![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
The Avengers (2012)
Last Updated: Apr 06 2018 20:58, Started by
Mr. Incredible
, Oct 15 2011 10:31
·
0

Posted 15 October 2011 - 10:31

Filmul este adaptat după o serie de benzi desenate celebră. O echipă specială din care fac parte personaje ca Thor, Captain America sau Iron Man, trebuie să salveze lumea de la anihilare.
O colaborare între compania de benzi desenate Marvel, Disney și Paramont, în calitate de distribuitor, "The Avengers" are în rolurile principale actori ca Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Chris Evans, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson și este regizat de Joss Whedon. Trailerul, este primul în care fanii au ocazia să îi vadă pe Thor, Captain America, Iron Man, the Hulk, Black Widow și Hawkeye în aceeași producție, dar care lasă și multe întrebări ce nu își vor găsi răspunsul decât pe 4 mai 2012, la lansarea filmului. Trailerul dezvăluie totuși mai multe conflicte în interiorul echipei, cel dintre Iron Man (Robert Downey Jr.) și Captain America (Chris Evans) sau între Thor (Chris Hemsworth) și Captain America. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/eOrNdBpGMv8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by Mr. Incredible, 15 October 2011 - 10:31. |
Posted 15 October 2011 - 10:44

Filmul este adaptat după o serie de benzi desenate celebră. O echipă specială din care fac parte personaje ca Thor, Captain America sau Iron Man, trebuie să salveze lumea de la anihilare. cred ca pana atunci va fi primita legea prin care se va interzice filmele cu desene animate ce promoveaza agresiunea la copiii. |
Posted 05 January 2012 - 21:34

cred ca pana atunci va fi primita legea prin care se va interzice filmele cu desene animate ce promoveaza agresiunea la copiii. pasul urmator care e? interzicerea tom si jerry din cauza ca-si dau in cap? ![]() ![]() ![]() incredibil in ce hal de paranoica si retardata a ajuns lumea! ![]() Edited by gtk, 05 January 2012 - 21:36. |
Posted 05 January 2012 - 21:44

nimic frumos in filmul asta, the expandables acolo film
![]() Chuck FUCKING NORRIS! |
Posted 05 January 2012 - 21:54

In ce oras are loc actiunea ? Daca e in NY e cam aiurea sa nu il includa si pe Spidy.
Si sa o luam putin pe langa subiect: mai bine il alegeau pe Robert Downey Jr. in Two and a Half Men sa ia locul lui Charlie Harper. |
Posted 05 January 2012 - 22:32

ce sa faca nene? de unde dracu se scot imbecilitatile astea deosebit de absurde? pasul urmator care e? interzicerea tom si jerry din cauza ca-si dau in cap? ![]() ![]() ![]() incredibil in ce hal de paranoica si retardata a ajuns lumea! ![]() |
Posted 13 January 2012 - 16:20

interesant.
Marita doua filme bune (IronMan-urile) cu cateva prastii (Hulk, Thor si Cheptan America). Trebuia si ceva wolverine/spiderman si ar fi fost interesant. Sau si mai bine un duo IronBat, cu stilul extrovertit al lui Downey combinat cu misterul innegurat al lui Bale. |
Posted 18 March 2012 - 15:54

Un nou trailer
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/NPoHPNeU9fc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 27 March 2012 - 17:52

P-aici pe meleagurile unde-s eu odata cu filmul asta deschid o sala cu feedback in scaune
![]() ![]() La filmul asta abia astept sa vad cine/ce intruchipeaza raul ca din trailer nu prea se divulga treaba... |
Posted 27 March 2012 - 17:58

Prin "rau" te referi la personajul negativ ? Din cate stiu eu e Loki , fratele lui Thor.
|
Posted 27 March 2012 - 18:06

|
Posted 27 March 2012 - 18:17

Eu unul sper sa fie ceva de capul 3D-ului.Nu ca la John Carter unde dupa 20 min uiti ca filmul e 3D defapt.
In rest , probabil va fi un popcorn flick de succes.Incasari va avea , la cata promovare a fost facuta. |
Posted 29 April 2012 - 22:08

Uite ca am vizionat si filmul asta... mi-a placut foarte mult filmul: actiune combinata cu comedie. Vazut 3D in scaune cu feedback placerea a fost garantata 100%
![]() eu il recomand cu placere! PS: Hulk este fenomenal are cel putin 2 faze in care sa va rade cu lacrimi ![]() |
Posted 29 April 2012 - 22:18

iron man...a fost si 1 si 2
Hulk...a fost la fel Captain America, first avenger...a fost si el Thor..a fost si el ......da restu??? cand se vor face filme dupa toti avengersii? |
Posted 06 May 2012 - 22:47

L-am vazut si eu azi pe la cinema in 3d, cum altfel...
@Viper85...ceilalti...adica Black Widow si Hawk-Eye nu merita un film fiecare pentru ca nu sunt super-eroi. Sunt doar agenti foarte bine pregatiti. Ma rog, poate daca ar face astia un film ar face ceva in genul lui James Bond sau Bourne. Nimic deosebit. De asta nu fac ei un film cu fiecare. Cei care conteaza au. Cat despre film, a fost foarte distractiv. Am ras si am ramas uimit la calitatea efectelor si a scenelor de lupta. Umorul a fost si el prezent...criminala faza cu Hulk si Loki, simpla si eficienta. A ras lumea cu pofta la faza aia. E un blockbuster bun al verii dar aparent anul asta s-au hotarat sa scoata multe filme foarte bune si foarte mari...probabil ca se termina lumea in dec. 2012 si se gandesc ca "fu*k it...hai sa le facem pe toate". The Dark Knight Rises cred ca o se fie filmul anului, daca nu il intrece Tarantino. Vedem. Pe asta de acum il recomand cu caldura sa fie vizionat la cinema, merita in totalitate. |
Posted 09 May 2012 - 11:36

Robert Downy Junior joaca superb, restul sunt destul de mediocri, iar scenariul e de-a dreptul stupid.
|
|
Posted 12 May 2012 - 18:33

Robert Downy Junior joaca superb, restul sunt destul de mediocri, iar scenariul e de-a dreptul stupid. de ce spui asta mie mi sa parut super filmul , de mult nu am mai vazut ceva care sa te tina in scaun si in acelasi timp sa razi de pici jos in acelasi timp ![]() |
Posted 12 May 2012 - 18:35

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users