![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
interpretare ecograf
Last Updated: Mar 05 2011 21:09, Started by
liviu73
, Mar 05 2011 21:09
·
0

Posted 05 March 2011 - 21:09

am facut un ecograf si mi-au iesit urmatoarele rezultate: ficat - LS = 7,5 cm, LC=1,5 cm, LD= 13,8 cm, ecostructura omogena, ecogenitate usor crescuta cu discreta atenuare acustica poaterioara, contur hepatic regulat, fara imagini focale; vena porta - 10 mm; colecist - destins, cudat, fara calculi; pancreas - omogen, hiperreflectogen, fara imagini focale; rinichi - de dimensiuni normale, fara calculi, fara hidronefroza; splina - omogena, mas. 10,6 cm in ax lung; vezica - in semirepletie; prostata - omogena, mas. 40 mm in ax transvers., contur regulat, delimitare neta. fara ascita. Gliocemie 104,3.
Va rog sa-mi spuneti daca sunt grave sau nu aceste rezultate. Va multumesc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users