puteau la naiba sa faca niste dale din piatra si ciment colorat si slefuite ca alea ("mozaic" ca in baile "comuniste") ?!! (ca nu sunt rachete)

- a doua este "poteca" mizera din fata altor putori mizerabile si incompetente ce s-au tot perindat prin "Casa Poporului", doar niste mizerabili/puturosi/indolenti si letargici pot sa isi ingrijeasca "curtea si casa" ca in pozele astea

Din acelasi ciclu al "hai sa facem, da' nu prea mult, ca doare gandirea",

- pe bd Brancoveanu sunt heirupisme la bordureala (evident) si asfalt nou ...bonus, dar, nu ar merge oare banda din stanga transformata in pista de biciclete, ca si asa exista pe dreapta trotuar triplu ca latime ?! dar nu, ca nitel mai incolo spatiul acela de trotuar este ...pomi !?! pt. ca asa a ramas mostenit de 35 de ani, iar dobitocii perindati "nu s-au gandit, la d'astea", pe semne ca e cel mai convenabil "sa  spuna galsul popurului ce vrea" ..."ca ei e prosti, nu e nci arhitecti, nici peisagisti nici sociologi, e doar ...spagari"
(ma gandesc ca in loc sa munceasca 10 oameni la borduri si asfalt nou, nu mai bine ar fi lucrat la ....prelungirea bd Brancoveanu sau a bd Metalurgiei pana la centura?! cand dracu or sa le prelungeasca ca in PUG!! atunci cand va fi plin de case ce trebuie ...spagareala si procese la despagubiri!?)

- alta dovada de heirupism in stil de bordureala, "hai sa facem parcari pe soseaua Berceni !!!"  apoi mai vedem si de cum se intra si se iese din Popesti Leordeni si alte "nimicuri", "nu le facem pe toate in acelasi timp NUUUU, ce naiba mai facem si peste 4 ani" !?

ce sa mai vorbim de benzi unice ratb, piste biciclete, trotuare etc. mai nou bordureala si panselutzeala s-a transferat in ....."gardureala, de protectie santier", se face un canal (astupat deja cu pamant) in trotuar ...pac, bagi un gard de doi metri, daca se poate ...de jur - imprejur Posted Image, faci o inlocuire de borduri ...pac, alt gard de doi metri, evident, e mai scump decat o banda de atentionare, dar "facem totul pt. siguranta cetateanului, in jurul santierului", doar in jurul copacilor netoaletati si care ucid pietonii nu se pun acele garduri, dar se pun peste tot unde este suficienta si o sfoara colorata tzipator

Attached Files


Edited by szg, 16 October 2017 - 09:54.


#2394
crisbud

crisbud

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,242
  • Înscris: 07.12.2011
UMB !!!
Să țină vremea cu ei și pot termina podurile! Restul...asfaltarea, la primăvară
Progres remarcabil, având în vedere că firma lucrează pe banii ei. Psd a tăiat toate fondurile de investiții, pt plata pensiilor nesimțite si speciale.

http://forum.peundem...p?topic=2.36495

Edited by crisbud, 18 October 2017 - 10:48.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate