Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum funcționeaza poprirea?

Poezie

MBP 14 M1 Pro 8cpu/14 gpu vs 10/16

Cum se aude limba romana?
 Up time 11 zile

La multi ani @-koss-!

Originea unor cuvinte in Lb. Fran...

Policlinica Titan sta sa se prabu...
 Mașina avariata in parcare l...

Ar veni si la noi un cutremur mar...

Sugestie boxe

Transfer joc Huawei pe xiaomi
 Tastatura si mouse pe nintendo sw...

Separatoare sau disjunctoare?

mecanica

Accident usor
 

Unele programe nu merg pe diferite calculatoare

- - - - -
  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#19
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008

View PostMarianG, on 14th March 2012, 22:20, said:

si ce e asa de greu?
creezi buton / edit la locatie exacta,
faci ce trebuie cand este "apasat".

dar un program nu are doar un buton, nu? trebuie sa scrii fiecare fereastra in cod si chestii de gen, sau asa cred :-?

#20
Saurian

Saurian

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,280
  • Înscris: 02.09.2008

View PostKakashi-Hatake, on 14th March 2012, 22:14, said:

Acum fac aplicatii de incepator, nu pornesc cu programe complexe. In consola stiu si eu sa fac :)
Eu ți-aș sugera să rămâi puțin cu consola și să încerci să te joci cu ea. Fă cum a făcut și o prietenă ( ea a lucrat în Pascal dar tot în consolă și tot la liceu ) și încearcă să faci un program gen paint în MS-DOS sau ceva jocuri în consolă sau încearcă să faci interfața grafică (cu ferestre și meniuri) în consolă. Iar după asta încearcă să te mai joci cu WinAPI iar abia după astea du-te la medii vizuale. Crede-mă că programarea asta care o faci de mână e cea mai frumoasă. :) Când pun niște butoane pe un form e destul de plictisitor. ÎN plus, cele mai grozave programe sunt cele în consolă. :D

#21
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,798
  • Înscris: 10.08.2005

View PostKakashi-Hatake, on 14th March 2012, 22:22, said:

dar un program nu are doar un buton, nu? trebuie sa scrii fiecare fereastra in cod si chestii de gen, sau asa cred :-?
scrii ce vrei, gestionezi ce trebuie.

dar cum spune si @Saurian - e mai bine sa ramana la consola.

#22
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,899
  • Înscris: 30.07.2003

View PostKakashi-Hatake, on 14th March 2012, 22:14, said:

ok, acum downloadez VC++
Daca umbli cu Express atunci nu ai ce vrei tu.

#23
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008

View Postneagu_laurentiu, on 14th March 2012, 22:27, said:

Daca umbli cu Express atunci nu ai ce vrei tu.
dar? :)

#24
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,899
  • Înscris: 30.07.2003
Versiunile comerciale au MFC.
Mai bine cauta un C++Builder, e un RAD mai bun.

#25
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
si daca in express, fac un proiect Windows Forms Application nu merge, sau nu e prea portabil?

#26
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,899
  • Înscris: 30.07.2003
E tot .NET in spate. Nu ai facut nimic.

#27
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,390
  • Înscris: 24.02.2007
Te ia durerea de cap daca te bagi in MFC.
C++Builder sau QtCreator.

#28
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
Mda, are logica ce spui tu. Sa presupunem ca am Visual Studio Professional (intamplator  :bigwhitegrin: ) - ma apuc si eu acum sa vad. Multumesc pt. ajutor, daca nu ma descurc mai intreb :D !

#29
Saurian

Saurian

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,280
  • Înscris: 02.09.2008

View Postdani.user, on 14th March 2012, 22:38, said:

Te ia durerea de cap daca te bagi in MFC.
C++Builder sau QtCreator.
QtCreator mi se pare mult mai complicat față de C++ Builder. Mai ales când am început să citesc despre semnale & stuffs...

P.S.: Nu muți topicul din Visual Basic?

Edited by Saurian, 14 March 2012 - 22:42.


#30
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,899
  • Înscris: 30.07.2003

View Postdani.user, on 14th March 2012, 22:38, said:

Te ia durerea de cap daca te bagi in MFC.
Pentru el ca incepator. Dar pentru cineva care urmareste sa profeseze in programare Windows asta-i calea.

#31
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
Pai si am sanse sa fac si eu un prim programel in VC++ cu MFC? :))

#32
Saurian

Saurian

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,280
  • Înscris: 02.09.2008

View Postneagu_laurentiu, on 14th March 2012, 22:44, said:

Pentru el ca incepator. Dar pentru cineva care urmareste sa profeseze in programare Windows asta-i calea.
Habar n-avem ce se va cere când va termina facultatea băiatul.

Edited by Saurian, 14 March 2012 - 22:49.


#33
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,899
  • Înscris: 30.07.2003
Fa un proiect MFC Dialog si pui cu mouse-ul butoane si ce mai vrei. Dar daca nu stii C++ (teoria OPP) nu o sa intelegi.

View PostSaurian, on 14th March 2012, 22:48, said:

Sincer cred că e foarte important să se țină de consolă
E nu zic nu. Dar daca-i curios lasa-l sa vada.

#34
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,390
  • Înscris: 24.02.2007

View Postneagu_laurentiu, on 14th March 2012, 22:44, said:

Pentru el ca incepator. Dar pentru cineva care urmareste sa profeseze in programare Windows asta-i calea.

Da. Ca incepator ii trebuie multa rabdare si pofta de studiu pentru a folosi MFC cum trebuie. Chiar ceva cunostiinte de WinAPI inainte.

Quote

P.S.: Nu muți topicul din Visual Basic?

Nu-s moderator aici.

#35
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008

View Postneagu_laurentiu, on 14th March 2012, 22:49, said:

Fa un proiect MFC Dialog si pui cu mouse-ul butoane si ce mai vrei. Dar daca nu stii C++ (teoria OPP) nu o sa intelegi.


E nu zic nu. Dar daca-i curios lasa-l sa vada.

Sunt sigur ca aveti dreptate, dar stiti ca atunci cand esti curios si dornic de a invata te apuca nebuniile  :thumbup: .

Cred ca le incerc pe toate, si VC++ si C++Builder XE2 :)

#36
Saurian

Saurian

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,280
  • Înscris: 02.09.2008

View PostKakashi-Hatake, on 14th March 2012, 22:53, said:

Cred ca le incerc pe toate, si VC++ si C++Builder XE2 :)
Ți-aș sugera să te ții doar de unul la început până te înveți cu obiectele și chestiile respective. Mie personal mi se pare mai simplu C++ Builder. :)

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate