Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cand crezi ca le-ai vazut pe toat...

O femeie sustine ca este propriet...

Damsel (2024)

Cum schimb parola la un ZTE F6605R?
 5 mituri comuniste demontate

Pet Shop Boys - It's not a cr...

Tigla metalica

Recomandari Termopan + Velux
 Sfaturi amplificator + bose

Voi intelegeti ce va zic animalut...

Router nou fara port pentru fibra...

Cum mai stam cu asigurarile de ri...
 Cer autorizatie, modific fara aut...

Beko masina de spalat rufe WUE 77...

Aer conditionat Multisplit / case...

e-TVA din August 2024
 

Modem Huawei HG 8247

- - - - -
  • Please log in to reply
248 replies to this topic

#199
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,919
  • Înscris: 29.06.2006
el vrea port fw nu ip static, ce vrea el se poate face direct de catre el daca citeste putin pe aici

#200
jonex

jonex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 262
  • Înscris: 16.03.2006
Poti sa imi explici te rog cum sau ce post mai exact sa citesc? Poate imi scapa mie ceva. Ai acest modem 8247H? La port fwd am ales si aplicatiile lor cu setari default de porturi si porturile respective raman inchise. Mi s-a sugerat de la 1234 sa fac reset la modem si sa refac setarile - fix acelasi rezultat.

#201
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,207
  • Înscris: 18.04.2008
Cum îți dai seama că-s închise?

#202
jonex

jonex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 262
  • Înscris: 16.03.2006
Ok. Configuratia e urmatoarea. In spatele modemului Telekom (pentru care le platesc optiune de ip fix/static/public sau cum il numesc ei) e un router la care am pornit un server ssh, port default 22. Cu un laptop conectat pe interfata WLAN a modemului telekom pot deschide o sesiune ssh pe routerul respectiv, folosind IP-ul asignat de modemul telekom, un ip de forma 192.168.100.xx pe care l-am setat ca si static. Lasand setarile modemului telekom cele default am setat routerul din spate cu ip static iar in Forward Rules > Port Mapping Configuration am ales setarile default pt ssh cu internal host adresa pe care am setat-o statica fara sa alterez nici o alta setare pt fwd. Regula de fwd e Enable. Daca incerc din exterior (ip RDS de exemplu) sa pornesc o sesiune pe modemul telekom pe portul 22 nu se intampla nimic. In logul de firewall pe modemul telekom e logata intentia dar nu face forward mai departe. Am setat respectivul IP si la DMZ fara nici un efect la port fwd. Am testat si cu telnet si la fel, portul e inchis.

Deci, ce trebuie setat in plus sau ce fac gresit in cele 2-3 setari de facut pe modemul asta?

Edited by jonex, 04 May 2017 - 19:54.


#203
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,207
  • Înscris: 18.04.2008
Nu știu cu e la ONT-uri, dar „Aplication filtering” ai încercat?

#204
jonex

jonex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 262
  • Înscris: 16.03.2006
S-ar putea ca partial sa fi gasit problema - firewall-ul routerului de dupa modemul telekom. Multumesc oricum dic_star79 si kyky.... pentru sugestii.

#205
FlorinHiT

FlorinHiT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 228
  • Înscris: 09.03.2005
Am intrat in posesia unui router/modem nou, ce se foloseste in reteaua Telekom, HUAWEI HG8247H.
As fi vrut sa-l folosesc doar ca AP, doar ca sa-mi extind retea wifi intr-o camera unde nu prea aveam semnal wifi de la routerul principal, Tp-Link. Am tras un cablu UTP din router Tp-Link pana in camera, am pus Huawei-ul, am intrat pe el, am facut cateva setari pe partea wifi, am oprit DHCP-ul de pe Huawei si cand sa fac proba, am constatat ca legatura LAN/Wifi nu e transparenta ca la celelalte routere.
Am resetat modemul la 0, am intrat pe el wifi, m-am conectat, am primit ip din clasa 192.168.100.xxx, toate bune si frumoase....am inchis wifi si am bagat un cablu UTP din laptop direct in unul din cele 4 porturi LAN si am constatat ca nu imi da IP pe LAN. Am luat toate porturile la rand si degeaba. M-am mutat pe wifi, am primit IP. [ http://forum.computergames.ro/images/smilies/haha.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Am incercat cu alt laptop si degeaba, fi aceasi problema!
Cu toate ca sunt logat cu root, mi se pare foarte limitat la configurari.
N-am gasit nimic care sa ma ajute!
Exista vreo solutie?!

#206
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005
Cel din custodie are momente aleatorii când gâfâie și se repornește…

#207
worldwide

worldwide

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,536
  • Înscris: 16.02.2005

 FlorinHiT, on 03 decembrie 2017 - 13:19, said:

Cu toate ca sunt logat cu root, mi se pare foarte limitat la configurari.
N-am gasit nimic care sa ma ajute!
Exista vreo solutie?!
Toata lumea e logata cu root, mai putin cei de la Telekom, care chiar au drepturi de administrare.
La ONT-ul asta nu e ca la alea dinainte; nu stiu exact cum se numeste procedura pe care vrei tu s-o faci, dar iti spun sigur ca nu poti face anumite setari de capul tau, nu vezi tot meniul ONT-ului, trebuie sa suni la ei.
Si banuiesc ca putin ii intereseaza pe ei faptul ca tu-l folosesti ca "prelungitor".

#208
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005

 Gif2D, on 04 decembrie 2017 - 10:37, said:

Cel din custodie are momente aleatorii când gâfâie și se repornește…
O fi cineva dornic?

#209
mike77

mike77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 681
  • Înscris: 04.09.2008
Aveți cumva un firmware pentru acest ont-router HG8247H.. Al meu nu încarcă configurările salvate de pe el... În log scrie ca nu ar fi compatibile și ca ar fi de la altul..

Eu ii dau calea către fișier, il ia, se încarcă și apoi se restartează dar după restart e curat ca din fabrică, pierde toate setările și nu încarcă cele date de mine.
Mulțumesc.

#210
worldwide

worldwide

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,536
  • Înscris: 16.02.2005
Stie cineva ce inseamna chestia de mai jos ? E de la mine sau de la ei ?

Attached File  Capture FTP.JPG   29.09K   71 downloads

#211
Pelihio

Pelihio

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.12.2018
Am si eu un modem de la akta HG8247H si am introdus ip ul http://192.168.100.1 in bara de cautare si se deschde siteu de logare cu account / password si am incercat toate parolele si username dar nu merge nimic.
Pe spatele modemului scrie  user: root pw: admin dar nici astea nu merg..deci solutii? ca ma gandeam sa l resetez dar am citit in forum ca a facut cineva asta si i s a blocat..

#212
lfa

lfa

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 07.01.2015

 Pelihio, on 12 decembrie 2018 - 09:25, said:

Am si eu un modem de la akta HG8247H si am introdus ip ul http://192.168.100.1 in bara de cautare si se deschde siteu de logare cu account / password si am incercat toate parolele si username dar nu merge nimic.
Pe spatele modemului scrie  user: root pw: admin dar nici astea nu merg..deci solutii? ca ma gandeam sa l resetez dar am citit in forum ca a facut cineva asta si i s a blocat..

 worldwide, on 05 decembrie 2017 - 14:33, said:

Toata lumea e logata cu root, mai putin cei de la Telekom, care chiar au drepturi de administrare.

Oare putem rezolva problema ASTA, aici:
1. Am dat scan pe AvastAntivirus si am vazut ca in reteaua mea (in jurul unui Router HG8247H de la NextGen cu wifi) este un musafir (Samsung mobile).
2.Deoarece ii pot vedea MAC-ul cat si IP intern (ce il da Huaweiul), vreau sa blochez intrusul, dar nu pot sa intru in programare la http//192.168.100.1, nestiind Pass si ID.
Poate cineva sa imi zica cum ? Am incercat toate parolele si username gasitre pe aici pt Hamei simialre, dar nu merge nimic.
Pe spatele modemului scrie  SSID:Huawei-xyvZ si WLAN: 8 alkfanumeice , dar cred ca sunt din alt film.

#213
darkwings

darkwings

    satana

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,520
  • Înscris: 06.04.2006

 lfa, on 17 februarie 2019 - 21:28, said:


Oare putem rezolva problema ASTA, aici:
1. Am dat scan pe AvastAntivirus si am vazut ca in reteaua mea (in jurul unui Router HG8247H de la NextGen cu wifi) este un musafir (Samsung mobile).
2.Deoarece ii pot vedea MAC-ul cat si IP intern (ce il da Huaweiul), vreau sa blochez intrusul, dar nu pot sa intru in programare la http//192.168.100.1, nestiind Pass si ID.
Poate cineva sa imi zica cum ? Am incercat toate parolele si username gasitre pe aici pt Hamei simialre, dar nu merge nimic.
Pe spatele modemului scrie  SSID:Huawei-xyvZ si WLAN: 8 alkfanumeice , dar cred ca sunt din alt film.


ssid este pt wlan.incearca root si admin

#214
lfa

lfa

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 07.01.2015

 darkwings, on 20 februarie 2019 - 22:04, said:

ssid este pt wlan.incearca root si admin
Mulțumesc am încercat și nimic! Am sunat la Nextgen și au afirmat ca nu se dau credentialele Hameiului (HG8247H) dn motive de securitate retea!
Împreună am schimbat ssid&pass-ul la wifi ca să rezolv suspiciunea /intruziunea. E ok, dar nu perfect! Au zis ca la instalarea unui DVR cu videocams îmi da un ip public(bridge) direct pe DVR! Adio programarea Hameiului! "Pierdui" prajitura!

#215
icegrandpa

icegrandpa

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 02.08.2016
Buna seara, cum pot seta ftp pentru usb din router.
Am incercat tutorialul de pe https://zedt.eu/tech...huawei-hg8247h/ .
Fac reset to factory fara semnal de la telekom intru cu telecomadmin dar cand reconectez fibra routerul se reseteaza si pierd adminul.
Fara sa reconectez cablu de fibra am reusit sa salvez setarile in format xml si am vazut ce trebuie modificat, fisierul nu e criptat.
Am sunat la suport tehnic si mi-au recomandat numarul cu supra taxa. Nu sunt mult 6 euro dar parca n-as vrea sa i dau asa dea dracu si de ambitios.

Device Type: HG8247H
Description: EchoLife HG8247H GPON Terminal (CLASS B+/PRODUCT
Hardware Version: 4B4.B
Software Version: V3R016C10S158

Any hints? Thank you.

Edited by icegrandpa, 29 March 2019 - 19:43.


#216
yonutz80ro

yonutz80ro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,191
  • Înscris: 05.08.2006
2 variante, care sunt cu bani. Prima e numarul lor cu suprataxa si te costa doar 6 euro. A doua varianta e sa suni la 1234 gratuit si sa ceri sa ti-l puna in bridge, iti cumperi routerul tau care sa aiba si port usb si ai rezolvat problema dar te costa mai mult de 6 euro. Altfel nu poti rezolva problema, meniul complet pentru ftp de pe usb e ascuns.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate