Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg
 Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...
 Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar
 pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Probleme accesare nr test telefon
 

Nașul TV.

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
468 replies to this topic

#451
sorinqk

sorinqk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,025
  • Înscris: 08.02.2006
Eu cred ca primeste prelungire Posted Image

#452
jytouip

jytouip

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 691
  • Înscris: 18.07.2019
sper sa te inslei

#453
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,468
  • Înscris: 17.06.2007
Nasul pare prea sigur de el, nu îl intereseaza nimic. Debitează prea multe prostii și nimeni nu ii face nimic. Prietenii știu de ce. Dan Diaconescu a trebuit să fie arestat, condamnat și obligat prin lege să nu mai apară la TV, altfel aveam OTV în direct și reluare forever.

#454
ioany

ioany

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,039
  • Înscris: 03.03.2007
Oricum se uita trei analfabeti si doi retardati la delirul lui.

#455
Cosmin342

Cosmin342

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,020
  • Înscris: 18.04.2017
Din pacate a primit licenta noua...

#456
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,127
  • Înscris: 21.05.2019
dezamagitor!!! CNA- o alta mizerie politica!!!

#457
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018

Nașul rămâne pe TV! CNA i-a prelungit licența. Nu s-a lăsat nici în fața consiliului: "Masca aia nu te salvează. Poporul a fost mințit"


CNA. În ultima ședință în formula de 9 membri, Consiliul a votat prelungirea licenței audiovizuale pentru Nașul TV, postul care a recidivat de mai multe ori cu teorii ale conspirației și a primit nu mai puțin de 9 amenzi în ultimul an.

Chiar în ședința CNA, Radu Moraru și-a susținut în continuare parte din pozițiile contondente care iau adus și amenzile: "Masca aia nu te salvează de nimic. Nici de viruși, nici de bacterii", a spus "Nașu". "Poporul a fost mințit multe luni", a continuat.

Despre ce a tot zis și pe post: "Aici se pune întrebarea dacă ne-a luat Covidu mințile. Sigur, ne-a afectat pe toți Covid și sigur am jignit și am fost mult prea virulent. Uneori, ziariștii pot fi contondenți, pot da tușe mai groase."

După discuții aprinse cu membrii CNA, a obținut licența pentru încă 9 ani.

Radu Moraru a venit în ședința CNA spunând că toate amenzile au fost achitate. În total a plătit 115.000 de lei, adică în jur de 24.000 de euro. Dintre sancțiunile pe care le-a primit din partea CNA-ului, unele au fost anulate în instanță sau micșorate. Spre exemplu, amenda de 50.000 de lei din 2020 a fost micșorată la 10.000 de lei.

Doar Radu Herjeu și Cristina Pocora au fost împotriva prelungirii licenței. Dorina Rusu a votat inițial pentru, a dat semne că se răzgândește, dar și-a menținut poziția

Înainte de vot, Radu Moraru a fost foarte sigur că va primi licența. Și-a lăudat postul în mare parte și spune că a trecut peste o perioadă complicată, atât pentru el, cât și pentru restul colegilor.

CITEȘTE ȘI: Facebook l-a interzis pe Nașu'! Postul TV era campion la conspirații. „Dictatură 100%” e reacția televiziunii
Radu Moraru, în ședința CNA:

„E o ședință istorică. Iată, în această formulă, Consiliul nu va mai fi. Mă bucur că am rămas pe ordinea de zi. Mai pică Guvernul, nu mai e Parlamentul. Cine știe ce se mai întâmplă.

E o prelungire de licență, au trecut 9 ani de zile, au zburat. Au fost ani foarte grei, dar cred că noi ne-am făcut datoria și am rămas cu un public fidel. Am înțeles că a crescut acest public, avem fani care ne urmăresc în toată lumea, ne urmăreau pe Facebook, Instagram, Twitter, Telegram. S-a diversificat piața de când am luat licența.

Deși a fost greu, deși de multe ori am regretat timpul pe care l-am petrecut cu această televiziune frumoasă, nu mi-a părut rău că am făcut-o. Dar am făcut multe sacrificii, și personale și în familie pentru a rezista pe piață, fără a cere bani Guvernului sau statului. Am fost ajutați și de fanii noștri, de acționarii noștri care sunt mulți.

Păstrăm ce am depus la CNA, practic e și noua grilă de programe, din care păstrăm aceleași emisiuni. Am avut și niște probleme în interiorul televiziunii, care ne-au ținut ocupați cu procese, dar acum sunt toate finalizate și am câștigat. Am avut niște probleme personale cu colegii noștri. Cristina Pânzaru, care era director de programe, nu mai este printre noi. Colega cealaltă nu a putut veni astăzi din cauza unor probleme medicale.

Suntem puțini, a fost o perioadă cumplită pentru presă și televiziune. Eu am rămas în Canada pentru luni bune, dar am supraviețuit, am reușit să plătim dările către bugetul de stat. Am reușit să nu concediem pe nimeni și păstrăm colaborările noastre. Am reușit să facem emisiuni noi, am reușit să fim în regulă cu amenzile CNA, plățile pe care le-am avut de efectuat, le-am efectuat pe toate.

Regret plecarea domnului Radu Herjeu, chiar dacă am avut contre, au fost constructive. Îmi pare rău de domnul Cristea, care a plecat dintre noi, și mă gândesc câte contre am avut și devenise în ultima perioadă un mare fan al televiziunii noastre, îmi trimitea textele pe care le scria. Doamna Rusu pleacă, dar poate că revine. ”

A urmat o scurtă dezbatere între Dorina Rusu, Răsvan Popescu, Cristina Pocora, pe de o parte, și Radu Moraru.

Ce s-a discutat în ședința CNA, în continuare:
Dorina Rusu:

„Domnul Moraru cerusem amânarea pentru că e o decizie importantă. Vreau să vă întreb câteva lucruri: am văzut că sunteți printre cele mai amendate televiziuni în ultima perioadă, mai ales în ultimul an, perioada când a început pandemia și vorbesc despre încălcările repetate.
Indiferent ce ați spus, noi nu ne-am propus să limităm libertatea de exprimare, e vorba de felul cum ați prezentat informațiile, despre faptul că i-ați jignit în mod repetat pe cei despre cei care vorbeați.

Felul cum ați vorbit despre ei a fost o problemă, informațiile pe care le-ați prezentat neprobate, ați făcut acuzații fără să le cereți punctul de vedere celor despre care era vorba. Aș vrea să vorbim despre asta, dacă veți primi din nou licența, veți face la fel, pentru că asta e modul dvs. de a trata lucrurile.”
Radu Moraru:

„Suntem cea mai amendată televiziune, dar doamna Rusu este perioada asta de Covid. Dacă vă uitați ani de zile, nu am luat nicio amendă. Aici se pune întrebarea dacă ne-a luat Covidu mințile. Sigur, ne-a afectat pe toți Covid și sigur am jignit și am fost mult prea virulent. Uneori, ziariștii pot fi contondenți, pot da tușe mai groase.

Sigur e o chestie de dezbătut. Eu consider, părerea mea, că noi am fost mințiți de către statul român, nu spun cine, pe anumite chestiuni. Culmea, confirmate. Eu am spus că măștile nu sunt bune, iar astăzi organismele statului român spun că 94% sunt neconforme. Am tot spus că aceste măști nu ne protejează de acest virus ucigaș.

Vă dau dreptate că am depășit nivelul și al decibelilelor și al limbajului și o să vedeți că aceste lucruri nu le-am contestat. Și nici avocații nu le-au contestat în instanțe. Dar eu nu văd de ce nu să nu primim licența. Dacă o luăm 9 ani de zile Nașul TV și orice alte televiziune, suntem printre cele mai puțin amendate televiziuni.

Am fost amendați și în trecut și avem procese câștigate în instanță. Dacă noi ne simți neîndreptățiți, mergem în istanță. Am și pierdut și am și câștigat.

Suntem obligați să continuăm, am fost împins de publicul nostru să continuăm. Am fost o televiziune care nu a cerut bani de la statul român. Atunci când ceri bani trebuie să fii puțin mai cuminte. Un ziarist nu trebuie să fie cuminte cu statul. Telespectatorii nu trebuie să asiste la niște comunicate date de statul român. Eu am fost puțin mai distinct.”

Cristina Pocora: „Despre ce mesaje vorbim? Despre spoturile Guvernului, despre campania pro-vaccinare?

Radu Moraru:

„Mă refer la spoturile publicitare, poartă mască, masca te va salva. Masca aia nu te salvează de nimic. Nici de viruși, nici de bacterii. Poporul a fost mințit multe luni. Au fost multe reclame care încălcau legile.

Au fost comunicate mincinoase, le-am recorectat și le-am trimis înapoi. Au fost multe elemente de care ne-am ocupat în perioada asta. Sunt lucruri dovedite și dvs. le-ați avut în analiză. Și vedete care făceau reclamă la produse, la vaccinare.”

Dorina Rusu:

„Domnul Moraru încearcă să ne convingă că dânsul știe mai bine decât cei care iau măsurile. Eu nu înțeleg. Dvs. aveți dreptul să aveți ce părere doriți, trebuie să respectați legislația audiovizualului. Când aduceți acuzații, să aduceți și probe, să aveți și părerea celui pe care îl acuzați. Să nu folosiți limbaj injurios. Dvs. transformați în situații grave, asta e ideea. E vorba despre o informare corectă.

Eu vorbesc despre această perioadă, pentru că în rest a fost ca la celelalte televiziuni. În această perioadă v-ați detașat, ca să zic așa. Părerile dvs. sunt ale dvs., pe noi ne interesează să respectați legislația.”

Radu Moraru:

„Doar o precizare. Practic, discutăm de Nașul TV, dar discutăm dacă suntem de acord despre emisiunea mea personală. De nenumărate ori avem invitații către atacții politici, dar au refuzat să vină. Noi îi invităm pe toți, dar refuză. Aici e o problemă, dar nu avem cum să îi forțăm. De când avem această echipă minunată, ei ne-au asistat și ne-au ajutat ca toată televiziunea să aibă un comportament în spiritul legii.

Chiar și eu cred că am avut. Eu și Cătălin Bădițoiu, eu am sunat luni întregi să iau pe cineva în emisiune, dar am fost refuzat. Refuzul mi se pare un răspuns. Limbajul, da, recunosc, limbajul meu e foarte colorat. Dar pe cei care spuneți că i-am jignit, văd dau un exemplu: eu sunt contondent de vreo 25 de ani. Niciun om politic, niciun agent guvernamental, niciunul nu s-a adresat justiției.

Uneori am greșit, uneori nu am greșit. Asta spune justiția. Când ne-am recuperat niște bani, dacă justiția mi-a dat dreptate, înseamnă că CNA-ul nu a avut dreptate. Nu trebuie să ne urâm și să închidem o televiziune. Da, am încălcat legislația, am mers și pe culoarea galbenă a semaforului. Greșim, plătim.”

Răsvan Popescu:

„Nu aș vrea să facem o confuzie între publicitatea comercială și mesajele de interes public. Guvernul trebuie să comunice cu cetățenii. Una este să faci comerț cu ceva și alta e să susții difuzarea unor materiale care nu aduc niciun ban.”

Radu Moraru:

„Exact masca pe care o purtați, domnule Popescu, apare pe reclamele pe care toate televiziunile le-au difuzat. Această mască este bună pentru răceli, dar nu pentru Covid-19, așa cum Guvernul a înșelat opinia publică, dând aceste comunicate care erau obligatorii contra bani.

Toate televiziunile au primit bani ca să dea așa ceva.”

Dorina Rusu:

„Nu știm dacă masca domnului Popescu este conformă sau nu. Nu e adevărat ce spuneți.”

Radu Moraru: „Nu mă contraziceți că vă trimit dovada astăzi.”

Dorina Rusu:

„Masca e obligatorie, chiar dacă nu îl ferește 100%, tot îl ferește. Voiam să vă mai zic legat de ceea ce ați spus televiziunile care au primit bani de la Guvern și au fost cuminți. Dacă vă uitați la emisiunile pe care le fac și pe care le fac de multe luni, televiziunile au dezbătut subiectele, au criticat Guvernul, uneori și fără dovezi și au primit somații/sancțiuni de la CNA, au primit pentru că trebuia să promvoeze niște măsuri. Nu e așa cum spuneți dvs.”

După aceste discuții a urmat votul. Radu Herjeu și Cristina Pocora au fost împotriva prelungirii licenței, iar Monica Gubernat, Răsvan Popescu, Ramona Sorescu, Dorina Rusu, Nicolaie Bălașa, Oana Dincă și Orsolya Boros pentru. Cu șapte voturi pentru și două împotrivă, Nașul TV va continua să emită și în următorii 9 ani.

Important de menționat: Dorina Rusu a dorit o nouă dezbatere pentru că nu a fost sigură de vot, dar și-a păstrat decizia inițială. În schimb, Orsolya Borsos și Răsvan Popescu și-au motivat votul:

Orsolya Borsos: „Nu sunt de acord cu ce face Nașul TV, votul a mers pe libertate de exprimare. Nu pot eu să opresc o televiziune doar pe consdierente de conținute. După aceea, noi suntem aici, CNA-ul va rămâne și va sancționa derapajele.”

Răsvan Popescu: „Nu cred că interesul public este să închidem o televiziune, chiar dacă are niște costuri.”

Și Radu Herjeu, aflat la ultima ședință CNA, și-a motivat decizia de a fi împotriva prelungirii licenței pentru Nașul TV:

„Nu voiam circ și nu voiam să-mi termin ziua cu circ. Acest post nu a respectat nicio rigoare legată de informarea corectă. Nouă amenzi într-un an pentru un post care are câteva mii de telespectatori. Aceste argumente mi se par de necontestat. Că unii doresc să aibă la ce să se uite la ore în șir, de batistuțe pe țambali și de teorii, ok, fiecare are criteriile sale. Considerați că răspunde interesului public acest post. Cam după primele 5 minute mi-am dat seama că solictarea va trece în Consiliu, este inutil să îți mai bați capul. Ce rost are să mai facem dezbateri? Dezbaterile au rost ... când au rost.

Anul trecut am discuții prelungite. Am avut zeci de programe, eu am crezut că ceea ce s-a discutat servește ca argument. Acum am putut rezuma în cele 9 ocazii. Aproape toate cele 9 amenzi au fost votate în unanimitate.”

Odată cu prelungirea licenței audiovizuale, Nașul TV va avea și un acționariat diferit. Astfel, Radu Moraru deține 67% din acțiuni (avea 51% înainte), Anda Blându ajunge la 32% (avea 24% înainte) și Paul Moraru 0,1%. S-a retras Reit Ioana Lăcrămioara.

Sursa: https://www.paginade...re-licenta-cna/

#458
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,821
  • Înscris: 07.06.2014

View PostIceCoolExtreme, on 08 februarie 2021 - 14:47, said:


sfatul meu este sa nu mai deschizi topice pt orice chestie care deja se discuta in topicul aferent, doar pt a fi deschizator de discutii. exact pt asta ti-ai primit ultima sanctiune si observ ca insisti cu aceeasi maniera

#459
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,127
  • Înscris: 21.05.2019
deci pe Otv-ul lui DD l-au inchis :)) pe asta...e libera exprimare =)))))
Amenzile alea record, le=a platit Moraru? :P Ma cam indoiesc!~

Repet, CNA-ul nostru e o mizerie...un organism politic corupt pana in panzele albe!

#460
sorinqk

sorinqk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,025
  • Înscris: 08.02.2006
Am inteles ca le-a platit pe toate.
Poate indemnurile constante de a primi donatii in conturile mamei lui, au avut efect.

#461
szigy

szigy

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 21.07.2021
Interesant, Nasul, Etno si Taraf erau in FTA pe Hellas 2 , recent scos din serviciu si
inlocuit cu Hellas 3 , pe care din pacate nu-l mai 'vad' cu vechiul 'setup'.
Pare ciudat ca nu am gasit informatii...despre cauza !...deh, asa e in Balcani ...

#462
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Naşul TV trebuie să scoată din buzunar 60.000 de lei pentru emisiunile în care au avut loc derapaje grave.

S-au spus lucruri ca „crimă colectivă”, „criminali ai propiilor copii”, „în maxim doi ani de la vaccinare vor muri”, „vaccinuri false” sau „controlul populaţiei”, printre altele.

https://www.paginade...sul-tv-20437835

#463
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,127
  • Înscris: 21.05.2019
Acest gunoi, nu trebuia sa aiba licenta prelungita! Cum cu otv-ul lui diaconescu, s-a aplicat legea, cu acest post de ce nu s-a aplicat?

#464
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Exorcizările revin la Naşul TV, dar CNA-ul spune că nu poate da amendă. După derapajele legate de vaccin, pentru care a luat mai multe amenzi, postul lui Radu Moraru a fost reclamat pentru că a dat ritualuri de exorcizare la TV. În timpul zilei!

S-a luat vreo decizie? Momentan, nu. Motivul este frapant: nu s-a găsit un articol din lege care să se aplice în acest caz.

Totuşi, Naşul TV a fost amendat într-o speţă asemănătoare acum doi ani.

„Cum să dai aşa ceva în secolul 21?”, s-a întrebat retoric Dorina Rusu.

Membrii CNA au vizionat în şedinţa din 27 octombrie imagini dramatice cu mai multe femei în timpul unui ritual de exorcizare. Scenele au fost difuzate în cadrul emisiunii „Nu renunţa!”, difuzată în intervalul orar 17:00-18:00, pe 2 iunie.

Persoanele care apar în imagini aveau mâinile legate la spate, iar uneori îşi modificau vocea sau răcneau, atunci când răspundeau la întrebările adresate de către cel care realiza ritualul. Chipul femeilor a fost blurat.

Emisiunea este una cu teme religioase şi este „păstorită” de adepţi ai Bisericii Universale, un cult nerecunoscut în România.

„Ceea ce se întâmplă aici e rău. Cum să dai în secolul 21 la o televiziune aşa ceva?” a spus Dorina Rusu, membru CNA, după ce a vizionat imaginile.

„Ceea ce este aici este cumplit” a punctat şi Ionel Palăr, membru CNA.

Gabriela Caliţescu, reprezentant Naşul TV:

„Nu ştiu să vă răspund despre ce e vorba, dar face parte din religia lor. Ce voiam să punctez e că se adresează la cei care sunt în această religie, nu se adresează publicului larg. Cred că dreptul la religie îl are fiecare în religia în care e.”

De altfel, membrii CNA au ajuns la concluzia că, momentan, emisiunea nu poate fi sancţionată pentru că nu există un articol în Codul Audiovizualului pe această speţă. Cazul va fi reanalizat în şedinţele următoare.

https://www.paginade...e-2021-20444976

#465
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Delirul „naşului” Radu Moraru a fost amendat dur de CNA. A încasat o amendă record pentru derapaje despre vaccin, dar şi pentru insulte la Cioloş, Cîţu, Arafat. Nici membrii CNA nu au scăpat de furia lui Moraru.

- „homosexualul de Cioloş”, „bisexualul drogalu de Cîţu”, „homosexual notoriu” (cu referire la Arafat), „sper ca în CNA să nu existe niciun membru care să fie pedofil”
Au fost doar câteva dintre cuvintele spuse de Radu Moraru în emisiunile difuzate de postul pe care-l patronează. La acestea se adaugă şi conspiraţiile cu privire la vaccin.

Pentru toate acestea, Radu Moraru trebuie să plătească 100.000 de lei (aproximativ 20.000 de euro). Decizia CNA a fost votată în unanimitate de oamenii din forul audiovizual.
Reamintim că, pentru mesaje antivacciniste şi conspiraţioniste, postul lui Radu Moraru a adunat de plată un total 110.000 de lei (peste 20.000 de euro), din doar trei amenzi primite în luna octombrie.
https://www.paginade...da-cna-20480440

#466
Ovidiu333

Ovidiu333

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 979
  • Înscris: 06.09.2010
Bine ca au scos in afara legii miscarea legionara dar un cult nerecunoscut in Romania, deci ilegal, are zilnic cel putin doua ore de antena la un post privat. Niste jeguri veniti din Brazilia urla doua ore pe zi la TV, dar cand sunt luati la intrebari de presa spun ca nu dau declaratii ca nu stiu bine limba română. Numai in Romania se poate intampla asa ceva.

Edited by Ovidiu333, 08 December 2021 - 21:00.


#467
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,071
  • Înscris: 15.11.2021
Tanti Șoșo a comis-o din nou!🤦🏻‍♂️🤣 Chiar mi se părea că nu a mai venit de mult Nașul pe la CNA. :))

Nașul TV, amendat pentru o emisiune cu Diana Șoșoacă. Membru CNA: „Toată emisiunea este așa un fel de găleată de lături în capul medicinei românești"


Nașul TV, amendat pentru o emisiune cu Diana Șoșoacă. Membru CNA: „Toată emisiunea este așa un fel de găleată de lături în capul medicinei românești"
Consiliul Național al Audiovizualului a amendat postul Nașul TV, cu suma de 5.000 de lei, pentru o emisiune în care a fost invitată Diana Șoșoacă.


În emisiunea moderată de jurnalista Gabriela Calițescu, Diana Șoșoacă a intrat prin apel video, și a spus pe post că "60.000 de oameni au fost omorâți în spitale și că vaccinații acum mor pe capete."

Inițial, Mircea Toma a propus 30.000 de lei amendă, apoi suma de 10.000 de lei, însă nu a fost votată. Orsolya Borsos, membru CNA, a propus suma de 5.000 de lei.


Ce a spus Diana Șoșoacă în emisiune?

"România moare și o lăsați să moară. Sunteți complici la uciderea României. Toți oamenii care nu reacționează se numesc asasinii României prin complicitate.

Poporul român nu s-a trezit la plânsetele copiilor din spatele măștii care i-a ucis. Poporul român nu s-a trezit la morții aruncați ca niște câini striviți pe caldarâm în saci negri de plastic, fără slujbe, fără nimic.

Poporul român nu s-a trezit când 60.000 de oameni au fost omorâți în 2020 și 2021 în spitalele din România. Poporul român nu reacționează acum când mor vaccinații pe capete, inclusiv copiii."

Mircea Toma, membru CNA: - "Ce înseamnă plânsetele copiilor din spatele măștii care i-a ucis?"

Gabriela Calițescu, reprezentant post și moderatoarea emisiunii Să vorbim despre tine:

"Adică dumneavoastră, domnu' Mircea Toma, nu știți că în această perioadă au fost copii care au murit din cauza aceasta?"

Mircea Toma: - "Din cauza măștii?"

Gabriela Calițescu:

"Sunt cazuri."

Mircea Toma: - "Câte?"

Gabriela Calițescu:

"Am s-o rog pe doamna Șoșoacă să-mi dea, pentru că toate sunt pe interpelări la dânsa. Și chiar o s-o rog să vă transmită oficial."

Mircea Toma:

"Ca sa zic așa, ați ratat momentul ca s-o întrebați. Ca acest lucru se face în emisiune. Emisiunea a ajuns la public, care a rămas cu ideea că, copiii au fost uciși cu masca, ca să nu spun că ucis înseamnă intenție, nu înseamnă greșeală."

Mircea Toma: - "Diana Șoșoacă spune că 60.000 de oameni omorâți în spitale în 2020 și 2021, la ce se referă?"

Gabriela Calițescu:

"Se referă chiar la pacienții bolnavi de cancer, care au fost uciși."

Mircea Toma: - "În cuvântul 'omorâți' vă sugerează cumva un medic care încearcă să salveze un om de la moarte sau un medic care îl sufocă pe cetățeanul care a făcut greșeala să meargă în spital?"

Gabriela Calițescu:

"Eu consider că și un tratament neadecvat te poate omorî."

Mircea Toma:

"Aici asist la un moment, în care o invitată produce niște enunțuri, afirmații cu subiect și predicat, cu valoare de fapte. Invocă fapte, nu sunt opinii. Dar când se spune în fața dumneavoastră că '60.000 de oameni omorâți'.

Nu știu dacă medicii cărora le-au murit oamenii în brațe, și care nu dorm două nopți după aceea, vă aud emisiunea, vă iartă vreodată? Sunt oameni care și-au sacrificat sănătatea, ca să încerce să salveze oameni în acele momente de criză a unei epidemii, pe care nu o controlau."

Mircea Toma: - "Mor vaccinații pe capete. Câți vaccinați au murit din cazua vaccinului în România, în acest moment, în ultimii doi ani?"

Gabriela Calițescu:

"Oficial nu putem spune câți au murit, dar oficial putem spune că fiecare dintre noi au în jurul nostru, oamenii care nu au avut nicio problemă de sănătate, și care pur și simplu, au părăsit această lume."

Mircea Toma, membru CNA:

"Sunteți foarte promptă și cu argumente. Pentru că în emisiune ajunsesem să mă îndoiesc că aveți cu ce, dar aveți cu ce, aveți resurse, aveți har.

Cum o puteți lăsa pe doamna Șoșoacă să plece atât de departe de la rațiune fără să interveniți? Nici nu ați clipit...Nu ați intervenit în niciun fel, deși aveți cu ce. Propunerea mea are legătură, în primul rând, cu calibrul minciunilor formulate de invitata în emisiune."

Cristina Pocora, membru CNA:

"Legat de personajul care vorbește, cred că toată lumea s-a lămurit cine este doamna Șoșoacă și până unde duce afirmațiile doamnei Șoșoacă. Cine o crede, o credea înainte, o s-o creadă și după, cine n-a crezut-o, n-o s-o creadă în continuare."

Dorina Rusu, membru CNA:

"Ce reproșez eu, în afară de minciunile pe care le-a zis doamna Șoșoacă, este faptul că moderatorul, care sigur, după cum se vede și din ce a spus astăzi, este de acord cu dânsa. Într-o emisiune trebuie să existe un moderator care să modereze discursul."

Orsolya Borsos, membru CNA:

"Afirmațiile sunt foarte grave, dar deja au trecut doi ani de pandemie și toată lumea are și experiență în ceea ce s-a întâmplat. Experiență și cu virusul, experiență și cu vaccinul, și toată lumea a putut să își formeze deja o opinie legată de această pandemie. Nu trebuie neapărat doamna Șoșoacă să ne îndrume în această privință și să ne spună ce să gândim și cum să gândim.

În mod evident, eu aș fi dorit să văd o moderare a emisiunii, sunteți acolo să moderați, nu numai să stați și să ascultați, și să înghițiți absolut tot ce spune invitatul, măcar să cereți dovezi, măcar să încercați să puneți întrebări. Știu că la doamna Șoșoacă este mai greu să faceți acest lucru, dar rolul dumneavoastră ca moderator acesta e."

Răsvan Popescu, membru CNA:

"Eu nu văd unde ar fi limbaj injurios. Toată emisiunea este așa un fel de găleată de lături în capul medicinei românești, dar nu la nivel de limbaj. Fondul este o găleată de lături. Nu poți să acuzi oameni de crimă cu asemenea superficialitate și ușurință, și mai ales crima în masă."

Cadrul legal invocat:

Articolul 64 - (1) În virtutea dreptului fundamental al publicului la informare, furnizorii de servicii media audiovizuale trebuie să respecte următoarele principii: b) informarea cu privire la un subiect, fapt sau eveniment să fie corectă, verificată și prezentată în mod imparțial și cu bună-credință.

Articolul 40 - (1) În virtutea dreptului la propria imagine, în cazul în care în programele audiovizuale se aduc acuzații unei persoane privind fapte sau comportamente ilegale ori imorale, acestea trebuie susținute cu dovezi, iar persoanele acuzate trebuie contactate și invitate să intervină pentru a-și exprima punctul de vedere. În situația în care persoana vizată refuză să prezinte un punct de vedere sau nu a putut fi contactată prin încercări repetate, trebuie precizat acest fapt.

Articolul 40 - (4) Moderatorii programelor au obligația să solicite ferm interlocutorilor să probeze afirmațiile acuzatoare, pentru a permite publicului să evalueze cât de justificate sunt acestea.



Sursa: https://www.paginade...osoaca-21026154

#468
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,071
  • Înscris: 15.11.2021
Nașul TV, 10 minute întrerupere pentru că nu a venit cu dovezile pentru tunelurile dacice

Sursa:
https://www.paginade..._F7I8ewUa6_o6CU

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate