![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
The Avengers (2012)
Last Updated: Apr 06 2018 20:58, Started by
Mr. Incredible
, Oct 15 2011 10:31
·
0

Posted 27 May 2012 - 01:06

Te "dezgusta" ? Cam dur.
Nu uita ca acest film se foloseste de povestile de background a caracterelor din filmele anterioare ( Iron Man 1/2 , Hulk 1/2 , Thor , Cpt America). Sau a fost cumva promovat ca film psihologic si nu stiu eu ? |
Posted 28 May 2012 - 16:10

Vreau sa merg saptaman asta sa-l vad, insa...sunt sanse sa inteleg ceva din el daca n-am vazut Iron Man, Hulk si Cpt America?
|
Posted 28 May 2012 - 17:34

Vreau sa merg saptaman asta sa-l vad, insa...sunt sanse sa inteleg ceva din el daca n-am vazut Iron Man, Hulk si Cpt America? Toate sunt facute pentru bani, nu pentru povestea tuturor filmelor luate impreuna. |
Posted 31 May 2012 - 14:12

Mersi, M0n0
![]() L-am vazut ieri seara, a fost ok, dar nu impresionant. |
Posted 22 June 2012 - 18:53

vazut. filmul e exceptional pentru un film cu super eroi. Nu se iau prea tare in serios, efectele sunt de nota 12.
Si Tony Stark e genial! Pana si Thor e mai bun decat in filmul sau. Iar Fassbender reuseste niste grimase de maniac sociopat excelente. |
Posted 22 June 2012 - 19:06

Posted 21 August 2012 - 12:44

Film cu multi supereroi si foarte multe efecte speciale. Destul de dragut.
Replica mea preferata din film a fost a lui Stan Lee: Superheroes? In New York? Give me a break! |
Posted 21 August 2012 - 13:37

O japca ordinara de film. Mai bine nu intrerupeam The Mentalist pentru ea, care e tot un fel de japca, dar nu ordinara de serial.
Edited by FCBK, 21 August 2012 - 13:38. |
|
Posted 21 August 2012 - 13:43

Posted 25 August 2012 - 11:03

Bai frate ce japca de film.
1- Loki are un costum cam handicapat pentru un viitor Rege( sau ce si-o dori sa devina). Total nepractic cu casca aia idioata pe cap. 2- Umor slabut * operatorul care e reperat de Stark ca se joaca razboiul stelelor in timp ce ditamai nava era in aer ![]() ![]() * Cand Hulk zice ca Lohi e nebun, Thor se ataca si-i spune ca e dincolo de orice ratiune, ca e semizeu and shit. iar la replica tipei ca a kilarit 80 de oameni in 2 zile Thor se repliaza mentionand ca e infiat. Comic probabil in Friends , de doi lei intr-un film cu eroi. Faza filmului IMHO este cand da Hulk de pamant cu LOKI. Am ras de m-am spart. Nu a fost chiar o pierdere de timp. Faze previzibile, orgoliul super-eroilor care Americani fiind isi depasesc divergentele si reusesc sa invinga inamicul, Eroul care se sacrifica pentru binele omenirii si care ca in orice film de la Holiwood care se respecta este salvat , omul de stiinta umil si la locul lui care isi pastreaza calmul pentru a nu lasa monstrul sa iasa pana in ultimul moment, baietii rai si buni carora totul le iasa din prima , fara greseala . O piftie de film facuta pentru ca spectatorul sa se simta erou pentru o seara si sa mearga acasa stiind ca nimic rau nu i se poate intampla gustand un pic din invincibilitatea personajelor. UHA. |
Posted 25 August 2012 - 13:28

1- Loki are un costum cam handicapat pentru un viitor Rege( sau ce si-o dori sa devina). Total nepractic cu casca aia idioata pe cap. |
Posted 25 August 2012 - 15:09

A aparut vesiunea HD ( nu zic unde ).
Urmeaza sa ma uit la film, dar e cam pe degeaba sa-i zic asa ![]() |
Posted 25 August 2012 - 15:10

Cat am putut sa rad la faza asta
![]() [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/HZrmxMqupVg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
|
Posted 28 August 2012 - 12:30

meh, decent, dar e doar un film facut pt efecte speciale, umor slabut; poveste la fel de slabuta
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users