Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ce se canta in melodie ?!

Defectare programata electrocasnice

Camera de bord (Buget ~200-250 lei)
 Bubuie economia uslamista: Uslamu...

Compatibilitate router

Compatibilitate Switch - Telefon ...

Alimentatoarele originale au prot...
 Windows 11 22H2 isi da reset sing...

C.E.R.F. '96

Sfat convertire mini caseta camer...

Overwatch2
 Anul asta vinerea neagra chiar va...

Izolare balcon deasupra camerei

banda alergat acasa

Quartier Azuga - str. Azuga - zon...
 

Unele programe nu merg pe diferite calculatoare

- - - - -
  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#1
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
Am facut si eu un program de incepatori in Visual Studio (C#), mie imi merge perfect, dar am trimis programul unor prieteni si unora le merge si altora nu.

Aveti vreo idee de ce?

Atasez si programul:

Attached Files



#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,733
  • Înscris: 30.07.2003
Cel mai probabil (fara sa ma uit peste aplicatie) nu au versiunea de .NET adecvata. Sau alte biblioteci pe care le-ai mai legat acolo.

Edited by neagu_laurentiu, 14 March 2012 - 21:35.


#3
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 27,942
  • Înscris: 10.08.2005
mai ales pentru ca C# != Visual Basic
pentru .NET exista o sectiune mai sus.

#4
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
Si ce pot face in legatura cu asta? Sa fac aplicatia in Visual Basic ?

#5
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,733
  • Înscris: 30.07.2003
Ai verificat daca exista versiunea de .NET pe calculatoarele cu pricina ? Ai facut un kit in care sa-l cuprinda si instala in caz ca nu e ?

Edited by neagu_laurentiu, 14 March 2012 - 21:44.


#6
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
Pai pentru un programel asa simplu cum pot sa fac kit si sa si includ si .NET?

#7
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 27,942
  • Înscris: 10.08.2005
e mai simplu sa nu-l faci in .Net, mai ales pentru cateva permutari/comparatii matematice.

#8
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
pai si in ce imi recomanzi sa fac? :D

#9
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,733
  • Înscris: 30.07.2003
Ai in Visual Studio un proiect numit Setup si cu ajutorul lui faci kit-ul. Sau vezi la Publish din click dreapta pe solutie.
Daca prietenii tai au Windows cu licenta si setat actualizarea automata ar trebui sa aiba .NET-ul.

C/C++ poate linkedita static si nu mai depinzi de nimeni.

Edited by neagu_laurentiu, 14 March 2012 - 21:52.


#10
Saurian

Saurian

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,280
  • Înscris: 02.09.2008

View PostKakashi-Hatake, on 14th March 2012, 21:51, said:

pai si in ce imi recomanzi sa fac? :D
Borland C++ 3.1 :D

#11
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
Pai in C++ se presupune ca ar trebuii sa scriu fiecare chestie de la capat. In Visual Studio nu aveam stres cu butoane chestii si astea (drag and drop).

#12
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,733
  • Înscris: 30.07.2003
Foloseste o biblioteca GUI si vezi ca-i la fel si in C++ cu designerul.

#13
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
Ok si asta tot in Visual Studio sau in alt compilator?

#14
Saurian

Saurian

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,280
  • Înscris: 02.09.2008

View PostKakashi-Hatake, on 14th March 2012, 22:07, said:

Ok si asta tot in Visual Studio sau in alt compilator?
Visual Studio nu e compilator.

#15
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,733
  • Înscris: 30.07.2003
In VC++ ai MFC cu designer.
Cel mai bun (din perspectiva ta) e C++Builder.
Si mai sunt altele pentru QT sau wxWidgets.

Edited by neagu_laurentiu, 14 March 2012 - 22:10.


#16
Saurian

Saurian

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,280
  • Înscris: 02.09.2008

View PostKakashi-Hatake, on 14th March 2012, 21:57, said:

Pai in C++ se presupune ca ar trebuii sa scriu fiecare chestie de la capat. In Visual Studio nu aveam stres cu butoane chestii si astea (drag and drop).
Pentru ce îți trebuie butoane la niște numere prime? :huh:

#17
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008

View Postneagu_laurentiu, on 14th March 2012, 22:09, said:

In VC++ ai MFC cu designer.
Cel mai bun (din perspectiva ta) e C++Builder.
Si mai sunt altele pentru QT sau wxWidgets.
ok, acum downloadez VC++ :D Multumesc!

View PostSaurian, on 14th March 2012, 22:10, said:

Pentru ce îți trebuie butoane la niște numere prime? :huh:
Acum fac aplicatii de incepator, nu pornesc cu programe complexe. In consola stiu si eu sa fac :)

#18
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 27,942
  • Înscris: 10.08.2005

Quote

Pai in C++ se presupune ca ar trebuii sa scriu fiecare chestie de la capat
si ce e asa de greu?
creezi buton / edit la locatie exacta,
faci ce trebuie cand este "apasat".

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate