Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Asociație de Proprietari car...

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Windows 8.1 Error Code: 0x800
 Recomandare router wifi

Clapeta soc L200 ?

Caut o aplicatie android / windows

Adobe Acrobat Reader RdrCEF consu...
 Problema soft htc u ultra

Ori nu stie sa numere, ori nu sti...

Austria - confiscarea masinii pen...

Licenta Windows 10
 TRUMP: Un vis american -2017

Ozempic

Sectii ale politiei chineze in Ro...

Viteza net Wifi de 5 ori mai mica...
 

Unele programe nu merg pe diferite calculatoare

- - - - -
  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#1
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
Am facut si eu un program de incepatori in Visual Studio (C#), mie imi merge perfect, dar am trimis programul unor prieteni si unora le merge si altora nu.

Aveti vreo idee de ce?

Atasez si programul:

Attached Files



#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,840
  • Înscris: 30.07.2003
Cel mai probabil (fara sa ma uit peste aplicatie) nu au versiunea de .NET adecvata. Sau alte biblioteci pe care le-ai mai legat acolo.

Edited by neagu_laurentiu, 14 March 2012 - 21:35.


#3
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,255
  • Înscris: 10.08.2005
mai ales pentru ca C# != Visual Basic
pentru .NET exista o sectiune mai sus.

#4
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
Si ce pot face in legatura cu asta? Sa fac aplicatia in Visual Basic ?

#5
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,840
  • Înscris: 30.07.2003
Ai verificat daca exista versiunea de .NET pe calculatoarele cu pricina ? Ai facut un kit in care sa-l cuprinda si instala in caz ca nu e ?

Edited by neagu_laurentiu, 14 March 2012 - 21:44.


#6
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
Pai pentru un programel asa simplu cum pot sa fac kit si sa si includ si .NET?

#7
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,255
  • Înscris: 10.08.2005
e mai simplu sa nu-l faci in .Net, mai ales pentru cateva permutari/comparatii matematice.

#8
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
pai si in ce imi recomanzi sa fac? :D

#9
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,840
  • Înscris: 30.07.2003
Ai in Visual Studio un proiect numit Setup si cu ajutorul lui faci kit-ul. Sau vezi la Publish din click dreapta pe solutie.
Daca prietenii tai au Windows cu licenta si setat actualizarea automata ar trebui sa aiba .NET-ul.

C/C++ poate linkedita static si nu mai depinzi de nimeni.

Edited by neagu_laurentiu, 14 March 2012 - 21:52.


#10
Saurian

Saurian

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,280
  • Înscris: 02.09.2008

View PostKakashi-Hatake, on 14th March 2012, 21:51, said:

pai si in ce imi recomanzi sa fac? :D
Borland C++ 3.1 :D

#11
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
Pai in C++ se presupune ca ar trebuii sa scriu fiecare chestie de la capat. In Visual Studio nu aveam stres cu butoane chestii si astea (drag and drop).

#12
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,840
  • Înscris: 30.07.2003
Foloseste o biblioteca GUI si vezi ca-i la fel si in C++ cu designerul.

#13
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
Ok si asta tot in Visual Studio sau in alt compilator?

#14
Saurian

Saurian

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,280
  • Înscris: 02.09.2008

View PostKakashi-Hatake, on 14th March 2012, 22:07, said:

Ok si asta tot in Visual Studio sau in alt compilator?
Visual Studio nu e compilator.

#15
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,840
  • Înscris: 30.07.2003
In VC++ ai MFC cu designer.
Cel mai bun (din perspectiva ta) e C++Builder.
Si mai sunt altele pentru QT sau wxWidgets.

Edited by neagu_laurentiu, 14 March 2012 - 22:10.


#16
Saurian

Saurian

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,280
  • Înscris: 02.09.2008

View PostKakashi-Hatake, on 14th March 2012, 21:57, said:

Pai in C++ se presupune ca ar trebuii sa scriu fiecare chestie de la capat. In Visual Studio nu aveam stres cu butoane chestii si astea (drag and drop).
Pentru ce îți trebuie butoane la niște numere prime? :huh:

#17
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008

View Postneagu_laurentiu, on 14th March 2012, 22:09, said:

In VC++ ai MFC cu designer.
Cel mai bun (din perspectiva ta) e C++Builder.
Si mai sunt altele pentru QT sau wxWidgets.
ok, acum downloadez VC++ :D Multumesc!

View PostSaurian, on 14th March 2012, 22:10, said:

Pentru ce îți trebuie butoane la niște numere prime? :huh:
Acum fac aplicatii de incepator, nu pornesc cu programe complexe. In consola stiu si eu sa fac :)

#18
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,255
  • Înscris: 10.08.2005

Quote

Pai in C++ se presupune ca ar trebuii sa scriu fiecare chestie de la capat
si ce e asa de greu?
creezi buton / edit la locatie exacta,
faci ce trebuie cand este "apasat".

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate